Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

bir çalışan pişman bide çalışmayan galiba..hehehe... nasılsınız kızlar ben geldim pazardan anneme kayınvaldemi arkadaşlarımı gördüm geldim pazarlıkları bile yerleştirmedim bakiim dedim kimler var..ama malum yemek saati yaklaşıyor mutfağa girmem gerek hoşçakalın görüşmek üzere..

Allah gönlündekinin en hayırlısını versin tatlım Şeniz

Lotuscumm radyoloji arkadaşıma aynen katılıyorumm
inş. atlatacaksınn biraz sabır ve tevekkül cnm :teselli:

sagolun kızlar ya.........korkum buyuk yınede.....bugun tup bebe merkezını aradım amnıyosentezde ısrarlılar.ben ıslemdende ,sonuctanda korkuyorum....4 boyutluyla bakalım dedım kesın sonuc vermez dedıler bana ...sanırım rısk oranını yuksek buluyolar benım..senağlama.. yarın gdıp merkezle ıyıce konusacagım malum merkez benım yasadıgım yere 2 saat uzakta o yuzden bugun sadece tlfla konusabıldım yarın ıyıce netlesır......ınsallah hayırla ve saglıkla gelırler kucagımıza:Saruboceq:

pınk,berrın,nevın,nehır,myhope,denef,naz ve sayamadıgım herkes ıyımısınız kızlar?????????mumucum nasılsın canım arada bı ıyı oldugunu yaz merak edıyoruz...herkese sevgıler canlar......:1hug:bana ve hepımıze dualar edelım ok?????:Saruboceq:

biz iyiyiz canım sen nasılsın asıll:1hug:

selam kızlar nasılsınız.
lotusum sen nasılsın.eger yapılması gerekiyo diyosa doktorlar yaptırmaktan başka çare yok canım.yaptır kurtul bu sıkıntıdan.sen çok güçlü birisin bunuda atlatacaksın .

biz iyiyiz canım sen nasılsın asıll:1hug:
ne bıleyım guzellık bı sıkıntım var ıste..şu üçlü test......sonu hayırlara cıkar ınsallah:Saruboceq:
size iyi geceler canlar
sanada ıyı geceler canım...
guzelım ıkız annelerınde uclu testı arıyodum topıcte degıldım goremedım kımseyı kusura bakmayın.....bana dort boyutlu ultrasonu bıle yeterlı bulmadılar sanırım ıllede amnıyosentez dıyolar...yarın gdıp yuzyuze konusacagım drlarla bakalım nolacak....ıslemdende,sonuctanda korkuyorum be denefcim.........sonuc sanırım bır ayda cıkıyomus bıde sanırım.....napalım belkı de sabırla ımtıhan edılıyorumdur..:a015:

Son düzenleme:
İYİGECELER KIZLAR
DENEFİM LOTUSUM HERKESİM BÜTÜN ARKADAŞLARIM ARANIZA DÖNDÜM YUPİİİİ:teytey::teytey::dance::dance:
kocişim nihayet formatladı pc yi kulübe girebilmek için çok uğraştım
meğerse kullanıcı adımı yanlış giriyormuşum ben hiç çıkış yapmıyorum ya
unutmuşum şifre doğru isim yaanlış nese hallettim nihayet ay çok özledim hepinizi
geçen geceki msn sohbetinin tadı damağımda hepimiz bi aradaydık süperdi yaŞeniz
bir ara gene yapalım ne güzel her ağızdan laf çıkıyor kimin ne dediği anlaşılmıyor :roflol:

tuh ya kacırmısım herkesı ıste....ben msj yazarken denefın ısıgı yanıyodu yazana kadar sonmus......canım arkadasım denefımde tedavıye nıyetlenmıs bı tebrık edecektım:1hug:hayırlı ugurlu olsun canım benım..............öpuyorumŞeniz
bende uyuyacagım kızlar yarına ısım cok......ıyı geceler herkese guzellera.s.

kızlar kociş burda arkamda uyudu horluyor benim yatmam lazım beni almadan gitmez yatağa
yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi iyi geceler tatlı rüyalar görüşmek üzere...

ah ne güzel bi haber denefim hayırlı olsun kararın canım lotusum iyi geceler bacım senide yiğenlerimide öpüyorum tatlı rüyalar...

canım hosgeldın.........ozledık senı ıyıkı döndün......kaydirigubbakcemile5insallah tekrarlarız sohbetı canım haklısın....benım cıkmam lazım ama sımdı kusura bakma cok yorgunum,canım sıkkın.....opuyorum senı ıyı gecelerŞeniz

ŞenizŞenizŞenizŞeniz
sıkma canını bitanem herşey çok güzel olacaka.s

canım arkadaşlarım kaçmışlar
kızlar şşştttt.biraz yavaş ayol.horlamalarınız buralara kadar geliyo.aaaaaa.:)))
ben de annemdeydim.az önce geldik.biraz evi topladım.şimdide eşime bi gömlek ütülemem lazım.sonrada hooopp yatağa.
noolcak benim bu düzensiz hayatım bilmem.ne yattığım saat belli ne kalktığım saat.bebişim gelse de hayatım düzene girse değil mi.tam mı bozulur.bozulsuuunnn.onun için herşeye değer.
neyse kaçmam lazım.tatlı rüyalar güzeller.alhan beni görüyon dimi şuan rüyanda
tamam canım :)))
byyy

canım lotusum mevlam senin buraya güzel habeler ile gelcğin günü bir an öçnce göstersin.korkma sen hayatım.ç
1/50 risk ile gitti arkadaşım amniyosenteze, veeee mutlu haberler ile geldi.bir ay beklerken ağlamaktan gözlerim dışına çıktı diyordu.
ama sevinci görülmeye değer di.
bana da zaten sakın test sonucunu görüp ağlama diye öncen haber vermişti. sen de şimdi üzülme yapılsın diyorlar ise yaptır.
güzel ve güvenilir bir yere.
ne kötüsü sonnucun geç çıkması ama sen de biraz sabır diyecek ve bizimle birlikte dua edeceksin bebeklerin için.
ama sen güzeli için ne istiyrosa onu yap canım benim.
korkma ,sakın üzülme olur mu?
kaderimzi dene varsa onu göreceğiz.
öptüm seni

ah ne güzel bi haber denefim hayırlı olsun kararın canım lotusum iyi geceler bacım senide yiğenlerimide öpüyorum tatlı rüyalar...

hoşgeldiniz naz hanım merhabalarrrrrrr

iyyim çilekim
sen nasılsın canım,
biz de olalaım.
açım yemek ne yesem diye aranıyorum her zaman ki gibi.
birde işyernde çok grgin hava var ne olur ucu bana dokunmasın diye dua ediyorum çilekim.
sizin iş ne oldu tatalıya bağlandı mı o tartışmalar

günaydın şekerler....
günaydın swethome,günaydın çilek..nasılsınız.bizim işlerde duruldu swethome.şu evin borcu bitseydi.rahatlayacaktım.ondan sonra hemem tedaviye.:Saruboceq:

bende iyiyim tatlım a.s.
geleceğe yatırım yapıyorum kahvaltımı "süt"le yaptım az önce
artık hergün içmeye gayret ediyorum
şimdi de üzerine 1 bardak açık şekersiz çay içiyorumm

umarımm tatsızlık sana dokunmaz tatlımm
bizim de şimdilik ortam duruldu sessiz sakin umarım tekrarlanmazz :Saruboceq:

denefim sağol cnm buna şükür :1hug:
sende benim gibi ev borcuna endekslenmişsinn kaydirigubbakcemile3
Allah ödeme kolaylığı versin inş.

canım denefim allah büyük sen bol bol borç ödeme kolaylığı için dualar var onalrdan oku.
biliyorusn maddi sorunalrı bir kenara koymak zorundayız yoksa hiç bir zaman bir şey yapmayız.
mesela ben eğer eşim işe girisn diye beklesem şu an hala korunmak zorunda kalacaktım.
ama allah büyük rabbim yardım et dedim..ne yapayım canım ya
sen de dualrını oku bitecek borç allah sana ve bbeğine çok gzüel kapıalr açaçcak merka etme aşkımsın sen ,biliyorum ki sen de bir an evvel rahata kavuçacaksın .
çileim sevindim sizde durulma olduğuna
buralardayım ama vakit buldukça yazarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…