Swetim hoşgeldin sefa geldin canım...İyisin maşallah...Kardeşine ömür boyu mutluluklar dilerim....Gözlerimiz yollardaydı,toplasaydın gelirken:))))
Burcucum ve Radyolojim gördüm sizi,nassınız bakam...
Nazcım canım,öyle 2 kavgayla cicim ayları bitermi kız:)))Geçecek bunların hepsi kuzum,sadece zaman lazım emin ol...Biz ilk 2 sene okadar çok kavga ederdikki anlatamam,sebep tabiki incir çekirdeği doldurmaz.Hemde öle böle değil,çok şiddetli kavgalar olurdu,kırıp dökerdik yani...Ama zaman ilerledikçe herkes birbirini daha iyi tanıyor ve kavgalar azalıyor ve hafifliyor canım...Üzme tatlı canını,geçer bunlar..Hem kavga kötü ama barışmasıda süper olur dimi?
Çilekçim tamamen katılıyorum canım,insanlar değişmez.7'sinde neyse 70'inde de odur bence.Sadece zaman ve hayat insana bişeyler öğretir okadar ve karşımızdakini asla değiştirmemeye çalışmamalıyız demi ama?
Veee Pinkimin dediği gibi yatağa asla küs girilmemeli..Biz küs olunca gece yatarız,barışırız iyi geceler öpücüklerimizi veririz,sarılır uyuruz.Ama sabah özelliklede ben küslüğe kaldığım yerden tam gaz devam ederim:)))Kociş unutur gider tebikide...
Öptüm öptüm öptüm hepiniziiiiiiiiiii:)))))))))