Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

yaaa bende hepinize teşekkür etmek istiyorum ama ne oldu bizim şu teşekkür butonlarına anlamadım anlayan var mı? kızlar yoksa bende mi görünmüyor?? bu arada hepinizi seviyorum.. büyük teşekkürler hepinize paylaşımlarınız için yazamasamda her gün takip ediyorum iyi geceler hepinizi öptümmmm:))))))

denefcim sıkma canını içini ferah tut güzel düşün güzel olsun canım benim nie kötü bişey duyasın hep iyi haberler alırsın inşallah:)))

klava:hem öle bu sitede her isteyen her istediği zaman depresyona falan giremez bunu da kafanıza sokun tamam mı ne yaparım ben adamı klava: hem kontenjan dolu önce benden randevu alacaksınız sonra kontenjan boşalınca ben size söyleyeceğim tamam mı benden izinsiz depresyona gireni görmeyeyim ona görekötükedihüso zaten kontenjan boşalınca ben sizi böle götürcem merak etmeyinkaydirigubbakcemile

denefcim sıkma canını içini ferah tut güzel düşün güzel olsun canım benim nie kötü bişey duyasın hep iyi haberler alırsın inşallah:)))

hoş geldin arkadaşım...güzel düşünüyom yine olmuyo ...içten gelen bişey ...daralıyo ruhum..of of.
daha önce gelmişmiydin topigimize.çıkartamadım seni kusura bakma...

bu arada tesekkür butonu kaldırılmış.senle alakalı degil yani.hiç birimiz tesekkür edemiyoz...

evet gelmiştim ara sıra geliyorum gidiyorum takip etmeyi öğrenemedim daha teşekkür ederim hoşbulduk:) okuyorum ama pek yazamıyorum bazen:)) güzel düşün güzel olur inşallah takma kafana hiçbirşeyi tamm mı? herşeyde bir hayır olduğunu unutma olur mu? başına kötü birşey gelse bile sonucunda bir hayır olacağını düşünerek mutlu olmaya çalış...

günaydın arkadaşlar
nasılsınız,
hava nasıloralarda
burada güneş var ama yine de soğuk tabi birde p.tesi işyeri soğuk daha ısınamamış,bira üşüyorum.
ama hiç halim yok umarım grib olmam, çünkü ben girib odlum mu inil inil hasta yatarım ..yatmaya fırsat yok işyerine gelmek zorundayız, o yzüden ayakta inilerim:))))
allalh korosun vallahi

Anam giyiyorumda çok üşüyen titek bir tipim ben.
Termostat ayaraım bozuk benim,soğuk oldu mu donarım, sıcak oldu mu yanarım
kocacığım çok gülüyor bana:))))))
ya bir insan ya kışa dayanır ya yaza diyor.
Ben sıcağı severim ama bu yaz antalyada fenalık geçiridm.bayıldım sıcakta,::))))
hala güler bana yaşlılar bile gezebiliyordu diye:)
anacığım benim bünye azyıf galiba ama ona direnç katmaya açlışıyorum tabi)))
ben güçlü biriyim bünyemde benim gibi olsun deil mi ama

Günaydınlar.
Aman swet gözünü sevem sakın hasta olma olur mu?
Bol bol meyva tüket, çay yerine ıhlamur iç. İyi bak kendine.
Aynen burdada güneş var ama hava buz gibi. Ben zaten bu kış hiç ısınamadım ne yazıkki.
Neyse dün dün 1 e kadar yattım çok şükür. Her yerim ağrıdı ama olsun evde olmak çok güzeldi :))
Denef ablacım hayır olsun sıkıntın. Allah içine ferahlık versin. Kötü şeyleri çağırma yaa onlarda gelmesinler :))

sağolasın nehirim.
elimden geleni yapıyorum,meyve yiyorum,şu an kabanla oturuyorum.
ama ayakarım sanki tutmuyor.
ya gece de ağrıyor zaten, ben de 3 gecedir.saat kaçta yatarsam yatayım,sabah en geç 4 te gözümü açıyorum ,yumak için kıvranıyorum,beynim susmuyor ,gözüm uyumak istiyor vucudum resmen isyan ediyor.ama ben yarım saatte bir uyuyp uyanıyorum.tamda saat alarmı çaldığında ben uykum geliyorç
deli olacağım.
inşallah hasta olmam

günaydın kızlar bugün işe başladım ama sanırım ben bu işi sevmedim
sizce biraz daha sabretmelimiyim yoksa ilk izlenimmi önemli
hiç rahat değilim çok soğuk bi yer ayaklarım dondu çocuğum olmayacak bu gidişle buz gibi
bi yer kapı süğrekli açılıyor kapanıyor tam yol kenarındayım offf offf napayım akıl verin bana
iş bulmakda çok zor deli olmak üzereyim kör şeytan diyor çek git eve....

CANIM başvurrlara devam et
iş yeridne biraz da çalış tecrübe olur.insana .
yani sen sıkı giyin e çok olsuğgunu söyelreyrek önlem talep et.
ama tabi zor benim işyeri pe takmaz öyle şeyelri.
ama sen iş ara bir yandan d ao işyerinde pasını at. bence ama orda kalmaya çalışma.
canım kolay gelsin

swetcim üşüdüğümü söledim çok soğuk dedim bizde üşüyoruz dedi
adam bana bi yandan iş arıyorum tabikide teyzem araştırıyor benim için
bazı bağlantıları var ama evde boş kalmamak adına hasta da olmayı göze alamıyorum
şıan donmak üzereyim bu akşamda söleyeceğim olmazsa yarın gelmeyeceğim
aslında evde yapacak işde buldum ama artık olmazsa ona bakacağım
ben çok üşüyen insanım üzerimde montum var içimde hırka onun içinde badi
ayağımda 2 kat çorap daha ne yapam donuyorum valla :çok üzgünüm:

bacım o halde çık bacım.bizde ğşüyoruz diyen adamdan hayır gelmez.
aha sinirlendim.
evde ne işi yapabileceksin merka ettim bacım.belki bana da gerek olur evde otururuken

bacım o halde çık bacım.bizde ğşüyoruz diyen adamdan hayır gelmez.
aha sinirlendim.
evde ne işi yapabileceksin merka ettim bacım.belki bana da gerek olur evde otururuken

iyimi yapdım kötümü yapdım bilmiyorum canım adamla konuştum
olmadı falan dedim zaten eve çok yakındı şimdi evdeyim sobayı yakdım
hücrelerimin çözüldüğünü hissediyorum bide tutmuş bana para veriyor
hayatta almam nese bi pastalarını aldım pastaneydi ya burası bakalım
eşim ne tepki verecek çok kızacak sanırım millet işsiz ben iş beğenmiyorum:çok üzgünüm:
ama ne yapabilirim boşuna vakit geçirmeyeyim belki başkasının nasibi avardıra.s
evde yapacağım işde boncuk işi canım benim elim çok yatkındır işleemeye
annemde gelinlik işler zaten evde işi bu ona yardım ederke bende alıştım yapmaya
burda biyer var tlf numaramı bırakmıştım aramadılar yarın gidip yine rica edeceğim
aslında tanıdık ama neden aramadıki unuttu belkide:1rolleyes:

swetim kendine iyi bak canım yaa..kat kat giyin ALLAHIM sizi korusun..

ALLAHIM hepimiz koruun pinkim canım.
ya tabi ki üşüyorum ama bir debn dedm ya hiç ısınamadım hayat boyu çarbucak üşürüm.
azıcık üşüsem dişlerim çarpar birbirine .:))))) hemd eçat çat çenme kkuş gibi titrer.anam üşüyünce çok komik oluyorum söylemesi ayıp
madem içinden öyle geldi kısmet değilmiş de canım sen ,boşver gitisn.
valla şimdi yanında olsaydımda o sobanın arkasın kedi gibim kıvrılsaydım belki uyurudm.gecleri uykuzuluk başgösterdi bene uyku dengem bozuldu.
tekrar hayırlı olsun hakkında.
ya ben evde iş yapabilir miim bilmiyorum ama ,benim elim ağırdır, el işlerinde ama ,değişik şeyler yaparım aslında türk işi denilen ,kasnakta yapılan iğne ile ince işlerne şeyler varya ,onu çin iğnesi deninlen nakışı bilirm.kurusna gittim ,aksına belge verdiler de o zaman para istiyorlardiye kızıdm almadım.gidipte.birde fırça ile kumaş boyama biliridm.tabi bunalr lise bittikten sonra evde sıklınca gittiğim kız mesleklisesi gündüz kursalrından öğrendiğim.birde örüg örerim ama biri modeli gösterecekç
sonra okula gittim çalışmaya başladım ,muhasebeci oldum bıraktım bu işleri ama arada canım örgü örmek ister :))))))) tembellikten yapmam hihoyyyt

Son düzenleme:

kısmet bakalım kocişden nekadar fırça yiyeceğim ama biliyor iş konusunda
ben hep böleyim olmuyor diyorsam olmuyor korkuyorum bağırcak bana:çok üzgünüm:
iyikide doğalgazlı ev tutmamışım biliyorum huyumu ısınamam ben doğalgazla
eltime gidiyoruzda dişlerim takırdıyor onlar alışmış ama ben alışık değilim
sobanın sıcağı olacak ohhhh mis gibi :teytey:

nazzzzzzz beni kışkırtma hani olur ya şöyle biri sobayı yaksa, ben arkasına yer yetağı olsa da kıvrılsam.
sırıtm yanınca yüzümü dönsem sıcaktan mayışsam uyusam orada.
yanıma meyve getiriseler, ıvır zırvır felan ha bire tıkındam bir taraftan tv seyretsem ,bir taraftan çıtır ıtır odun sesi.aam en çok da uyusam .
off allahım deli miyim ne yatakta uyumuyorum, ayakta uyku sayıklıyorum:))))))))))
bek gelirim sana ,he nazlanırım ha bire,uyurum 24 saat .:::))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…