Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

iyiakşamlar kızlar bu zayıf bacınız bugün gene acillik oldu
bademciklerim şişdi davul gibi oldu vücudum ağrıyor
anlıcanız kırılıyorum gene bir sürü ilaç bu bademcikler başıma bi iş açacak
allahım korusun hepinizi öpüyorum.

nazım çokk geçmiş olsun canımmm Allahım acil şifa versin inşallahhhhh
nevinim hayırdır yaaa niye keyifsizsin umarım düzelirsin biran önce canımmma.s.

selam kızlar ben geldim pazarlıkları yerleştirmeden koştum geldim..mumuyu merak ediyorum bende inşşş hamile haberini alıcaz hayırlısıyla inşş...:Saruboceq:
nazıın canım çokçok geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin inşş tatlım kendine iyi bak..Şeniz
çileğim seni gördüm selam tatlım..a.s.

pinkim myhopem sağolun bacılarım.ama bu sefer doktorun verdiği ilaç
evel allahın izni ile çok iyi geldi.şifa allahdan doktorlar vesile başımızdan eksik olmasınlar.
hemen anında ağrılarım geçdi halsizliğim kaldı sadece doktor enfeksiyon olduğunu söledi
vücudumda biliyorsunuz şu 3 ay içinde bu dördüncü acilim ve bu en sarsıntılısıydı.
çokşükür yaradanıma şifamızı veriyor.mumuyu çok merak ediyorum inş hamiledir
mumucum en kısa zamanda haber ver bende msn si var ama açmıyorki hiç::(((

Herkese iyi geceler. Swetçim canımmm hoşgeldin. Sanki 1 aftadan çok oldu gittiğin yahu. Çok özledim ve özledik seni. İyi olmana çok sevindim. İnşallah işleriniz yoluna girer. Kardeşin içinde kutluyorum seni. Allah mutluluklarını daim etsin. Huzurlu mutlulu sağlıklı bir yaşamları olsun inşallah. vede çocuklu :))

Tüm hastalara Allah'tan şifa diliyorum. Nazım çook geçmiş olsun.

Artık mumuyu çok ama çooooooooooook merak ediyorum. Ya denef abla bir arayıp sorsan ayıp mı olur acaba? Yada ne bileyim ben negatifse diye işte bilemiyorum ama arasan ya sankim :)))
Benim hayalimde şu var. İnşallahta öyledir. Mumu pazartesi pozitif sonucu aldı (inşallah). Çarşambayı bekledi 2 gün sonra değerinin ikiye katlanması için. Ondan önce kesin olmadan haber vermek istemedi. Bugünde inşallah ikiye katlanmış sonucunu almıştır ve yarın inşallah inşallah inşalah müjdeli haberi bize verir inşallahhhh...Hadi mumu hadi...

Herkese iyi geceler bol öpücükler :)

ay kızlar ağla ağla bihal oldum bugün
işten gelince bi ağlama başladı saçma sapan yere
bi de az önce bi dizi seyrediyodum ona dayanamayıp ağladım bayağı bi.yani hiç yapmadığım şeydir .kolay kolay ağlamam.hele hele bi diziye filme asla.bilmiyorum canım sıkkın ya ondan heralde.herşeyden etkilenir oldum

günaydın kızlar nasılsınız inş iyyisinizdir radyolojim bende var olur olmaz herşeye aglar oldum son aylarda aglamadigim gün yok analamadan agliyom bakıyom yaşa gelmiş bile gözlerimden bu gizli bir piskilojiymiş doktorun dedigine göre bendeki cnm ama sendeki belki hormonlardandir kimbilebilirki

günaydınnn
nehirm caım sağol bütün dileklerin ve mumu içinde amin diyorum.
inşallah dediğin gibi olur.hayatım.
radyoloğum ağlamak rahatlatır ,yani içinde farkında olmadan bir şeyleri biriktirmke daha kötü bir şey.
sen kendina dikakt et yine de moralini yüksek tut. şekerim.
esram sana da çok geçmiş olsun.
hepimize sadece mutluluk gözyaşı diliyorum.
bir ömür öptüm

günaydın kk nın güzelleri.nasılsınız.nehirim bugün de mumudan ses çıkmazsa, yarın kesin ararım.insallah hamiştir bacımız ya..:Saruboceq:
nazım geçmiş olsun canım...tez zamanda iyileşirsin insallah.

günaydın esra.... günaydın swethome...

hayırlı sabahlar kızlar a.s.
ben iyiiyim çok şükür esracımm denefimm sağolun
sizler nasılsınız

nazcım çok geçmiş olsun.. neyseki toparlanmışsın
hepsi bizim için

günaydın kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun
çok şükür geçti bugünde ilaçlardan kaynaklı soğuk soğuk terlemem var okadar
denefim mumuyu mutlaka ara canım merak ediyoruz hepinizi çok öpüyorum
birazdan kayınvaldeme çıkacağım öpüyorum hepinizi.

kızlar günaydın nasılsınız iyi günler ben soğan kürüne başladım soğusun içicem az sonra bakalım iyi gelicekmi içimi pehh..

günaydın pinkçim sağol
şu soğan kürünü çok duydun ama tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum

günaydın arkadaşlar.
mumuyu ben de çok merak ediyorum ya.inşallah güzel haberler alırız allahım.bizim de eşime test yaptırmamız lazım bu hafta.problem şimdilik bende diye düşünüyorum ama emin olmak lazım.rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eyledin en kısa zamanda

çileğim günaydın canım
soğan kürü rahim içinde veya kanallarda iltihap gibi şeyler varsa atmaya yardımcı oluyor bildiğim kadarıyla. saraçoğluyla diğer herbalistler ısrarla tavsiye ediyolar.bende yapmak istiyorum aslında ama bu bugün tekrar hayıt imeye başlıycam.ikisi bi arada zararı olur mu acaba.hiçbir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…