Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın denef çilek swet ve diğer bütün arkadaşlarım
sabah muhabbetleriniz bol olsun.
çilekcim aslında ben de sabahları süt içmek istiyorum yaa.ama evden kendimi nasıl atıyorum bi görsen.hiçbişey yapmaya vaktim kalmıyo.kahvaltımı evde hazırlayıp getirmek ve de süt içmek istiyorum.ama yapıcam bundan sonra inş.
setim bebişimizi aç bırakma.yap kahvaltını canım
denefim sgk dan hasta gelmiyo mu neden durgun işleriniz canım
bizim de muayene ücretleri 10 ytl di.45 yaptılar.hasta sayısı fena halde düştü.bundan sonra ne olur bilmem

bu arada allah tüm borçlu olanlara ödeme kolaylığı versin.bizim de ev borcumuz var.inşallah biran önce biter hepimizin borcu

sağol tatlım günaydın a.s.
bende evden apar topar çıkıyorum zaten
evde sandöviç hazırlıyorum
burda dolap var kiloluk süt alıp koyuyorum her sabah sütümü içiyorum
sende böle yappp lazım olacak ilerde inş. hihoyyyt

ne iyi yapıyosun canım
benim dolabım yok .hastane içinde vardır mutlaka da.aslında ona bile gerek yok.tek içimlik sütlerden alsam bile olur yani.3 gündür evden getiriyorum ama.iki dilim kepek ekmeğin arasına peynir koyup getiriyorum.dün sabah hazırlayıp mutfağa bırakmışım ve orda unutmuşum.eşime nasip oldu :))))
ama bu sabah ki kahvaltımı akşamdan hazırlayıp antama koydum. :)))))
okul günlerimde beslenme götürdüğüm aklıma geldi.ama bi fark var.o zaman anneciğim hazırlar kahvaltımızı da yaptırıp çıkartırdı evden.gece yatmadan da bi bardak süt içirmeden uyutmazdı.aaaahhh ahhh :çok üzgünüm:

selam kızlar nasılsınız.ben çok iyiyim ..showda marankiyi izledim şimdide kursuma gidicem görüşmek üzere öpüldünüz canlarım..

en iyisi akşamdan hazırlamak a.s
sen de aksatma tatlımm hep yap bunu

bende o günleri öle özledim kii :çok üzgünüm:

Soldu günesim hüzün yine
Gün batiyor gurbette
Ve büyüyor gitgide
Yalnizligim icimde

Gurbette aksam cok zor cok zor
Gurbette aksam sohbete dost yok

Sesler yabanci yüzler yabanci
Üstünde ucan kuslar yabanci
Oooof
Kac aksam daha var kimbilir
Bitmez aksamlarin gurbeti
Oooof
Buram buram tüter gözümde
Evim evimde sevdiklerim

Gurbette aksam sohbete dost yok

Gurbette bir basima
Dalmisim uzaklara
Bitmeyen aksamlarda
Seytan durma dön diyor

bilmem hatırlarmısınz kayahan şarkısıdır bu içimden geldi.
keşke şu an dinleyebilseydim

Kızlar selamlar herkese..Geçmişi yarım yamalak okudum..Eşim rahatsızlandı dün ateş 39.5 oldu.Bütün gün hastanedeydik.Boğazları iltihaplanmış...Dün gece 37.5 oldu şükür dedik ama şimdide 38.8 oldu gene...Offff düşüremedik gitti...Üşüyorum diyo,zarzor eşofmanın üstünü çıkarıyoz,alnına ıslak bez koyuyorum.Antibiyotik,ateş düşürücü kullanıyor.Yarına toparlanır inşallah...Bi haaber edem dedim,kociş iyileşene kadar gelemeyebilirim...Kendinize iyi bakın,hasta olmayın,kocalarınıza daha iyi bakın onlar hiç hasta olmasın:))))Adamlar fena olyor hastayken,çocuk gibi valla:))))

Öptüm hepinizi...

iyi akşamlar kızlar nerelerdesiniz bakalım neler yapıyorsunuz
size güzel görünsün diye yazı rengimi değiştirdim nasıl ama çok pembe dimi
hadi gelin ama azcık konuşalım

kızlar hani nedesiniz ya kociş yattı ben yatmadım ama siz yoksunuz offff

bekle bekle sıkıldım ben yatıyorum çok arasınız sonra beni
iyigeceler mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…