Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

tatlımm tabikideee a.s
ne güzel bi karar almışsınn :asigim:
Allah en hayırlısından versin inş.
o da istiyor zaten daha ne duruyorsunuz çalışmalar başlasın kaydirigubbakcemile3
darısı bizlere inş.. :Saruboceq:

saol cnm ya ıstıyorum cok gercekten Rabbım yardım eder dogumdan cok korkuyordum ama sımdı Allahım yardım eder nasılsa dıye dusunuyorum..Eşim de hareket ve tavırlarından anladıgım kadarıyla artık ıstıyor aksam bısı konusucaz dedıgımde hemen tahmın ettı ınsallah ne kadar cıddı oldugumu ona anlatabılırım..aksamı heyecanla beklıyorum...bu arada kac aylık hamılesın sen cnm rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahh

ay cilekim çooook tesekkür ederımm canım.esım eve gelırken alacak gece gece sokaklara cıkarmam merak etme sen.sankı kokusu burnumda ohh mis gibi :)))))))) kafayı mı yıyorum beeeeen?

rica ederim şekerim Şeniz
doru ya eskisi gibi değil
artık her mevsimde her türlü sebze meyve bulunabiliyor

kızlar ıyı kı varsınız valla ya süprizzzzz daha once cıddı olarak hıc konusmamıstık bunu ama ne dıycek hıc bılmıyorum kı ınsalla benı uzmezsositososito sen ne alemdesın cnm

okadar kafana takma bence senı üzecegını sanmıyorum.aksam konusurz dedıgınde bebiş aklına geldıyse olumlu bakıyor bence. bende 20 haftalık hamıleyım yanı 5. ayımız içindeyız.kısmetse bır kızım olacak.bu topıkte arkadaslıklar cok güzeldir umarım sende aynı fikri paylasırsın zamanla...

ınsalla cnm ya ben de kız bebıs ıstıyorum bılıyomusunkaydirigubbakcemile3

ınsalla cnm ya ben de kız bebıs ıstıyorum bılıyomusunkaydirigubbakcemile3

hoşeldin özlemcim...ALLAH senin ve hepımızın gonlune gore versın.:CüvCüv::ecrin_bebek::Saruboceq:
eeeeeeeeee ne var ne yok kızlar hersey yolunda mı?????????????yaaaaaaa topıcte cok eksik var ya nıye boyle:çok üzgünüm:

selam kızlar HAMİLEYİM

bana çok çok dua edin ne olur çok ihtiyaçım var

mrb arkadasım senin yasadıklarını okumustum rahim ağzı yetmezliği topiğindende hatırlıyorum.inşallah hersey yolunda gider ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına alırız hepimiz kucağımıza canım.allah tamamına erdirsin.

cnm sanırım karıstırıyosun ben rahım agzı yetmezlıgı topıgıne hıc gırmedım kı allaha sukur bı sorunum yok... sositososito

çok saol cnm bana çok dua et

eğer hayırlı ise bebeğime kavuşmayı çok istiyorum

canımı tatlımı mumucuğumu çok çok tebrik ediyoruuuuuuuummm.hayırlısıyla kucağına alıcaksın bebişlerini inşşş canım beniiimmm........haydin kızlar halayaaa...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

selam canlarım...ben 3 günden beri nete giremiyordum...grip olmuşum...iki günden beri de dişim çok ağrıyor...gelen giden misafir falan...yarın dr.dan randevu aldım...inşallah kanal tedavisine gerek kalmaz...tedaviye başlamadan önce dişleri yaptırmak lazım...
mumucum,gözünaydın canım,Allah tamamına erdirsin...kucağını bebişlerle doldursun
switcim,hoşgeldin canım,bebişin büyüyor artık kıpırtılarını hissedersin artık...
myhope,canımcım beni sormuşsun...iyi diyip iyi olanlardanım...seni de iyi görmek isterim...inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alacaksın hayırlısıyla...üzüntü yaşadığın o konu hakkında pek konuşmak istemiyorum ama inanıyorum ki bebişini kucağına aldığın an herşeyi unutacaksın...
pinkçim,soğan kürüne başlamışsın,inşallah iyi sonuç alırsın...ben geçen ay yaptım,hiç bir fark göremedim...herkese iyi gelecek diye birşey yok tabi...
denefcim,sen nasılsın güzel bacım,kurumla anlaşma yapınca hastalar doldu değilmi,sen şimdi işten başını kaldıramıyorsundur...Allah güç kuvvet versin canım
lotuscum,güzel bacım annenin yanında keyfili günler geçir canım...kocişini de şimdiden özlemişsindir sen...arkasından ağlamadın inşallahlülülülülülü
rodyolog,canım içini ferah tut,en basit dr.bile kistinin olup olmadığını anlayabilir...Allahın bir mucizesi işte...buna inan ve yoluna devam et canım...
nevincim,sana da geçmiş olsun canım,inşallah kocişinin de işleri rayına girer de morali yerine gelir...
alhancım;nasıl gidiyor bebişinin durumu...hadi bakalım önce kim doğuracak bu topikte...altınlarınızı hazirlayın teyzeler...
diğer bütün arkadaşlarımı da öpüyorum...sağlıcakla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…