Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın nazcımm a.s.
şuan sinirli olduğun için böyle düşünmüşsün :1shok:
çünkü ben cicim ayları diye bişeye inanmıyorum yasakkelime
nasıl başlamışsa öyle gidiyor inş. kişiler değişmiyor saygılı olunduğu sürece herşey aynı a.s
tabiki de tartışmalar olacak ama sabır sabır yerimseniben
hepsi imtihann canımm :teselli:

hoşgeldin swetcim özledik seni canım hadi işlerini toplada gel.
çilekcim morel verdiğin için sağol canım aslında bnde inanmam cicim
aylarına falanda ama 2 gündür ben çok gerginim sanırım uykusuzlukdan böle oldum.

swet geldinmi canımm hoş geldiiinnn....
nazım canım sakin olmaya çalış inan bana böyle gelgitler hepimizde olabiliyorama asla yatağa küs girmeyin yani en fazla 1 gün sürsün bu kızmalar tatlım..

çilekcim morel verdiğin için sağol canım aslında bnde inanmam cicim
aylarına falanda ama 2 gündür ben çok gerginim sanırım uykusuzlukdan böle oldum.

aynı fikirde olduğumuza sevindim kaydirigubbakcemile5
herşey çabucak yoluna girer umarım
hatta sen fazla bekleme kocişini ara hemen arayı bul kaydirigubbakcemile
ya da akşam geliş zamanı için bi süprüz hazırlayabilirsin pasta gibi mesela :1rolleyes:

geldim de daha vakit bulamadım kafamı toparlayamadım .
işe de gelmek istemdei canım malesef.
bir geldim ceza gelmiş ssk dan offfffffff
neyse mali müşavirn suçu tabi .ama kabul etmeyecek eminim.
neyse bakalım bir halledeyimde geleyi kızlar
ya ben gemişi kuymadaım var mı yeni bir havasi bana özet geçermisniz.
lütfennnnnnnn

pinkim gordum senı.........gecmısı okuyordum geldım canım ben ıyıyım senden nbr????
myhopem kusura bakma canım azranın dogum gunuymus ben dun tek msj atıp cıktım kk dan gecmısı okumamıstım canım ya.....sımdı gordum okurken ıcım cok acıdı...senağlama gercekten o bır melek ve sukur kı sana tesellı bır bebısın gelıyor...bazı acıyı hıcbırsey kapatamaz ama bır de yeryuzu melegın olacak ınsallah:Saruboceq:
çılekım hosblduk canım sende aramıza hosgeldın..........:1hug:.
svetcım hosgeldın canım ya....hakkaten gurbette olunca ınsan memleketten donmek ıstemez ama ozledık senıŞeniz
alhancım nbr??esın gece uyu dıyorsa bızde senı gunduz vardıyasına yazarız canım yeter kı gel..kaydirigubbakcemile
nazım napyosun ıyımısın?ne demek cıcım ayları bıttı??arada oyle tatlı kapısmalar olur uzulme sen bıseycık olmaz ınsallah......erkek mılletı ıste bızım kadar ınce ruhlu degıller.........zaten sımdıye hersey duzelmıstır..optum canımkaydirigubbakcemile2
denefım senı unuttum sanma.....canımcım saglıgına yazık cok kosturuyorsun bu kadarı ıyı degıl..azıcık ta kendıne,evıne,esıne zaman ayırsan be guzelım.vıcdanın rahat etmıcek bılıyom ama...:1hug:
mumu nolur guzel haberler ver bıze olurmu:Saruboceq:
nevıncım cokk gecmıs olsun aman dıkkat et kendıne ter atıp dınlen bence ben kendımı oyle ıyılestırıyorum ılactan daha etkılıkaydirigubbakcemile5
nehırcım ablanın basının etını yıcez o tedavıye gdecek merak etme sen.....gulyuzum u sormussun benım bacım sayılır neredeyse beraber buyuduk canım......sırnaşık şey
radyolojım napyosun ıyımısın?????sevgılerımle canım.......a.s... ya esra pek yok ortalarda sankı nıye gelmıyosun guzelım???????a.s.
butun topıc halkını kocaman opuyorummmmmmmmma.s.kaydirigubbakcemile5

selam kızlarrrrkaydirigubbakcemile3
hepinize çokkkkk teşekkür ederim canım arkadaşlarım inanın moral oldunuz bana biliyorum melek benim kızım ama elimde değil işte zaten hep aklımda da böyle özel günlerde insan daha bir kötü oluyor işteeeee
çilekim eminim çok güzel olmuşsundur tabi alhanımda zaten gaktaki herkez çok güzelll değil miiii nevinimle nehirim çokk geçmiş olsun inşallah biran önce atlatırsınız hayırlısıylaa nevinim artık bir başlangıç yapman gerekmiyor mu senin hadi at şu kararsızlığı üzerindennn swetemmm hoşgeldin canımmmmmmm nazım umarım şimdi daha iyisindir ama bak sende söylüyorsun eşinin pek kabahati yokmuş gelince gönlünü al benceee denefim canımm bizler melek annesiyiz değil miiii tek tesellimiz de bu zaten sen nasılsın canımmm pinkim sen nasılsınnnn radyolojim hala yoksun kız nerelerdesin canımm lotusum yeğenlerimiz iyi değil miiii topiğimizin ikiz annesiiiii ve mumum canım aklım sende inşallah senden de güzel haberler alırızzzz gülyüzlüm yok galibaa birde malum kaçaklar var esram mavişim acemim bebekim zuhalim g_b_k im ladyim esmerim sizlerde iyisinizdir inşallahhhh hepinizi öpüyoruzzzzzŞenizŞeniz
swetem ben yazarken biraz ara vermem gerekti sobelemişsin beni canımmm:1hug:

aman da aman pınke msj yazarken myhopem de gelmıs.......hosgeldın canım.......ıyı gordum senı masallah bebısın ıcın ıyı olman lazım ama zaten dımı?????kaydirigubbakcemile5napıyosun canım???ben bugun evı toparlıyorum bıraz sagolsun esım cok yardımcıdır ama yınede kadın elı gerek dımı ama??yarın esım memleketıne gdebılır ben de pazara kadar annemde kalırım nasıpse....bu kez bı ınternet ıhtımalı var ama bakalım ıhtımal işte....sızlerden ayrı kalmak ıstemıyoruma.s.

ama ben tam geldim herkes yzı yzmış kaçmışşşşşşşşşşşşş
ama olmaz ki kızlar iyi misiniz.
muhopem tatlım kıymetlim şekerim sen hiç üzülme .rabbimin sevgili kuluymuşsun bak.
birde bu kon uda çok yazmak istemiyorum.sen bebeğine tüm duyguları yaşatıyorusn üzülme canım benim.
içnde meleğin var
kızlarrrrrrrrrrrrr hadi gelin ben gelim ammm
denef seni göremiyorum annem nerdesin ya

swetıııım hosgelmısssın özlettın kendını kızz.umarım tatılın ıyı gecmıstır.yegenımız kıpırdanmalaramı basladı ay yerım ben onuuu.benımkıde bu saatlerde azıyo ne oluyosa artık içerde :)))) baska kımsecıkler yokmu yaa

bende tembel teneke gıbı yuvarlanıp duruyorum :)) demek azad olacaksın ohh ne guzel..ıstanbulun neresındesın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…