Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

bayılırım oyle dukkanlara....tam bır zuccacıye delisim zaten ev mutfak esyası dolukaydirigubbakcemile3anacım ıs btmıyo bulasık yerlestırdım bırazdan camasır bıtecek ıcerı asıcam ama hava yagmurlu....valla sagolsun esım cok yardımcı ona ragmen butun gun bıseyler cıkıyo.......:1rolleyes:

Bende bayılıyom valla,evde koyacak yer bulamadığım için artık durdum bişey almıyom:))))Görmemişin oğlu olmuş hesabııııı.....:rofrol:
Ben kışın hep eve asarım çamaşırı,salonda oturmuyoz zaten ,asıyom oraya,evde mis gibi kokuyo,dışarda kuruması sanırım mümkün değil,sende gece iş yapmayı sevenlerdensin heralde,bende severim...Allah razı olsun kocandan,ne güzel,düşünmesi bile yeter insana dimi?

valla oyle canım sagolsun....tek sartı var dısarı camasır asacaksam yada cam balkon fılan temızlıceksem gunduz yapmayayım gorunmeyeyım dıyo:roflol:geceye bırakıyoruz dısarı ısını...onun dısında evde hep yapar sagolsun...ama dedıgın gıbı gece ıs yapmayı severmhihoyyyt
canım benı cok uyku bastı yatıcam musadenle.....yoruldum bugun....nehırıde senıde kocaman optum ıyı geceler canımŞeniz

Okadar olur Lotusum,racona ters nede olsa:)))):roflol:Aman sana yardım etsinde gerisini boşver..

İyi geceler canım,sanada bebişlerinede iyi geceler iyi uykular,Allah rahatlık versin...Görüşmek üzere,öptümmm...

Okadar olur Lotusum,racona ters nede olsa:)))):roflol:Aman sana yardım etsinde gerisini boşver..

İyi geceler canım,sanada bebişlerinede iyi geceler iyi uykular,Allah rahatlık versin...Görüşmek üzere,öptümmm...

bende ıkınızıde optum canımcım hoscakalın.........Şeniz

günaydın
biz geldik.
bu arada dün izinliydik.doktora gidecğeim deyince patron ,ücretsiz izin verdi tüm gün.
işine gelmedigidip gelmem yani.
neyse her işte bir hayır var.değil mi.....*
bu arada kızımız oluyorrrr inşallah.
çok inceledei doktor .kız dedi.ama gene siz salı günü doblere bakalım öyle konuşalım dedi.
ay çok komikti.
yüzünü profilden dayadı ekrana ,çok gzüel bir yüzü var dedi.
dolgun dudakları olacak galiba kızımın.
bir de maşallah hareketliydi.
sağlklı olur inşallah.
dua edin teyzeleri ben biraz psikopat bir anneyim.gene geldim.acaba şurasını da gördük mü şu var mıydı bu varmıyıd diye taktım kafaya ,:))))))
ama işte rabbim yarıdm etisn bebeğime de bana da .çok zığır ya tekme atıp duruyorduç
biraz edepsizce oldu ama ha bire poposuna baktık kızcağızın o da kzı da galiab gece hiç uyutmadı beni.
hepinize selamı var yaramazın teyzeleri dua edin bebeğime.
salı günü 3 boyutluya gireceğiz.
inşallah her şey yolundadırç

günaydın arkadaşlarım ve de swetçim a.s.
hadi gözün aydınnn maşaallah :ecrin_bebek: :sm_cool:

günaydın canım arkadaşlarım.ben geldim yine gözümden uyku aka aka.aaah ah nooolcek bu halim bilmem
swetcim seni çok merak ettik canım dün.ama güzel haberlerle geldiğin için seni affediyoruz.bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim maaşallah canım.kafana takma olumsuz şeyleri.hep böyle güzel devam edecek inşallah herşey merak etme sen.
heeyyyy uyanın milleettttt.biz uyandık sabah sabah.bu yağmurlu havada.hamişler uyuyabilir.olmayanlar kalkın çabuk.bak bekliyom haa

Vayyy radyoloğum canım.bugün pek bir uykulu ama enerjiksin maşallah
çilekim sana da teşekkür edeirm.darısı hepinizn başına bir an evvel inşallah

buna enerji deniyosa evet.gözlerimden uyku fışkırıyo.zor açık tutuyorum.zaten hava da karanlık.iyice bayıldım oturduğum yerde.
ama şimdi hastalarım gelmeye başlayınca uyandırırlar beni.hiç merak etmeyim :)))))

ya swetim bu senin cetvelindeki miracce ne demek canım.
bi püf noktası varda ben mi çözemedim acaba ???
merak ediyorum ne zamandır

kızlar selamlar hayırlı günler nasılsınız..benbugün gezmeye gidicem apartmanda günümüz var çok uzak alt kata inicem hahahaha..ama akşam burdayım görüşmek üzere..

ya swetim bu senin cetvelindeki miracce ne demek canım.
bi püf noktası varda ben mi çözemedim acaba ???
merak ediyorum ne zamandır

VALLA BEN DE BİLMİYORUM CANIM.
DOĞUM CETVELİ YAPARKEN BU GÖRĞNTÜ HOŞUMA GİTTİ.MİRACLESİNE HİÇ TAKILMADIM.SEN ÇOK YAŞA EMİ.
ALLAHIM BENİ GÜLDÜRÜDN SENİ DE GÜLDÜRÜSN.HARBİ YA BEN SON GÜNLERDE TUHAF OLDUM HİÇ MERAK ETMEMİŞİM BAK.
:)))) VALLA YANLIŞLAR VE HATALAR YAPIYORUM BİR DE İŞYERİNDE DEMEK DİKKAT EKİKLİĞİNDEN HEEEEE
kaydirigubbakcemile5

evvet şükür kavuşturana.bugün yogun iş temposundan ancak yazdıklarınızı okuyabildim.yazmaya fırsat bulamadım kusura bakmayın......umarım hepiniz çok keyiflisinizdir..
ben akşam tam kk ya açtım topige geldim.yazı yazacaktım..eşim geldi...öle topik açık kaldı.eşime yemek hazırlayayım derken fazla geçmedi görümcem aradı... açık görünmemin nedeni çıkış yapmadan direk pc yi kapatmamla alakalı.yoksa ben topige gelipte asla yazmadan çıkmam arkadaşlarım...kayınvalidem rahatsızlanmış..hemen koşa koşa yanına gittik.sonra saglık merkezine gittik.ilaç aldık.anlayacagınız arkadaşlarım dün akşam hem üzüntülü hem stresli bi gece geçirdik...çok zormuş arkadaşlarım.insanın yakını hasta olunca evdede huzur ,mutluluk kalmıyo..saglıgımızın kıymetini bilelim.hiç bir şeyide kafaya takmayalım...sizleri seviyorum...Şeniz

bizde seni seviyoruz denefim.geçmiş olsun bir tanem.
size de kayınvalidene de.
allahım ona da hayırlısı ile yarıdm etisn.
size de .dualarımızdasın canım

selam kızlarrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
dün ne güzel kaynatmışsınız yineeeee bizim evde dizimi maçmı tartışması yaşandı normalde ısrar etmem ama annem bende maçıda hiç sevmez başımı ağrıtıyor der mecburen biraz üstelemek zorunda kaldım eşim kızıp kahveye gittiiiii moralim bozulduğu için bende yanınıza gelemedimmmmm:çok üzgünüm:neyseki geldiğinde kızgınlığıda geçmiştiii
denefim canımmmmm öncelikle geçmiş olsun Allahım bu fedakarlığının mükafatını iki cihanda da verecek canımmm ama önce anneliği nasip edecek inşallahhhhh:1hug:
swetemmm takma kafana öyle şeyleri bakalım yeğenimiz çok iyi inşallahhhhh ve hep iyi olacak sağlıcakla kucağına alıp büyüteceksin inan canımmmm:1hug:
radyolojim çilekim pinkim-bir günde evdeyim desen dişimi kıracam kızzz:roflol:-lotusum nevinim nehirim alhanım nazım mumum bir ses et bari bacım yaaa esram gülyüzlüm nasılsınızzzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

Son düzenleme:
nabersin sekercim a.s. a.s.
canım selam nasılsın görüşmeyeli öpüyorum senii...

bizde seni seviyoruz denefim.geçmiş olsun bir tanem.
size de kayınvalidene de.
allahım ona da hayırlısı ile yarıdm etisn.
size de .dualarımızdasın canım
swetim nasılsın canım..

evet canım geziyom ben çok yarında kayınvaldelerle akraba günüm var kursuma gidemiyom gün olunca ona yanıyom..hehehe Şeniz

Iyiyim pinkim ne olsun.işte
uğraşıyourmç
he gün kendimekafa kurcalayacak bir konu buluyorumç
deliyim azıcık bilirsin aşkım artık tanıdınız beni.
Allah hepimizn yardımcısı olsun değil mi ama .azıcık delilik hepimizde var.
Işte
sen nasılısn ne var ne yok anlat bakalım ceeee deyip kaçma canımsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…