Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canımcım,dr.öncelikle rahim filimi niye çekmiyor?çünkü Allah korusun da tüplerinde bir tıkanıklık,yapışıklık varsa yumurtlama takibinin ne anlamı varki?bilmiyorum ama bir dr.la konuş istersen...ben hsg yi anestezili çektirdim ve hiçbir ağrım olmadı ve benden sonra çoğu arkadaşıma da önermişimdir...dr.lara kalsa anesteziye hiç gerek yok diyorlar ama benim canım tatlı dedim...anestezi de pek iyi birşey değil ama ağrı çekmekten iyidir...

ooooo lotuscum,nevincim, gece kuşlarım hoşgeldiniz.....

Radyolojim hoşbuldum.Evet adetliyken bakılacak,sanırım rahimin en net göründüğü zaman olduğu için.Bide eğer kis falan oluşmuşsa 3. gün en net sonuç alınıyor canım.Normal muayeneden bi farkı yok,emin ol.Zaten ultrasona eldiven yada kondom geçiriliyor,hijyenik bi sorunda olmaz yani...Acaba yumurta geliştirici ilaç verecekmi yoksa doğal takipmi yapacak.Bişey söyledimi bu konuda...

Gülyüzlüm hayırlı uğurlu olsun bacım...Topiğimiz hareketlendi baya maşallah,inşallah güzel haberler almaya başlıcaz yeniden..

Zuhalcim ooooffff Zuhalcim,nedir bacım senin bu çilen yaaa...Ooofff tepinecem sinirden yaaa,nasıl oluyor bunlar yaaa,kafam almıyor inan...Kocaya tekmeyi basma konusuna gelince,bence o durumdada üzüleceksin canım,sen kafandan çıkar bunu...Allahtan işlerine kolaylık ve sabır dile bacım.İmtihan dünyası işte...Ama kendine yüklenme,kavgaysa kavga,lafsa laf,anlaşmaysa anlaşma...Sana nasıl davranılırsa öyle davran sende,içine ata ata hasta olmuşun be kuzum.İçindekileri atki birikmesin canım.Birikenleri biz atamıyoruz çünkü,vücut bi şekilde kendi atmaya çalışıyor...Sen şu aşamada önce kendi sağlığını ön plana al canım,bebek işini birazcık ertele..Sen her şeyden önemlisin..Sen iyileş inşallah her şey yoluna girecek ve bebiş gelecek canım...

Son düzenleme:
Hoşbuldum Gülyüzlüm...Hayırlı olsun tekrar...Güzel haberler alıcaz inşallah...Hadi bakalım.Allah olunu açık etsin..

yettım kızlar...........toplanmısız ne guzelhihoyyyt
myhopem yerım senı........demek boncugunu gordunuz alperenımızınkaydirigubbakcemile3bızde onbes gun once bı boncuk var dedı dr.....yarın tekrar gdcez nasıpse...bence bı boncuk daha var dr goremedı onu.....bana hep ıkı oglus gıbı gelıyo yaa.s.
radyolojım oh be......bak sukur ılk tahlıllerde kotu bısey cıkmadı gerısı de gelır ınsallah....agrı esıgı dusukse hsg anestezılı olmallı bence kesınlıkle....ben hıc anlamamıstım anestezılıydı.....bebısın hemen kossun sana ve hepımıze:CüvCüv:
nevınnnnnn denefff kız sızı unuttum sanmayın tedavıden kaytaramassınız bak alırım elıme sopamıklava:a.s.hadı denefın mazeretı var ama nevın senın basını yıcez yollıcaz tedavıye.......hadı bı gayret bacılar..........:1hug:
pınkcım sankı bır yerlerde rastladım sen bu ara tedavıdemısın yanlıs mı hatırlıyorum????????:uhm:
gulyuzlu bacım,canım ınan hersey cok guzel olacak hepımız kalben ve dualarımızla hep yanındayız....su dr bıle nasıl guvenıyo sana hepımız cok guvenıyoza.s.
herkesı optum burdayım canlar:1hug:

hadi ben kaçtım uykum geldi yatayım...herkese iyi geceler

vay vay lobımız altın anlarından bırını yasıyor 5 kısıyız canlar gelın bı opımmmmmmmm sızlerıŞeniz:1hug:a.s.

kızlar valla uzzuuunnca msn sohbetinden sonra hepimiz kaçıyoruz
uykumuz gelmedi sohbet çok tatlıydı ama
malum sabah iş var.
herkese hayırlı geceleerrr
gelmeyenler çok şey kaçırdınız canlarım
haydi öptüm herkesi

Bendende iyi geceler herkeseeee....Evet sohpet güzeldi yaaaa,en kısa zamanda tekrarını bekliyorum...

Görüşmek üzereeee....

günayydııın günaydıınnn günaydın........kk nın güzel hatunlarını bi öpem önce Şeniz bugün rekor benım kımsecıkler yook tarıhımde ılk yada ıkıncı mı oluyor acep ? heyecan bastı dr gıdecez kızımla bugun uyuyamadım.sizlere slm vereyım önce dedım bırazdan hazırlanıcam .gelınce sonucu verırım kızlar.

bu arada düngece ne kaynatmıssınız öyle oku oku masallah.neyse ben gec kalıyorum görüşürzz......

Son düzenleme:
selamlar canlarım
ya bugün hamilerimizin kontrol günü mü
alhanın kontrolü bugündü
lotusun bugün
swetinde mi bugündü.ondanhaberim yok denefim.
ben de şimdi çıkıcam işten.bebek görmeye gitcem ennemlerle beraber.biraz sosyalleşeyim yahu.hep ev hep iş olmaz ki.
pinki çok kıskanıyodum zaten :)))

selam kızlar bugün dr gittik henüz pıt pıtları duymadık ama keseyi gördük

RABBİM yardım etsin sevgililer gününüzde kutlu olsun

sürekli yattığım için şimdilik uzak kalıyorum bazen eşim okuyor bazen de okumuyor banane diyor

hepinizi çok öptüm

hayırlı akşamlar topiğin en güzel anne ve adayları,hepinizin sevgililer günü kutlu olsun...

mumucum inşallah bebeğini sağ salim kucağına alacaksın canım buna canı gönülden inanıyorum...

nevincim,güzel dileklerin için sağol canım...inşallah tedavim hayırlı olur...hadi canım sıra sende,hayırlısıyla sende bir adımını at bakalım,

süprizzzzznevinırmağım saol cnm evt karar aldım bundan sonra karşı atağa geçiyorum

denefim, pinkçim , radyolojim çok saolun kızılar hepinzi kucaklıyorum

alhanım ,lotusum ,myopem, swetim yeğenlerim nasıllar bakem iyiler de mi

herkesin sevgililer gününü kutlarım canlarım her ne kadar bende sevgi namına bişey kalmasada

evimdeyim kızlar bundan sonra gtmicem evimden gerekirse kocayı atacam evden zor oluyo:çok üzgünüm:mirmirmirmir:sm_cool:

sizi çok özledim canlarım aranızda olmak çok güzel Allah ayırmasın :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…