Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

bacım sen tam bendensin sobanın arkasında sandalye var üzerinde uyuyom ayakda
bi tatlı oluyorki sorma yatak odasında puf var büyük sığsa onu taşıcam oraya
kocişde diyorki yanarım valla hiç kalkmazsın üstünden orda pineklerim bütün gece
ay ne güzel olur hihoyyyt

oh kızlar süpersiniz..sobanın sıcağı çok hoş olur bilirim bizde yok soba kalorifer var soba başkadır tabii...
nazım hayırlı olsun canım hasta olmadan çıkmışsın bulursun bir iş belki bellimi olur hayırlısı canım..

inş bulurum bi iş pinkim daha ısınamadım allah affetsin heryerim
buz gibi dayanamadığım yegane olaylardan biri soğuktur allah dışarda
evsiz barksız olanlara yardım etsin hamdolsun yaradanıma.
ya teşekkür butonunu kaldırmışlar olmamış böle hata var sanıyorduma ama
kaç gündür hatada olmazki dimiiii...

selam kızlarrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
dün sapancadan geldim iş güç-aslında annem yapıyor ama neyseeeee-ancak gelebildim nasılsınızzzzz bu sayfaya baktım sadece nazım öncelikle Allah bir yastıkta kocatsın huzurlu bir yaşantıları olsun inşallahhh kardeşinin ve eşininnn ayrıca hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda gönlündeki işi bulursun inşallah canımmmm hasta olup yatmaktansa böylesi daha iyi nasip buymuş demekki Allah büyüktür elbet başka bir kapı açar sanaa
swetem sende dikkat et canımmm üşütme sakınn yeğenimizide üşütme annesiiii
denefim umarım şimdi daha iyisindir canımmmmmmm
nehirim nevinim pinkim zuhalim radyoloğum alhanım sizler nasılsınızzz
bu arada ikili test sonucu normal çıkmış şükür bakalım haftaya belki cinsiyetide belli olur inşallahhhhh

slm kızlar nasilsiniz bu ayda olmadi kırmızıları yedik yinee canımız sagolsun demii...:d

Myhope çok sevindim anneciğim testin sonucnun iyi çıkmasına.allahın dediği olur ama bu testler de adamı kulkuda bırakıyor,inşallh hep bçyle iyi gider için rahat olur ve sağlıkla bebeğini kucağına alır büyütürsün.
Rabbim sağ salim kavuşmak nasip etsin.

slm kızlar nasilsiniz bu ayda olmadi kırmızıları yedik yinee canımız sagolsun demii...:d
canı sağolsun canım yaaa
o kırmızlar gelir ama bir süre sonra biizm azmimiz karlılığında ,onların inadı kırılır.
sen içini ferah tut, her ay yeni bir umuttur.çalışmalara devam..a.s.

myhopem güzel dileklerin için sağol canım.
yiğenimin ve senin iyi olmana çok sevindim allah hayırlısı ile kucağına almayı
nasib etsin hepinize..esra canım ne bu hız yazıyon kaçıyon az dursanda konuşsak
üzülme elbet bi ay gelmeyecek o kırmızılar sonra 9 ay öle devam edecek..

bu arada çilek arkadaşım mesijını aldım çok sağol .darısı sana olsun.
çilek demem kızmıyorusn değil mii
pek bir tatlı oluyor çilek demek,:))))))

İyi akşamlar herkeseee.....

Geçmişi okudum geldim....Gece kociş tutturdu oturma odasında yatalım diye,neyse açtık divan,serdik yatağı yorganı,kocişi uyuttum ben kalktım,bilgisayarı açtım,oyun oynuyordum bi yeri geçemiordum 2 gündür,onla uğraştım,neyse sabah 3,5 sularında geçtim nihayet.Sonra yatam artık dedim,yattım,uyumak ne mümkün.O esnemektn ağzı yırtılan ben değilim sanki,dön dön dur,sonra kociş uyundı,atacan beni yatktan,düşecem yaaaa dedi.Bende öfleye pöfleye kalktım,bidaha burda yatmak yok dedim,karşı divana geçtim.Kocişte gündüze döndü yani 6.30 da kalmam lazım.İşte toplasan 1 saat ya uyudum ya uyumadım.....
dedim bi bacılarıma bakam,sonrada biraz şekerleme yapam....

Swetçim,bende çok üşürdüm kız ama bu sene noduysa az üşüyom,geceleri bazen üstümdekileri atıyom..Noldu bilmem valla:)))Ateşlendim bu sene:)))

Nazcım,hakkında hayırlısı olsun canım....Kociş bağırırsa bize seslen hemen yardıma koşarız:))))

Denefim,hayır olsun bacım....Banada olur bazen öle,böle kalbim yerinden çıkacak sanki sıkıntıdan,dar gelir göğüs kafesim....Çok şükür şimdiye kadar kötü bi haber almadım ...Sende almazsın inşallah..Hayırdır inşallah diyelim...

Esracım,bidahaki aya inşallah,hayırlısı olsun,napalım bizim kaderimizde böyleymiş....Olacak bir gün,beklemedeyiz:))

Ben çıkacam şimdi kızlar,biraz uyumaya çalışayım...Başım ağrıyo çok fena....Hee bide bugün dişçiye gittim onuda sonra anlatırım .Zaten çok uzun oldu yazım:)))

Öptüm hepinizi kocaman...

swetim valla radyolojiyi uzun zamandır görmüyorum msn de de yok işleri yoğun heralde
hasta olmasında gece gelir belki...

nevin sen hadi uyu kuzum gece yarısı ne oyunu be yaaaaaaa
aaa
vallabacım kan ile ilgli imiş üşüme.sen bir baktırever.
öptüm

Amaaaan naz iyi yapmışısın .. Üşürken hiç çekilmez gerçekten. Bütün hastalıkların başı soğuk algınlığı. Dikkat etmek lazım..
Esra şimdi umutlar yerde ama birkaç gün sonra toparlanacaksın inşallah..Sonra çalışmalara devam. Önümüzdeki aya inşallah müjdeli haberler.
Kız abliş anlatsaydınya dişçiyi merak ettim.Annemide aramadım.
Bugün kuzenimiz geldi Betül dükkana yine :))
Dizinin son bölümünü seyrettirdi bana uyuz.
Ben KK'dan online dizi seyrediyorumda :))
Bende eve gitmek istiyorum artık. Hepinizi çok öpüyorum herkes iyi baksın bebişlerine :)

myopecim iiiym cnm hamd olsun ama yorruldum bu hafta camsilip perde asmaktan sen nasılsın cin bebiş nasıl sonuçların iyi gelmiş sanırm

iyi akşamlara canlarııım

zuhalle denef öncelikle sizi sobeledim haberiniz ola
selam kızlar
nazım bu ne hız maaşallah.hayırlı olsun demeden hayırlısı olsun dedik valla.girmişsin ve çıkmışsın.olsun bacım.bozma moralini.daha iyisini bulursun inş.
esroş boşverr kıısssss.umutta bizde.kırmızılırda.yarışsın dursunlar.sen takma kafaya.
nevinim keyif sende valla.evdesin akşama kadar.ister uyu.ister uyan.arada da böyle hava at bize :)
denefim nasılsın canım.inşallah toparlamışsındır kendini.yani umutsuzluk ben dahil herkeste olunca biraz normal bakıyorum da da sende olunca iyice dağılıyorum ben.en pozitifimiz sensin.sende böyle olunca benim de dermanım kesiliyo sanki.yapma be cicim.

yine ben
herkes uyumuş anlaşılan
neyse ben de yatayım bari
hadi öptüm geleceğin güzel ve şeker anne adayları
allah rahatlık versin

geldim geldim bacılarım.
radyolojim iyiyim ya dün çok içimde sıkıntı vardı kocayla kavga edince rahatladım...stresimi attım oh iyi oldu.kaydirigubbakcemile3
nazım evet ya bu ne hız gülüm neyse hayırlısı olsun canım benim.herşeyde bi hayır vardır.
swthome canım benim sen nasılsın bugün görüşemedik hiç.....

myhopem iyi olduguna çok sevindim..
diger kızlar sizleride çok öpüyorumm..Şeniz

bu arada lotusumuzun çok selamı var sizlere.hepimizi çok özlemiş.hep soruyo sizleriiii...

günaydın ,bayanlar,
nasılsınız,
evdekiler iyi uykular ,
benim yerime de sarılın sıcak yorgana ,1 saatçik çok depil.
olur mu
çalışanlar hepinize de kolay gelsin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…