Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

tünaydın kızlar..ben ancak gelebildim.:sm_coolatron eve gitti .ben de kafa dinliyom.nasılsınız.ya ben heralde yanlış anladım.swethomeyi cumartesi dopler usg ye gircek zannettiydim...
bende zafıylamak istiyom ya.bu ara çok ekmek yiyom.bide sigarayı bırakmaya karar verdim.ama daha icraat yok bende.düşünme aşamasındayım.insallah bırakırım ya...:Saruboceq:
fıstıklar bana müsade....biraz kk da sörf yapam...Şeniz

yap bakalım sörfünü canım.haketmişsin baksana.bu saate kadar çalışmışsın.
ya sigara içiyosunuz ya çok üzülüyorum size yaa.benim eşim de içiyo.ramazandan sonra bırakmıştı.3 ay boyunca ağzına sürmedi.ama tekrar başladı.inşallah bırakırsın denefim.bırakıcam ddeyince bırakır bence insan.benim eşim bırakmak istemediği için yeniden başladı.kendisi de söylüyo zaten bunu
rejim olayına gelince ben tutmak istediğim zaman iyi tutuyorum.tecrübe ettim yani.
e tabi zorluğu var ama .yapacak bişey yok.o kadarına da katlanıcaz artık

radyolojim ben 1.70 boyundayım.64 kilodayım .acaba 4 kilo versemmiki diye düşünüyom..:uhm:
sigara konusunda düşüncelerdeyim.ama bırakmak zorundayım.hamileyken asla kullanmıyom irade yapıyom.dogumlardan sonra hemen içmeye başlıyom.ne iradesiz hatunum ben ya..:mymeka:

selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
swetem inşallah çok güzel haberlerle geleceksin canımmmmm:1hug:ya benim doktorumun ultrason cihazı bayağı eski küçük ekran vs ama kendinden memnun olduğumuz için ona devam ediyoruz da şu ayrıntılı ultrason kafamı karıştırdı acaba gerekli miii yani özel bir hastaneye gidecem hatta eşim bir araştır nerde kaça vs dedi 20. haftada gitmeyi düşünüyoruz sizce ne yapmalıyım gideyimmi birde zaten doktorum azramdan dolayı bizden fetal eko çektirmemizi isteyeceğini söylemişti tedavinin başında int araştırdım her yer çekmiyormuş büyük ihtimal istanbula gideceğiz onun için birkaç haftaya onu çekilecez ne bileyim karıştı biraz ama işte bende çorba oldum zaten düşün düşünnnnnn:bbo::bbo:
çileğim radyolojim hadi hayırlısı bakalım gitsin kilolar gelsin bebişler inşşş
denefim zayıflamayı şart değil ama sigarayı bırakmayı inşallah Rabbim nasip eder sanaaa ve içen herkezeeee:1hug:
pinkim sende mi yaaa bu gidişle bütün topik rejime girecekkkkk:1hug:
alhanım lotusum berinim nazım mumucumm inşallah pıt pıtları da görecen canımmm nevinim nehirim esram zuhalim gülyüzlüm unuttuğum varsa affolaaaa nasılsınızzz öpüyoruz hepiniziiiiiiiiŞenizŞeniz

sigar oılayına değinmişsizniz.benim içimde en büük korku
doğumdan sonra başlarım gibi geliyorç
şu an o akdar iğrenç gelsede sinirlendiğim analrda yaktığım sigaralar aklımdan çıkmıyor.
inşallah başlamam.
sağlklı bir birey olma yolunda ilerlemek istiyorummmmmmmmm

myhopm fetal ne dedin bende onu bilmiyorum canımç
ama bak ben öçzel hastanede 80 dobler ücreti +30 ytlde muayene ücreti ödüyorum.ssk lı ya bunalr
yani
ama özel gidersen ssklıolmadan biraz tuzlu .
bende testler galiba riskli çıktığı için istiyor ama , herkestende istiyorlarmış duyduğuma göre.benimd ekafam karıştı.ama herhalikarda benden isteyeceği keisn olduğu için yaptırcağım.ama bazı uzmanalr var 4 boyutlu felan galkiba 400 ytl ye çekiyoralrmış.
ve sırada olmıyormuş.ben gidince bakacağüım anlatırım ana memnun kalacak mıyım bir d eo var.
yani içimi kemiren sorualra cevap bulacak mıyımö bakalım.dua edin kızlar.
yarın 2.de randevumuz.işyerine yetirişirem gelir size yazarım sonucu.inşallah da hayırlı olur

swetem fetal eko anne karnında bebeğin ekosunun çekimi canımm ailede yok ama azramdan dolayı rizk gurubuna giriyoruz işte kalpte anomali varmı ona bakacaklar cuma sorduk bir sonraki gidişte yani 1 ay sonra söyleyecem dedi sanırım doktorum yönlendirecek ama dedim ya her yer çekmiyormuş istanbula gidecez büyük ihtimalle bizde zaten ssk yok ikisi bayağı tuzlu olacak gibi artık nasıl halledecez bilmem o yüzden sordum ayrıntılı ultrasonu hani şart değilse onu eleyecem ama neyse sen yarın anlatırsın artık ona göre karar veririz bizde malum bebişlerimize herşey fedaaaa
dualarımız seninle canımm yeğenimiz çok iyi annesi doktorun da aynını diyecek yarın inşallahhhhhhh

swetım canım 4 boyutluya gırdım ben cok şükür bısey cıkmadı.fıyat olaraktya özel hastaneye gıttım ama ssk gecıyordu 20 muayene +60 usg verdık.ama özel görüntüleme merkezıne sormustum 150 demıstı.benım bıldıgım fıyatlarda bunlar kızlar.

ıyı geceler kızlar haftanın ilk günü nasıl gectı bakalım?

nasıl geçicek şekercim.
buz gibi hava.dona dona işe gittim sabah.sonra yorgun argın eve geldim.
şimdi de yarının yemek kaygısındayım :)
barbunya nasıl yapılır ona bakıyorum
ya bu barbunya önceden suyla ıslatılıyo mu.direk pişirsem geç mi pişer ya
o kadar zamanım yokki
üff yaaa.zaten sevmiyorum.eşim ısarla istiyo yap diyeeee

kızzzzzz hosgeldın gel bı masaj yapayım sana :) ama sonra bnde ısterım haaa :) barbunya ıslanmıyo canım ben haslıyorum bıraz asiti gazı yanı cıksın dıye sonra yapıyorum.yanına pılav ohh bıde sogan kır yanına oh mis gibi :)

ahhh alhanım varyaa
söylemen bile gevşetmeye yetti.ama gerçeği olsa var ya ne süper olurdu.zaten sırtım ağrıyo yine her zamanki gibi.eşim diyo ki gece çok üztümü açıyomuşum.ondan ağrıyo heralde.
ya şimdi kararsız kaldım
önce biraz haşlayıp sonra pişireyimmi
yoksa bugün ıslatıp yarın akşammı pişireyim ne dersiniz kızlar ya

sen bbılırsın canım ama bence hasla yap gıtsın normal kuru fasulye olsa ıslat derım ama barbunya daha erken pişiyo.içine havucta koy bıraz oh afıyetle yeyın canım

bi bardak hayıt içtim şimdi.
ya ben bu hayıtı sevmeye başladım cidden
aslında acı bi tadı var ama demekki insan neye şartlandırısa kendini hisleri de o yönde olyo

şifa olsun canım iç iç .ama ıcerken de şifa niyetıne de emı?bugun topik çok sessiz yaw kımsecıkler yok ben cıkarım dökülürler peşimden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…