Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

denef yaa kış günlerinde soğuk her adımımı dışarı attığımda ,bu uyku ve evde olsaydım ahhları beni de vuruyor.
ama aslında pazar günerlide kalkıyorum erkenden ben eskiden ne güzel uyurudm pazarları ,hele bıraksınalr 12-1 hiç farketmezdi.
acaba bu yaşlandığımı mı gösteriyor.
neredeyse ben 6-7 aydır uyumak için çırpınsamda ,uyuyamıyorum,offfff offffff yaşlandım demek ki,
uyku gençlik belirtisi imiş,bir de son yaşılılk.denefim sen benden gençsin demek ki.
benim içim çökmüş içimmmmmmmmmmm ahhhhhhh ahhhhhhhhhhhh .bildiğiniz yerde gençlik aşısı olan var mı?

Günaydıın..Lotusu çok merak ediyorum bu haberler bana yetmiyor yaa.. Artık gelse yani. Kalp atışını duyduğunu öğrenemeden gitti, bebişleri büyümüştür ama hiç haberimiz yok.Neyse gelirse anlatır inşallah.
Mumudanda ses yok, bilgisayarı bozukmuş. Of pof.
Çok kötü rüya gördüm ara ara ağlıyorum hala. Hiç keyfim yok yani anlayacağınız. Moralim çok bozuk.
Hepinizi çok öpüyorum görüşürüz.

günaydın kızlar nasılsınız..nehirim canım sıkılmasın canın tatlım yaa..güzel haberler patlaması olur fırtına öncesi sessizliktir bu belkide ne dersin canım..hayırlısıyla inşşş...ben kahvaltımı edicem şimdi görüşürüz tatlım..

canım nehir hayrola,
hayırlara vesile olsun.biliyorusn rüualar neye yorumalr öyle çıkar .kötü deme rüyana ve kötü oalrak yorumlama canım.
pinkim afiyet olsun

Haklısın swetçim ama öyle büyük bir sıkıntıyla kalktımki, böyle ağlamaklı, hiç olmasını istemediğim şeyler gördüm. Hala nefesim daralıyor sanki çok kötüyüm. Göğsümde biri oturuyor sanki şu an.
Hayır olsun inşallah. İnşallah benim için güzel ve hayırlı olayların habercisidir.

eminim ,biraz bilinç altıdır.
artık kafalar o akar yoğunlaştı ki ne üşündüğümüzü bile bilmeiyoruz.o yüzden düşünmediğimizi sandığımız şeyleri de düşünüyoruz.
sen hiç canını sıkma oku bakım kendine bir gzüel.arkasına bana d dua et şekerim.
hem sen hayatım bunalrı benden iyi bilirisn aaaaa..ağlama yada rahatlatacaksa ağla için rahatlasın.
ben bazen düğüm düğüm oluyorum ,
ağlayamıyorum.
malese içimden akıyor gözyşlarım yada deridmi büyütüyorum o zaman içimde o daha köü.ağladığın zaman hiç değilse bir yıkanma duygusu oluyor bir rahatlama ,
rabbim verisn ferahlığını canım

nehiiiirr..yapma böyle canım yaa..swetide duygusallaştırdın hayattan daha ne isteyelim..rüyanda ne oldu bilmiyorum ama canım gerçekte olanlara bak boşver çok takılma rüyalara..içinin sıkıntısı vurmuştur ..hayırlar olsun hayra yoralımda demi tatlım..hiç bişeycikler olmaz sen bunları kafanda daha fazla büyütme..hasta olursun sonra söylemedi deme canım benim..daha çok gençsin bunları çok düşünme..bunalımlar erken gelir sonra..ufak bir sıkıntıda tepetaklak olucaksak ne anlamı varki hayatın..güçlü olucaz canım..buna mecburuz..kendini toparlamanı diliyorum akşama kadar vaktin var ona göre..sweeeett sende sıkılma artık yeğenimide üzmeyin olurmu tatlişlerim...öpüyorum..ben birazdan çıkıcam akrabamızın gelininin bebeğini görmeye gidicem kendinize iyi bakın..

Amin sağol Allah razı olsun. Okudum kendimi sağol...Sanada ettim dua herkesede :))
Eve gidip uyumak istiyorum yalnızca...

Amin canım.allah razı olsun.nehirim bacım,şirinim,
hayatım pinkim yok şu an duygusallaşmadım bacım.nehirin yerine koydum bri an kendimi.
Nehir uykucu diyeceğim bundan sonra sana:))))))))

selamün aleyküm arkadaşlar
hayırlı sabahlar hepinizee :1hug:

hayır olsun nehircim inş.. benimde uzun zamandır gördüğüm aynı içerikli bir rüya var beni endişelendiriyor ama hayır olsun demek ve hayra yormak lazım..
sizinle paylaşmak isterdim ama anlatmanın pek iyi olmayaccağını biliyorum

bende şuan sıcacık sobanın arkasında oturup nescafe içmek isterdim.. ohh ne güzel.. evde olduğum günleri özledimm :çok üzgünüm:

ben öglen yemegi molasındayım....kaydirigubbakcemile3
nasılsınız ballarım.
nehirim pazar günü ben öleydim.şimcik senmi aglamaklı sıkıntılı oldun guzum....güzel düşünelim güzel şeyler yaşayalım diyen sen degilmidin bana bakem..
swethome canım.ne yaşlılıgı gülüm senin ki heyecandan, uykusuzlugun...
çilekim nasılsın canım gardeşim...
patria ama sende bi ceeeee diyon 6 ay gözükmüyon.ama böle olmazki bacım...nasılsın canım...

lotusumuz gelince herşeyi kendisi anlatsın canlarım...ben kendi adına konuşmayayım.kendisinin ve bebeklerinin iyi oldugunu söleyebilirim...annesi güzel bakıyo bacımıza..
biraz önce mumu aradı canlarım herkese selamı var....
pinkim bacım sen nasılsın bakalım....seninde koşuşturman bitmiyo bacım.ne kadar aktifsin..

allah razı olsun canımcım
iyiyim hamdolsun bende 10 gün direnmeden sonra eşimin zoruyla doktora gittim bugün grip için..
doktora giderken aklımdan geçen tek şey; bişey çıksada çıkmasada vereceği için
yine ilaç depolıcaz vücudumuzu.. oldu :uhm:
ben zararlarından dolayı mecbur kalmadıkça pek kullanmak istemiyorum da
onun dışında işteyim az önce yemekimi yedim kilomu da veriyorum
herşey yolunda çokk şükür rabbime
sen nasılsınsınn canım :1hug:

nehircim sanada slm cnm nasılsın cnm ?

radyolojim sen yaalamışın beni ama ben görememişim gene bugünlerde kafam pek dolu dikkatim de çok dağınık nasılsın radyolojim

Çok şükür iyiyim zuhal. İyi olmaya çalışıyorum.
Denef ablada iyiymiş çilekte iyiymiş. Bende çilekçim ilaç içmeyi sevmem, mecbur olunca içerim ama ablam onu bile içmez, ölüp ölüp dirilmedikçe :))

slm kuzularım nasılsınız bacılarım?ben ıyıyım çok şükür.yarın sabah kontrolumuz var 3 taramamız yapılacak insallah bısey cıkmaz.endişelenmemek elde değil.cinsiyetımızıde yarın ögrenırız sanırım.bizimkı utanmazsa tabi :)))

bu arada nehırım rüyan içinde hayırlısı olsun diyeyım canım.ınsanı çok etkılıyor dimi?yaa kızlar bısey sormak istıyorum gecelerı bana çok karabasan gelıyor bılıyormusunz bılmıyorum ama.çok korkuyorum bebegıme bısey olacak diye.dualarımı okuyarak yatıyorum ama bazan gecede ıkı kez gelıyo.sizce ne yapmalıyım????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…