Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

radyolojim canım valla çok haklısın
aşk yakar başladı ben zaten özcan deniz hayranıyım
hiç bir dizisini kaçırmam

hihoyyytgece kuşları toplanmış oh ne güzel...herkese hayırlı akşamlar...öncelikle bir selam vareyim dedim...geçmişe şöyle bir göz atayım geliyorum...

amanın tan ben soylenmeye baslamıstım kı gelmıssınız.........hosgeldınız canlarŞeniz
gulyuzum bacım yarın mısafırlerın varmıs kuşlar soyledıkaydirigubbakcemile3

iyi geceler canlarım bende geldım ama fazla kalamıcam bugun netım yoktu gıremedım bır türlü arkadaslarım merak eder haber vereyım dedım.bende izledım diziyi ay bu diziler olmasa ne yapcaz aksamları vakıt gecmek bilmiiyoor.
lotusum berınım gördüm sizi merhabalar...

nazım ya kıtabı bende okumustum ama bu dızı romana gore gunumuze fazla uyarlanmıs sankı.....romanın sonunyla dızınınkı tutmıcak gıbı benceyerimseniben

slm canım nbr???????hareketler basladımı canım yavru kusunda:ecrin_bebek:

nazım senıde gördüm merhaba canım nasılsın?kızlar ben cıkıyorum maalum kocacım gözüme bakıyo hepınızı çok öpüyoruz...karnımdakı cadıda tekmelıyo oda selam söylüyo sanırım :)

merhaba canım ya pc de akşamları eşim oluyordu ama bu akşam yemeğini yiyip teyzesine gitti hihoyyyt

basladı teyzesı ben 18 haftamda belırgın halde hıssetmeyue basladım.şimdide saatlerı var o saatler gelınce cosuyo zilli.ve o saatlerden bırıde suan.kıpır kıpır cok şükür.

masallah canım ALLAH korusun..........zıllı fılan deme yanılmıyorsam su an topıgın tek kızı.......sımartıcaz onu.....:ecrin_bebek:
denefe noldu acep hakıkaten:uhm:radyolojım senın ısıgında sondu bır ara.................gulyuzumde kacıvermıs..........bende çetele tutuyorum ha.hep dıyodum ya yoklama alıcam dıye:)))))))))

Son düzenleme:
selam lotuscum...benim kuşlar misafirimin geleceğini sana haber vermiş demek...akıllı kuşalrım var canım...sen tanımazsın şimdi akşama da özel misafirim var...yaprak dökümünü yine izledin değilmi...hüzünlenmişsindir sen şimdi...ben msn deyim...ama biraz sonra çıkablirim...malum yarına işlerim var

ben burdayım lotusum
diğer odayla bu oda arasında mekik dokuyorum bugün :))
reklam aralarında koç buraya reklam bitince koş diğer tarafa
çarşambalarım çok yoğun geçiyo anlıycaaan
oooff yaaa daha bulaşıklar beni bekliyo
ppoofffff

herkese iyigeceler...tatlı rüyalar

slm kızlar bende geldim ama çok yrgunum ve uykusuz bir bakıp çıkıyıom dedim siz varsınız yazmadan geçemedim yarın misafirlierim var bir kaçtane yemgi şimdiden yaptim temizlik falzn yaptım şimdide ayakta duramıyom sabh 5 kalkınca böyle oluyor insan

arkadaşlar benim midemde cok fena yanma var sizde de var mı acep
canım bende de cok oluyor ınan su an bıle var....ama gecırmeyı ogrendım yarım kahve fıncanı sut ıcıyosun bıde mıdenı yanı karın bolgenı sıkmıcakmıssın mısal dar kıyafet yok,ve en bastada bagdas kurup oturmak,arkana yaslanmadan oturmak yasak...mıden sıkısınca asıt yukarı yukselıp yakıyomus cunku .genıs otur,karın bolgenı yayvan bırak gecmesse sut ıc.......bıde aklında olsun cay fecı yakıyor ozellıkle aksamları pek ıcme bence.....Şeniz
bacım ben laptopu aldım yatakodası sıcak dıye geldım buradan msnım acılmıyo yada bız beceremıyoruz........ben yarın ararım senı....bak dun radyolojının mercımek kofteden mıdesı agırıyordu.....yarın bızdemı oyle olacaz acep????ama o kofteye deger bekaydirigubbakcemile3

ya varya gulum sabahtan berı camasırla ugrasıyom bende bıde hava yagmurlu kurutamıyorum ıcerılere actım gıcık oldum makıne hala calısıyo ama.........:sm_confused:

esra kolay gelsın canım...........napıyorsun ne var ne yok bı anlat bakayım ne zamandır gorusemıyoruz senı merak edıyoruza.s.
ben cvap yazana kadar radyolojı de gulyuzumde kacmıs.....:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…