Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Kızlar uzun zamandır giremiyordum internet bağlantım kopuktu... herkese kocaman merhaba... geçmişi okuyorujm yavaşa yavaş

çok sevindim inşallah yakında çift çizgi görür gözlerin:) ama kesinlikle kilo ver ben kilolu hamile kaldım şimdi çok zorlanıyorum

bu aşureler ne yaaa delikafadulden canım çektiiiiiiiiiiiii delikafadulden anneme yaptırmalıyım hemen delikafadulden

:) ben tam olarak bu ayımda hissettim hiçbir şey yoktur... :) çikolataya tepki veriyor bebekler bir dene istersen

selam güzeller.her tarafım agrıyo yorgunluktan....bende her pazar uyucam diyom.benim koca karnım acıktı deyip uyandırıyo beni...senağlama deli ediyo beni.uykuyu sevmeyen bi kocaya denk geldim.:çok üzgünüm:

selam güzeller.her tarafım agrıyo yorgunluktan....bende her pazar uyucam diyom.benim koca karnım acıktı deyip uyandırıyo beni...senağlama deli ediyo beni.uykuyu sevmeyen bi kocaya denk geldim.:çok üzgünüm:

ne güzel ben de kocacığımı uyandırmak için uğraşırım biraz daha fazla vakit geçirmek için çünkü hafta içi çok görüşemiyoruz ben okulda oluyorum ve yorgun onun da dükkanda olması gerekiyor gece bize de bir tek ctesi- pazar kalıyor vallahi kaldırıyrum erkenden :)

:) ben tam olarak bu ayımda hissettim hiçbir şey yoktur... :) çikolataya tepki veriyor bebekler bir dene istersen

ay cok tesekür ederım canım.ınsan bısey hıssetmeyınce cok tedırgın oluyor .bakalım 20. aylara gelelımde daha belırgın hıssederım ınsallah...

selamlar,sevgiler saygılar hürmetler caaanım arkadaşlarım.
bende yoğunluktan selam veremedim sizlere.aklım kaldı sizde sabahtan beri.eve geldim.bişeyler atıştırdım.kociş geç gelcekmiş.o gelmeden bi bakıyım dedim.malum o evde olunca pek giremiyorum.mırın kırın ediyo.bi de bizim de pc soğuk odada.gerçi çok soğuk değil.yani dayanamayacak kadar değil ama beyfendinin yanından pc için ayrılınca huzursuz oluyo.
herkes iyiymiş.allah daha daha iyi etsin.hamiş hanımefendiler bebiş muhabbetine başladılar .maaşallah.allah bizim de kucaklarımızı doldursun da bizde muhabbetinize muhabbetinize katılalım inş.AMİİNNN

selam canım aynı dert bendede var eşim çok kalırsam burda içeriden kızıyor..gitmek zorunda kalıyorum ..aklım burda kalıyor ama..kocişede hak vermek lazım ..yalnız canı sıkılıyor tabii..:1hug:

Bende geldiiiiiimmmm....
Bugün çarşıda aşure günü vardı,anamla oraya gittik,güzel bi sohpet dinledik sonrada aşurelerimizi yedik...Ordanda ananeme gittik,az önce geldim,namazımı kıdım sonrada hoooop GAAK'a :))))

Alhancım,daha dur ayol,yavrum ne çok kıpraşıyosun,gıdıklanıyorum diceksin inşallah:)))
Denefçim,kolay gelsin kuzum.Kociş beni uyandırınca valla basıyom fırçayı:)))Beni uyandırma diyom sanaaaaaaaa diyom,napıyım hoşuma gidiyo,şu güzelliğe bak maşallah diyo.Bide afyonun patlamamış senin daha,çok seviyom bu halini diyo delüüüü:))))

Nazcım,hadi hayırlı olsun kuzum,bereketli,bol kazançlar olsun inşallah...

Radyolojim,arada iyi oluyo be yalnız kalmak,insan evinin keyfini çıkarıyor:))))Hadi hem diyete hemde çalışmalara başla akam,bebiş istiyoz:)))

Kız Nehir,ne şikayet ediyon yahuuuu...Napıyım dışarı hayatı bana göre değil pek.Evcimen bi insanım:)))Evimi seviyorum,hiç çıkmak istemiyorum...

Swetçim,şimdiden afiyet olsun tatlım,ablalar kardeşlerine kıyamaz...Ne isterlerse yaparlar:)))

Öptüm hepinizi şekerler,görüşmek üzere.....

e tabiki canım
akşama kadr görüşemiyoruz zaten.bi de akşam da mı göreyelim birbirimizin yüzünü değil mi.bizde özlüyoruz aslında.ama arkadaşlarımızı da özlüyoruz
onlarda bize hak versinler
allahtan çalışanların da çoğunun neti var da işimiz olmayınca gündüz de yazışıyoruz

tabi sen hamilesin erkendende kalkıyosundur.karnın acıkıyodur...cinsiyeti bellimi bebeginin canım...

oh oh nevincim afiyet olsun canım
bende cumartesi yapıcam allah izin verirse
eşimde sever beni uyurken seyretmeyi.bide uyanırken mızmızlanmamı.ama bizim evde de ben hacıyatmazım.her pazar öncesi kendime sözler veririm uyuycam diye ama nerdeeee.8 diyince en geç fırlarım yataktan.eşimde bana kızar.ben uyanınca onu da uyutmuyorum diye :))

denefim gelmiş hoşgelmiş.
nasılsın canım
yorgun değilmisin sen
çok çalışıyosun bugünlerde.
bitirdin dimi ac leri

uy bacularım bende geldim.biraz takılayım dedim.evi toparlayayım.ay inan sogukta öbür odaları temizleyemiyom.hafta sonları bi süpürüp siliyom....nasılsınız canlarım.pinkim,radyolojim,nevinırmagım keyifler nasıl bakem.hepinizi çok öpüyom...

denefim gelmiş hoşgelmiş.
nasılsın canım
yorgun değilmisin sen
çok çalışıyosun bugünlerde.
bitirdin dimi ac leri

iyiyim canım.ne yapayım gerçekten çok yorgunum.ama sizleride çok özledim..hemen geldim kk ya.
sorma şükür bitirdim.akc leri...ya çok üzüldüm 2 gün.gencecik insanlar dialize baglı yaşıyorlar ya..şükür ALLAHIMA saglıgımız yerinde...bidaha şikayet etmicem.....

evet cnaım
ben de onları görünce çok üzülüyorum sorma.insan gençlere hiç dayanamıyo zaten.bende hergün işe giderken bi diyaliz merkezinin önünden geçiyorum otobüse binmeden önce.genç genç insanlar yatıyolar makinelere bağlı.yattıkları yerde cam kenarı olduğundan hergün geçerken görüp şükrediyorum.allah dermansız hastalıkla imtihan etmesin kimseyi.biz de ufacık şeyleri dert ediyoruz kendimize.
bu arada zuhalcimi görüyorum.ne güzel herkes geliyo bu akşam.zuhal nasılsın canım

zühal geçmişi okuyodur şimcik.birazdan yazılarıyla katılır aramıza.zühal sobeledik seni canımmm..kaydirigubbakcemile3

kimse yokmuuuuuu..burda ben yalnızım dostlarım, yalnızım burda şarkısını sölüyom...kaydirigubbakcemile3

ay cok tesekür ederım canım.ınsan bısey hıssetmeyınce cok tedırgın oluyor .bakalım 20. aylara gelelımde daha belırgın hıssederım ınsallah...

hiç tedirgin olma ben de neden hissetmiyorum diye üzülüyordum zamanı gelince durmuyorlar rahat , hiç merak etme :)

tabi sen hamilesin erkendende kalkıyosundur.karnın acıkıyodur...cinsiyeti bellimi bebeginin canım...

evet ya ama hamile değilken de erken kalkardım ben:) cinsiyeti belli oğluşum olacakmış kısmetse:) ilk gebeliğimde düşük yaptım ve yıkıldım Allah kimseye yaşatmasın inşallah isteyen herkesin en kısa zamanda güzeller güzeli bebişleri olur

iyigeceler kızlar pc yi aldım sıcak odaya misafirim vardı
gittiler odayı toplayım bende geleceğim birazdan görüşürüz denefim
radyolojim çok özledim vallaha öpüyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…