- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #5.521
Radyolojim çok haklısın kuzum,yat hemen bakimmmm hadi,iyi uykular Allah rahatlık versin..
Lotusum,züccaciye ağırlıklı oyuncak ,hediyelik,bijuteri,plastik,temizlik...Ne arasan var yani.....Ohhh bulaşıklarını yerleştirdin,benimkiler yıkanıyor daha,bende ilerleyen saatlerde yerleştirecem:)))
Bende bayılıyom valla,evde koyacak yer bulamadığım için artık durdum bişey almıyom:))))Görmemişin oğlu olmuş hesabııııı.....:rofrol:
Ben kışın hep eve asarım çamaşırı,salonda oturmuyoz zaten ,asıyom oraya,evde mis gibi kokuyo,dışarda kuruması sanırım mümkün değil,sende gece iş yapmayı sevenlerdensin heralde,bende severim...Allah razı olsun kocandan,ne güzel,düşünmesi bile yeter insana dimi?
Okadar olur Lotusum,racona ters nede olsa:)))):roflol:Aman sana yardım etsinde gerisini boşver..
İyi geceler canım,sanada bebişlerinede iyi geceler iyi uykular,Allah rahatlık versin...Görüşmek üzere,öptümmm...
kızlar selamlar hayırlı günler nasılsınız..benbugün gezmeye gidicem apartmanda günümüz var çok uzak alt kata inicem hahahaha..ama akşam burdayım görüşmek üzere..
ya swetim bu senin cetvelindeki miracce ne demek canım.
bi püf noktası varda ben mi çözemedim acaba ???
merak ediyorum ne zamandır
canım selam nasılsın görüşmeyeli öpüyorum senii...nabersin sekercim a.s. a.s.
swetim nasılsın canım..bizde seni seviyoruz denefim.geçmiş olsun bir tanem.
size de kayınvalidene de.
allahım ona da hayırlısı ile yarıdm etisn.
size de .dualarımızdasın canım
selam kızlarrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
dün ne güzel kaynatmışsınız yineeeee bizim evde dizimi filmmi tartışması yaşandı normalde ısrar etmem ama annem bende maçıda hiç sevmez başımı ağrıtıyor der mecburen biraz üstelemek zorunda kaldım eşim kızıp kahveye gittiiiii moralim bozulduğu için bende yanınıza gelemedimmmmm:çok üzgünüm:neyseki geldiğinde kızgınlığıda geçmiştiii
denefim canımmmmm öncelikle geçmiş olsun Allahım bu fedakarlığının mükafatını iki cihanda da verecek canımmm ama önce anneliği nasip edecek inşallahhhhh:1hug:
swetemmm takma kafana öyle şeyleri bakalım yeğenimiz çok iyi inşallahhhhh ve hep iyi olacak sağlıcakla kucağına alıp büyüteceksin inan canımmmm:1hug:
radyolojim çilekim pinkim-bir günde evdeyim desen dişimi kıracam kızzz:roflol:-lotusum nevinim nehirim alhanım nazım mumum bir ses et bari bacım yaaa esram gülyüzlüm nasılsınızzzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?