Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Kızlar iyi geceler....Kimse varmıııııııı?

Teşekkür butonları kaldırılmış,artık kullanılmayacakmış....Rep verilcekmiş onun yerine haberiniz olsun:)))

Bugün annemler burda,annem babam ve Nehir...Akşamüstü geldiler,kahve içtik,aşuremizi yaptık,yemeğimizi yedik,çayımızı içtik.Şimdi de oturuyoz...Girem bi bakam kızlara dedim....

Görüşmek üzere,sevgiler.........

kızlar 10 gün sonra filan hastalancam ve hastalandıktan sonra 3. gün hormon tahlili yapdırıp galiba klomen tedavisine başlancak. Canım sıkkın elalemin sürekli manidar biçimde bebekten bahsetmesi beni çok üzüyo şükür sağlıklıyım huzurluyum ama bir yanım eksik bazen farkında olmadan gözümün dolduğunu gögsüme bir yumruğun yerleşip nefesimi daralttığını hissediyorum (((((((((

avrupa tarafı canım :)
buyur gel.tarif etmek ne demek esenlerden alırım ben seni :))
yeter ki gel

hiç üzülecek bişey yok canım.doğru söylüyorsun bu durum can sıkıyor ama el alemin ağzı torba değil.konuşur hep onlar.boşvereceksin.sonuçta bu bizim tercihimizle olan bir durum değil.rabbimizin takdiri.ama umudumuzu da yitirmekle olmaz.inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alacağız miniklerimizi

ben geldim.ya niye kaldırıldıki bu tesekkürler.biz tesekkürsüz yaşayamayız ki...senağlama
neyse saglık olsun diyelim...
centereua canım benim, senin yaşadıgın o duyguları inan hepimiz yaşıyoruz.ama ne yapalım bacım ALLAH BİZE böle bi kader çizmiş.bende başkalarının çocukları görünce iç geçirmekten kendimi alamıyom.bide şapur şupur yanımda çocuklarını öpenlere düşün artık sinir oluyom
.ya diyom içimden git kardeşim evinde sev bebegini demi ama.olan var olmayan var...
of of bak şimdi yaramı deştin canım.derde düştüm.bebeklerim aklıma geldi..of of..senağlamasenağlamasenağlama

mumucugum sobeledim seni.hoş geldin yapıldımı pc.seni burda gördügüme çok sevindim...:sm_cool::teytey::dance:

kendleriyle ilgili konuşsunlar bebeklerini sevsinler ama yeterki benim yaramı deşmesinler tedavi oluonmu hap kullanıyonmu aa bizim kız hamile vs vs bu ay hiç düşünmiycem dedim kısmen başardıydımda ama yine moralimi bozdular Allahım inş en kısa zamanda bebeklerimizi kucaklarımıza verir inş kimse evlatsız kalmaz((( seni üzmek istemem denefcim kusura bakma bacım

Son düzenleme:
tünaydın kızlar nihayet düğünümüzü yapdık hayırlısı ile bu iş bitti.
tahmin edersinizki kalp kırıklıkları oldu her düğünde olduğu gibi
ama ne yapalım bu da geçer bi şekilde bizi en çok üzen gelinin
yüzü hiç gülmedi allah kalbinden geçeni biliyor en kısa zamanda akıl fikir
versin çok yorgunum sobamı yakdım ekmek kızartıyorum kahvaltı yapacağım
çayıda demledim:içelim:haydi buyrun hep beraber yiyelimcokacimcoook

afiyet olsun canım benim yerimede ye o çıtır çıtır ekmeklerii...:1hug:

mrb cnm benide ilk başta çok etkiliyodu bunlar hatta delirtiyodu,çok bunalıyordum, hatta kananamla kaynananm karşıma geçip bana aptalmıısn nesin ne takıp duruyosun ne ağlıyosun bile dediler tedaviye gitmek sitediğimizi söylediğimizde;
zaten bu olaydan sonra olacak torunda onların çocukta ben neden bu kadar kendimi üzeyimki mantığı gelişti bende:içelim: tabi genede tedavimizi ihmal etmek istemiyoruz. ama artık o kadar üzülmüyorum sanırım alışıyo insan zamanla yada Allah sabrını veriyo yani çok üzülme bu sıkıtılar zamanla alışır hale gelyo biraz daha sabret insan belli bi müddet sonra huzura eriyoa.s

herkese iyi pazarlar dileirm bu arada benim mesajlara hep reklam denk gelmiş:içelim:

Herkese iyi pazarlarrrrr...

Kocişi gönderdim şimdi,dedim topiğime bir bakayım...
Nazcım hayırlı uğurlu olsun inşallah...Düğünlerde hep olur tatsızlık nedense,en mutlu gün diye söylenir ama öyle yada böyle bi şekilde olumsuzlar çıkar hep.Ben sürekli gülümseyen bi gelindim.Asık suratlı gelinleri hiç sevmem.Geliniz yüzü asık olunca,misafirlerinde yüzü düşüyor çünkü....Neyse düzelir inşallah her şey...Sobanın üstünde kızaran ekmeğin tadıda başkadır yaaa,afiyet şeker olsun canım...

Milletin lafıyla canınızı sıkmayın sıkmayın arkadaşlar...Centaurea,canım boşver ,salla gitsin...Hemen o ortamdan çık,mutfağa git başka odaya git ne bileyim işte yada konuyu değiştir hemen.O çok bilmişlerin lafları bitmez,geçer diye düşünme geçmez çünkü..Kendi çocuklarını kendileri yarattıkları için haşa,anlamazlar bilmezler..O çocuğu vereninde vermeyeninde Yüce Yaratan olduğunu düşünmezler,karşımdaki insan üzülürmü kırılırmı,psikolojisi bozulurmu diye düşünmezler,hababam konuşup dururlar.O yüzden hiçççç takmıcan canım,gülümseyip geçicen çünkü başka türlü atlatamazsın bunu...Bide acıyanlar var ki onları hiç sorma hele,neyine güvenipte acıyosun acaba demek geliyor içimden ama demiyorum tabikide,laf söyleyip,ağlayıp sızlanıp sevindirmem karşımdakini....

Geçecek bugünlerde inşallah,en güzel bebek bizim bebeklerimiz olacak,en güzel annelerde bizler olacağız inşallah,dimi Denefçim...Sıkma tatlı canını kzuum,çokzor biliyorum ama biz GELECEĞİN ANNE ADAYLARIYIZ dimi hemde en güzelleri:))))

Öptüm şekerler,görüşmek üzere.....

kızlar biraz fırsat buldum sizi basayım deidm kims yok.
allah kabule tisn.aşure mizi yaptıuk.
rabbim hayırlara vesile etsin.
aşurte için çağırıdğım çok sevdiğim bir ablamız ,bebeğime kızıam ilk cicilerini getirdi.
sarı minicik bir el örgüsü yelek ama o akdar şekr olur bolero gibi duruyor.
doğar doğmaz sarılık olamsın diye giyecemkiş benim kızım onu.
bir de pembe bir yelek ama şeker mi şeker
babaannesi ,ablamıza torunarlına giydirsin diye örmüş.ama çocukalr hala okuyor düşünün oda sevdiği insanalsara alıp içinden getiriyor.nasıl mutlu oldum anlatamam .ya ilk cicileri almayacaktım ben daha ilerleyene kadar daha büyüsün en,im cici kzıızm diyordum.belki korku belki başka bri şey ama ,rabbim korusun .
çok mutlu oldum.sizinle paylaşayım deidm.
allahım hepinize de hpimizede gönlümüğzn muradınıu versin.
içimizde bırakmasın hiç bir şeyi.kucakalrımızı boş koymasın.
ya çok duygulandım aslında fazla yazıp da abartmak sitemiyorum ama içimdekileri size dökmek siteidm hepiniz öpüyorum canlarım ben,m

ıyı aksamlar canlarım nasılsınız?herkese ıyı pazarlar...bırazdan kayınvalıdemler gelecek onlar gelmeden merhaba demek ıstedım.hepınızı öpüyorum sekerler...

iyi geceler canlarım nevincim ağzın bal yesin tatlım..alhan kendini çok yorma canım benim..kendinede bebişede iyi bak olurmu bitanem..

Herkese iyi akşamlar efem.
Cevizli üzümlü kek yaptım bugün. Malzemelerimi alıp ablama gittim. Bizim fırının termostatı bozuk yakıp kavuruyor içinde ne varsa. Çoook güzel oldu ayıptır söylemesi. Çok hoşuma gidiyor yahu yaptığım şeyin güzel olması :)

Gelelim konunuza:
Hakikaten sallayın gitsin. Evet sizi duyuyorum mümkün değil bu. Haklısınız ne diyim.
O kısım insanlara söylenecek hem çok şey var hemde hiç ama hiç birşey yok.
Zavallılar. Onlar zavallı bunu unutmayın.
Bir çocuk öldüğünde yada düşük olduğunda Allah verdi aldı derler.
Olmadığı zaman asla nasip kısmet veren Allah demezler.
Onlar eşleri üzerine ceket atsa hamile kalırlar, bununlada övünürler.
Ne zaman çocuk ' yapsak ' diye konuşup dururlar. Yada bir daha çocuk yapmak istemiyorum derler. Yeter bu kadar derler.
Allah aşkına bu cahillerin laflarına bakıpta güzel canınızı üzmeyin.
Herkes herşeyi farkına varacak ama onlar için çok geç olmuş olacak.
Siz kendinizi şanslı sayın. Çocuğun kimden geldiğini anladığınız için şanslı sayın.
Ne yapılırsa yapılsın,yalnız Rabbim Ol dediğinde olacağını bildiğiniz için şanslı sayın.

Üzmemeye çalışın kendinizi. Allah'ın izniyle evlat sahibi olacaksınız.

nehirciğim cnm çok güzel anlatmışın cnm çok haklısın herfiyen doğru bunlar teşekürler,anlatılabilecek en doğru kelimelrle anlatmışsın

iyi akşamlar kızlarrrr ben geldim gene nevincim haklısın canım gelin dediğin
güler yüzlü olmalı bende bütün olumsuzluklara rağmen hep güldüm.
geçer elbet bunlarda geçmesede kendisi bilir.
denefi göremedim bugün dışarda heralde kendisi geziyordur kesin.
bende evde oturuyorum kös kös yarında işe gidicem saat 7 de iş başıCADIARZU
ne olacak bilmem :çok üzgünüm:

nazcım allah hayırlı uğurlu eylesin
bir yastıkta kocasınlar
boşveriiiinnn,sallayın gitsin
bakın ben size bugün yaptığım aşureden büyük bi tabak gönderiyorum
daldırın kaşıkları,hadi bakem
ağzımız tatlansın

şükür gelebildim kızlar.bugün çok depresyondayım ya .içimde bi sıkıntı ALLAH hayır etsin.öle bebegimin olmaması degil.ne bilem sanki kötü bişey duycam yada olcak gibi.ruhum daralıyo..senağlama
nazım canım benim gezmede degildim...biraz temizlik yaptım sonra annem geldi.yedik içtik derken bu vakit oldu..ama hemen koştum buraya.kardeşini ve eşini ALLAH Bİ yastıkta kocatsın.aman onlar mutlu olsunlarda.takma kafana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…