Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Bennnnn geldim....İyi geceler herkeseeeee.....Nehir de yanımda selam ve öpücük gönderiyor hepinize.........

Aleykümselan canım....Ben dünden beri oldukça mutluyum çünkü çok sevdiğim bi arkadaşım sözlenmiş,taaa lise arkadaşım,hey gidi günler ne manyaktık lisede yaaa:))))Ona çok sevindim,çok iyi geldi bana bu haber..

Sizlerde ne var ne yok başka başka...

ayyyyy hosgeldınız kızlaaaaarrrrr,........aman hep boyle guzel haberler olsun,yuzumuz gulsun ınsallah ...Şeniz
radyolojı,pınk tum dızılerı bıtırdık sızınle dımı canlarkaydirigubbakcemile3

lotusum sen bu kadar faal ve de çalışkan oldukça ben kendi tembelliğimden utanıyorum valla
enerjine maaşallah diyeyim hayatım

Kolay gelsin Lotusum,hedi bekliyoz....

Bizde iyiyiz şükür...Bende dükkanda fiyat etiketi hazırlıyorum bilgisyarda,Nehir iş getirmiş bana,biyandanda burdayım tabiki...

kızlar benim yatmam lazım
bu akşam hepimiz için yorucu geçti dizi trafiğinden :)))))))))))
buluşmalarımızı buundan sonra çarşamba akşamları yapmayalım lütfen olur mu :))
hepinize allah rahatlık versin bacılarım
kocaman öpüldünüz

nevinim kaçıyorum yaa
uyanamıycam yoksa.
ben bugün bankaya gidicem diye başhemşireden izin aldım
dedim ki kendi kendime 9 da evden çıkarsam bankada işim 10 dakka sürse saat 10 da işteyim.
ama öyle olmadı.evden çıktığımda saat 10 u bile geçiyodu.bankadaki işim de çok uzun sürdü.işe 12 de gittim.düşünebiliyomusunuz.suistimal ettim yani.
ama nedeeeeennn.bi sorun nedeeeeeeen
geç yattığım için uyanamadım herzamanki gibi.yattığımda saat 2 ye geliyodu.böyle olmaz ama.hayatımı bi düzene sokmam lazım yani

lotusum sen bu kadar faal ve de çalışkan oldukça ben kendi tembelliğimden utanıyorum valla
enerjine maaşallah diyeyim hayatım

yettım kızlar............kaydirigubbakcemile3
yok be bacımne enerjısı kendımı zorluyom bazen dr son uc ayda yatabılırsın demıstı erken doguma karsı sımdı azıcık kıpırdıyayım barı.....ama azıcık yorulunca batmalarım oluyo....bugun kasıklarım agırdı..yınede hamdolsun halıme netıcede 3 ay neredeyse kıpırtısız yattım:Saruboceq:a.s.
nevıncım ozel degılse bacım sızın dukkan ne uzerıneydı??????

aman canım gıt yat sen kız bu krızde ısınden olmayasın...hadı ıyı geceler sana kos yataga bakimmm:1hug:

Radyolojim çok haklısın kuzum,yat hemen bakimmmm hadi,iyi uykular Allah rahatlık versin..

Lotusum,züccaciye ağırlıklı oyuncak ,hediyelik,bijuteri,plastik,temizlik...Ne arasan var yani.....Ohhh bulaşıklarını yerleştirdin,benimkiler yıkanıyor daha,bende ilerleyen saatlerde yerleştirecem:)))

yok canım
benim öyle işten çıkartılma gibi bi korkum yok çok şükür.öyle bi durum çok zor yani.
aman canım sende kendine dikkat et yorma fazla.boşver ne olursa olsun eviin hali
senden daha önemli olamaz değil mi.
sizleri seviyorum
hadin baayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…