- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #5.741
slm kızlar.....
bugun uclu test sonucumu aldım.........yuksek rısk cıktı be canlar moralım cok bozuksenağlama bugun buradakı druma gttım yarın tup bebe merkezını arayıp orayla bı grusecegım bugun aksam 5 ta aldım sonucu dr a ulasamadım........buyuk ıhtımalle amnıyosentez ısteyecek .bu gece bıtmeyecek gıbı:çok üzgünüm:
canım risk yüksek çıksada ben o tahlilerin güvenirligine inanmıyorum.o şekilde olupta bebeginde hiç sorun olmayan gebeler görüyom iş yerinde.ultrasonda her şey normal çıkıyo.bak swethomeninde öleydi.şimdi herşey normal..amniyosenteze gerek kalmadı.üzme kendini...canını sıkma bi tanem.kaderimizde ne varsa onu yaşamıcazmı...kendini yıpratma guzum....herşey yolunda gidecek ve bebeklerini saglıklı bi şekilde kucagına alacaksın...
canım ıkyuzun altı rıskmıs benım bırı 1.81, dıger bebegın 1.73 cıktı rısklı yanı yuksek:a015:
ya ben anlamıyom.bunlar tüp bebek.en iyi yumurta ve en iyi spermlerden elde ediliyo..nasıl tahliller anormal çıkabiliyo.:uhm:
bi de bana tüp bebek önerdi doktorlar saglıklı olur diye.bak şimdi kafam karıştı.
bılmıyorum denefım herseyın bası kader kısmet ınsallah hakkımızda hayırlı olaylar yasayacagız......:Saruboceq:bızım kızların degerını bılmıyorum gercı ama 1.600 olanda varmıs,benden cok asagıda bır degerı olanda ne bıleyım:çok üzgünüm:
canım üzme kendini...sen ne zorluklar atlattın bak bunuda atlatacaksın .amniyosentez illa yapılması gerekiyosa yaptır canım...zor bi işlem olmadıgını,, yaptıran arkadaşlarım sölemişti.umarım herşey gönlünce olur.
canım benim yatmam gerekiyo.sabah 7 buçukta kalkacam.kusura bakmazsın demi...
HERŞEY GÜZEL OLACAK CANIM BENİM.BEBEKLERİN SAGLIKLI OLACAK.BOL BOL DUA EDELİM.KOCAMAN ÖPÜYOM SENİ...İYİ GECELER..:a015:
sakın canını sıkma canım.slm kızlar.....
bugun uclu test sonucumu aldım.........yuksek rısk cıktı be canlar moralım cok bozuksenağlama bugun buradakı druma gttım yarın tup bebe merkezını arayıp orayla bı grusecegım bugun aksam 5 ta aldım sonucu dr a ulasamadım........buyuk ıhtımalle amnıyosentez ısteyecek .bu gece bıtmeyecek gıbı:çok üzgünüm:
haklısında denefım ne bıleyım yınede korkuyom artık herseyden.........bugun dr hemen amnıyosentez dedı.......yarın tup merkezını arıcam bı randevu alıp oraya gderım.......bakıyom etrafa herkes amnıyosentez yaptırıyomus meger drlar yonlendırıyolar ıste anne psıkolojısı dusunmedeninsallah hersey yolundadır yarabbım smdıye kadar sadece saglıklarına dua ettık zaten:Saruboceq:
svetım canım ben kacırmısım senın uclu testı kusuruma bakma:çok üzgünüm:anlatırmısın canım kac cıktı,dr amnıyosentezden nasıl vazgectı:uhm::a015:
ıyı aksamlar kızlar ay bugun ....... üstüne anca oturdum gezmeye gıttık kayınvalıdemle cok yorulmusum...apartopar mutfaga gırdım bıseyler yapayım dedım anaaam ben 9 ayı nasıl tamamlıcam?bu bandırmanında masallahı var her sokagı yokuş anam bacacıklarım ağriiiiii.
swetım hadı gözün aydın canım.bız sana ne demıstık mınnosumuz sapasaglm masallah.ALLAH ım beterınden korusun.şimdi hamılelıgının keyfını cıkar anacııım.
denef gnaydınnnnnnnnnnnnnnnn yavru kuşum.
nasılsın.
evde ve kayınvelideiş arası koşturmaca sürüyormu
ne durumdasın canım kuşum benim
günaydın canım.nasılsın.yegenim büyüdümü..ay kıpır kıpırdır o şimdi...allah bebegini korusun.ben aynıyım be gülüm.1 akşam kendi evimdeyim bi akşam kaynanamdayım...gitsem olmuyo,gitmesem olmuyo..bütün gün çalışıyom.yoruluyom ama yinede diyom bi gidip bakayımnasıl diyom..
temmuzda tedaviye başlıyoruz..eşimle karar verdik...artık bu kadar dinlenme yeter...bende bebiş istiyom.Allah cümlemize saglıklı evlatlar versin insallah...:Saruboceq:
günaydın cannım arkadaşlarıım
lotus yaa bozma hemen moralini.haklısın belki kafaya takmakta.insan o kadar sıkıntıdan sonra bi de bununla uğraşmak istemez ama bu sadece bi ihtimal.hem de doğru olma ihtimali düşük bir ihtimal canım.bu testler çoğu kişide yanılıyo.sende biliyosun.bunları kafana takıpp ta hamileliğini mahvetme.keyfince yaşa tadını çıkarmaya bak canım.allah bebişlerini sağlıkla göndersin sana
denefim çok sevindim kararınıza.zaten kararı vermek yolun %30unu aşmak demek bence.hayırlı olsun canım herşey.
dua edin de benden de bu ay hsg istemesin doktor yaa.gerek kalmasın inş.
öpüyorum geleceğin güzel anneleriniiii.
canım benimm nasıl sevindimm bilemezsinnn :sm_cool:
çok isabetli bi karar vermişsiniz Şeniz
bak gördün mü konuşunca herşey hallediliyorr a.s
herşey güzel olacak Allah ın izniylee
bu arada günaydın yaa bende unuttum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?