- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #5.781
Aaa berin sıklıma kız evde.
Ben valla şimdi evde olsaydım keşke de bu güneşi görünce elime çekirdel alıp sahile felan gitseydim yada bir parka gidip çocukların ağaçlar altın da cıvıldaşmasını seyretseydim.kocamn çam ağaçları bulsaydım ,her mevsim yeşil onalr ne gzüel onalrın altında kuşlar cik cik ötseydi.ayy içim ısındı valla ,
bu acaip yerde pineklyeip ,patron kapriis çekmekten iyidir herhalde.
Ama işte çalışmadan olmaz çalıştığım için binlerce şükür olsun yarabbim.
günaydın cannım arkadaşlarıım
lotus yaa bozma hemen moralini.haklısın belki kafaya takmakta.insan o kadar sıkıntıdan sonra bi de bununla uğraşmak istemez ama bu sadece bi ihtimal.hem de doğru olma ihtimali düşük bir ihtimal canım.bu testler çoğu kişide yanılıyo.sende biliyosun.bunları kafana takıpp ta hamileliğini mahvetme.keyfince yaşa tadını çıkarmaya bak canım.allah bebişlerini sağlıkla göndersin sana
denefim çok sevindim kararınıza.zaten kararı vermek yolun %30unu aşmak demek bence.hayırlı olsun canım herşey.
dua edin de benden de bu ay hsg istemesin doktor yaa.gerek kalmasın inş.
öpüyorum geleceğin güzel anneleriniiii.
Allah gönlündekinin en hayırlısını versin tatlım Şeniz
Lotuscumm radyoloji arkadaşıma aynen katılıyorumm
inş. atlatacaksınn biraz sabır ve tevekkül cnm :teselli:
ıyı gunler kızlar dun gece apar topar cıkıtm kusura bakmayın esım basımda beklıyodu hadı yatalım dıye....
nasılsınız canlarım?lotusum sen nasılsın ıyısındır ınsallah.benım dr da risk sınırı 1.120 demıstı ama bence ıkız oldukları ıcın senın sonuclar kesın degıl canım .onlar annelerını üzmeyecekler canım.dualarımız senınle güzelim....
pınk,berrın,nevın,nehır,myhope,denef,naz ve sayamadıgım herkes ıyımısınız kızlar?????????mumucum nasılsın canım arada bı ıyı oldugunu yaz merak edıyoruz...herkese sevgıler canlar......:1hug:bana ve hepımıze dualar edelım ok?????:Saruboceq:
ne bıleyım guzellık bı sıkıntım var ıste..şu üçlü test......sonu hayırlara cıkar ınsallah:Saruboceq:biz iyiyiz canım sen nasılsın asıll:1hug:
sanada ıyı geceler canım...size iyi geceler canlar
guzelım ıkız annelerınde uclu testı arıyodum topıcte degıldım goremedım kımseyı kusura bakmayın.....bana dort boyutlu ultrasonu bıle yeterlı bulmadılar sanırım ıllede amnıyosentez dıyolar...yarın gdıp yuzyuze konusacagım drlarla bakalım nolacak....ıslemdende,sonuctanda korkuyorum be denefcim.........sonuc sanırım bır ayda cıkıyomus bıde sanırım.....napalım belkı de sabırla ımtıhan edılıyorumdur..:a015:selam kızlar nasılsınız.
lotusum sen nasılsın.eger yapılması gerekiyo diyosa doktorlar yaptırmaktan başka çare yok canım.yaptır kurtul bu sıkıntıdan.sen çok güçlü birisin bunuda atlatacaksın .
İYİGECELER KIZLAR
DENEFİM LOTUSUM HERKESİM BÜTÜN ARKADAŞLARIM ARANIZA DÖNDÜM YUPİİİİ:teytey::teytey::dance::dance:
kocişim nihayet formatladı pc yi kulübe girebilmek için çok uğraştım
meğerse kullanıcı adımı yanlış giriyormuşum ben hiç çıkış yapmıyorum ya
unutmuşum şifre doğru isim yaanlış nese hallettim nihayet ay çok özledim hepinizi
geçen geceki msn sohbetinin tadı damağımda hepimiz bi aradaydık süperdi yaŞeniz
bir ara gene yapalım ne güzel her ağızdan laf çıkıyor kimin ne dediği anlaşılmıyor :roflol:
canım hosgeldın.........ozledık senı ıyıkı döndün......kaydirigubbakcemile5insallah tekrarlarız sohbetı canım haklısın....benım cıkmam lazım ama sımdı kusura bakma cok yorgunum,canım sıkkın.....opuyorum senı ıyı gecelerŞeniz
sagolun kızlar ya.........korkum buyuk yınede.....bugun tup bebe merkezını aradım amnıyosentezde ısrarlılar.ben ıslemdende ,sonuctanda korkuyorum....4 boyutluyla bakalım dedım kesın sonuc vermez dedıler bana ...sanırım rısk oranını yuksek buluyolar benım..senağlama.. yarın gdıp merkezle ıyıce konusacagım malum merkez benım yasadıgım yere 2 saat uzakta o yuzden bugun sadece tlfla konusabıldım yarın ıyıce netlesır......ınsallah hayırla ve saglıkla gelırler kucagımıza:Saruboceq:
ah ne güzel bi haber denefim hayırlı olsun kararın canım lotusum iyi geceler bacım senide yiğenlerimide öpüyorum tatlı rüyalar...
iyyim çilekim
sen nasılsın canım,
biz de olalaım.
açım yemek ne yesem diye aranıyorum her zaman ki gibi.
birde işyernde çok grgin hava var ne olur ucu bana dokunmasın diye dua ediyorum çilekim.
sizin iş ne oldu tatalıya bağlandı mı o tartışmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?