Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

sağol denefim bugün yoğundum gene
şimdi duruldu ortalıkk
hadi bakalım akşama az kaldıı a.s.

selam kızlarrrrkaydirigubbakcemile3
misafir trafiğinden dünden beri giremedim geç oldu ama olsunnnnn cumanız mübarek dualarınız kabul olsunnnn evleriniz bebiş sesiyle dolsunn inşallahhhh
denefim gözün aydın canımmmm:1hug:
nevinim geçmiş olsunn eşine Allah şifalar versin biran önceee
nazım swetem radyoloğum berinim çilekim pinkim lotusum nerde bilen varmııı oda gelmemişşşş alhanım da yok galibaa herkezin mi misafiri geldi huu umarım iyisinizdirrrr hepinizi öpüyoruzzzzzzzŞenizŞeniz

ıyı aksamlar canlşarım bu aralar gelemıyorum fazla tembellestım kabul edıyorum.ama gelıp kımse olmayınca canım sıkılıp cıkıyorum bende.neyse denefım hadı gözün aydın canım gurbetlıği çok ıyı bılırm annemı çok özledım burnumda tütyor. ben gıdemıyorum o gelemıyo napcaz bılemıyorum.hayırlısı artık.
nazım hosgeldın canımözledık senı bayadır yoktun.neyse sen fire vermeden yoklamalara geleceksın ona göre.
cılekım sen nasılsın canım?
teknıkerım ah rüyamda göremedım senı ama ınatla görmeye calısacam :)
vee butun arkadaslarım hepınızı çoook öpüyorum.
kımse olmadıgı için yıne cıkıyorum ben .allah a emanet olun emiiiiiiiiiii?

olur mu swetcim.biliyosun artık sende olan enerjini paylaşıyosun bi minicikle.
bi doğsun bi büyüsün de annesi,birlikte sabah sporuna çıkar koşu yaparsınız :))))))))))

ay inşallah canım.ya da annneeeeeee sen yanımda koşma derse bilemem.zamane çocukalrı bunlar.ama gerçekten bugün çok halsizim.sağol canım .

swethome canım ne yaptın saglık ocagına gitme işini.merak ettim.
çilekim sen nasılsın bacım...
canım gittim işyerinde kine de ,o evin olduğu yere git benim gebem değilsin .dedi içimden çok güldün.sen o mahllenin gebesisin dedi.:))))))))onlar seni arıyorlardır.ben alırsam seni onalr zorda kalır dedi.ne demekse....
ama çok tatlı bir hemşireydi keşke onun olsaydım yaaaa
ve işte salı günü işe geç gelip gitmeyi düşünüyorum kısmetse.zaten hemen aşı yaprlar sana dedi.o da biraz ağrılı bir aşı imiş.bakalım.iğne korkumd avar.:))))))))senağlama
bu kokrkaklıkla ben nasıl doğuma gideceğim onud abilmem.
düşünmemeye çalışıyorum şimdilik tabi.
sağol canım merkaın için

ay allahım güzle muhabeetler verisn.
canım bende az önce memleketeki ablamı aradımç
pazar günüde burdak i ablama gidecğim inşallah.ç.
ama 2 küçük kardeşim de memlekette.of anam babam da memlekette .ne olacak bu halimiz bilmem.mecbur gurbete devam.rabbim iyi oldukalrını bilmyei duymayı d nasip etse ok güzel.rahat olsunalrda değil mi?a.s.

ben geldim kızlar
annemler bendeydiler bu akşam.bulaşıkları yıka ortalığı toparla derken geç oldu işte
selam verip kaçıyım dedim.iş var yarın malum
nevinim eşin nasıl oldu yaa.gelemediğine göre düzelemedi daha heralde.bir an önce iyileşir inş.
herkese iyi geceler.iyi uykular

günaydın arkadaşlarım.dün akşam çok güzel geçti.ablam annem ben.msn lede abimle, haydeçle konuştuk.oh be insanın ablasınada ihtiyacı oluyomuş.sarıldık birbirimize.öptük yanaklarımızdan.ALLAH BİLİR YA ARTIK NE ZAMAN KAVUŞURUZ senağlama..
saglık olsun.herkes hayat mücadelesi veriyo işte.gurbet her birimizi savurdu ayrı ayrı illere...
GÜNAYDIN ÇİLEGİM.NASILSIN BACIM...a.s.a.s.a.s.

denefim canımmmm en kısa zamanda tekrarlanır inşallah Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın:1hug:
berinim pinkim çilekim ve henüz gelmeyen diğerleriiii bizde sizi öpüyoruzzzzzzzŞenizŞeniz

slm canlarım nasılsınz?myhopem burlardamısın ısıgın parıl parıl parliiii yegenım nasıl baklım?tekmelerı ne alemde?
denefım hadı allah kavustursun tekrar canım.darısı ben gıbı hasretlık cekenlere....
ve butun arkidişlerım hepınızı ççok öpüyorum

burdayım canımmmmm geziniyordum birazzz
yeğenin çok iyiii artık ben burdayım diyorr ee yolu yarıladık nerdeyse değil miiiii siz nasılsınız canımmm:1hug:

bızde ıyıyız çok şükür bır yarmazlık yok öyle böyle derken yol yarılandı gercekten 23. haftaya gırecez bızde.karnım büyüdü baya.75 kılo oldum bu arada.ama kendımde yüzümde abartı kılom olmadı çok şükür karnım büyük ınsallah bebegıme gıder kılolar.hayırlısı allah tan

benimde iki haftadır çıktı göbiş birazcık ama çok da belli değil bilmeyen hamiş demez yaniiiiii tabi gün geçtikçe genişliyoz daha 1 hafta önce giydiğim pantola sığmaz oldummm etekler desen fermuar yarı açık anca oluyorr hamile elbisesi dahalık olmaz ne yapacam bilmem yaniii:sm_confused:

slm kızlar.......
uclu test yuzunden cok kotu 4 gun gecırdım........buradakı drum dırek amnıyosentez dedı.gunlerdır uyuyamadım,yemek bıle yıyemedım doğru durust.klava::tomato:bugun tup merkezıne gttım oradakı drum bugun musaıttı ancak.........daha once tlfda da bıraz rahatlattı ama yınede ıkna olmamıstım..oradakı dr um cok kızdı ıkız gebeye nasıl uclu test yapar dedı bızım kanla ılgılı hıcbır testle ısımız yok,ıkızlerde hersey ultrason ölçümüdür dedı.......veeeeeee hamdolsun en azından smdılık ultrasonda hersey yolunda cıktı:Saruboceq::Saruboceq::dance kadar kızdımkı buradakı dra gunlerce psıkolojımızı bozdu her ıkı bebektede rısk yuksek ve amnıyosentez sart dedıkötükedihüso:tomato:klavasıkolojımızı hıc dusunmeden harcıyorlar bızı.....ınsallah hwersey yolundadır tup merkezınde bıkac dr la gorustum hep aynı seyı soyledıler ve olcumler ıyı cıktı sukur:Saruboceq::Saruboceq:
bu arada bırı kız,bırı oglan.......hepsının onemlısı kuzularımın saglıgı tabısenağlama:asigim::Saruboceq:

canım lotusum .insallah herşey gönlünce olacak.sen moralini sakın bozma.biliyorsun ben ne kötügünler geçirdim.ALLAH insana herşeye dayanma gücü veriyo.ben inanıyorm bebeklerin çok saglıklı ve yaramaz olacaklar.hem sana hemde eşine kök söktürecekler.
dualrım seninle guzum....ALLAH CÜMLEMİZE SAGLIKLI VE HAYIRLI EVLATLAR VERSİN.HEPİNİZİ TEK TEK ÖPÜYORUM.
ablamı gönderdim denizliye.1 akşam da olsa güzel vakit geçirdik.şimdilik bana müsade canlarım.dün akşamda 2 de yattım.çok uykusum ve yorgunum...sizleri seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…