kızlar selam...Yoğun bi haftasonu geçirdim yaa...Cumartesi kociş bütün gün evdeydi,film kiraladık,gece Nehirle kuzenim geldi monopoly oynadık,kociş ezdi geçti bizi,emlak kralı koydum adını:))Sonra film seyrettik...Pazar günü yine Nehirle ve kuzenle dışarı çıktık,sıcak ççukulata içtik,sonra sinemaya gittik,eve geldim nasıl yorgundum anlatamam,dünde sil süpür toz al ,çamaşır,bulaşık falan...Anca bugün gelebildim yahu..
Alhanım hayır olsun,o küçük sallantıyla kalsın inşallah...Bende 17 ağustosu yaşadım,bilirim acısını,çok fena....
Radyolojim alemsin kız sen,bencede Alhanım görsün rüyasında seni,inşallah canım...
Swetim çok güzel haberler bekliyoruz canım,yeğenimize bolbol bak,bizede anlat,anlattıklarınla sevelim burdan canım:)))
Çileğim geçmiş olsun,o ne öle yaa,film gibi...Allah ıslah etsin....
Denefim üzme kendini canım,bazı insanlar ortalığı karıştırmaya gelmiş bu dünyaya.Bende dükkandan biliyorum,25 kuruş için ortalığı birbirine atanmı ararsın,ne biçim esnafsınız diyenmi arasın,hepsi mevcut ama napmıcaz,kafaya takmıcaz dimi canım...
Benim adet günüm bugün,tatlı tatlı aım var,gelmek üzere yani:)))Napalım kader kısmet...