- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #5.161
selam kızlar HAMİLEYİM
bana çok çok dua edin ne olur çok ihtiyaçım var
selam kızlar HAMİLEYİM
selam canlarım...ben 3 günden beri nete giremiyordum...grip olmuşum...iki günden beri de dişim çok ağrıyor...gelen giden misafir falan...yarın dr.dan randevu aldım...inşallah kanal tedavisine gerek kalmaz...tedaviye başlamadan önce dişleri yaptırmak lazım...
mumucum,gözünaydın canım,Allah tamamına erdirsin...kucağını bebişlerle doldursun
switcim,hoşgeldin canım,bebişin büyüyor artık kıpırtılarını hissedersin artık...
myhope,canımcım beni sormuşsun...iyi diyip iyi olanlardanım...seni de iyi görmek isterim...inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alacaksın hayırlısıyla...üzüntü yaşadığın o konu hakkında pek konuşmak istemiyorum ama inanıyorum ki bebişini kucağına aldığın an herşeyi unutacaksın...
pinkçim,soğan kürüne başlamışsın,inşallah iyi sonuç alırsın...ben geçen ay yaptım,hiç bir fark göremedim...herkese iyi gelecek diye birşey yok tabi...
denefcim,sen nasılsın güzel bacım,kurumla anlaşma yapınca hastalar doldu değilmi,sen şimdi işten başını kaldıramıyorsundur...Allah güç kuvvet versin canım
lotuscum,güzel bacım annenin yanında keyfili günler geçir canım...kocişini de şimdiden özlemişsindir sen...arkasından ağlamadın inşallahlülülülülülü
rodyolog,canım içini ferah tut,en basit dr.bile kistinin olup olmadığını anlayabilir...Allahın bir mucizesi işte...buna inan ve yoluna devam et canım...
nevincim,sana da geçmiş olsun canım,inşallah kocişinin de işleri rayına girer de morali yerine gelir...
alhancım;nasıl gidiyor bebişinin durumu...hadi bakalım önce kim doğuracak bu topikte...altınlarınızı hazirlayın teyzeler...
diğer bütün arkadaşlarımı da öpüyorum...sağlıcakla kalın
swethome ,çilekim nasılsınız.
herkese hayırlı cumalar
.Allah bu mübarek günde gönlümüzdeki bebişlerimizi tez zamanda kucagımıza almayı nasip etsin.artık bizde anne olalım ya...bende anne olmak istiyom ya...delikafadulden
ama ne dense artık hiç umudum kalmadı of of.....neyse bizde topikteki arkadaşlarımızın bebelerinin teyzesi oluruz.biliyonuz teyze demek anne yarısı demek...
selam kızlar HAMİLEYİM
çok çok sağolun canlar hepinizin desteğine çok ihtiyacım varmış
endişelerim ve korkularım da olmazsa dahada iyiy olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?