Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

gülyüzüm seninle tam olarak tanışma sohbet etme fırsatım olmadı canım.yani kendi adıma söylüyorum tabi.belki seni bilen arkadaşlar vardır içimizde
senin problemin tam olarak ne canım

selam canım;

canım,kısaca anlatayım kafanı şişirmeyeyim... benim sorunum ebriyo kalitesizliği...3.kez tüp bebek deneyeceğim...iki tüp bebek denememde de "0" dan başka rakam görmedim...tekrar başlayacağım ama korkularım var...tedavi aşamalrım bu sefer farklı olacak...Allaha emanetiz işte...Allah yardımcımız olsun...

merak etme canım kistin de gitmiştir...daha önce benim de sağ yumurtalığımda kistim vardı...diane 35 kullanmıştım geçmişti...şimdide miyom vardı dedi dr.ama ameliyetlık değilmiş...soğan kürüyle inşallah miyomumda kaybolmuştur...

Son düzenleme:

yeni işin hayırlı olsun...ben 6 yıl muhasebede çalıştım...şirket muhasebesi de tuttum...zevklidir...iç muhasebe kolaydır...tabiki patronun iyiyse her iş zevklidir...bol kazançlar

günyadddddddddddıııııın dimplehavktan sonra 2. erkenci benim sanırm hayırlı günler dilerim herkese gününüz aydınlık olsun

evdeyim cnm oerde yıkamakla uğraşyorum 2 gündür erken kalkayımda erkenden bitireyim dedim işlerimi, sen nasılsın cnm çalışıyormusun

ohh negüzel yaa doğru düzgün ev işi yapmayı bile özledim :çok üzgünüm:
evet çalışıyorum tatlım
iyiyim hamdolsun gripliyim biraz sadece

günaydın kızlar.3.de benim galiba....zühalim kolay gelsin temizligin.yarın bende yapacagım kısmet olursa.
çilekim canım kardeşim geçmiş olsun.bol bol c vitamini al..
şimdi bana müsade.ALLAHA EMANET OLUN.GELİN Bİ ÖPEM SİZİ...Şeniz

sağol canımcım allah razı olsun sendennn a.s
portakal yiyorum zatenn bol bol cokacimcoook
Şeniz

Herkese iyi günleeerrr..
İyisinizdir inşallah kk hatunları. Ben çok şükür iyiyim. İç güveysinden hallice :)
KK'dayım ama dizi seyrediyorum KK'dan o yüzden sonra görüşürüz :))

iyi günler nehircimm..
benimde çıkmam lazım birazdan
selametle kalın
öpüyorum hepiniziŞeniz

a.s pinkçim teşekkürler cnm

denefcim teşekkür ederim cnm oralardada havalar güzelmi sanada kolay gelsin

çilek cnm geçmiş olsun cnm bende cam silince mutlaka yataklık olurum ama hadi hayırlısı...

zühalim çok soguk buralar ya.şimdiden kara kara düşünmeye başladım nasıl temizlik yapacam diyeee...senağlama

selamlar sevgilerrr
bende iyiyim işten çıktım dişçiye gittim.bi dolgum vardı yaptırdım.hamiş olunca zor olur dedim :)
(hemen yarın hamiş oluyom ya)
şimdi de eve geldim bişeyler atıştırıyorum.birazdan da eşimin amcasının kızının doğum günü varmış.onlara gidicez.
ya hediye vermek çok güzel bişey de hediyeye karar vermek çok iğrenç bişey yaaa.ben ne alıcam şimdi.oooff of.
hem de 12 yaşında.büyük kıyafeti alsan olmaz.çocuk kıyafeti alsan olmaz.kötü bi dönem.neyse bakıcaz artık.hem de aşure yiycez.yarın da misafirim var akşam yemeğine.bende aşure yapıcam.
yarın bize buyrun kızlar.aşure yiyelim :)
düzce kocaeli yakın zaten.bi kısmımız da istanbulda.uzaktakilere bişey diyemem.
yarın bana bekliyom kızlar haaa

Oy oy tamamdır. Atlıyorum yarın bi esenler otobüsüne ordan tarif edersin artık :)) (karşıdaydın dimi :)))
Aancığım dün yaptı. Bugün dükkana bilem getirdim :)
Bugünde ablama yapacaktı ohhh gene yiyeceğim. Buyurun efem bizede bekleriz :))

selam canım kolay gelsin hediye seçmek zor iş gerçekten..aşurenide ALLAH kabul etsin tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…