Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nazcım gelecem demişsin ama gelememişsin canım
nasıl yeni işinden memnun musun?
pc yok mu orda girebileceğin .yoksa var da yenisin diye mi girmiyosun?
neyse bana müsaade.bugün biaz erken yatayım.hep 1i geçiyo ayatış saatim.çalışan insan için bayağı geç yani
iyi geceler sevgili arkadaşlarım.allah rahatlık versin

günaydın kızlar hepinizi öpüyorum denefim swetim radyolojimŞeniz
radyolojim bi dünya ütüm vardı dün gece onlarıda yapim öle girerim dedim
ütü bitti az dedim yatim belim dinlensin öle uyuya kalmışım eşim kaldırdı
saat 2.30 da bende vitir namazıyla teeccüt namazı kıldım sizlere dua ettim
ölelikle uyudum gittim anlıcan
çalıştığım yerde pc var rahat rahat girebiliyorum sorun yok ama şuanda evdyim
pazartesi işe başlayacağım malum bugün kınamız yarın düğünümüz var:teytey::teytey:

Herkese günaydııın..
Allah kolaylık versin nazcım. İnşallah hiç bir sorun olmadan çok güzel bir şekilde kınayıda düğünüde yaparsınız.
Denef abla günaydın...
Aleyküm selam swetçim amin...Günaydın dimplehawk
Günaydın daha uyuyanlar :))
Herkese hayırlı cumalar inşallah. Dualarımızı eksik etmeyelim hem birbirimizden hemde Filistindeki kardeşlerimizden. Hepinizi öpüyorum.

günaydın a. s. swetim..hayırlı günler hayırlı cumalar kızlar..nasılsınız canlarım..kahvaltı etmeden uğrayayım dedim..nazım hayırlı işler canım benim..nehirim senide çok öpüyorum tatlımm..

iyiyiz çok şükür.. halimize binler şükür nasıl iyi olmayalım huzur içersinde sağlıkla sıhhatle geçiriyoruz günlerimizi..

Rabbim bir yudum huzura muhtaç :çok üzgünüm: zor günler geçiren :1no2: tüm din kardeşlerimizin yardımcısı olsun bu mubarek günün hürmetine inş.
Bizlere de kaldıramayacağımız ağır sınavlar vermesin inş.. :1no2:
hepinizi öpüyorum tek tek a.s. a.s.

nasılsın selam canım avatarın çok güzel çilek demekmi dimplehawk acab merak ettim de..öpüyorum..:1hug:

nasılsın selam canım avatarın çok güzel çilek demekmi dimplehawk acab merak ettim de..öpüyorum..:1hug:

a..s.. tatlım tşk a.s. anlamı çilek değil. çileğin benim için özel bi anlamı var o yüzden onu avatar olarak kullanmayı seviyorum.. a.s
dimplehawk ise gamzeşahin anlamına geliyor yerimseniben

Son düzenleme:
Kızzlar kızzllaaarrrr ben geldim.....

Mübarek cuma vaktinde dualarımızı bitirdim ve duasını yaptım,sizleride unutmadım canlarım...Rabbim kabul buyursun hayırlısıyla....Hepinizden Allah razı olsun....Öpüyorum hepinizi kocaman....

eeee anlatın bakam az biraz,neler yapıyonuz gari....:)))

hayırlı cumalar nevin ablacım..
napalım biz çalışıyoruz durmadan bideğişiklik yok yanii
allah razı olsun duadan ayırma bizleri olur mu
birbirimizin duasına muhtacız çünkü ve müminin mümin kardeşine duası makbuldür biliyorsun a.s.

slm canlarım cumanız mübarek olsun...nevınım dua kabul ve makbul olur insallah.eee nerde bu kızlar kimsecıkler yokmuuu?

Aman annişim hoşgelmişsin. Nleer yapıyorsun bakalım yatmaktan başka :)
Eviniz şenlenmedi mi yaa bebişten sonra. Nasıl babası alıştımı bebeğinize.
Biz bunların hayalini kuruyoruz ablamla. İnşallah hepimizin duaları kabul olur.

ah canım benım hosbulduk...evımız senlenmezmı ahh herkes bebısı beklıyo esımın tarafında ılk torun çok sımarık olacak benım sıpa....babamız benden heveslı desem yerıdır.cınsıyetımız bellı degıl ama kızım kıım deyıp karnımı sevıyor.rabbım hayırlısını nasıp etsın herkese...

slm kızlar bende geldim alhanım hoşgeldin canım
azkaldı bebiş geliyor ne kadarlık oldun canım şimdi sen
takip edemiyorum çok hızlı büyüyor sıpalar:::))))

ah sorma canım hemde ne hızla büyüyyolar.ocak 15 te 4. ayımız bıtecek kısmet olursa 5 e gırecez.öyle böyle derken kocaman oldular valla.sen nasılsın canım yenı iin hayırlı olsun tekrar.
dimplehawk sen nasılsın canım?

iyiyim tatlım çok şükür.. çalışıyorum ve zayıflamaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3
sen ne yapıyorsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…