- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #4.421
evet cnaım
ben de onları görünce çok üzülüyorum sorma.insan gençlere hiç dayanamıyo zaten.bende hergün işe giderken bi diyaliz merkezinin önünden geçiyorum otobüse binmeden önce.genç genç insanlar yatıyolar makinelere bağlı.yattıkları yerde cam kenarı olduğundan hergün geçerken görüp şükrediyorum.allah dermansız hastalıkla imtihan etmesin kimseyi.biz de ufacık şeyleri dert ediyoruz kendimize.
bu arada zuhalcimi görüyorum.ne güzel herkes geliyo bu akşam.zuhal nasılsın canım
hayırlı cumalar nevin ablacım..
napalım biz çalışıyoruz durmadan bideğişiklik yok yanii
allah razı olsun duadan ayırma bizleri olur mu
birbirimizin duasına muhtacız çünkü ve müminin mümin kardeşine duası makbuldür biliyorsun a.s.
Evet canım,doğru söylüyorsun...
Dualarımız hepimiz için,sen de ihmal etme tatlım bizleri....
İşlerinde kolay gelsin,diyette daha daha kolay gelsin.Benimde rejime ve yürüyüşe başlamam lazım ama başlayamıyorum bi türlü...Habire yiyiyorum ooffff:))))Anca yaza doğru aklım başıma gelir benim,kışı kalın kalın giyinince insan önemsemior ama yaz gelipte ince kıyafetler,gecelikler, çıkınca ":1shok:aaaaaa :1shok:rejime başlıyorum hemen"diyorum:roflol:
Zuhalcim selam nasılsın canım....
Radyolojim kardeşiniz doğum günü kutlu olsun,nice nice yıllar nasip olsun inşallah:))))
Swetim,Alhanım.....Demek bebişler büyük ihtimalle kız,oh oh ne güzel...Öpüyorum sizleri...
Denefçim neredesin bacım,işler gene yoğun galiba:)))Kolay gelsin kuzum....
kaç kg vereceksin çilek arkadaşım
ben de 60 kg.yım.da
58 ile başladım hamileleiğe belki artmıştır.
ama ben bıyum uzun değil 1,58 yani 55 kg olursam genç kzı gibi oluyorum ancak , malesef o kg da çok kısa süre kaldım.53 de kenime bayılmıştım ama anacak velakinçoookkk kısa sürdüüü
senin boy kaç
Ahh Swetim bende 1.58 im yaa ...54 kiloyum...Diceksinizki iyisin...İyiyim iyi olmasınada ben 50 kiloyken daha mutlu oluyorum,daha çok beğeniyorum kendimi...Bide selülit var zaten,onlara daha çok gıcığım,onlarda spor yapmadan gitmiyor malesef...
Dimplehawk çım....Kız bak Swetçim çilek demiş sana,hem daha kolay dimi...Ne dersin mahsuru yoksa çilek diyelim sana tatlım...
Ya yavrucum haklısında,işte biyandanda başlamakta istemiyorum galiba,yemek yemye bayılıyorum yaaa,gofretler,dondurmalar,baklavalar..Benim kocişte çok yemek yer ondan alıştım ben galiba...Başlamaya karar verdiğimde girerim guruplara aslında,daha iyi olur heralde..Destek bulurum hem kendime:))))
gülyüzüm miyomlar için soğankürü demişti ibrahim saraçoğlu bi dene istersen canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?