Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

a.s canım ben iyiyim uykum var uyumak içinuzanmıştım ama uyuyamadım evde azcık ses olsa uyanıyom ya malum kaynana evde gamyoncuiremsu

canım ne haber.nasılsın.
ya swethome nerde hiç gelmemezlik yapmazdı.illa bi kerede olsa yazardı...:uhm:

evet hayır olsun bakalımm
bende iyiiyim tatlım sağol çalışıyorum işte
hem 14 ü için :asigim:
hem ondan fırsat kaldıkça normal işlerim için kaydirigubbakcemile3

Selammmm....

Kaynamışsınız gece fokur fokur:)))

Ben bu gece gelirim inşallah,kociş işe başlıyo bu gece:)))Ayyy dün vitrinleri boşaltıp ne var ne yok yıkamıştım,bugün onları yerleştirdim,çamaşırlarımı ktladım,yemeğimi yaptım.Kızlar karnıbahar yaptım hemde ilk defa.Benim kociş sebze hiç sevmez hele karnıbaharı hiç sevmez ama yinede yaptım,çok sağlıklıymış,mutlaka senede bi kerede olsa yenmesi lazımmış....Bakalım neye benzicek,anamıda aramadım üşendim,öle kafadan sallama yaptım işte:)))

Radyolojim kızzz benim kocişte Sivaslı,Alacahandan.2 yaşındayken Kocaeliye gelmişler.Kaynanamda çok yapar bulgurlu şeyler,içli köfte,çiğ köfte falan...Bizde babannemde babamdan alışığız babamda Adanalı sayılır orda büyümüş..Seviyorum ben böle bulgurlı ,baharatlı,acılı yemekleri yaaaaa:))))cokacimcoook

Pinkim kız sanki hergün pazara gidiyon gibi geliyo bana...kaydirigubbakcemile

Nehircim,bebiş gelsinde işler bi şekilde yapılır,hem yapılmasa nolur,canımdan kıymetlimi yaniiiiiii.dediğime bakmayın,oturduğum yerden batar o işler bana:)))))Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bi hamilelik ve evlatnasip etsin de yaparuk bi şekilde,hallederizzz.....:CüvCüv:

denefim kendine dikkat et gülüm..
Swetim gelmemiş bugün yaa,hayır ola...Nerdesin bacım,günaydınlarını eksik etme kuzum..
Alhancım,Myhopeçum,Mumucum,Lotusum,Berincim annişlerim benim,nasıl yeğenlerim bakam..
Ay sağlık ocağı dedinizde,geçen sabah sağlık ocağından geldiler,benim kimlik numaram yokmuş onu sodular,bebiş varmı dediler eşimde yok dedi,gebelik olunca mutlaka sağlık ocağına bildirin dedi.Eşimde bilmiyomuş niye olduğunu sonradan söyleniyo sanane be kadın diyo,dedim böle böle,aşılar,kontroller vs.vs. heee tamam ozamanı ben bilmiyodum pardon dedi...a.sAman gidin kaydınızı kuydunuzu yaptırın canlarım...

Çileğim sen nasılsın tatlım,ne alcan kız kocişine...Seni seniiii.....:jeyyar:

Gece görüşmek üzere kızlar,müsait olan gelsin bu gece,size süprüzüm var.(Gaza getirmek amaçlıdır lütfen ciddiye almayınız:roflol::roflol:)

nası keyfim yerinde dimi,bomba gibiyim maşallah:sm_cool::sm_cool:

nevincim kocanla hemşeriyiz demekki bende gürünlüyüm canım
ya laf aramızda bende bu sebze yemeklerine hiç alışamıyorum yaaa.karnıbaharı arada yapıyorum ama hiç sevmiyorum.sırf eşim için yapıyorum valla.kızartması güzel oluyo da yemeği için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim
haaaaaaaaaa şimdi aklıma geldi
geçen bizim aşçı yapmıştı.ay o kadar harika olmuştu ki anlatamam.ki ben bunu söylüyosam düşün artık nevinim.ya adam bi ıspanak yapıyo yani ıspanak mı börek mi ayırt edemezsin.tariflerini almak lazım aslında.
sweti bende çok merak ettim hakkaten yaa.hayırlara çıksın inşallah bu sessizliği inş.

ben iyiyim esroş şükür kavuşturana
niye hiç uğramıyosun yaaa
akşam burdayız inş.
gerçi benim kociş hastalanmış.eve gitmiş.yatıyomuş.onla ilgilencez lşimdi.nazını çekicez ama uğrayabilirsem uğrıycam inş.
sende gel de iki laf edelim

slm kızlar...........nbr,herkes ıyımı????????????hihoyyyt
esra bır varsın bır kacıyorsun cnım nerdesın???????naz sende yoksun canım....
ay radyolojı kolay gelsın canım smdı kırk naz yapar esın.....eeeeeeeee beyler oyle ıste.......
svet nerdesın hakıkaten sen merak ettım:uhm:
denef,nevın,nehır,mumu,myhope,cılek,berrın,gulyuzum ve sayamadıgım tum canlar optum herkesı.......Şeniz
ben arada ugrıcam bır yandanda dızı ızlıyorum kaydirigubbakcemile3

ben de dizi izliyorum arada da buraya bakıyom sen hangi diziyi izliyon

lotusum yaprak dökümü var napim kaçtım bende ama senin yazını görürümde
cevap yazmazmıyım çok heyecanlı yaprak dökümü ferhundeyi bekliyorum
konuşsada rahatlasa çirkef

allahım ya deliricem ben of bu leylanın suçu ne gerçekden
garibim ya.kızlar dizi falan ama izlerken en çok üzüldüğüm
bu dizinin gerçekden yaşanmış olması çok acı allah kimseye vermesin.
bu arada ben romanı okudum tiyo verimi:::))))

hihoyyytgece kuşları toplanmış oh ne güzel...herkese hayırlı akşamlar...öncelikle bir selam vareyim dedim...geçmişe şöyle bir göz atayım geliyorum...

bende geldim
üzgünüm yaa
nazcım tamam leylanın hiç bi suçu yok.yüzde yüz haklı ama neclaya yaptıkları da yani yeter artık dedirtiyo.her fırsatta kızın yüzüne vurmak zorunda mı.yapmış işte bi cahillik.hem necla hep alttan alan taraf.onunla arasını düzeltmek için kızcağızın katlanmadığı kalmadı.şahsen ben leylaya üzüldüm ama neclaya da çok üzüldüm.ne biçim düşürdü kızı yere.yazık valla.
amaaan neyse.izlemiycem diyom yine izkiyom yaaa.ben üzülünce de eşim bi daha izletmiycem diye söz veriyo.ama sonra bana dayanamıyo.yine izlettiriyo :))))))
herkes geliyo yavaş yavaş bakıyorum da
denefim de gelmiş.
ya ama şimdi de aşk yakar var.meltem cumbulun.ben onu da seviyoruummm
naapsam ki :)))))))))) şakkıdı

malum aşk yakar da izlenir hanihihoyyyt

bugün topik dizi izlemekte galiba...yaprak dökümü güzel bir dizi ama sürekli izlemiyorum,zaten benim kociş maçı izliyor,diğer oda da soğuk diye hiçbirşey izleyemedim,nette gezinip duruyorum...

yaa ufff leyla ya çok üzüldüm yaa..ferhunde yine yaptı yapacağını ...

ya ben... o ağladı ben daha cok ağladım senağlama

sormayın ya......aılenın karsısına gecmıs cıkıyor sureklı....hakıkaten leylanın sucu yok ama....ya her zaman boyle yapmam ama bugun dınlenıyorum dıye ıkıncı dızıye basladım,ask yakar a....bır yandan da camasır katlıyorum....hala ortada pek kımse yok ama bunca zamandır:1hug::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…