Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

geçen ayın 19 da hastaladım pko var ama adetim düzenlidir hep geçen p tesi test yapdırdım doktor aradı gebelik yok ama yumurtlaman var progesteron yüksek baya dedi üstüne 7 gün geçdi hala hastalanmadım, ateş 37.1 belim ağrıyo ve uyumaya meyil var geç döllenme nasıl bişey olabilirmi

Vayyy vayyy vayyy kimleri görüyorumdelikafadulden
Lotusumuz gelmiş, bebişleriyle birlikte, hoşgelmiş:1hug:

He bu arada bende yeni geliyorum baya oldu son gireli benimde.Şubat ayına girdik ondan girdim. Ocak kotası dolmuştuda hihoyyyt

İyi olmana çoook sevindim lotusçum. Bu akşam ablam söyledi geldiğini çok sevindim gerçekten.
Ablamla arada konuşurduk nerde kaldı bu kız hala gelmedi diye. İyi olduğundan başka bir haber alamadık senden. Gerçi oda yeter çok şükür ama. Baka iki bebişin varmış, kanama geçirmişsin zor günler atlatmışsın, hiç haberimiz olamadı maalesef. Ama çok şükür o günler geçti ve sen sağ salim meleklerinle birlikte geldin. Sakın söylendiğimi zannetme. Nolursa olsun merak ediyoruz işte habersiz kalınca. İnsan sürekli haber almak istiyor :)
Çok şükür annelerimiz var elhamdülillah. Bak nasıl bakmış hemen sana. Yavrusuna yavrularına bakması için bakıyor. Bence buda mucize.

Mumuuuuuuuu nerdesin. Sonuç günü gelip çatmış olmalı. En son salı günü girdim. O gün 6. günüm transferimin demişsin. 11. gün oldu bugün. Pazartesi sonucu alırsın herhalde. Bizi merakta bırakma. İnşallah hayırlı müjdeyle dönersin bize inşallah.

Benimde 20'lik dişimden dolayı başım feci ağrıyor. İlaç içtim yatacağım şimdi. Muhtemelen 1'e 2'ye kadar inşallah:lepi:
Oy siz dertlisiniz bende aynen öyle. Aynı sebeplerden değil yani kısmen değil. Hala çıkamadım şu depresyondan. İyi geldi galiba amaçsız yaşamak :)

Hepiniziii çok öpüyorum. Radyolojim kııı hasta olma kııı, hamile olda hayırlısıyla sağlıkla, yaptırama şu testi olur mu :CüvCüv:
Denef ablam hadi ama şu tedaviye başla artık.
Swette pazartesi gelecek değil mi?
Gülyüzüm sende tedaviye başla artık. Yeterince araştırmadınmı :))
Ablişim sana birşey diyemiyorum şekerim. Topikteki ablalarıma birşey diyeyim o halde. Lütfen ablama gaz verin tüp beybi konusunda. Benim gazımı almıyor :roflol:

Hayden hanımlar ben yatar. Tıpkı şu anda sizin yaptığınız gibi. Görüşürük inşallah..
MuckssssssssssssssssssŞenizŞenizŞeniz

Lotus artık gelirsin dimi daha sık

nehircim,araştırma yapsam da boş malesef...heryer ateş pahası,tıkanıp kalıyorum,bende o kadar para yok,ümitsizim yine ama başlamakta zorundayım...allah kimseyi çaresiz bırakmasın...benim durumumda da kimseyi yapmasın...durumum çaresiz olduğunu bile bile tekrar başlayacağım yani...bu denememinde ilkinden,ikinciden ne farkı olacak ki,işte yine deneyeceğiz...haftaya dr.görüşmeye giderim...adana başkentte yaptıracam tekrar...vallahi bazen bekarlık sultanlıkmış diyorum,o zaman böyle derdim yokmuş...yeni bir arkadaşımın da hamile olduğu haberini aldım bugün,onun adına sevindim,ama ne kötü bir durum biliyormusunuz kendi durumuna birden üzülüveriyorsun işte...

canım sen bi ultrasona gir bence.belki kis oluşmuştur onun için adetin geçikiyo da olabilir...3 gün daha bekle istersen.tekrar test yaptırırsın.

myhopem hoş geldin canım.ben iyiyim.baktım kimse yok başka topiklerde sörf yapıyodum..sen nasılsın bakalım....yegenimiz nasıl.kaydirigubbakcemile3

biz çokkk iyiyiz teyzesiiiiiii:teytey::teytey:
geçen ptesi ani bir sapanca ziyareti yapmam gerekti bugün geldim haberde veremedim gideceğimi ama neyse hepiniz iyisiniz inşallah geçmişi okudum mumucum gelmiş inşallah hamiledir yarın belli oluyor galibaa Allahım inşallah onunda yüzünü güldürür alhanıma ve yeğenimize maşallahhh ve lotusum canımmm ikiz geliyormuş çok sevindim Rabbim tüm arkadaşlarımıza hayırlısıyla anne olup bebeklerini sağlıcakla büyütmelerini nasip etsin inşallahhhhh bu arada sıra sende canım biliyorum çok yoğunsun ama Rabbim izin verirse neden olmasın değil miii eee eve geçtin artık bebiş zamanı inşallahhhhhhh

bende geldiiiimm
yorucu ve yoğun bir hafta sonuydu benim için.sabah bi posta misafirim vardı.akşam ayrı bi posta.bende bittim anlıycanız :))
ama olsun.misafiri çok seviyorum ben.
topiğimizde pazar tatilinde galiba
pinkcim nasılsın canım.tek sen varsın heralde

arkadaşlar size bi haberim var
ben bebekecemin üye olduğu diğer siteye misafir olarak girip bebekecemi buldum. raporunu almış.yarından itibaren çalışmayacakmış.sanırım martın olacak doğum.yani anlayabildiğim kadarıyla 46 gün felan var doğuma.ne güzel yaaa

Son düzenleme:
denefcim,nevincim gece kuşlarım nasılsınız...lotusumda yeşil ışığını yakmış ama mutfakatamıdır nedir...tıkınıyo belki de

canlarım benım kusura bakmayın ya.......gulyuzum sen benı uyarmıstın daha oncede ben dun gece saat bır gıbı cıktım kk dan ama anasayfadan cıkıs yapmayınca onlıne gozukuyorum sanırım......sızın burda oldugunuz saatler ben coktan uyumustum yanı...malesef kacırmısım sızı .:çok üzgünüm:.a.s..
denefım nbr guzelım ya??????ALLAH yardımcın olsun bacım ısın hıc kolay degıl....ıkı dunyada da bunların mukafatını alacaksın ama ınanıyorum ben......:1hug:
nehır hosbulduk canım..... nbr kucuk bacımız??????ne depresyonu bakim bu boyle yakısmıyo sana....:1no2:sen bızı yureklendırıyordun ya canımŞeniz
nevınım hıc bahanen yok bak baslıcan tedavıye ona gorea.sradyolojı sende gıt bacım tekrar bı baktır su kıstın gercekten yok olmustur ınsallah.....
myhopem ıyı haberıne cok sevındım.....optum canımŞeniz pınkrose gorusemedık senınle ıyımısın canım???????
svetım ne zaman gelcen????alhanda yok bugun.........mavı ay,acem kızı ben gttım geldım hala yoksunuz be canlar...beklıyoruz....:içelim:
mumu ınsallah super haberle doneceksın aramıza guzelım:Saruboceq:
herkese selamlar,sevgıler canlar...........:1hug:

nerdesınız gece kusları??ben kacıcam yıne topıc dolacak....bekletmeyın benı....:çok üzgünüm:
canlar bu aksam kuzenımın dugunu var.... bır manisi olmassa gulyuzumde gelecek.......yogunum yarın...bır ıhtımalde eşim çarsamba gunu memleketıne gdecek pazartesı okul acılınca donecek....o surede de yıne annemde kalırım.....ama bunlar olana kadar nasıpse hergun burdayımdelikafadulden
yav bu arada dun dr bana bırı kesın oglan ama dıgerı belırsız dedı. ama ben en bastan soyluyorum ALLAH nasıp etmısse ıkı oglusum olacak benımdelikafaduldenhem dr ne bılsın dımı kadın ıcgudulerı cok daha kuvvetlıdırsırnaşık şey:roflol:hepımızın hakkında hayırlısı olsun ınsallah..:Saruboceq:
sizi seviyorum canlar.......a.s.

hadi ben yatıyorum guzeller bunca zaman bı gelen olmadı.:çok üzgünüm:.........herkese tatlı ruyalarrmirmirmirmirŞeniz

günaydınnnnnnnnnnnn :teytey:

arkadaşlar maşaallah şenlenmiş buralarrr yaa hihoyyyt

lotuscum hoşgeldin a.s senden öyle çok bahsedildi ki sanki seni tanıyor gibi oldum.. hayırlısıyla evlatlarına kavuşursun inş.
Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin :Saruboceq:

swetçim henüz gelmemişş ama :sm_confused:

günaydın kızlar 1 gün girmedim neler olmuş yahu myhopem gelmiş lotusum gelmiş
lotusum ikizlerin olacakmış çok sevindim ay süprizlerle dolusunuz valla.
radyolojim bende bebeki merak ediyordum sölediğin için sağol canım.
arada burayada uğrayıp haber verseydi daha memnun olurduk ama canı sağolsun bebekin.
şimdi ev temizliğine başlayacağım hadi bana kolay gelsin hepinizi öpdüm.

slm canlarım amanda aman bu ne şenlık böyle .ben gıremeyınce siz coşuyosunuz yaaa.kıskanıyorum ama :)kayıplar dökilmus ne guzel .
lotusum swet yok bende gece gıremıyorum esım istemıyo uykumu almalıymısım babamızı üzmüyoruz bızde.bu arada senın içine ne doguyosa o olur cınsıyet için.burda bır arkadas 3 kez dr gıtmıs dr kızın olaack dedıkce bu hayır oglan demıs .kocası kız ismi ararken bu erkek ısmıde bulalım demıs.veeee dogumda süprizzz erkek olmus :))))) şaka gıbı dımı .anneler hıssedıyor demekkı..
nehırım kayıplardasın sekerım özletme kendını bukadar yaaa .
nehırım gelelım sana sen bebiş işni sallıyosun gibime geldi klava: .sonuna kadar nehırımı desteklıyorum.ertelemeye gelömmez sekerım neden böyle yapıyosun .bagır bangır bagırıyoruz burda bebişlerımıze kardes :CüvCüv: istiyoruz diye barı sen duy sesimizi.. :sm_cool::sm_cool:
teknıkerım canım benım basın sagolsun.uzun zaman gecsede ınsan etkılenıyo dımı?mekanı cennet olsun insallah.moralını bozma tatlım sen bıze lazımsın Şeniz
denefım sen nasılsın bacım ?gecelerı gelemıyorum ben sıze cok özenıyorum yaaaa
nazım ,gülyüzüm sızler nasılsınız canlarım? ay uzun yazmısım cenem düşmüşşşşş neyse bız kahvaltı yapacaz canlarım bızımkı tekmelıyo karnı acıktı sanırım :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: görüşürük canlarım

alhancım hoşgeldin a.s.
kanıma girdin dün hasta hasta gittim kestirdim saçlarımı :sm_cool:

kuaförede sinir oldum.. klava: diyorum önler arkaya göre hafif uzun olacak. arkaya doğru kısa eğim alacak saçlar.. neyse
kesimi yaptı boy iyiydi şüphelendim arkayı gösterirmisiniz dedim bi baktım bildiğin küt kesmiş. dedim arkayı 1 cm daha kısaltırmısınız? bana dediği şu 1 cm için beni uğraştırma 2 cm desen neyse.... :mymeka:
hey allahım sen bana sabır ver.. neyse 1 cm daha kısalttı.. ben kesimi moral olsun değişiklik olsun diye yaptırdım daha çok gerildim yahuu benneyaptımki
ama neyse beğenmesi gereken kişi beğendi ya o yeter bana :asigim:

Son düzenleme:
selam kızlar yine benn..çilek saçını güle güle kullan tatlım iyi olmuş değişiklik güzeldir..
lotusta gelmiş oo şükür valla..hayırlı ve sağlıkla doğsunlar inşş .bir kız bir erkek yada iki erkek farketmez hayırlısıyla gelsinler inşş..
SWET nerde kızlar haber alan yokmu özledim ben çookkk..

selam kızlarr bugün öyle bir haldeyim ki tarifi mümkün değillll hayatımda en mutlu olduğum günü böyle geçireceğim asla aklıma gelmezdi ama işte kaderr bugün ilk kez anne olduğum azramı kucağıma aldığım günnnn canım kızım iki yaşına girdi melekler kutluyor onu şimdiiii biliyorum beni görüyor kızım üzülmek yok o yüzden -arada kaçamaklar olsada- canımmm iyiki doğdun azrammm doğum günün kutlu olsunnnnnnnnsenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…