- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #5.021
Ayy ben geldimmm,hastayım,girp oldum yaaaa....Hapşırıyom habire,göz burun akıyo gidiyo:)))Ama ateşim falan yok,dolanabiliyom yani....
çileğim gülegüle kullan canım,bende heves ettim şimdi yaaa...Şu Rihannada çok güzel hatun maşallah...Ama kendi resimlerinizi koysanız çaktırmadan benim daha hoşuma gider.Silersiniz sonra yaaa:))))
canım benim kızın cennette tatlım bende doğum günüzü kutluyorum onunla orda görüşüceksin inşş...arada hüzünlenmek olabilir hatırladığın için olucak o kadar tatlımm....öpüyorum..selam kızlarr bugün öyle bir haldeyim ki tarifi mümkün değillll hayatımda en mutlu olduğum günü böyle geçireceğim asla aklıma gelmezdi ama işte kaderr bugün ilk kez anne olduğum azramı kucağıma aldığım günnnn canım kızım iki yaşına girdi melekler kutluyor onu şimdiiii biliyorum beni görüyor kızım üzülmek yok o yüzden -arada kaçamaklar olsada- canımmm iyiki doğdun azrammm doğum günün kutlu olsunnnnnnnnsenağlamasenağlamasenağlama
nevincim hayırlısıyla başlarsın tedaviye inşş hayırlısı olsun canımAyy ben geldimmm,hastayım,girp oldum yaaaa....Hapşırıyom habire,göz burun akıyo gidiyo:)))Ama ateşim falan yok,dolanabiliyom yani....
çileğim gülegüle kullan canım,bende heves ettim şimdi yaaa...Şu Rihannada çok güzel hatun maşallah...Ama kendi resimlerinizi koysanız çaktırmadan benim daha hoşuma gider.Silersiniz sonra yaaa:))))
Canlarım,tamam kızmayın bana,ne deseniz haklısınız.İnşallah önümüzdeki birkaç ay içinde cesaretlenip başlıcam...Bi başlasam gerisi gelecek ama..İşte en zor kısmı başlamaya karar vermek zaten...Benim önce doktoruma gitmem lazım,en iyi gazı o veriyo valla:))))Başla başla hemen diyo,artık İstanbula gitmeyede gerek yok,KOÜ de yapılıyo diyo,çok başarılılar diyo falan filan,moral veriyo sağolsun:)))
Azramızın doğum günü kutlu olsun canım myhopeum...Senin için çok zor bir gün ama hayat işte..Engelleyemediğimiz şeyler oluyo malesef...Duymuşmuydun bilmiyorum ama takvimde okumuştum ben.Cennette çocuklara Hz.İbrahim(A.S.) ders verir,onlarla O ilgilenirmiş.Muhteşem bişey bence...İnsanı teselli edecek şeyler bunlar bence...İnşallah seneye bebişinin doğum gününü hep beraber sağlıcakla kutlucaz canım,öptüm seni...
Ben buralardayım bacılar..Şimdi çaktırmadan yeni sekme açıp dizi seyredicem ama bi gözüm de KK sayfasında olacak...Öpücük,öpücük,öpücük...
lotuss selam canım sen oynama el çırp yeter tattlım..iyi eğlenceler..selam kızlar,biz gülyüzümle beraber düğüne gidiyoruz,birşeye bakmak için uğradık,biz şimdi çıkıyoruz,ancak kuaföre gider,ordan da şıkıdım şıkıdım oynamaya gideceğiz....şaka şaka ben değil gülyüzüm oynayacak...görüşmek üzere...öpüyoruz
geçmiş olsun tatlım a.s.
bende öle full-time yattım haftasonu :bbo:
teşekkürler.. bende resmimi sizinle paylaşmak isterdim çokk a.s
ama nasıl koyayım ben kapalıyım şutarafagitti
a.s.Haklısın çileğim,ozaman bişey diyemem zaten hatta koymanıda istemem zaten tatlım....
Ben çıkayım biraz şimdi,çamaşır asayım,yemek yapayım karnım acıktı yahuuu...İnsan hasta olunca bi iştahı kesilir dimi...Ama yok,her koşulda acıkıyorum ve iştahlıyım maşallah:))))
cileğm nasıl gırdım kanına he he heee :) yakısmıstır bacıma .kuaför sinir etsede sonuca bakalım esın begendıye salla kuaförü.bırdaha gıtmezsın sende.
çilekim saçlarını güle güle kullan canım..yüregin kadar güzel olan yüzüne inanıyorum ki çok yakışmıştır..
Çilekçim saçın çok güzel olmuştur eminim. Ben bu modeli çok severim. En son ramazandan önce saçlarımı kestirdim. Bu modelin biraz daha uzununu. Gene arkalar kısa önlere doğru uzun. Şimdi baya uzadı tabi saçlarım. He birde benim saçlarım dalgalı tebi :)) Fönlüyken iyide :)
kızlar günaydıın
ben geldim
geçmişi okuyayım deidm vaktim olmadı ,2 sayfa okudum ama ben
unutmadığını ve hep andığınız görüdm çok mutlu oldum.
şu an iyiyiz çok şükürç
bir sorun yok.memleketimi çok özlemişim.
doyamadım hiç.
ve istanbula ayak bastığım an da huzuruszlandım hala da huzurusuzum malesef .
içimde bişr sıkıntı oluştu .
aklım galiba memlekette :)))))
ama neyse güzel geçiridğimiz günler hatrıan mutlu olmaya devam.
hepiniz seviyorum
işleri topalryınca geliyorum.
düğün çok güel di maşllah bacımda mankneler gibi çok güzel olmuştu.
her şy çok güzel di inşallah çok çok çok mutlu olurlar.
bu arada yiğeniniz artık kıpırtalarını hissettiyor:))))))
işte böyle geliyorum az kaldı canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?