Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canım radyolojim, sen emin olmak için eşininde testlerine özen göster olur mu?
ben hatıralrsan doktora gitmiştim konuşmaya ,o 6 ay sonra szie test yaparız demişti. ancak.eşimide dahil.
çok şükür o ay rabbim bana bebeğimi gönderdi.
inşallah sana da öyle olur.
ama tedbir bizden takdir allahtan değil mi?
bu arada ben de her yer soğan kürünün faydasını okuyorum. inşallah herkese şifa olur.
hatta bazı kadınalr sırf iltihapalrsan temizlenmek için yapıyormuş.sadece bebek sahibi olmak iç.in değil yani.
esram selam hoşgeldin tekrar

selam kızlarrrrkaydirigubbakcemile3
bugünden itibaren hafta sonuna kadar yeğenlerim bende ikiside tatlı mı tatlı ama tam bir pc canavarıııı pek gelemeyebilirim ama aklım sizlerde özellikle mumumda inşallah nehirimin dediği gibidirrrrrrrr:Saruboceq:
radyolojim esram ağlamalarınız mutluluktan olsun inşallahhh
nazım bu son olur inşallah canımmm tekrar geçmiş olsunnn
denefim pinkim swetem çilekim nasılsınızzzzzzzz:1hug:
nevinim uğramamışsın umarım şimdi daha iyicesindir canımmmmma.s.
hepinizi öpüyoruz canlarımmmmmŞenizŞeniz

SAĞOL SWETCİM MYHOPECİM
nevinin iyiden iyiye canı sıkkın heralde.yoksa mutlaka bi selam verirdi.
ya zuhali çok merak ediorum
mumuyu çok merak ediyorum.
nevini çok merak ediyorum.

Evvvettt geldim ben.Dedim şekerlerim beni merak etmiştir şimdi.Yaa aslında iyiyimde ne bileyim keyfim yok.Gribide atamadım hala,hapşıramayıp duruyom:)))Burnum gıdıklanıyo gıdıklanıyo ama hapşıramıyorum,sinir oluyorum:)))Gerçi hapşırınca da burun göz birbirine karışıyo....Yüzümün sağ tarafı ağrıyo dünden beri.Sanırım 20'likler zorluyo gene.Yaş oldu 27 ,hala 20'lik diş çıkarmaya uğraşıyorum yaa...Poffff yani.....

Evvvetttt müjde şimdi hapşırdım,nihayet,elhamdülillah...

Bunların dışında,kocişe yine bi hafta ücretsiz izin verdiler.Diğer iş deseniz,piyasalar batık durumda,kimse mal almıyo,ödeme yapmıyo vs.vs.vs....Kociş sıyırmak üzere...Rabbim işlerini rast getirsin,güç,kuvvet,sağlık ,sıhhat versin kocacığıma..O bi yolunu bulur düzeltir işlerini Allah'ın izniyle..Bugünümüze şükürler olsun...

Böyle işte kızlar yaaa,hastayım,kociş keyifsiz,canım sıkkın,eskisi kadar gülmüyo,çok üzülüyorum.Benim kociş çok güleryüzlüdür aslında,herşeye gülümsemeyi bilir,hayata hep gülümser ...Bazen durduk yere güler.Neye gülüyosun derim,ben güleryüzlü bi insanın der benide güldürür ama onun bile keyfi kaçtı artık..Ne olacak bu insanların hali bilmiyorum.Sonumuz hayır olsun...
Yani belli bişi yok,hayat diyelim..Bunların dışında iyiyim şükür...

Mumucum bi haber etse artık,rahata ersek...Hiç böyle ihmal etmezdi..Negatifmi acaba diye düşünmeden edemiyorum ama düşünmekte istemiyorum.Bi hamişimiz daha olsun yaaaa....Nehir okadar merak ediyoki,bana akşam dediki,abla mumu bişey yazarsa mesaj gönder haber ver bana dedi..Hadi Mumucum 4gözle bekliyoruz...
Hepinize koccccaamannnn öpücükler canlarım....

tatlım benimm :teselli:
Allah yardımcınız olsun inş.
üzüldümm kocişinin öle olmasına
ama hayat şartları zor cnm çok zorr CADIARZU
allah zor durumda olan herkese yardım etsin kimseyi aç, açıkta bırakmasınnn inş. :Saruboceq: Şeniz

slm kızlar.......nbr....annemdeyım komsuyla ortak net ayarladık bugun ama gucu cok dusuk henuz......bı hbr vereyım dedım....ınsallah guclenır rahat rahat gırarım.pazara kadar burdayım...gecmısı de okuyamadım.......optum canlar:))))

slm kızlar.........netım musade ettıkce gırecegım .................
nevınım ALLAH sizinde,herkesınde yardımcısı olsun.....ış sıkıntısı cok zor...gunumuzde cok ınsaın derdı bu..:çok üzgünüm:.....sen bırakma kendını kociş destek beklera.s
nehırcim nbr??????kacak lıstesındesın bılesın......kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5
esra,pınk sız nıye kötusunuz??????radyolojı de durupdurup aglıyorum yazmış nazar mı var topıgımızde???????
dimplehawk nbr canım?????sanırım topıktesın...kaydirigubbakcemile5
naz dıkkat et kendıne canım bunyen ıyıce zayıf dustu sanırım........gecmıs olsun:a015:
denef hadi dön aramıza canım ozluyorz bakŞeniz
svetım nbr???hersey yolunda mı???Şeniz
myhope mısafırlerını gecir hayırlısıyla...arada ıyı hbrlerını beklıyoruz.....kaydirigubbakcemile5
alhan,gulyuzum,zuhal nerdesınızkaydirigubbakcemile
mumu bı hbr ver bıze canım ya.....ınsallah hayırlı haberlerle donersın.............:Saruboceq:
hepınızı opuyorum kızlar herkese sevgıler..........a.s.:1hug:kaydirigubbakcemile5

benım bırıcık arkidişlerım nasılsmı bakalım?lotusum nasılsın canım ?minik pıtırcıklarım nasıllarmıs bakalım?annelerını üzmesınler emı ?
teknıkerım canım benım aglama kız kıyamam sana beeeen!canın sıkkındı ondan bır patlama yasadın sanırım.umarım iyisindir insallah...benım canım arkadasım sen hep gül emiii?
nazım gecmıs olsun canım iyisin şimdi dımı ?aman havalarda bır garıp dıkkat edın kızlar kendınızee.
denefım sen nasılsın canım?ay sen geldın aklıma ayıptır söylemesi şipsi (çerkez tavuğunun çerkezce adı ) yaptım sen bılırsın ah denefımde burda olsa dedım kendı kendıme :)))

canlarım ben bugun bır karar verdım... Çok ciddi bi şekilde akşam eşimle bebek istediğimi konuşucam.eşimin kendinden küçük kardeşinin eşi doğum yaptı ocagın basında ve eşimin babasının üvey annesi de gebe... daha eşim 26yaşında ben de 5gun sonra 21oluyorum bız kardesınden daha buyuyuz nıkah larak da yas olarak da... eşim son zamanlarda etrafındakılerın sureklı bebek yok mu dıye sorduklarını soyluyordu ve ımalar yapmaya baslamıstı...bugun eltım ugramıs dukkana bebekle beraber...sankı ıcı gıtmıs gıbı konustu...ben de cıddı olarak konusucam kendı bebegını sevsın artık dımı ama zaten artık zamanı dıye de dusunuyorum...yanı su zamana kadar hıc denemedık bende bugun cok sıddetlı bır guc ve karar hakım... yanından ayrılırken aksam sana cok onemlı bısı soylıycem dedım gulumsedı bebıs mı ıstıyon dedıaksam konusuruz deyıp kactım yanından...sımdı bana cesaret verıcek mısınız arkadaslar:Saruboceq:

iyiyim çilekim sen nasılsın?ay benım canım çilek istediiiiiiiiiiiii

sağol tatlım hamdolsun iyiyim evişime doru yola çıkıcam birazdan inş..
ne demek tatlım hemen geliyor
iştee

afiyet olsunn :asigim:

kıss benim yüzümden
gece gece kocişini çilek aramaya yollamayasın sakınn kaydirigubbakcemile3

özlemcım aldıgın karar hakkınızda hayırlı olsun yasın küçük henüz ama o güvenı hıssedıyorsan içinde yasında önemı kalmıyor.suan içimde lküçük meleğimi tasıyorum ve bu mutlulugun tarıfı yok ınan.benım esımde okadar cocuk sevmesıne karsın olursada olmasada önemı yok bız birbirimiz için evlendık cocuk için degil derdı.ama hamıle kaldıktan sonra bu nasıl bır mutluluk diyor şimdi....
ınsallah hakkınızda hayırlısı olsun canım.burdakı tüm arkadaslarımla birlikte rabbım sanada bu mutlulugu yasatsın insallah...

Son düzenleme:
ay cilekim çooook tesekkür ederımm canım.esım eve gelırken alacak gece gece sokaklara cıkarmam merak etme sen.sankı kokusu burnumda ohh mis gibi :)))))))) kafayı mı yıyorum beeeeen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…