- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #5.121
ben geldim yine
nasılsınız kızlar
Evvvettt geldim ben.Dedim şekerlerim beni merak etmiştir şimdi.Yaa aslında iyiyimde ne bileyim keyfim yok.Gribide atamadım hala,hapşıramayıp duruyom:)))Burnum gıdıklanıyo gıdıklanıyo ama hapşıramıyorum,sinir oluyorum:)))Gerçi hapşırınca da burun göz birbirine karışıyo....Yüzümün sağ tarafı ağrıyo dünden beri.Sanırım 20'likler zorluyo gene.Yaş oldu 27 ,hala 20'lik diş çıkarmaya uğraşıyorum yaa...Poffff yani.....
Evvvetttt müjde şimdi hapşırdım,nihayet,elhamdülillah...
Bunların dışında,kocişe yine bi hafta ücretsiz izin verdiler.Diğer iş deseniz,piyasalar batık durumda,kimse mal almıyo,ödeme yapmıyo vs.vs.vs....Kociş sıyırmak üzere...Rabbim işlerini rast getirsin,güç,kuvvet,sağlık ,sıhhat versin kocacığıma..O bi yolunu bulur düzeltir işlerini Allah'ın izniyle..Bugünümüze şükürler olsun...
Böyle işte kızlar yaaa,hastayım,kociş keyifsiz,canım sıkkın,eskisi kadar gülmüyo,çok üzülüyorum.Benim kociş çok güleryüzlüdür aslında,herşeye gülümsemeyi bilir,hayata hep gülümser ...Bazen durduk yere güler.Neye gülüyosun derim,ben güleryüzlü bi insanın der benide güldürür ama onun bile keyfi kaçtı artık..Ne olacak bu insanların hali bilmiyorum.Sonumuz hayır olsun...
Yani belli bişi yok,hayat diyelim..Bunların dışında iyiyim şükür...
Mumucum bi haber etse artık,rahata ersek...Hiç böyle ihmal etmezdi..Negatifmi acaba diye düşünmeden edemiyorum ama düşünmekte istemiyorum.Bi hamişimiz daha olsun yaaaa....Nehir okadar merak ediyoki,bana akşam dediki,abla mumu bişey yazarsa mesaj gönder haber ver bana dedi..Hadi Mumucum 4gözle bekliyoruz...
Hepinize koccccaamannnn öpücükler canlarım....
iyiyim çilekim sen nasılsın?ay benım canım çilek istediiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?