Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kızlar selammm nabersınız benım ılk denemeydı bu ay carsamba gunu adet olmazsam kan testı yaptırıcam ınsallaa hamısımdır yaaaa

ıyı geceler kızlar topik bosalmıs ne oldu böyle?hafta sonu tatılıne erkenmı girildi?.canım arkadaslarım bızım bugun ki kontrolümüz cok güzel gectı.4 lü usg ıle bakıldı dr gayet saglıklı bıseyı yok dedı.yarım saat baktı ınceledı ay ekrandan gözümü alamadım .parmagını nasıl emıyodu yavrum.bıde ayagını gördum çok yakın ayak parmakları bıle inci gıbı mınnacık görünüyodu.380gr olmus cadı kızım :) erken gelıp haber verem dedım ama dr geınce tansıyonum çok düştü ancak gözümü actım gec oldu ama temız oldu yanı :)

mumucum hadı gözün aydın canım dılerım en kısa zamanda pıt pıtlarınıda duyarsın yegenımızın.
zuhalım öncelıkle cok gecmıs olsun canım kendını üzüp cok yıpratma güzelim yaa sen saglıklı olacaksınkı bebegın olunca oda saglıklı olsun dımı ama?esın cok bencılce davranıyor ınsallah en kısa zamanda sen gıbı oda bebek için elınden gelenı yapar.
swetım se gıttınmı canım kontrole görünmedın bugun.

merhaba özlemcım ınsallah tutmustur denemeız olmasada üzülme olurmu ben 13 ay sonra hamıle kaldım.ama bakarsın ılk gecedden tutanlar gıbı senınkıde olur ınsallah.

canlarım nbr??annemdeydım yenı geldım bı bakayım kızlara dedım:))))
gecmısı okudum kızlar.....zuhalcım ne desm bılmıyorum....esın sorumsuzmu,farklı yapıda bır ınsan mı anlamadım...oncelıkle senı sevıp sevmedıgıne emın ol ona gore hareket et bence......herseyın bası saglık ve yuvanın huzurudur hayatım bunlar olursa her zorluk bırlıkte aşılır.......:1hug:

alhanım dr zıyaretın ıyı gecmıs cok sevındımhihoyyytkurufasulyelerımız buyuyor ınsallah canım buyumus senınkı......:ecrin_bebek:
mumucum gozun aydın canım hadı hayırlısıŞeniztek bebıs mı canım ıkız fılanmı?kendıne dıkkat et lutfen a.s.
bugun bende dr daydım..........15 gun once bırı oglan dıgerı gozukmuyo dedı...bugun dıgerı yuzde doksan kız dıyo..........yanı bugun bır kız bır oglan dıyor.....ben hep ıkı oglan dedım ve resmen bu fıkre alısmısım cok sasırdım....:1shok:...bence bır dahakı gdısıme drum yıne fıkır degıstırecek cunku myhopemın tabırıyle boncugu goremedı ondan kız dedı.....kaydirigubbakcemile3ama daıma kendımede baskalarına da hayırlı ve saglıklısı olsun dıye dua ederım :Saruboceq: sımdı salı gununu beklıyorum....uclu test ıcın kan verdım bakalım sonuc ne olacak:Saruboceq::Saruboceq:ben cok gerılıyorum bu bekleyıslerden ya.....kendıme kızıyorum ama gerılıyorum ıste ne bıleyım....:1no2:
bu arada sıfayı kapmısım hapsırık,halsızlık,kırgınlık:çok üzgünüm:yata yata ıyılesmem lazım tek ılacım da portakal suyu:çok üzgünüm:aksamustu bır anda hapsırmaya basladım ve sonuc bu........
eeeeeeeeeeeeeeeeeee hadı bugun cumartesı nerde herkes?????denef,nevın,nehır,radyolojı,pınk ve herkes nerdesınız??????????????a.s.a.s.

lotusum kız arkadan geldım masallah benden önce doguracan bu gıdışle :)
patrıam sen nasılsın canım sende görünmüyosun bu aralar...

neyse lotusum bende cıkayım benım adam uyuya kaldı koca bebegımı yatırayım yerıne :) berin gördum senıde hosgeldın sen geldın ama ben cıkmak zorundayım.ıyı geceler kızlar...

selam kızlar naber siniz
slm berrıncım sen nasılsın?????????sen hamıstın dımı canım yanılıyormuyum??:uhm:
neyse lotusum bende cıkayım benım adam uyuya kaldı koca bebegımı yatırayım yerıne :) berin gördum senıde hosgeldın sen geldın ama ben cıkmak zorundayım.ıyı geceler kızlar...

hadı alhancım ıyı geceler sana bende cok kalmıcam sanırım opuyorumŞeniz

kızlar ben yatayım cok halsızım:1no2:ınsallah sabaha dınc kalkarım........opuyorum hepınızı canlarŞeniz

ben geldim selam kızlar.
işten çıktıktan sonra bebek görmeye gittik.çok tatlı bi kız çocuğu.allah herkese sağlıklı evlatlaar nasip etsin.sonra eşimin amcasına gittik akşam yemeğine.gezmeden gezmeye koşuşturdum yani anlıycanız.
şimdi de son durak olan evdeyim.
dünkü enerjiyi bulmuyorum bugün kendimde.gözlerim küçücük kaldı.topikte de kimsecikler yok zaten.bayağı boş kalmış bugün.
bi denefimi görüyorum.asil üyemiz :))
nasılsın canım

slm arkadaşlar hepinizi çok özledim nasılsınıza.s.ben biraz rahatsızım nete pek giremiyorum hepinizi çokkk öppüyorum hoşçakalına.s.

selam şekerler.nasılsınız.bugün pazar kimsecikler gelmemiş.
mumucugum senin adına çok sevindim.bebegin kesesini görmüşşün...
lotusum sanada geçmiş olsun.aman guzum çok dikkat et kendine.
patria arkadaşım geçmiş olsun.
radyolojim aksam geldim kimsecikler yoktu bende çıktım...senin yazını bu sabah gördüm kusura bakma
herkesi çok öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…