Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

tatlım benimm
arkadaşıma bak
kıyamam sanaaa :teselli:
doğum gününü meleklerle kutluyordur o :ecrin_bebek:
sana şefaat edecek melek azran inş. :Saruboceq:

Ayy ben geldimmm,hastayım,girp oldum yaaaa....Hapşırıyom habire,göz burun akıyo gidiyo:)))Ama ateşim falan yok,dolanabiliyom yani....
çileğim gülegüle kullan canım,bende heves ettim şimdi yaaa...Şu Rihannada çok güzel hatun maşallah...Ama kendi resimlerinizi koysanız çaktırmadan benim daha hoşuma gider.Silersiniz sonra yaaa:))))
Canlarım,tamam kızmayın bana,ne deseniz haklısınız.İnşallah önümüzdeki birkaç ay içinde cesaretlenip başlıcam...Bi başlasam gerisi gelecek ama..İşte en zor kısmı başlamaya karar vermek zaten...Benim önce doktoruma gitmem lazım,en iyi gazı o veriyo valla:))))Başla başla hemen diyo,artık İstanbula gitmeyede gerek yok,KOÜ de yapılıyo diyo,çok başarılılar diyo falan filan,moral veriyo sağolsun:)))
Azramızın doğum günü kutlu olsun canım myhopeum...Senin için çok zor bir gün ama hayat işte..Engelleyemediğimiz şeyler oluyo malesef...Duymuşmuydun bilmiyorum ama takvimde okumuştum ben.Cennette çocuklara Hz.İbrahim(A.S.) ders verir,onlarla O ilgilenirmiş.Muhteşem bişey bence...İnsanı teselli edecek şeyler bunlar bence...İnşallah seneye bebişinin doğum gününü hep beraber sağlıcakla kutlucaz canım,öptüm seni...
Ben buralardayım bacılar..Şimdi çaktırmadan yeni sekme açıp dizi seyredicem ama bi gözüm de KK sayfasında olacak...Öpücük,öpücük,öpücük...

Son düzenleme:
selam kızlar,biz gülyüzümle beraber düğüne gidiyoruz,birşeye bakmak için uğradık,biz şimdi çıkıyoruz,ancak kuaföre gider,ordan da şıkıdım şıkıdım oynamaya gideceğiz....şaka şaka ben değil gülyüzüm oynayacak...görüşmek üzere...öpüyoruz

geçmiş olsun tatlım a.s.
bende öle full-time yattım haftasonu :bbo:

teşekkürler.. bende resmimi sizinle paylaşmak isterdim çokk a.s
ama nasıl koyayım ben kapalıyım şutarafagitti

Haklısın çileğim,ozaman bişey diyemem zaten hatta koymanıda istemem zaten tatlım....
Ben çıkayım biraz şimdi,çamaşır asayım,yemek yapayım karnım acıktı yahuuu...İnsan hasta olunca bi iştahı kesilir dimi...Ama yok,her koşulda acıkıyorum ve iştahlıyım maşallah:))))

canım benim kızın cennette tatlım bende doğum günüzü kutluyorum onunla orda görüşüceksin inşş...arada hüzünlenmek olabilir hatırladığın için olucak o kadar tatlımm....öpüyorum..

nevincim hayırlısıyla başlarsın tedaviye inşş hayırlısı olsun canım

lotuss selam canım sen oynama el çırp yeter tattlım..iyi eğlenceler..
gülyüzüm senin yerinede oynasın okişş..

geçmiş olsun tatlım a.s.
bende öle full-time yattım haftasonu :bbo:

teşekkürler.. bende resmimi sizinle paylaşmak isterdim çokk a.s
ama nasıl koyayım ben kapalıyım şutarafagitti

a.s.
a.s.

myhope canm kıyamam sana azramızın dogum gününü bende kutluyorum.emınım o çok mutlu şimdi.
cileğm nasıl gırdım kanına he he heee :) yakısmıstır bacıma .kuaför sinir etsede sonuca bakalım esın begendıye salla kuaförü.bırdaha gıtmezsın sende.
pınkım nasılsın canuuuum?denk geleımıyoruz yaaaa.

selamlar ben de geldim.
işten geldim yemeğimi yedim kendimi buraya attım valla.naapıyım.benim dinlenme yerim de burası :))
myhopem canım.azran çok mutludur.ona kardeş geleceğini biliyodur.o yüzden ne kadar seviniyodur kimbilir.o yavrucuk sana şefaatçi olacak inş.sen de doğacak olan bebeğine ablasından bol bol bahsedersin.sen üzülünce o da üzülür annesi.sakın üzülmeyi aklından bile geçirme.melekler için üzülünür mü hiç.rahat uyu azracım.doğduğun gün kutlu olsun.
denef te bugün hiç uğramamış.çok işi vardı heralde

ben geldim kızlar.nasılsınız bakalım.
myhope canım yazını okuyunca çok duygulandım.bende bebeklerimim öldügü günler gelip çatınca yas tutuyom..ama onlar orda bizi bekliyorlar degilmi...bu dünyada belki bana anne diyen olmucak ama orda 3 tane evladım anne demek için bekliyorlar.bu beni rahatlatıyo...dogum günün kutlu olsun azramız..
lotusum sana oynamak yasak bebişlerin dogunca bol bol kurtlarını dökersin canım...
pinkim canım sen nasılsın.evet ya bende sana katılıyom.çok özledim swethomeyi...senağlama
çilekim saçlarını güle güle kullan canım..yüregin kadar güzel olan yüzüne inanıyorum ki çok yakışmıştır..
alhanım canım benim hiç üzülme.bebegin olunca geceleri uykusuz kalacanya.bebegin uyumayınca geceleri sende bu sayede bizlere takılırsın canım...:jeyyar:
nazım kolay gelsin canım.ben yaptım dün bütün gün temizlik... yorgunluktan ölüyom..
radyolojim evet bugün gelemedim.yogunluk var.sanada kolay gelsin canım..
nevinim geçmiş olsun canım....neyin var...

kızlar iyiyim bende teşekkürler..eskisi gibi görüşemiyoruz çok özlüyorum sizlerii..swet acaba bir hafta dahamı uzattı tatilini..

İyi gecelerr....

Denefçim sağol canım..Şifayı kaptık işte nolsun,grip olmuşum.Evden çıktığımda yok ama nasıl geldi bilmem:)))

Swetçim yarın gelir bence,Bugün evine gelmiştir.İnsan tatile gidiyor ama tatilden dönünce yığınla iş oluyor.Bavulları aç,kirlileri ayır,yıka pakla yerleştir,yorgunluğuda cabası...Bugün onlarla uğraşmıştır bence,yarın ilk günaydını yazar Swetim...Özledik kız gel artık,bekliyoz 4 gözle:)))

Yaaa ben mumudan haber istiyorum yaaa. İnşallah müjdeli haberi almışlardırda haber vermeye fırsat bulamamıştır inşallah...

Çilekçim saçın çok güzel olmuştur eminim. Ben bu modeli çok severim. En son ramazandan önce saçlarımı kestirdim. Bu modelin biraz daha uzununu. Gene arkalar kısa önlere doğru uzun. Şimdi baya uzadı tabi saçlarım. He birde benim saçlarım dalgalı tebi :)) Fönlüyken iyide :)

Ya lotusum gülyüzümlen nerde tanışıksınız siz ben hiç bilmiyorum, görüştüğünüzü biliyordumda.

Denef abla benden beter hiç girmiyorsun artı hayırdır?

Radyoloji ne alemdesin hasta oldunmu bakam ??

Swet hakkatten gelmemiş bugün. Ama olsun dinlensin bomba gibi gelsin inşallah.

Ya lotusum görüyorsun dimi, ablama düşün deyince bile önümüzdeki aylar diyor. Aralık ayındada aynı şeyleri söylüyordu. Ama ne çare. Ben depresyona girmiyimde kimler girsin :))

Bu arada abla-kardeş feci gribiz. Kim kime bulaştırdı bilemeyeceğim şimdi. Ama az önce ablamdan geldim. Gözler, burun kıpkırmızı, burun tıkalı. Ihlamur yapta ablişim ikimize içtik. Bakalım ne zaman iyileşeceğiz. Ya en kötüsü burnumdan nefes alamıyorum, ağzım uyumak zorunda kalıyorum. Öylede uyuyamıyorum yaaa. Hep kabuslar görüyorum. Şimdi yatacağım ama hiç içimden gelmiyor. İşten eve gelince baya bir uyudumda :))

Hayden görüşürük inşallah. İyi uykular. Allah rahatlık versin herkese.

Günaaaaaayyyyydıınnnnnn.....

Swetimin kulaklarını çınlatayım dedim...Aaaa biri beni anıyo desin:)))))nerdesin kızzzz gelmedinmi dahaaa....Hedi gel artıkın,gözlerimiz yollarda kaldı...Herkese iyi günler,mutlu günler,umutlu günler...

Görüşmek üzereeeeee.....

günaydın kızlar nasılsınız swet tatilden dönmüştür bugün yarın bize yazar inşş...işyerinde vardı pc galiba yanlış hatırlamıyorsam..neyse bekleyelim bakalım..hayırlısıyla gelir inşş...

günaydın arkadaşlarım Şeniz

evet swet hala gelmemiş hayır olsun bakalım

cileğm nasıl gırdım kanına he he heee :) yakısmıstır bacıma .kuaför sinir etsede sonuca bakalım esın begendıye salla kuaförü.bırdaha gıtmezsın sende.

teşekkürler canım a.s. değişiklik oldu işte
evet o beğendi ya :asigim:

çilekim saçlarını güle güle kullan canım..yüregin kadar güzel olan yüzüne inanıyorum ki çok yakışmıştır..

allah razı olsun denefimm
çok tatlısın a.s Şeniz

evet bende çok beğeniyorum ama pek beceremedi yaa
neyseki beğendim yüzüme gitti hihoyyyt
sende güle güle kullan
uzayınca da güzel durur bu model :1hug:

günaydın kızlar sabah aslında çok iyibaşladım güne ama kahvaltıdan sonra
ortalık dağıldı.offfff kocişle tartışdık aslında adamın pek suçu yok ama
ben sinirlenince üzerime geliyor daha çok sinirleniyorum bende allah ne verdiyse
açdım azımı yumdum gözümü::((((zaten evde işsiz bunalımdayım gerginim
birde üzerime geliniyor valla kimse kusura bakmasın ezdiremicem kendimi.
hadi dedim hadi işine git yolcu bile etmedim kendisi gitti sanırım cicim aylarımız
bitityor artık yavaş yavaş::(((( kendinize iyi bakın öpüyorum.

kızlar günaydıın
ben geldim
geçmişi okuyayım deidm vaktim olmadı ,2 sayfa okudum ama ben
unutmadığını ve hep andığınız görüdm çok mutlu oldum.
şu an iyiyiz çok şükürç
bir sorun yok.memleketimi çok özlemişim.
doyamadım hiç.
ve istanbula ayak bastığım an da huzuruszlandım hala da huzurusuzum malesef .
içimde bişr sıkıntı oluştu .
aklım galiba memlekette :)))))
ama neyse güzel geçiridğimiz günler hatrıan mutlu olmaya devam.
hepiniz seviyorum
işleri topalryınca geliyorum.
düğün çok güel di maşllah bacımda mankneler gibi çok güzel olmuştu.
her şy çok güzel di inşallah çok çok çok mutlu olurlar.
bu arada yiğeniniz artık kıpırtalarını hissettiyor:))))))
işte böyle geliyorum az kaldı canlarım

hoşgelsin swetcimm hihoyyyt
iyi olmana sevindim a.s
merak etmeye başlamıştık CADIARZU

Allah kavuştursun
bacının (ve bizlerinde) yuvasından Allah huzur ve mutluluğu eksik etmesin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…