Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ıyı gunler kızlar dun gece apar topar cıkıtm kusura bakmayın esım basımda beklıyodu hadı yatalım dıye....

nasılsınız canlarım?lotusum sen nasılsın ıyısındır ınsallah.benım dr da risk sınırı 1.120 demıstı ama bence ıkız oldukları ıcın senın sonuclar kesın degıl canım .onlar annelerını üzmeyecekler canım.dualarımız senınle güzelim....

denefıım cok sevındım kararınıza allah ım hayırlı sonuclar vermeyı nasıp etsın ınsallah.evet kızlar sızde bos durmayın bakem?nufus patlaması olsun insallah topiğimizde

selam kızlar nasılsınız.hayırlı günler alhanım seni ve bütün arkadaşlarımı öpüyorum....
denefiiim ne güzel çok sevindim canım hayırlısıyla gelsin bebişlerin inşş..ALLAHIM yüzümüze gülsün artık hayırlısıyla İNŞALLAHH.

bende senı öpüyorum pinkim sen nasılsın canım?darısını sana ınsallah canım.ısteyen herkesın kucakları bebıslerle dolsun ınsallah.canım ben cıkıyorum bulasıgım var sonrada saglık ocagına gıdecegım kontrol varda.çook öpüyorum arkadaslarım...

Alhan sağlık ocağına gitmeyi nasıl yaptınız onalr mı seni buldu sen mi onalrı buldun canım ya.
Bir de aşı felan yapıalcakmış galiba.bana da bilgi verir misin?

sagol canım....insallah 2010 bebegi doguracam...sen nasılsın canım.artık sendende borçlar bitince yegen bekliyoz.:Saruboceq:hiç kurtuluşun yok bizden...

(Rabbim izin verirse) bende bendeee 2010 :sm_cool:

iyiyim çok şükür cnm zaten ben borç bitim günleri değil bebişe kavuşma günleri olarak gün sayıyorumm kaydirigubbakcemile3

Alhan sağlık ocağına gitmeyi nasıl yaptınız onalr mı seni buldu sen mi onalrı buldun canım ya.
Bir de aşı felan yapıalcakmış galiba.bana da bilgi verir misin?

canım alhan çıkmış.. ben bildigim kadar cevaplayayım.nede olsa 3 kere saglık ocagına gittim bebeklere hamileyken..
canım yaşadıgın evine en yakın merkezin saglık ocagına gidip kayıt ettiyosun kendini.onlar sonra belirli tarihlerde gelmeni sölücekler.senin zannedersem bu aralar aşı olman gerekiyo.tansiyonunu ölçüyorlar.bebegi dinliyorlar.rutin kontrolleri yapıyorlar.bence yarın hemen git.aşı gününü geçiktirme...umarım yardımcı olabilmişimdir..

(Rabbim izin verirse) bende bendeee 2010 :sm_cool:

iyiyim çok şükür cnm zaten ben borç bitim günleri değil bebişe kavuşma günleri olarak gün sayıyorumm kaydirigubbakcemile3

canım ya bende dün akşamdan beri hesaplıyom.ay çok heyecanlıyım.insallah artık bebegime kavuşurum..koklarım.ay içime bi sıcaklık dogdu.kadınlık böle bişey işte.acı çekecegini bile bile tedaviye gitmek..bizim çektigimiz acıların onda birini bu erkekler çekse heralde 1 taneden başka çocuk istemezlerdi...kaydirigubbakcemile3

selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
lotusum canımmm yeğenlerimiz Allahın izniyle çok iyiler annesii bakma sen o doktorlaraa en ufak bir şeyde hemen test vs diyorlar sen kalbini ferah tut üzme yeğenlerimiziiii stres yapma sakın inşallah gerek kalmayacak canım swetem gibiii
denefim canımmmm hayırlısı olsun sonu bebiş olsun inşallahhhhhh temmuza daha çok var ama kimbilir bakarsın senn de benim gibi beklerken hamiş kalırsınnnn inşallahhhh:1hug:
swetem alhanım pinkim çileğim radyoloğummm-inşallah gerek kalmaz canımmm-nehirimm-inşallah o da olacakkk yeğenlerin teyzesini arayacak canımmm şu ablanı bir ikna etsekk-berinim nevinimmmmmmm mumucum nazım esram zuhalim hepinizi öpüyoruzzzzzŞenizŞeniz

swethome,myhope,berin sobe kızlar......yakaladım sizi...kaydirigubbakcemile
ben birden çıkarsam kusura bakmayın.patronum hasta bakarken bende zamanı degerlendireyim dedim...patronum bile ne var bu kadar kk da demeye başladı..kaydirigubbakcemile3

(kesinlikle kaydirigubbakcemile3)
inş. canımm denefim :1hug:
ben de şimdiden çok heycanlıyım hihoyyyt
Rabbim hayırlısını versin

sen nasılsın canım bende evde pinekleyip duruyom sıkıntıdan patlıyorum iyiki kk var :lepi::lepi:

aaa maşallah ben yokken hepiniz burya gelmişsiniz:)
ben geldim bir denef kalmış beni bekleyen canım sağol.
denefim ya ben işyerine yakın bir sağlık ocağı var acaba oraya mı gitsem eve en yakın sağlık ocağı nerede onu bilmiyorum bile ne ayıp değilmşi?
vallla ne yapayım evlendim geldim.hiçö evde oturmadım ki çarşısına bile çıkmaıdm ben oturudğum yerin.
hemen işe git akşam eve dön çben ancak başka semtleri biliyorum :)))))))
yav acaba olur mu ki işyerine yakın bir sağlık ocağı var da :) sorsam mı

bende seni opuyorum myhopem nasılsın

sen nasılsın canım bende evde pinekleyip duruyom sıkıntıdan patlıyorum iyiki kk var :lepi::lepi:

canınmı sıkılıyo guzum.bende evde olsam diyom.delikafaduldenbenimde iş yerinde canım sıkılıyo.patlıyom.evde olsam yatarım.kitap okurum.pcde sörf yaparım...el işi yaparım.ay keşke evde olsaydım ya...:a015::bbo::çok üzgünüm:

Aaa berin sıklıma kız evde.
Ben valla şimdi evde olsaydım keşke de bu güneşi görünce elime çekirdel alıp sahile felan gitseydim yada bir parka gidip çocukların ağaçlar altın da cıvıldaşmasını seyretseydim.kocamn çam ağaçları bulsaydım ,her mevsim yeşil onalr ne gzüel onalrın altında kuşlar cik cik ötseydi.ayy içim ısındı valla ,
bu acaip yerde pineklyeip ,patron kapriis çekmekten iyidir herhalde.
Ama işte çalışmadan olmaz çalıştığım için binlerce şükür olsun yarabbim.

valla içinizde durumu en vahim olan benim galiba.
ben ne evde oturmaktan mutlu oluyorum ne de çalışmaktan :)))
çalışırken evi, evdeyken de alışmayı özlüyorum.anlamadım gitti hangisi daha iyi.
ama swetin dediği gibi.insanlar iş bulamaz,sıkıntı çekerken iyi ki bir işimiz var ve iyi ki çalışıyoruz.şükürler olsun.

swetım canım önce onlar gelmıstı saglık ocagından ama ben o zamanlar süreklı yattıgım için kapıyı acamamıstım.bu ayın basında gıtım tetanoz asısı yaptılar bır ay sonra asının ıkıncı dozu var.bugunde kontrolum vardı haftanın ıkı günü gebeler içinmiş.tansıyon kılo ölcülüyo.bebegın kalp atısları dınlenılıyor.bır sıkıntın varsa dınlıyorlar.güzel bısey bence.bebek dogduktan sonrada asılarını takıp edıyorlar.senın ası zamanın gelmıs canım bence vakıt gecırmeden gıt olurmu canım.

teknikerum canım benım nasılsın?bende saglık ocagına gıttım bebısmn kalbını dınledık gümbür gümbürdü çok şükür.nasıl gecıyo bugun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…