- 15 Temmuz 2008
- 5.478
- 4.920
- 723
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #5.481
hihoyyytgece kuşları toplanmış oh ne güzel...herkese hayırlı akşamlar...öncelikle bir selam vareyim dedim...geçmişe şöyle bir göz atayım geliyorum...
amanın tan ben soylenmeye baslamıstım kı gelmıssınız.........hosgeldınız canlarŞenizbende geldim
üzgünüm yaa
nazcım tamam leylanın hiç bi suçu yok.yüzde yüz haklı ama neclaya yaptıkları da yani yeter artık dedirtiyo.her fırsatta kızın yüzüne vurmak zorunda mı.yapmış işte bi cahillik.hem necla hep alttan alan taraf.onunla arasını düzeltmek için kızcağızın katlanmadığı kalmadı.şahsen ben leylaya üzüldüm ama neclaya da çok üzüldüm.ne biçim düşürdü kızı yere.yazık valla.
amaaan neyse.izlemiycem diyom yine izkiyom yaaa.ben üzülünce de eşim bi daha izletmiycem diye söz veriyo.ama sonra bana dayanamıyo.yine izlettiriyo :))))))
herkes geliyo yavaş yavaş bakıyorum da
denefim de gelmiş.
ya ama şimdi de aşk yakar var.meltem cumbulun.ben onu da seviyoruummm
naapsam ki :)))))))))) şakkıdı
allahım ya deliricem ben of bu leylanın suçu ne gerçekden
garibim ya.kızlar dizi falan ama izlerken en çok üzüldüğüm
bu dizinin gerçekden yaşanmış olması çok acı allah kimseye vermesin.
bu arada ben romanı okudum tiyo verimi:::))))
iyi geceler canlarım bende geldım ama fazla kalamıcam bugun netım yoktu gıremedım bır türlü arkadaslarım merak eder haber vereyım dedım.bende izledım diziyi ay bu diziler olmasa ne yapcaz aksamları vakıt gecmek bilmiiyoor.
lotusum berınım gördüm sizi merhabalar...
slm canım nbr???????hareketler basladımı canım yavru kusunda:ecrin_bebek:
iyi geceler canlarım bende geldım ama fazla kalamıcam bugun netım yoktu gıremedım bır türlü arkadaslarım merak eder haber vereyım dedım.bende izledım diziyi ay bu diziler olmasa ne yapcaz aksamları vakıt gecmek bilmiiyoor.
lotusum berınım gördüm sizi merhabalar...
basladı teyzesı ben 18 haftamda belırgın halde hıssetmeyue basladım.şimdide saatlerı var o saatler gelınce cosuyo zilli.ve o saatlerden bırıde suan.kıpır kıpır cok şükür.
canım bende de cok oluyor ınan su an bıle var....ama gecırmeyı ogrendım yarım kahve fıncanı sut ıcıyosun bıde mıdenı yanı karın bolgenı sıkmıcakmıssın mısal dar kıyafet yok,ve en bastada bagdas kurup oturmak,arkana yaslanmadan oturmak yasak...mıden sıkısınca asıt yukarı yukselıp yakıyomus cunku .genıs otur,karın bolgenı yayvan bırak gecmesse sut ıc.......bıde aklında olsun cay fecı yakıyor ozellıkle aksamları pek ıcme bence.....Şenizarkadaşlar benim midemde cok fena yanma var sizde de var mı acep
bacım ben laptopu aldım yatakodası sıcak dıye geldım buradan msnım acılmıyo yada bız beceremıyoruz........ben yarın ararım senı....bak dun radyolojının mercımek kofteden mıdesı agırıyordu.....yarın bızdemı oyle olacaz acep????ama o kofteye deger bekaydirigubbakcemile3selam lotuscum...benim kuşlar misafirimin geleceğini sana haber vermiş demek...akıllı kuşalrım var canım...sen tanımazsın şimdi akşama da özel misafirim var...yaprak dökümünü yine izledin değilmi...hüzünlenmişsindir sen şimdi...ben msn deyim...ama biraz sonra çıkablirim...malum yarına işlerim var
ben burdayım lotusum
diğer odayla bu oda arasında mekik dokuyorum bugün :))
reklam aralarında koç buraya reklam bitince koş diğer tarafa
çarşambalarım çok yoğun geçiyo anlıycaaan
oooff yaaa daha bulaşıklar beni bekliyo
ppoofffff
slm kızlar bende geldim ama çok yrgunum ve uykusuz bir bakıp çıkıyıom dedim siz varsınız yazmadan geçemedim yarın misafirlierim var bir kaçtane yemgi şimdiden yaptim temizlik falzn yaptım şimdide ayakta duramıyom sabh 5 kalkınca böyle oluyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?