- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #4.481
denefcim sıkma canını içini ferah tut güzel düşün güzel olsun canım benim nie kötü bişey duyasın hep iyi haberler alırsın inşallah:)))
günaydın kızlar bugün işe başladım ama sanırım ben bu işi sevmedim
sizce biraz daha sabretmelimiyim yoksa ilk izlenimmi önemli
hiç rahat değilim çok soğuk bi yer ayaklarım dondu çocuğum olmayacak bu gidişle buz gibi
bi yer kapı süğrekli açılıyor kapanıyor tam yol kenarındayım offf offf napayım akıl verin bana
iş bulmakda çok zor deli olmak üzereyim kör şeytan diyor çek git eve....
CANIM başvurrlara devam et
iş yeridne biraz da çalış tecrübe olur.insana .
yani sen sıkı giyin e çok olsuğgunu söyelreyrek önlem talep et.
ama tabi zor benim işyeri pe takmaz öyle şeyelri.
ama sen iş ara bir yandan d ao işyerinde pasını at. bence ama orda kalmaya çalışma.
canım kolay gelsin
bacım o halde çık bacım.bizde ğşüyoruz diyen adamdan hayır gelmez.
aha sinirlendim.
evde ne işi yapabileceksin merka ettim bacım.belki bana da gerek olur evde otururuken
swetim kendine iyi bak canım yaa..kat kat giyin ALLAHIM sizi korusun..
madem içinden öyle geldi kısmet değilmiş de canım sen ,boşver gitisn.iyimi yapdım kötümü yapdım bilmiyorum canım adamla konuştum
olmadı falan dedim zaten eve çok yakındı şimdi evdeyim sobayı yakdım
hücrelerimin çözüldüğünü hissediyorum bide tutmuş bana para veriyor
hayatta almam nese bi pastalarını aldım pastaneydi ya burası bakalım
eşim ne tepki verecek çok kızacak sanırım millet işsiz ben iş beğenmiyorum:çok üzgünüm:
ama ne yapabilirim boşuna vakit geçirmeyeyim belki başkasının nasibi avardıra.s
evde yapacağım işde boncuk işi canım benim elim çok yatkındır işleemeye
annemde gelinlik işler zaten evde işi bu ona yardım ederke bende alıştım yapmaya
burda biyer var tlf numaramı bırakmıştım aramadılar yarın gidip yine rica edeceğim
aslında tanıdık ama neden aramadıki unuttu belkide:1rolleyes:
madem içinden öyle geldi kısmet değilmiş de canım sen ,boşver gitisn.
valla şimdi yanında olsaydımda o sobanın arkasın kedi gibim kıvrılsaydım belki uyurudm.gecleri uykuzuluk başgösterdi bene uyku dengem bozuldu.
tekrar hayırlı olsun hakkında.
ya ben evde iş yapabilir miim bilmiyorum ama ,benim elim ağırdır, el işlerinde ama ,değişik şeyler yaparım aslında türk işi denilen ,kasnakta yapılan iğne ile ince işlerne şeyler varya ,onu çin iğnesi deninlen nakışı bilirm.kurusna gittim ,aksına belge verdiler de o zaman para istiyorlardiye kızıdm almadım.gidipte.birde fırça ile kumaş boyama biliridm.tabi bunalr lise bittikten sonra evde sıklınca gittiğim kız mesleklisesi gündüz kursalrından öğrendiğim.birde örüg örerim ama biri modeli gösterecekç
sonra okula gittim çalışmaya başladım ,muhasebeci oldum bıraktım bu işleri ama arada canım örgü örmek ister :))))))) tembellikten yapmam hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?