- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #4.541
slm kuzularım nasılsınız bacılarım?ben ıyıyım çok şükür.yarın sabah kontrolumuz var 3 taramamız yapılacak insallah bısey cıkmaz.endişelenmemek elde değil.cinsiyetımızıde yarın ögrenırız sanırım.bizimkı utanmazsa tabi :)))
bu arada nehırım rüyan içinde hayırlısı olsun diyeyım canım.ınsanı çok etkılıyor dimi?yaa kızlar bısey sormak istıyorum gecelerı bana çok karabasan gelıyor bılıyormusunz bılmıyorum ama.çok korkuyorum bebegıme bısey olacak diye.dualarımı okuyarak yatıyorum ama bazan gecede ıkı kez gelıyo.sizce ne yapmalıyım????
slm kuzularım nasılsınız bacılarım?ben ıyıyım çok şükür.yarın sabah kontrolumuz var 3 taramamız yapılacak insallah bısey cıkmaz.endişelenmemek elde değil.cinsiyetımızıde yarın ögrenırız sanırım.bizimkı utanmazsa tabi :)))
bu arada nehırım rüyan içinde hayırlısı olsun diyeyım canım.ınsanı çok etkılıyor dimi?yaa kızlar bısey sormak istıyorum gecelerı bana çok karabasan gelıyor bılıyormusunz bılmıyorum ama.çok korkuyorum bebegıme bısey olacak diye.dualarımı okuyarak yatıyorum ama bazan gecede ıkı kez gelıyo.sizce ne yapmalıyım????
günaydın .swethome gelmemiş cidden ya.of of...
kızlar gününüz aydın eviniz bebiş sesleriyle dolsun...
Günayyyyydınnnn....
Bugün hamaratım ayol,işlerimi yaptım,evimi temizledim veee geldimmm....
Denefçim,Çilekçim,Pinkim günaydın,nasılsınız ?
Evet yaa hakkaten gelmemiş wetçim,neden acaba...İşleri yoğundur belkide....Kolay gelsin Swetçim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?