Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam kızlar HAMİLEYİM

bana çok çok dua edin ne olur çok ihtiyaçım var

olllleeeyyyyyyyyyyyyyyyyy:teytey::teytey::teytey: pink halay başı benim sen arkamdan gel :))))))
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
çok mutluyum.yaşasın.allahım sana çok çok çok şükürler olsun
mumucum inşallah bu sefer sağlıklı bi şekilde hamileliğini geçirir ve de bebeiğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın.
rabbim yardımcın olsun.
sen de bize dua et neolur

Son düzenleme:
selam kızlar HAMİLEYİM

bana çok çok dua edin ne olur çok ihtiyaçım var

MUMUUUUUUUUU CANIM BENIM ınan cooooooooookkkkkkkkkkkk sevındımmmmmmmmm.....gunlerdır senden haber beklıyoruz cok sukur guzel haberı verdın....Hakkında hayırlısı olsun......ne ugurlu bır aksam bu az evvel baska bı topıcte bır arkadası daha kutladım......BUTUN DUALARIMIZ SENIN ICIN,DUALARIMIZ HEPIMIZ ICIN........:Saruboceq::lepi:delikafadulden:dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray:a.s.hihoyyyt:CüvCüv::ecrin_bebek:

canım bacım haklısın valla harbıden kocişi cok ozledım.....son aylarda cok cok alışmıştım ona..:çok üzgünüm:..msn adresımı bı turlu acamıyorum kusura bakma....kaydirigubbakcemile5...belkıde benım adresımde bır sorun vardır.....
radyolojım burdasın sanırım nbr canım????????a.s.
saliha,özlem nasılsınız kızlar?????????Şeniz
EY TOPIC HALKI neredesınız haberıduymadınız mı toplaşın hadiiii MUMU HAMILEEEEEkaydirigubbakcemile2sositososito:hooray:

mumucugum tebrik ederim tatlım.ALLAH Kucagınada almayı nasip etsin insallah.bende seni yarın arayacaktım...
pazar günü misafirim var temizlik yapıyom bu akşamdan beri ancak gelebildim topige..
alhanım canım benim afiyet olsun.çerkez tavugu çok güzel demi...
lotusum canım geldim bacım .benim hiç yogunlugum bitmiyo.gelemiyom topige...ama hep aklımdasınız...
özlem insallah istedigin bebeşine tez zamanda kavuşursun.zaten eşinde istiyomuş sorun olmaz
radyolojim canım benim sen nasılsın...ben çok yorgunum bacım..sgk ucuza çalıştırıp yogunlugu artırdı yoksa para falan kazandırmıyo...
diger arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorum..
bana müsade yatayım.çok yorgunumda.ALLAHA emanet olun.sizleri seviyorum canlarım...

eşimden ve yeğenlerimden ancak sıra geldi yatmadan bakayım dedim iyiki de bakmışımmmm mumucumm canımmmmm Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına alasın hayırla sağlıkla büyütesin inşallahhhhh
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:CüvCüv: :ecrin_bebek:

:hooray::hooray::hooray:

Yaş - şa - sınnn.:dance:..Elhamdülillah. Oh bee mumu oh be sonunda
Çatlayacaktım yani. Artık yoksa negatifmi diye düşünmeye başlamıştım, bu kadar habersiz kalınca.
Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Hayırlı sağlıklı evlat (lar) olsun inşallah.
Çok sevindim gerçekten. Umut oldun hepimize. Özelliklede birilerine umut olmuşsundur inşallahdelikafadulden
Hiç detay vermemişsin ama biliyosun biz meraklı insanlarız:jeyyar:
Neyse sen yorma kendini, hep yat dinlen, sıkıca tutunsunlar taze annelerine inşallah.
Çok iyi geldi, bugün aldığım bir haberin aksine:1ninca:.
Hadi bakalım alhanım ayağını sürttü ardından bi kaç kişi takılıp geldi. Yine öyle olur inşallah.
Ben radyolojimden umutluyum ama bakalım :jeyyar: Ağlamalar falan :roflol:
Bişeyden nem kapıyo derler ya aynen öyle oldu yanikaydirigubbakcemile3

Herkese iyi geceler. Çok sevindim mumucum . Allah tamamına erdirsin inşallah.
Darısı tez zamanda hayırlısıyla hepinizin başına inşallah.

Bu arada beni birileri hatta lotus isminde birileri:roflol: kaçak listesine almış okuduğuma görelülülülülülü
Yaw dükkanda net yok. Evdede hakkatten vaktim olmuyor. Ahanda işte bu kadar vaktim var. Zaten keyfimde yok haftalardır. Keyfiminde gelmeye niyeti yok. Anlatçak bişey yok. Hayat aynı kötülüğünde gidiyor. He ne oluyor, dahada kötüleşiyor. Ruh halim hala depresyon. Artı birde sinirli ve agresif vede kırıcı bir insan oldum. Olan biten bu. O yüzden çok gelemiyorum.
Ama mumu ya gerçekten çooook sevindim. Neyse öyle işte...

günaydın canlarım..çok sevinçliyim.topigimizin böle güzel habere ihtiyacı vardı...çok şükür ALLAHIMA...Yegenlerimiz çogalıyo binlerce şükür yaradanıma...:teytey::teytey::teytey:
radyolojim mesajını yeni gördüm bacım...gece yatmadan girmiştim topige.mumudan haber var mı diye.okuyunca havalara uçtum ya..
nazarlar degmesin topigimize..

merhabalar hayırlı cumalr
bu mübarek cuma gününde böyle mübaek v egüzel bir haber alınca her şey güzle oalcka dedim.
mumu canımmmmmmm
allahım kucağına lamyı naaip etin sağlklı ve mutlulukla inşalah.
allahım yar ve yardımcın olsun .güzle bebeğin seninle ya ,inşallah en zor günleri bile ne kolay şekilde atlatırsın ve hop gelmişsin bir bakmış 40. haftay canım çok dikkat et.
rabbim seni de meleğine de korusun.
hadi bakalım uzun bira rdan sorna sen yani bir müjdesin peşine kimelr takılacak ve müjdeler verecek bakalımç
rabbim senin de gönlünden geçen herşeyi verisn ,koruusun esirgesin inşallah.
allahım maşallah maşallah maşallah.

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

mumucum seninle henüz tanışma fırsatımız olmadı
ama arkadaşların dilinden düşmediğin için bende seni benimsemiş ve o zorlu günlerinin ardından merakla haberini bekliyordum

çok sevindim kardeşim a.s
hayırlı evlat olur inş. a.s.
darısı bi umutla bekleyenlerin başına :1hug:

ayy heycandan selam bilem vermemişim yahuu kaydirigubbakcemile3

hayırlı sabahlar ve de hayırlı cumalar arkidişlerr Şeniz

swethome ,çilekim nasılsınız.
herkese hayırlı cumalar
.Allah bu mübarek günde gönlümüzdeki bebişlerimizi tez zamanda kucagımıza almayı nasip etsin.artık bizde anne olalım ya...bende anne olmak istiyom ya...delikafadulden

ama ne dense artık hiç umudum kalmadı of of.....neyse bizde topikteki arkadaşlarımızın bebelerinin teyzesi oluruz.biliyonuz teyze demek anne yarısı demek...

kızlar selam hayırlı cumalar iyi günler canlarım ben bugün evde olmuycam anneme gidicem misafiri gelicekte yardım edimbiraz kendinize çok iyi bakın olurmu öpüyorum hepinizi şekerler..a.s.

döverim seni kaydirigubbakcemile
ne bu be umudn bi
ttiğ yerdyim felan
gelirim üşenmme döverim seni
sen benim gönlümün birnci sırasında ki annesin
oalckaısn
delirtme beni haaaaaaaaaaaaaaÇok üzgünüm çoook

çok çok sağolun canlar hepinizin desteğine çok ihtiyacım varmış

endişelerim ve korkularım da olmazsa dahada iyiy olacağım

denefim sağolsın iyiyim çok şükür a.s
ama sen hiçte iyi görünmüyorsun benneyaptımki
ne bu halinn :mymeka: swetin dediği gibi oklava geliyor bak klava:

biliyorum dışardan konuşmak kolay diceksin ama
sen olgun bi insansın
benden daha iyi bilirsin
olanda hayır vardır yerimseniben

mumucum devamlı duada ol inş.
rabbim en iyisini verecektir :teytey:
tevekkül et :1rolleyes:

bu arada herkeze günaydınnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız arkadaşlar :sm_cool::sm_cool::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…