Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam kızlarrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
berinim tebriklerrrrr canım hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alıp büyütesin inşallahhhhhhh:1hug:
denefim canımmmmm hep böyle mutlu neşeli olursun inşallahhhhhha.s.
alhanım swetem radyoloğum nazım çilekim esram nasılsınızzzz:1hug:

valla yiğenin büyüor galiba.
annesinide büyütüyor:)))))şişko oluyorum.
ama yeni hareketilerini hissediyoruma rtık.
bluuupp bluuupp balık gibi çarpıyor bana şaşkın arada.
senin ne yapıyor annesi.
yavrukuşun nasıl.

kızlar 2senelık evlıyım hıc denememıstık ama bebek ıstıyordum ... eşimle konusucam ıstedıgımı demıstım ya ıkı gun once konustumm ve dırek olumlu cevap geldıhihoyyyto da ıstıyormus...coook heyecanlıyım umarım hamileyimdir adet günümü bekleyeceğim 18şubatı yaniiiiiiiii

hayırlı, uğurlu olsun canım,inşallah her şey gönlünce olur birtanem

kızlar selam nasılsınız dün hiç giremedim yatılı misafirim vardı geçirdim bugün size merhaba diyim dedim ama kimse kalmamış yine gelirim canlarım..

kızlar selam nasılsınız dün hiç giremedim yatılı misafirim vardı geçirdim bugün size merhaba diyim dedim ama kimse kalmamış yine gelirim canlarım..

ben geldim canımmmm ama heran gidebilirim malum eşim evde şimdi dışarı çıktı fırsattan istifade geldim yanınızaaa benim misafirlerimde ctesi akşamı gitti ama bugün annem geldii malum yanlız kalmak yokkk sen nasılsın canımmmm:1hug:

İyi geceler....Bu sabah esereklendim ve deriiiiiinnn temizliğe başladım.Yarısı bitti sayılır,halı sildim tırnaklarım acıyooo:)))Yarın salon ve banyo beni bekliyor,öbürgünde mutfak yani en sevmediğim kısmı,tabureye in çık in çık valla cam silmeyi mutfağa tercih ederim:)))Sonra 1 saat kestirdim sabah erken kalkmıştım çünkü:))Kaçamak yaptım yani...Az öncede kociş geldi,yemek yedi şimdi tv seyrediyo bide yazdıklarımı okumaya çalışıyo:))Bi ses verem dedim...Herkese iyi geceler,iyi uykular...

Denefim,hep böyle ol datlum...

Öptüm hepinizi....Görüşmek üzre ........

merhabaa
bende annemdeydim.daha yeni geldik canlarım.
zaten topikte de keyif yok bu akşam.bana yatak görünüyo demekki.
hepinize sevgiler öpücükler gönderiyorum.
özleyin beni anacığım.baaayyy :))))))))

günaydınnnnnnnnnn
gece kuşları işini ihmal etmiş.
hıııııı kızarım bak.
nasılınız çok datlı pek gıymatlı gaak lılar
hayırlı günler olsun

günaydın arkadaşlarım nasılsınız..
.nevin bacım kolay gelsin...nehirimiz yardım etsin sana.gerçi o çalışıyodu demi.ah bu kardeşlerimiz olmasa biz yandıydık...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım gözlerimden uyku akıyor vallahi
ama gene uyumamak için yatağı topladım hava biraz soğudu ev soğuk
anneme gideceğim birazdan denefim swetim nasılsınız bakalım.

günaydın nazım, sen nasılsın canım.bende evde olcam şimdi mışıl mışıl yatagımda uyku modumda olurdum....niye uyumuyom bacım...gece uyku tutmadı beni ya.2 de uyuyabilmişim ancak..

günaydın nazım, sen nasılsın canım.bende evde olcam şimdi mışıl mışıl yatagımda uyku modumda olurdum....niye uyumuyom bacım...gece uyku tutmadı beni ya.2 de uyuyabilmişim ancak..

bende iyiyim bacım sağolasın vallaha dün gece bende 2 de yattım
sabah kocişi kahvaltı hazırlayamadan yolladım kendimi
cezalandırıyorum uyumuyorum ah ah kıymetimi bilmezki
anneme gideceğim kahvaltıya şimdi karnım acıktı çok
kendinize iyi, bakın akşam görüşürüz inş eve geleceğim
yemek yapmam lazım bugünkü menü ıspanak çorba görüşürüz bacım öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…