Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

çok sağolasın canım insanın neresi ağrırsa canı ordadır derler ama ben böyle ağrı görmedim görüşmek üzere iyipaylaşımlara.s.

ıyı geceler kızlar bugun kımsecıkler yok yıne.pinkim bende acuna bakıyorum karnım agrıdı gülmekten ınan.
berın sagol canım sen nasılsın?benımm yumurcak ıyı teyzesı.ben burdayım deyıp arada kayboluyo nerde bu kız derken tekrar hareket edıyo cok şükür.işte böyle canım.senın yaramaz nasıl annesı.ah bır hareketlense dıyorsun dımı?bende cok merak ederdım sonunda gördüm bu günleri çok şükür...

slm kızlar.........
kızlar dıyorum ama kımsecıkler ugramamıs pek dunden berı:sm_confused:
tum gun yattım ben neredeyse cok halsızdım bugun...grıp olucam dıye korktuk....havada cok yagmurluydu tam yatmalıkkaydirigubbakcemile3elımde bı kumanda bı battanıye altındaydım hep ama basım agırdı........ısın garıbı sankı bırazdan tekrar uyuyacak gıbıyımkaydirigubbakcemile3
berrıncım alhanın hamıslıgı cok ılerı degıl ama onun ve benım takvımlerımız bozulmus duzeltemedık daha....sırnaşık şeytekrar bı denıcem bakalım..........
hadı kızlar olmaz ama boyle kızıyorum bak:çok üzgünüm:

merhabaaaa
bende 4 e kadar yattım valla kızlar.bugün yatış günü :)
pc de de eşim lostu izliyodu.sonra da pazara gittik anneme gittik derken geçti gitti bi hafta sonu daha.çok üzgünüm yarın iş var.ühüüühhüüü
herkesin iyi olmasına sevindim.maaşallah nazar değmesin kimseciklere
patriacım geçmiş olsun.hayırdır.ciddii bişey değildir umarım
denefim tahmin ettim ben dün gece çıkmış olduğunu.ne önemi var canım aşkolsun.
lotusum nasılsın yeşil ışığın yanıyo

sagol canım buralardayım........temmuz annelerı topıgınde bı arkadas ıkızlerını kaybetmıs ya sımdı okudum cok uzuldumsenağlamasenağlama

hadi yaaa
bende üzüldüm şimdi canım.
ama hayırlısı buymuş demekten başka çare yok
allah sabırlar versin.nasipten çıkmış artık o bebek.
bizim topiğimizde olmayacak inşallah böyle şeyler.
üzme sende kendini fazla.

canımcım yarım saattır cetvelımı duzeltmeye calısıyorum kusura bakma...........35 haftalık gosterıyodu benı...sımdı de hafta bazında ayarlayamadım ay oldu ancak
sen naptın canım???ıyımısına.s.ya nerde bızım hatunlar acep?????:sm_confused:

iyiyim canım naapıyım
bugün pazar ya herkes kocişiyle ilgileniyo galiba
çalışanlar temizlik yapıyo.bazılarında net yok.olsun canım.yarın herkes dökülür topiğe.
bende artık yatıyorum.öpüyorum seni de .
yarın görüşürüz inş.
hayırlı gecler canım

tamam canım ıyı geceler.......bende optumŞeniz

günaydın kızlar
nasılsınız
ben biraz üşüyorum birazda çalışacğaım işlerimi halledince gelirim inşallah.
geçmişi okudum benim kontrol günüm mü diye sormuşsun radyoloğum ama değil canım.yarın inşallah doblere gideceğim ve kısmetse doktorumu göreceğim.inaşşlah şu an için en öenmli şey aklımd aki.dua edin.hayırlı haberler ile geleyim
hepiniiz öpüyorum

canlarım günaydın
geldim bende.çok uykulu bi şekilde geldim hemde.2 de yattım yine. poffffff
swetim ben de deneften duydum öyle bişey de.merak etmiştik hepimiz.
herkes bize güzel haberler veriyo.sende inşallah güzel güzel haberlerle gelirsin canım.
bugün diyete başladım bende. ((bugün pazartesi ya.hep öyle olur ya :)))))
şimdilik kararlıyım ama inşallah böyle devam eder.
GÜZEL HAFTALAR HERKESEEEE

günaydın arkadaşlarım uzun zamandır katılamıyorum aranıza kusura bakmayın işlerim vardı
pinkçim iyiyim çok şükür işbaşı yaptık çalışıyoruz bakalım
sizlerde iyisinizdir umarım
hepinizi çok öpüyorumm Şeniz
bu arada 14 şubatım çok güzeldiii :asigim:

radyolojim seni zayıflama topiğine bekliyorum ona göreee klava:
hamilelikten önce :CüvCüv: kilo vermemiz lazım biliyorsun en doğrusu buu a.s

ah kzıalr ben gelmeden kaçmışsınız bir kısmınbız yine
radyoloğum hayırlı rejimler
ay çok zordur ha ben kolay kolay yapamıyorum
hiç bir zaman düzenlki yapamadım o irade yok bende sana başarıalr canım

tunaydın kızlar nasılsınız bakalım?bende ıyıyım çok şükür.
swetım ınsallah ıyı cıkacak sonucların merak etme tatlım banada bozuk demıstı masallah hıcbıseyı yokmus kızımın.darısı sana ınsallah canım.
teknıkerım ve cılekım hadı verın bakalım fazla kıloları sonunda bebışler var ona göre haaaa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…