Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın canlarım.nasılsınız.geçmişi okuyodum.çilegim geçmiş olsun bacım.insanlara allah akıl fikir versin.ne o yakmaklar falan.....

sağol denefim
Allah ıslah etsin inş.
Allah böle vahşi ve şeytanlaşmış insanların şerrinden korusun

sende sağol pinkçim umarım soğan kürünün faydasını görürsün

günaydın canlarım
alhanım o nasıl rüya yahuu.hemen de çıkıvermiş görür görmez.
şimdi sana görev veriyorum canım.bu gece de rüyanda benim haamiş oollduğumu görüyosun tamammı:))))))
çileğim çok geçmiş olsun canım.inşallah uzamaz bu mesele.erkek kavgalarından ben de çok korkarım.
swetim hayırlı haberlerle dön canım kontrolden.
denef boşver hastaları yaa.can sıkmaya değmez.neler hissettiğini biliyorum ama.bazen insanı doğduğuna pişman eden sinir bozucu hastalar çıkıyo.allah kolaylık versin canım
istanbulda kar var kızlar.
benim oturduğum yerde damla yok ama çalııştığım yerde kar tutmuş her tarafta.istanbul böyle biyer işte :)

kızlar selam...Yoğun bi haftasonu geçirdim yaa...Cumartesi kociş bütün gün evdeydi,film kiraladık,gece Nehirle kuzenim geldi monopoly oynadık,kociş ezdi geçti bizi,emlak kralı koydum adını:))Sonra film seyrettik...Pazar günü yine Nehirle ve kuzenle dışarı çıktık,sıcak ççukulata içtik,sonra sinemaya gittik,eve geldim nasıl yorgundum anlatamam,dünde sil süpür toz al ,çamaşır,bulaşık falan...Anca bugün gelebildim yahu..

Alhanım hayır olsun,o küçük sallantıyla kalsın inşallah...Bende 17 ağustosu yaşadım,bilirim acısını,çok fena....

Radyolojim alemsin kız sen,bencede Alhanım görsün rüyasında seni,inşallah canım...

Swetim çok güzel haberler bekliyoruz canım,yeğenimize bolbol bak,bizede anlat,anlattıklarınla sevelim burdan canım:)))

Çileğim geçmiş olsun,o ne öle yaa,film gibi...Allah ıslah etsin....

Denefim üzme kendini canım,bazı insanlar ortalığı karıştırmaya gelmiş bu dünyaya.Bende dükkandan biliyorum,25 kuruş için ortalığı birbirine atanmı ararsın,ne biçim esnafsınız diyenmi arasın,hepsi mevcut ama napmıcaz,kafaya takmıcaz dimi canım...

Benim adet günüm bugün,tatlı tatlı aım var,gelmek üzere yani:)))Napalım kader kısmet...

hoşgeldin nevinimm a.s.
ohh sende güzel geçirmişsin haftasonunuu kaydirigubbakcemile5
kısmetin ne zamansa o zaman cnm
unutma vardır bi hayırr a.s

eve tgeldik kontrolden .
çok şükür çok iyi dedi.
ölçen amcası kızıma .
doktor teyezmiz de baktı sonra ,çok gzüel dediç
bende amniyosentez fikrini çıakrıyoruz değil mi dedim.evet dedi.
çok şükür herşey güzel.
muhtemelen kız benim yavrum hala.
bu defa ben koşturrarak gidince yetişemem diye.
kendini kasmıştı.hep bacakalrını yuakrı çekiyordu.
amcamız baktı baktı kıza benziyor ama açmamaya kararlı dedi.:)
olsun sağlıklı dedi ya varsın cinsiyeti belli olamsın zararı yok.
teşekkür ederim kzıalr herşy için .
hep yanımdasınız teşekkürler

selam kızlarrrkaydirigubbakcemile3
alhanım canımmm Allah beterinden korusun malum en kötülerinden birini yaşadım Rabbim yaşatmasın inşallah bir daha hiçbir kimseyeeee hepimizi korusun kazalardan belalardan doğal afetlerdennn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çilekim geçmiş olsun canım umarım tekrarlanmaz bir dahaaa:1hug:
swetemmm canımm güzel haberlerini bekliyoruz yeğeniminnn
denefim umarım şimdi iyisindir takma fazla hasta birde morali bozuksa ilk insana çatıyorlar işteee sizi düşünmüyorlar ki sanki birtek kendilerinin sorunları varrr
nevinimmm ne güzel eğlenmişsin moral depolamışsın eee hadi artık şu adımı atıverrr bacımmm başla artık tedavineee yeğen istiyoruz bizzzzzzzzkaydirigubbakcemile
radyolojimmm inşallah canım rüyasını değil gerçeğini yaşatacak Mevlam sanaaaaa:1hug:
pinkimm afiyet olsun diyecem deeee bu saate kahvaltı kalmaz dimiiiiiii canımmmm nasılsınnn:1hug:
berinim sen nasılsınnnna.s.
lotusum mumucum nehirim nazım esram zuhalim gülyüzlüm mavişimle acemim-iyice unuttunuz biziiiiklava:-bebekimmm oda muallakta bebişi yanındamı acabaaa
unuttuğum varsa affolaaaa hepinizi öpüyoruz kızlarrrrrŞenizŞeniz

swetem canımmm benden önce davranmışsınnn çok sevindimmm yeğenimize 41 kere maşallah tütütüüüüüüüüü

Myhopem sağol canım
ben bebekecemi diğer sitede bi kontrol etmiştim geçenlerde
işten doğum iznine ayrılmış.martın başı gibi alacakmış bebeğini kucağına inş.

swet yeğenimizin iyi olduğundan bizim şüphemiz yoktu canım zaten
maşallah maşallah maşşallah 41 kere.
kimse kötü haber getirmesin.herkes mutlu etsin bizi

Amin canım amşn radyoloğum
çok sağol myhopem.
Bütün arkadaşlrımın hele de bu topikte dertelştiğimiz.gönül yoldaşlığı yaptığımız sizlerin bir an evvel anne olamsını diliyorum.en hayırlı olan şekilde allahtan

selam kızlar..maşallah güzel haberler getirmişsiniz fıstıklardan..hepinizi öpüyorum kurstan geldim mutfağa giricem görüşürüz canlarım..

ıyı aksamlar kızlar ay bugun ....... üstüne anca oturdum gezmeye gıttık kayınvalıdemle cok yorulmusum...apartopar mutfaga gırdım bıseyler yapayım dedım anaaam ben 9 ayı nasıl tamamlıcam?bu bandırmanında masallahı var her sokagı yokuş anam bacacıklarım ağriiiiii.

swetım hadı gözün aydın canım.bız sana ne demıstık mınnosumuz sapasaglm masallah.ALLAH ım beterınden korusun.şimdi hamılelıgının keyfını cıkar anacııım.

teknıkerım canım benım ah benım rüyalarımın masallahı var bır anlatsam kıtap olur vallahi.%80 i cıkıyo ama korkutuyo benı işte böle.herseyde vardır bır hayır dımı?oda rabbımın bir lutfu artık...

ben geldim merhabalarr
nazın selamı var kızlar
pc de problem varmış kk ya giremiyomuş.pc kilitleniyomuş girince.haberiniz ola
nehircim naber

İyilik sağlık radyolojim noolsun, elhamdülillah.
Bi gireyim dedim artık. Geçmişi ancak okudum. Dün akşam eve geldim 9 da yattım. Sonra 12 de ben yatağıma gidiyorum dedim annemlere, yatsıyıda kılmamıştım. Saat kurup kalkarım dedim. Ve çok şükür kalktımda. 3 buçukta yatsı kıldım yattım 2,5 saat sonra gene kalktım sabah namazını kıldım, sonra gene yattım 8 buçukta kalkıp işe gittim bugün :)))
Hafta sonu dinlenememiş aksine bayaa yorulmuşum. Ama güzel yorgunluktu. Ancak dinlenebildim yani.
Şimdide ablam bizde. 9 da dizimiz var onu seyrederiz. Onunda selamı var.
Bugün öğrendimki teyzemin kızı ikinciye hamile. 4 yaşında oğluşu var onunda.
Bugün aradı nehir teyze seni çook özledim diyo ..Canım benim. Oda benim yeğenim ama ablişim bebişi olsa o dese özledim diye. Gerçi özlemeye fırsat vermem ben ona :)))

Öyle işte. Topikte haberler çok güzel. Hamişlerin hayırlı haberlerine çoook sevindim Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
İnşallah tez zamanda hepinize hayırla sağlıkla nasip olur hamileklik ve evlat inşallah..

He bugünde iş çıkışı çarşıya gittim. 23 Şubat annemle babamın 29. evlilik yıl dönümü. Onlara hediyelerini aldım. Kendime çanta aldım geldim. Benden bu kadar. Ben bunları yaptım :)))

Hepinizi çooook öpüyorum. Dizi başlar birazdan hazırlık yapayım :))

selam canlarım nasılsınız.ben hem dudaktan kalbeyi izliyom.hemde size bakayım dedim.benim çok şükür sinirim geçti...hastalarıda anlamak istiyom.onlarda dertlerine care arıyorlar.ama konuşma şekilleri çok yıpratıcı.boşuna dememişler tatlı dil yılanı deliginden çıkartır diye.neyse aman.çok da kafama takamıcam...
benim sıkıntılarım bana yeter.A LLAH çaresiz dert vermesin demi canlarım.sizleri çok öpüyorum.
nehirim canım sen nasılsın.umarım hayatında herşey normale dönmüştür.kib canım.gel seni bi öpem..Şeniz

Hoşgeldin denef abla. Hiç sorma şu insanları. Bende hergün bi kaçık müşteriyle uğraşıyorum. Arada beni ağlattıkları bile oluyor. Allah'ım diyorum bende mi böyle bi müşteriyim yoksa. Takmayacağız kafamızı inşallah başarabilirsek.
Onun dışında herşey aynı be denef abla. Değişen birşey yok yani anlayacağın. Yaşamaya çalışıyorum bununla işte.
Geldim geldim bende bi sarılam ablama:1hug:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…