Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

iyi geceler kızlar nasılsınız ya bugün sizler için eşimi biraktim yine yoksunu neyse kismet degilmiş demki

ben gediim.
ya midem çok ağrıyo.
akşam mercimek köftesi yaptım söylemesi ayıp.o da midemi ağrıttı.
esroş ben burdayım kaçma sakın
nasılsın canım

ben gediim.
ya midem çok ağrıyo.
akşam mercimek köftesi yaptım söylemesi ayıp.o da midemi ağrıttı.
esroş ben burdayım kaçma sakın
nasılsın canım

geçmiş olsun canımmmm:1hug:
bende çok severim mercimek köftesini geçen cuma yengem yaptı sağolsun fazla kaçırmışım sonrası fenaydı ama değerdi yaniiii afiyet olsun canım onun haricinde iyisin değil miii

amanın bacılar sızde benım gıbı bulgura dayanamıyomusunuz yoksa???????sırnaşık şey radyolojım gecmıs olsun ama bıraz agır gelır kofte.....soda ıc ustune canım.....:teselli:
myhopem demek ben sobeleyemedım pişti olduk desenekaydirigubbakcemile5
esracım sadece 5 dk yoktum topıkte ne cabuk kactın???????
yerimseniben
optum herkesıŞeniz

inşallah canım
ben hamdolsun iyiyim.yani kafamda ki saçma sapan düşünceleri de atabilirsem daha güzel olcak
herşey güzel olacak inş.

selam kk nın en güzel gülleri.ancak gelebildim.bu akşam pek iyi hissetmiyom kendimi.hasta olcem galiba..üşüme var ateş var.varda var...yorgunlukların depmesi galiba..kaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalım

canım ayşe işte bu ne düşünse yeridir :))))))))
saçma sapan herşey geliyo
ümitsiz ne vaka varsa hepsini ben yaşıycam sanki
ne bileyim iştte

ah canım denefim kıyamam
geçmiş olsun canım.inşallah hastalıktan değil de yorgunluktandır
benimde yapmam gereken bi sürü şey var evde.ama tüyümü kıpırdatasım yok valla
çok yorgunum

banane banane bende mercimek köftesi istiyom...delikafadulden

aman da denefım gelmıs hosgelmıshihoyyytcanım gecmıs olsun kosturmacadan hastalandın tabı dırencın dustu...........:teselli:kızlar aramızda bı gun kursak bırbırımızın evlerıne ısınlanıp bulgurlu pastalı gunler yapsak ne guzel olursırnaşık şeybugun bana bı toplandı komsular gun gıbı oldu valla.......a.s.

yakında o da olur lotusum heç meraklanma canım
bu arada denefim bu avatarındaki resim ne kuzum allah aşkına yaaa
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canım lotusum,,, sen fazla yorma kendini.gelen misafirlerin kendi hizmetlerini kendileri yapsınlar...ah keşke o ışınlama olayı olsaydı ...ne kaynatırdık demi ya...
sagol canım aynen dedigin gibi oldu.eeeeee vücutta artık sinyal verecek demi....:çok üzgünüm:

yakında o da olur lotusum heç meraklanma canım
bu arada denefim bu avatarındaki resim ne kuzum allah aşkına yaaa
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

çok komik ya.....sizde gülün diye koydum.azcuk böle dursun...kaydirigubbakcemile3
harbıden çok komık yav....şeylerıne bak hatunun:roflol::roflol::roflol::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…