- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #5.141
canlarım ben bugun bır karar verdım... Çok ciddi bi şekilde akşam eşimle bebek istediğimi konuşucam.eşimin kendinden küçük kardeşinin eşi doğum yaptı ocagın basında ve eşimin babasının üvey annesi de gebe... daha eşim 26yaşında ben de 5gun sonra 21oluyorum bız kardesınden daha buyuyuz nıkah larak da yas olarak da... eşim son zamanlarda etrafındakılerın sureklı bebek yok mu dıye sorduklarını soyluyordu ve ımalar yapmaya baslamıstı...bugun eltım ugramıs dukkana bebekle beraber...sankı ıcı gıtmıs gıbı konustu...ben de cıddı olarak konusucam kendı bebegını sevsın artık dımı ama zaten artık zamanı dıye de dusunuyorum...yanı su zamana kadar hıc denemedık bende bugun cok sıddetlı bır guc ve karar hakım... yanından ayrılırken aksam sana cok onemlı bısı soylıycem dedım gulumsedı bebıs mı ıstıyon dedıaksam konusuruz deyıp kactım yanından...sımdı bana cesaret verıcek mısınız arkadaslar:Saruboceq:
özlemcım aldıgın karar hakkınızda hayırlı olsun yasın küçük henüz ama o güvenı hıssedıyorsan içinde yasında önemı kalmıyor.suan içimde lküçük meleğimi tasıyorum ve bu mutlulugun tarıfı yok ınan.benım esımde okadar cocuk sevmesıne karsın olursada olmasada önemı yok bız birbirimiz için evlendık cocuk için derdı.ama hamıle kaldıktan sonra bu nasıl bır mutluluk diyor şimdi....
ınsallah hakkınızda hayırlısı olsun canım.burdakı tüm arkadaslarımla birlikte rabbım sanada bu mutlulugu yasatsın insallah...
ay cilekim çooook tesekkür ederımm canım.esım eve gelırken alacak gece gece sokaklara cıkarmam merak etme sen.sankı kokusu burnumda ohh mis gibi :)))))))) kafayı mı yıyorum beeeeen?
tatlımm tabikideee a.s
ne güzel bi karar almışsınn :asigim:
Allah en hayırlısından versin inş.
o da istiyor zaten daha ne duruyorsunuzçalışmalar başlasın kaydirigubbakcemile3
darısı bizlere inş.. :Saruboceq:
okadar kafana takma bence senı üzecegını sanmıyorum.aksam konusurz dedıgınde bebiş aklına geldıyse olumlu bakıyor bence. bende 20 haftalık hamıleyım yanı 5. ayımız içindeyız.kısmetse bır kızım olacak.bu topıkte arkadaslıklar cok güzeldir umarım sende aynı fikri paylasırsın zamanla...
ınsalla cnm ya ben de kız bebıs ıstıyorum bılıyomusunkaydirigubbakcemile3
selam kızlar HAMİLEYİM
bana çok çok dua edin ne olur çok ihtiyaçım var
selam kızlar HAMİLEYİM
bana çok çok dua edin ne olur çok ihtiyaçım var
mrb arkadasım senin yasadıklarını okumustum rahim ağzı yetmezliği topiğindende hatırlıyorum.inşallah hersey yolunda gider ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına alırız hepimiz kucağımıza canım.allah tamamına erdirsin.
mrb arkadasım senin yasadıklarını okumustum rahim ağzı yetmezliği topiğindende hatırlıyorum.inşallah hersey yolunda gider ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına alırız hepimiz kucağımıza canım.allah tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?