Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

slm arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor faqzla ugruyamıyom özrü sayın beni gelibildigimce yazıyorum daha hamiş olan yokmuu

hoooppp yetiim gari
nasılım
nazcım allah hayırlı uğurlu etsin canım.herkesler iyi mi
benim biricik kız kardeşimin bugün doğum günü.akşam annemlerdeyim o yüzden.eve de geç geliriz heralde.akşam gelemem büyük ihtimalle.

Alhan göstermiyor değil mi senin veled
herhalde kzı o zaman.gerçi benimki pek edepsiz çıktı.cinsiyeti belli mi dediğimzi an döndü ,bacakalrını uzattı yattı zilli,
çok küçük ama dedi doktor gene de illa göstereceğim diyor galiba dedi.
%90 kız dedi ama bakakımç
ben onu yerim.senin kzı utangaç benmkis edepsiz oalcak bacımmm

radyolojim cnm iiiym ama yorgunum biraz havanın güzelliğini görünce perdeleri yıkayayım dedim cam sildim bi yandan acelem old. için gündüz cvp verememişimdir cnm sen nasıslın iş yerindemisn çalışıyomusun

öpüyorum güzeller herkesi slm olsun herkezin cumasu mübarek olsuna.s.

radyolojim cnm kardeşinin doğum gününü kutlarım hayırlı seneler olsun cnm
mesajını dün atmışsın özür dilerim
görmemişim bişilerle uğraşıyodum cnm öpüyorum seni

slm swetcim pink rosecim benim mesajlar biraz toplucanak geliyo kusura bakmayın tüh radyolojim görmedi mesajlarımı : (

Evet canım,doğru söylüyorsun...
Dualarımız hepimiz için,sen de ihmal etme tatlım bizleri....
İşlerinde kolay gelsin,diyette daha daha kolay gelsin.Benimde rejime ve yürüyüşe başlamam lazım ama başlayamıyorum bi türlü...Habire yiyiyorum ooffff:))))Anca yaza doğru aklım başıma gelir benim,kışı kalın kalın giyinince insan önemsemior ama yaz gelipte ince kıyafetler,gecelikler, çıkınca ":1shok:aaaaaa :1shok:rejime başlıyorum hemen"diyorum:roflol:

Zuhalcim selam nasılsın canım....

Radyolojim kardeşiniz doğum günü kutlu olsun,nice nice yıllar nasip olsun inşallah:))))

Swetim,Alhanım.....Demek bebişler büyük ihtimalle kız,oh oh ne güzel...Öpüyorum sizleri...

Denefçim neredesin bacım,işler gene yoğun galiba:)))Kolay gelsin kuzum....

Kızla rben 18,30 dagidiyorum.yarın iş yok evd de müsait lurmuyum bilmiyorum
ama bakacağım işte ksımet
siiz seviyorum ya ben

sağol cnm inş. bende edicem sizlere a.s
allah razı olsun sana da kolaylıklar versin rabbim a.s.
ama bence bu zayıflama konusunda en büyük hatamız pazartesi başlarım mantığı :1no2:
bence sen gel erteleme kendini mutlu et.. insanın güveni geliyor
alalım seni de hemen zayıflama gruplarına
iyi motive olunuyor olmaz mıı :1hug:

kaç kg vereceksin çilek arkadaşım
ben de 60 kg.yım.da
58 ile başladım hamileleiğe belki artmıştır.
ama ben bıyum uzun değil 1,58 yani 55 kg olursam genç kzı gibi oluyorum ancak , malesef o kg da çok kısa süre kaldım.53 de kenime bayılmıştım ama anacak velakinçoookkk kısa sürdüüü
senin boy kaç

Ahh Swetim bende 1.58 im yaa ...54 kiloyum...Diceksinizki iyisin...İyiyim iyi olmasınada ben 50 kiloyken daha mutlu oluyorum,daha çok beğeniyorum kendimi...Bide selülit var zaten,onlara daha çok gıcığım,onlarda spor yapmadan gitmiyor malesef...

Dimplehawk çım....Kız bak Swetçim çilek demiş sana,hem daha kolay dimi...Ne dersin mahsuru yoksa çilek diyelim sana tatlım...

Ya yavrucum haklısında,işte biyandanda başlamakta istemiyorum galiba,yemek yemye bayılıyorum yaaa,gofretler,dondurmalar,baklavalar..Benim kocişte çok yemek yer ondan alıştım ben galiba...Başlamaya karar verdiğimde girerim guruplara aslında,daha iyi olur heralde..Destek bulurum hem kendime:))))

çıldrıma beni nevşn 58 kg dan 50 düşüp ne yaapcaksın
kız kurursun klzı
sadece 55 -54 ol yetr bacım amanın sende

boyum 1,67 ve eski kiloma yani 57-58 e geri dönmek istiyorum.. a.s
ama şimdi sen bunları düşünme özel bi dönemdesin hamilesin :CüvCüv:
ama genede temkinli olman gerekli hamilelikte alınan aşırı kilolar doğumu zorlaştırıyor.
sadece, faydasız olduğu gibi kilo yapan şeylerden uzak dur yeter tatlım a.s.

olur olur çilek deyin bana :sm_cool:
sen bilirsin zaten kilon normal gözüküyor.
ama tabi tam olarak görmeden bişey diyemem. çünkü örn; ben 63 üm arkadaşım da 56..
görünüş itibarıyla aynıyız.. fakat o brnim kilomda olsa benden çok daha tombul duracak..
bu boy faktörü + kemik ağırlığı faktörüne göre değişiyor yani..
ama mutlu olduğun kilo 50 ise demekki seninde ihtiyacın var ablacımm a.s.

Son düzenleme:
bende zayıflamk istiyorum 65 kilom boyum 163 ama kurtarmıyorum vermem lazım

nevincim slm cnm iiyim sen nasılsın cnm

slm kızlar ii akşamalar kerkese

Esracım noldu kızzzzz,niye ağlıyorsun.Hayır olsun?

Zuhalcim bende iyiyim bacım nolsun işte,yuvarlanıp gidiyoruz çok şükür:))))

selam kızlar nasılsınız .ben iyiyim.işlerim vardı ancak gelebildim.birazdanda uyuyacagım...herkese iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…