Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

7 ayet-ül kürsi, okuyup her tarafına üfle, felak nas oku ve mutlaka abdestli yat alhancım.
Ve abdestli yatmayı alışkanlık haline getirmelisin. Şeytan yaklaşamaz o zaman Allah'ın izniyle.
İnşallah sonuçlarında iyi çıkar canım. Cinsiyetinide öğrenirsin yada öğrenmezsin.Çokta önemli değil dimi? Sağlıklı olsunda inşallah...Aynen öyle canım çok etkilendim halada etkisi altındayım, çok durgunum. Hayır olsun inşallah...

CANIM inşaallah tarama testin ok güzel çıkar.
ben de p.tesi yaptırcağım tarama testini.
inşallah ahyırlı olurç
karabasana gelince ben ilk evlendiğim zaman ,çığlıkalırma komşualr uyanıyordu.
çok sorunluydum o zaman bazı ailevi sorunalr vardı.
bunalr galiba yapmıştı.
sabaha kadar dizi film gibi karabasan görürdüm.
sen de de şimi bazı endişele varsa ,bunlar rğyanlarını bu şekilde etkiliyor.
sonra da şeytan vesbese veriyor.canım bak neghirin dediği gibi oku sürekli aytarekn ama aklına ya rüya gçrürüsem felan diye geçirme ,hep güzle şeyler düşün, ben öyle kötü idi ki ,sesime kayınavldieler bile uayncak derecede bağırıdğım geceler vardı.
eşim beni bazen yatırmıyorduç
birde sakın sırtüstü yatma dedi bana o zaman boğuluyormuş gibi issediyormuşuz,allaha emanet ol canım,aklına getirme kötü şeyler

Kızlar selam....

Dün gece korkunç başım ağrıdı,daha önce hiç bukadar başım ağrımamıştı,beynim kafatasımın içinde sallanıyodu,sağa sola çarpıyodu sanki,çok zor uyudum.Şimdide hala sarhoş gibiyim,kafam kazn gibi,evimi bile toplamadım daha,hiç halim yok,daha adetime bihafta var ama karnım ağrıyo bi yandan,ooooofff ooooffff.....

Nehircim,hayır olsun,hayırlara gitsin inşallah....İnsan kötü rüyanın etkisinden bi süre kurtulamıyo gerçekten....Hayırlara gitsin...

Alhancım iyi olmana çok sevindim bacım....Ayetel kürsi her derde devadır Allahın izniyle....

Kızlar ben gelirim gene inşallah,kendinize iyi bakın emi?

sagolun canlarım ınanın cok okuyorum kendıme ve bebegıme.bende evlenmeden öçnce hiç olmazdı ama bu aralar cok arttı .herseyın hayırlısı artık.rabbım korusun herkesi.swetım neden gıremeyeceksın nete?ama sen duramazsın bence :)

ne o ya yaprak dökümü yaşıyoruz galiba topikte buda beni üzüyo.swethome niye gelmicen guzummmm...kırdıkmı seni bilmeden yoksa..

Herkese iyi geceler,iyi uykular....

Allah rahatlık versin....Sağlık,sıhhat,afiyet versin.....

Siz günaydın diyosunuz bende iyi geceler diyim dedim,iyi ettim dimi?

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

hayırlı sabahlar arkadaşlar ve de denefcim
arka sayfada sana birşeyler yazmıştım görmedim sanırım..:1no2:

iyiyim zuhalcim sağolasın.sen de iyisindir inş. işlerini bitirdi mi sağ salim :teselli:

alhancım arkadaşlarım seni öyle güzel yönlendirmişki ekleyecek bişey bulamadım.. Allah cümlemizi şeytanın şerrinden muhafaza etsin.. Kalplerimizi sıkıntılardan arındırıp huzurla doldursun inş. a.s

canım selam.tarama testinizde güzel çıkar inşş canım..karabasan için duaları mutlakaoku olmasın artık inşş.

günaydın .swethome gelmemiş cidden ya.of of...
kızlar gününüz aydın eviniz bebiş sesleriyle dolsun...

günaydın canım nasılsın..bende iyiyim swet niye gelmicekmiş okudum geçmişi ama kaçırdımmı acaba..öpüyorum sizi..

kızlar günaydın demeyi unuttum hayırlı sabahlar olsun hepimiz için inşşş...kahvaltımı edicem şimdi görüşürüz..

Günayyyyydınnnn....

Bugün hamaratım ayol,işlerimi yaptım,evimi temizledim veee geldimmm....

Denefçim,Çilekçim,Pinkim günaydın,nasılsınız ?

Evet yaa hakkaten gelmemiş wetçim,neden acaba...İşleri yoğundur belkide....Kolay gelsin Swetçim....

ohh mis gibi.. en güzel kısmıda tüm işleri bitirdikten sonra karşısına geçip keyifle izlemek.. :dance:
sana da günaydın nevin ablacım.. hamdolsun bugün daha iyiyim dün grip için dr gittim güç belaa.. baştan inat ettim ilaçlar için ama iyi geldi allah ın izniylee a.s

evet bende merak ettim sweti neden öle dedi acaba.. :uhm: gelse de öğrensekk

kızlar ben görüştüm swet ile..işleri çokmuş o yüzden sık giremiycek memlekete gidicek ya yoğun işleriço yüzden başka bişey yokmuş..ama biz swetsiz 1 haftayı nasıl geçiricez yaa..kardeşinin düğününden sonra aramızda olucak inşş o zaman bol bol görüşürüz inşş..

kızlar evden çıkıcam az sonra bir yeşilçay molası verdim kendime ..akşam gelirim görüşürüz inşş..kendinize iyi bakın olurmu..hepinizi öpüyorum canlarım..

merhaba .beni merak ettğinizi gördüm ve sağolsun pinkten duydum.
ama fazla açıklama yapmamışım kusura bakmayın.
işler yoğun o yüzden birde aklım dağılmaya yatkın da onu toparlamak için.
zaten haftaya kardeşimin düğünü için memlekete gideceğim kısmet olursa.
işler bitmeli.
bu arada p.tesi doktor kontrolum var ,oradaki haberleri vermek için girerim.inşallah iyi haberler ile gelirim.test felan filan işte.
hepinizi öpüyorum.
arada girer iyiyim derim inşallah.öptüm sizi canım:))))))
görüşmek üzere

slm kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben evdeyim iş güç
uğraşıyorum öpüyorum hepinizi alhancım gece namaz apbesti alıp
uyu canım hamile olduğun için oluyordur sanırım bu olay
evlenmeden önce banada çok olurdu.hatta hiç unutmam bi gece
ölecek gibi oldum annem yanımda uyuyor sesim çıkmıyor
kendimi dualarla kurtardım annemi uyandırdım kadınada bağırıyorum
sen neden beni duymuyosun ben ölüyordum falan diye canım annem iki gece nöbet beklemiş
ayetel kürsiyi eksik etme canım okumadan uyuma ezberinde yoksa kitapdan oku
öpüyorum canım.denefim nerelerdesin yahu noldu senin msn girmiyon hiç..
radyoloji nerelerde haberi olan varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…