- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #5.761
sagol canım....insallah 2010 bebegi doguracam...sen nasılsın canım.artık sendende borçlar bitince yegen bekliyoz.:Saruboceq:hiç kurtuluşun yok bizden...
Alhan sağlık ocağına gitmeyi nasıl yaptınız onalr mı seni buldu sen mi onalrı buldun canım ya.
Bir de aşı felan yapıalcakmış galiba.bana da bilgi verir misin?
(Rabbim izin verirse) bende bendeee 2010 :sm_cool:
iyiyim çok şükür cnm zaten ben borç bitim günleri değil bebişe kavuşma günleri olarak gün sayıyorumm kaydirigubbakcemile3
canım ya bende dün akşamdan beri hesaplıyom.ay çok heyecanlıyım.insallah artık bebegime kavuşurum..koklarım.ay içime bi sıcaklık dogdu.kadınlık böle bişey işte.acı çekecegini bile bile tedaviye gitmek..bizim çektigimiz acıların onda birini bu erkekler çekse heralde 1 taneden başka çocuk istemezlerdi...kaydirigubbakcemile3
swethome,myhope,berin sobe kızlar......yakaladım sizi...kaydirigubbakcemile
ben birden çıkarsam kusura bakmayın.patronum hasta bakarken bende zamanı degerlendireyim dedim...patronum bile ne var bu kadar kk da demeye başladı..kaydirigubbakcemile3
selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
lotusum canımmm yeğenlerimiz Allahın izniyle çok iyiler annesii bakma sen o doktorlaraa en ufak bir şeyde hemen test vs diyorlar sen kalbini ferah tut üzme yeğenlerimiziiii stres yapma sakın inşallah gerek kalmayacak canım swetem gibiii
denefim canımmmm hayırlısı olsun sonu bebiş olsun inşallahhhhhh temmuza daha çok var ama kimbilir bakarsın senn de benim gibi beklerken hamiş kalırsınnnn inşallahhhh:1hug:
swetem alhanım pinkim çileğim radyoloğummm-inşallah gerek kalmaz canımmm-nehirimm-inşallah o da olacakkk yeğenlerin teyzesini arayacak canımmm şu ablanı bir ikna etsekk-berinim nevinimmmmmmm mumucum nazım esram zuhalim hepinizi öpüyoruzzzzzŞenizŞeniz
sen nasılsın canım bende evde pinekleyip duruyom sıkıntıdan patlıyorum iyiki kk var :lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?