Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kızlar herkes tembl ben daha tembelm yavvvvv
ama çalışıyorum yine de
offfff çok şükür gün bitiyorç
uamrım eve giderim bir an önce
duş alıp yatarım.
alhan seninkinin hareketlerine de kurban olurum ben.
oy yaramaz demek ki saati de var yaramazlığının
maşallah hepisn ede

tşk canikom a.s.
ama zayıflama grubundaki arkadaşlarımın iştahını kabarttığı için cokacimcoook yakında değiştirmem gerekebilir :roflol:

ben geldim merhaba

biraz mutsuzum bugün.ya prolaktinimi ölçtürdüm.20 çıktı.benim yüksek çıkıyo biliyosunuz.ama bu sefer normal gözüküyo.normal değerler1 le 25 arası.yani 20 normal.hiç ilaç kullanmadan nasıl 20 oluyor.üstelik 2 aydır adet olmuyorum.çikolata kistimin de kaybolduğunu söylüyo doktor.nasıl oluyo yaa.herşey normal de peki adetim neden geciikiyo.sevinmemmi lazım şimdi benim
açıkçası hiç te sevinmedim.sevinesim de yok.aksine çok üzgünüm (((((((((((((((((((((((((((
naağıcam ben şimdi yaaa offffffffff
swetim hoşgeldin canım.izninin güzel geçmesine sevindim.allah kardeşine huzurlu bi yuva nasip etsin.

Swetim hoşgeldin sefa geldin canım...İyisin maşallah...Kardeşine ömür boyu mutluluklar dilerim....Gözlerimiz yollardaydı,toplasaydın gelirken:))))

Burcucum ve Radyolojim gördüm sizi,nassınız bakam...

Nazcım canım,öyle 2 kavgayla cicim ayları bitermi kız:)))Geçecek bunların hepsi kuzum,sadece zaman lazım emin ol...Biz ilk 2 sene okadar çok kavga ederdikki anlatamam,sebep tabiki incir çekirdeği doldurmaz.Hemde öle böle değil,çok şiddetli kavgalar olurdu,kırıp dökerdik yani...Ama zaman ilerledikçe herkes birbirini daha iyi tanıyor ve kavgalar azalıyor ve hafifliyor canım...Üzme tatlı canını,geçer bunlar..Hem kavga kötü ama barışmasıda süper olur dimi?
Çilekçim tamamen katılıyorum canım,insanlar değişmez.7'sinde neyse 70'inde de odur bence.Sadece zaman ve hayat insana bişeyler öğretir okadar ve karşımızdakini asla değiştirmemeye çalışmamalıyız demi ama?
Veee Pinkimin dediği gibi yatağa asla küs girilmemeli..Biz küs olunca gece yatarız,barışırız iyi geceler öpücüklerimizi veririz,sarılır uyuruz.Ama sabah özelliklede ben küslüğe kaldığım yerden tam gaz devam ederim:)))Kociş unutur gider tebikide...

Öptüm öptüm öptüm hepiniziiiiiiiiiii:)))))))))

iyiyim nevinim sağol.iyi olmak istiyorum daha doğrusu.şaşkın durumdayım.ama üzgünüm.canım çok sıkılıyo.
sen nasıl oldun.biraz daha iyi misin.ilaç kullanıyo musun

radyolojim benimde kafama takılıyor senin bu işlerin yaaaa....İmkansız diye bişey yoktur,her şey mümkündür ama yinede kurcalıyor insanı dimi..Canım senin yapacağın en mantıklı şey 2. bir doktordan görüş almak ve testi farklı labaratuarda tekrarlamak bence...Sende aynı görüştesin kanımca:)))

Hayırlısı olsun canım,hayatta mucizeler de vardır emin ol,sıkma canını nütfeeennnnn.....

İyiyim çok şükür canım sağol..2ilaç içtim işte Nehirin zoruyla sabaha iyi kalktım ama çok şükür.Biraz burnum tıkalı okadar oda önemli değil...Canını sıkma kuzum ,düzelcek herşey inşallah...

arkadaşlarımda burdaymış iyi akşamlar canlarım 2 haftadır yoktum ortalarda annemde kafa dinlemeye gitmişitm biraz eşimle tartışma yaşadımda aniden gitiğim için haber bırakamadım kızlar kusura bakmayın özledim sizleri öpüyorum herkesi

h.b cnm evt bu tedavi yüzünden çıkan kavgamız ailelelrimizede yansıdı eşimin sayesinde o yüzden o kadar büyük oldu cnm sorma sen nasılsın cnm başladınmı tedaviye felan

Ayyy Zuhalcim deme yaaaa...Çok üzüldüm canım yaaaa.....Oooooffffff.....

Niye böyle oluyor yaaaaa,pes yani...tedavi için 2 damla moraliniz vardı oda gitti sanırım...

İnşallah her şey düzelir canım yaaa,çok zor valla..Rabbim yardımcın olsun canım...Ne diyim,canım sıkıldı şimdi yaa....

yok canım işte yukarda da yazdım
muayene olmuştum 1 ay önce
çikolata kistim kaybolmuştu biliyosun.onda bi şok yaşamıştım.
şimdi de prolaktinim normal çıktı bi şokta bugün yaşıyorum
nnaapıcamı şaşırmış durumdayım.allah hepimizin yardımcısı olsun.ilaç kullanmadan herşey nasıl yoluna giriyo.daha doğrusu yolunda mı onu da bilmiyorum.birileri bi yerlerde yanlışlıklar yapıyolar ama nerdeherşey normalse neden adetlerim gecikiyo.ya sabır çekiyorum naapıyım.
zuhalim yaa.allah-u teala inşallah en kısa zamanda normal yolla hamiş kalmanı nasip eder de bütün herkesi rahatlatırsın.enbaşta kendini canım.sabret canım ya.rabbim sabrını deniyo.üzülme.olumsuz etki yapar bize stres biliyosun canım.elde değil bende takıyorum kafaya ama bol dua etmekten başka yapacak bişey yok.
ya şu ikinizinde ailelerini bu çocuk meselesinde devre dışı bırakamıyo musunuz.yani tüpse bile kimse bilmese olmaz mı.ya neden karışıyo ki herkes herşeye.
şimdi iyi mi eşinle aran canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…