- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #5.381
Nevin: Az öncede kociş geldi,yemek yedi şimdi tv seyrediyo bide yazdıklarımı okumaya çalışıyo:))
Ohhh ohh sbaa sabah şenlenmiş topik.
çilekim birilerini sobelemişsin ama ,yakalyamamışsıncanım:))))))))))
seviyorum senin kavanozdaki çileklerini beeee oyyy
özlemcim bende ne yaptı konuşması nası geçti diye düşünüp kaber bekliyordumm :ecrin_bebek:
hadi bakalım hayırlısı
güzel haberlerini bekliyoruz :CüvCüv:
darısı bizlere inş. a.s
yaaa cnm aslında zaten o anlamıs ne dıycegımı eve geldı gulumsuyo bı baska bakıyobebeğimiz olsun mu istiyosun aşkım dedi evet ama cok cıddıyım ıstıyorum dedım sen ıstıyormusun dıe sordum evet ıstıyorum dedıkaydirigubbakcemile3 sonraaaaadelikafadulden.. sositososito ayyy inşallaaa 18şubattan sonra ak kara bellı olucak dualarımız hep bırbırımız ıcın olsun ınsallahh canlarım yaaahihoyyyt
demek ölee :jeyyar:
inş. özlemcimm :Saruboceq:
hadi gözün aydınn mutlu son yanii hihoyyyt
kızlar selam hayırlı günler..
günaydın kızlarrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
bugün bende erkenciyim ama topikte kimse kalmamış galibaaaa:sm_confused:
nevinim kolay gelsin canımm :1hug:
özlemacarrr hayırlısı olsun tez elden bebiş olsun inşallah canımmma.s.
denefim nasılsınn:1hug:
swetem canımmmm yerim ben onuuu benimki daha yeni yeni ben burdayım anne demeye başladı ama yakında oda iyice hareketlenecek inşallahhhhh
çilekim nazım berinim günaydınnnnnnn:1hug:
lotusum arada girecem demişti ama kaç gündür yok iyidir inşallahhhhmumumda bir ses etmedi taze hami$im sende iyisindir inşallahhh
radyoloğum alhanım pinkim nehirim esram gülyüzlüm nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz kızlarrrrrrrŞenizŞeniz
anneciğin bakıyor sana ne güzel keyfini sür tatlım kendine iyi bak olurmu..a.s.ben geldim canımmmm ama heran gidebilirim malum eşim evde şimdi dışarı çıktı fırsattan istifade geldim yanınızaaa benim misafirlerimde ctesi akşamı gitti ama bugün annem geldii malum yanlız kalmak yokkk sen nasılsın canımmmm:1hug:
ne bu temizlik aşkı çok yorma bakiim kendini sen tatlım yaa..a.s.İyi geceler....Bu sabah esereklendim ve deriiiiiinnn temizliğe başladım.Yarısı bitti sayılır,halı sildim tırnaklarım acıyooo:)))Yarın salon ve banyo beni bekliyor,öbürgünde mutfak yani en sevmediğim kısmı,tabureye in çık in çık valla cam silmeyi mutfağa tercih ederim:)))Sonra 1 saat kestirdim sabah erken kalkmıştım çünkü:))Kaçamak yaptım yani...Az öncede kociş geldi,yemek yedi şimdi tv seyrediyo bide yazdıklarımı okumaya çalışıyo:))Bi ses verem dedim...Herkese iyi geceler,iyi uykular...
Denefim,hep böyle ol datlum...
Öptüm hepinizi....Görüşmek üzre ........
öpüyorum seni canım özledim valla ya..Şenizmerhabaa
bende annemdeydim.daha yeni geldik canlarım.
zaten topikte de keyif yok bu akşam.bana yatak görünüyo demekki.
hepinize sevgiler öpücükler gönderiyorum.
özleyin beni anacığım.baaayyy :))))))))
tatlı hamişim benim nasılsın canıımm..a.s.günaydınnnnnnnnnn
gece kuşları işini ihmal etmiş.
hıııııı kızarım bak.
nasılınız çok datlı pek gıymatlı gaak lılar
hayırlı günler olsun
selam canım hoş geldin nasılsın..a.s.sana da günaydın gardaş nasılsınız bu sabah
denefim canım benim nasılsın?..kayınvalden nasıl inşş iyidir..bebekimden haber varmı doğuma az kalmıştır hayırlısıyla bebeği gelsin inşş..günaydın arkadaşlarım nasılsınız..
.nevin bacım kolay gelsin...nehirimiz yardım etsin sana.gerçi o çalışıyodu demi.ah bu kardeşlerimiz olmasa biz yandıydık...
nazım kendine iyi bak tatlım akşam görüşürüz.a.s.günaydın kızlar nasılsınız bakalım gözlerimden uyku akıyor vallahi
ama gene uyumamak için yatağı topladım hava biraz soğudu ev soğuk
anneme gideceğim birazdan denefim swetim nasılsınız bakalım.
çileğim selam tatlımm.a.s.evet cnm diğer topiklerde sık rastladığım bi arkadaştı
ama farketmedi herhal naniknanik
bende seviyom onları enerji veriyo dimi güleryüzlü çileklerim benimm Şeniz
hoşgeldin canım selam nasılsın..a.s.a.s.canlarım gunaydınnn bugun nasılsınız bakalımmm
iyiyiz canım benim sen ne kadarlık oldun bakiim hayırlısıyla..ayy canım hamişim a.s.günaydın kızlarrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
bugün bende erkenciyim ama topikte kimse kalmamış galibaaaa:sm_confused:
nevinim kolay gelsin canımm :1hug:
özlemacarrr hayırlısı olsun tez elden bebiş olsun inşallah canımmma.s.
denefim nasılsınn:1hug:
swetem canımmmm yerim ben onuuu benimki daha yeni yeni ben burdayım anne demeye başladı ama yakında oda iyice hareketlenecek inşallahhhhh
çilekim nazım berinim günaydınnnnnnn:1hug:
lotusum arada girecem demişti ama kaç gündür yok iyidir inşallahhhhmumumda bir ses etmedi taze hami$im sende iyisindir inşallahhh
radyoloğum alhanım pinkim nehirim esram gülyüzlüm nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz kızlarrrrrrrŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?