Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

topiğimiz şenlenmiş yineeeeeeee:teytey::teytey:
pinkim bugün tam 18 haftalık oldukkkkk cuma kontrolüm var oğluşumu görecem inşallahhhh
berinim biz çok iyiyizzzz siz nasılsınızz:1hug:
swetem canımmm:1hug:
çilekim kolay gelsinnnna.s.
özlemim Allah fazla bekletmesin inşallah canımmmm:1hug:

aminnnn tatlım ya aminnnn sızler de olmasanız su gunler hıc gecmez heralde adet gunum de gelmezse ertesı gun kan testınde cıkar demıııı

Iyiyim pinkim canım:)))))
ne olsun 2 gündür kendi kenime ağlama krizleri geçiriyorum kimseler görmeden.sebebler pek elle tutlur değil......geçmişe inmek lazım bir psikolog eşliğinde:)))))))
deliriyorum işte ne olacak.
Sen nasılsın şekerim

aminnnn tatlım ya aminnnn sızler de olmasanız su gunler hıc gecmez heralde adet gunum de gelmezse ertesı gun kan testınde cıkar demıııı

adet günü 1 gün bile geçse normal testte de çıkar canım ama kan testi daha garanti tabii
swetem alhan açık bıraktı herhalde topiği hala burda ama ses vermiyooooo ne ağlaması bakalımm hami$lik ağlaması mı malum hormonlar tetikliyor canımm takma kafana sen hami$sin sadeceeeee:1hug:

iyiyim canımsen nasılsın bakim

nasıl olayım kusum beklemelerdeyım yıne ıste... 8gun sayıyorum gunler gecmıyo gıbı sen nasılsın

bende iyiyim kızlar bugün diğer topiklerdeki arkadaşlarımın hamile haberleriyle başladık hayırlısıyla hepimiz hamile kalalım inşş çok çok mutluyum yaa..
evden çıkmalıyım kursuma gidicem akşam burdayım hepinizi öpüyorum canlarımm..a.s.

myhopem canım ağlıyorum işte arada.
dün de yapmur gibi akıyordu gözümden.yemeği zor yedim.:))))
benim koca görmesin diye görürse kavga edeceğiz biliyorum.niye diye soracak sebeb ne söyleyecğim ki sanki, o zaman da gerçek bir sebeb çıkacak işte ağlamaya hadi bakalım buyur burdan yak.
ne bilim canım ağladım , durudm işte.olsun ne yapayım dökülecek yaş gözde durmazmış.:)

canım pinikm resim kursuna gidiyor.
çok güzel şeyler yapıyor.sanatçı ruhlu arkadaşımız

ben geldiim
ne güzel sohbetler olmuş topiğimizde bugün maaşallah maşallah.
yoğun bi gün geirdim.çıkış saatime az kaldı.şimdi eve git yemek yap.
ooooff of
swetim iyiym çok şükür sağol canım.ama hamiş olana kadar bunalım takılmaya karar verdim.çünkü son günlerde nedense hiç klımdan çıkmıyo yaa.hiç olmayacakmışım gibi hisler geliyo içime.çok korkuyorum o yüzden

radyolojim canımmmm nedir bu topikin hali bunalım takılan takılanaaa çıkın artık şundan olacak deyin bu ay olmazsa bir dahakine deyin umudu hiç bırakmayın burası geleceğin anne adayları kulübü unutmayın buradaki herkez er geç anne olacakkkkkkk en güzellerinden biri de sen olacaksın canımmm inan sadeceeee:1hug:
swetem gözyaşların hep böyle nedensiz olsun Allahım dert keder vermesin inşallah canımmmma.s.

arkadaşlarım gelemedim bi türlü yanınıza benneyaptımki
ama şimdi de sizler yoksunuz
neyse hepinize hayırlı akşamlar Şeniz

canlarım bugün bır gördüm bır kaybettım sızı.tam topiği actım kayınvalıdem geldı bıraz oturdu sonra carsıya gıdelım dedık.saglık ocagna gıttım kaydımı yaptılar gebelık takıbı yapacaklarmıs.tatanoz asısı oldum.bebısımın kalp atıslarını duydumm....mınık kelebegim benım.tansıyonum cok düşüktü bır sorun olurmu kızlar?okadar yol yürüdüm merdıven cıktım dınlenmeden tansıyonumu aldılar 8/5 cıktı dr cok düşük bırde dınlendirmedık senı dedı neyse bugunum böyle gectı işte.....

ama görüyorumkı bunalım takılmalar devam edıyoo.teknıkerım böyle yapma ama sen karamsar olursan olmazkı ben kendımden bılıyorum nekadar aglardım hıç bebısım olmayacak benım derdım ama bak sen benım en yakın tanıgımsın dimi ama ? umutlu ol kı yegenımız gelsın kısa zamanda....

swetım ,myhope cım çilekim,pinkim denefim ve dıer bütün arkidişlerım hepınızı çooook öpüyorum...

bende gördümmm mumucum nasılsınnnn:1hug:
alhanım doktorumda sağlık ocağına kaydını yaptır dedi ama fırsatım olmadıı birde şu tetanoz iğnesi nasıl çok mu acıtıyo ya korkutuyorlar beniiiii-tatlicadiarzu-tansiyonu kafana takma benimde genelde 9/5 falan çıkar nadirdir 10/7 falan bende cumayı iple çekiyorum oğluşumu görecem inşallahhhh:teytey::teytey:

İyi geceler hanımlaar.
Bebişler iyi çok şükür maşallah sübhanallah. Sizlerde iyisinizdir inşallah.
Denef ablam nasıl yardım edeyim, anacığıma bile hiç bir faydam yok. O kadar yorgunumki, bugün sırtımda çok ağrıyor eve erken geldim yattım dinlendim. Kendimi zor ayağa kaldırıyorum anlayacağınız.
Ama ablamın bebişi gelsin, elini soğuk sudan sıcak suya sokmayacağım inşallah. Var gücümle çalışacağım, gerekirse kendimi kopyalayacağım. Şimdi ablam okuyunca diyecekki benim kıymetim yok herşey bebeğemi. Ay ne desem buna bilmemki. Yok ablam yok ikinizede :)) inşallah..

Anlıyorum depresyonda olanları. Ben hala öyleyim. Swetim geçsin mi geçmesin mi ben bilemedimki. Ben hala çok sevdiğim için ah bir unutsam diyemiyorum hala. Başkasıyla evleneceği halde.
He artık ben evlenmek istiyorum yaaaa. Bu sene 22 bitecek. Şimdi küçük demeyin bana. Ben en güzel yaşlarımın sevdiğim insanla geçmesini çok istemiştim. Neyse hayırlısı böyleymiş.

Hepinizi çook öpüyorum. Mumu inşallah iyidir. Lotusumda inşallah iyidir. Acem de bi ce yaptı kayboldu. Nasıl acaba? Tekrar tüp düşünüyormuki?

Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah. İyi akşamlaaarr.
Birazdan ablama gidem bari. Çok özledim ablamm benim :))

nehircim üzülme canım sonra kızıcaksın kendine ona değmezmiş diyeceksin tatlım..ALLAHIM hayırlısını versin inşş....senide nevinimide öpüyorum tatlımm..a.s.

slm kızlar.......
pazar gununden berı gıremedım kk ya... bır hafta annemde kaldım ya dun aksam eve geldım....ancak evı toparladım...bugunde tum gun mısafırım vardı...ancak sımdı gırebıldım yanı.....ya bıde artık ararma cubuguna kadınlar kulubu yazınca bızım kuluyp epey altta cıkıyor gıbı oyle degıl mı?????????:sm_confused:
herkes nasıl kızlar ıyımısınız?????denef hala pek grmıyosun ama.......:çok üzgünüm:a.s.
nevın,nehır,myhope,mumu,radyolojı,svet,alhan,çilek,pink,naz,esra,gulyuzum,zuhal nasılsınız canlar???Şeniz
yenı gelen arkadaslar da hoşgelmişler..........:1hug:
herkese kocaman opucukkkkŞeniz

nehirim Allah gönlündekini versin biran önce versin inşallah canımmmm güzel günler senin olsun şu karamsarlığın son bulsun inşallahhhhhhh:1hug:
pinkim kaçırdım galiba seniiii iyi akşamlar canımmmma.s.
lotusum tam sobeeee diyecektim yazmışsın canım nasılsınnnnnn ev misafir diye yıpratma kendini dikkat et canım yeğenlerimizi yorma hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…