- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #5.881
slm kızlar inş iyisinizdir uzun zamandir gelemdim artıkta gelimiyecegim eger merak edenler olursa dedim haber veriyim diye doktora gittik arkadaşlar herşey normal dedi sitresten ve bebek düşüncesini kafandan att dedi ben buralara girdikçe daha çok takıyorum inş günün birin de buraya anne oldugumun haberi için gelrim inşş anliyosunuzdur kendinize çok iyi bakım hamiş kalan olursa özelden yazsın banasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015::a015::a015:[/QUO
pekı esracım nasıl ıstersen.....senın ıcın nasıl ıyı olacaksa oyle yap...yalnız bızlere ozelden msn adresını bırakırsan sevınırız arada hbrlesırız merak etmeyiz barı senı...aradada topıge ugra ya hepten boslama bizi....opuyorum canım...Şeniz
slm kızlar inş iyisinizdir uzun zamandir gelemdim artıkta gelimiyecegim eger merak edenler olursa dedim haber veriyim diye doktora gittik arkadaşlar herşey normal dedi sitresten ve bebek düşüncesini kafandan att dedi ben buralara girdikçe daha çok takıyorum inş günün birin de buraya anne oldugumun haberi için gelrim inşş anliyosunuzdur kendinize çok iyi bakım hamiş kalan olursa özelden yazsın banasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015::a015::a015:
ahh kuşum benimm :teselli:
kıyamam ben sana
biliyor musun bende bu vesileyle itiraf edeyim
bende de buraya takılmaya başladıktan sonra öyle bi endişe ve takıntı olmaya başladı
elimde değil kontrol edemiyorum bunu ister istemez etkileniyor insan senağlama
sana hak veriyorum cnm
Allah hakkında hayırlısını versin a.s.
endişe yok yasak aaaaaa
yakışmıyor benim güzel çileğime.
lütfen lütfen stopppppp endişe stopppppppppp
aslında ben tam tersini düşünüyordum etrafımız çocuklu insanlarla dolu ve bazı insanlar iyi niyetli bile olsalar kırıcı olabiliyorlar bazısı da bir marifet olarak görüyor anne olmayı Rabbimin nasibi demiyorlar bizi de anlamıyorlar ne bileyim ben kullandığım ilaca bakarken buldum bu siteyi ne yazsam karşıma çıkıyordu vardır bir keramet dedim giriş o giriş ama inanın bana çok iyi geldi benim gibi ne çektiğimi bilen beni anlayan insanlarla beraber olmak birbirimize dualar etmek birimizin sevincini tüm topik olarak paylaşmak üzüntümüzde birbirimize destek olmak beni rahatlattı belki de bu sayede tedaviye ara verdiğim zamanda geldi oğluşum kim bilirrrr burası olmazsa evde akşama kadar kurup duracaktım bebek fikri hep aklımızda zaten atmak imkansız hele benim için malum nedenlerden daha da imkansızzz esracım sen tabiki daha iyi bilirsin inşallah senin için en doğru olanı yaparsın ve en kısa zamanda burdan bize hami$immm müjdesini verirsin canımmm ama benim içinnnn iyiki varsınız kızlarrrrrrr:1hug:
canım bende geziniyordum şimdi gördüm seni biz iyiyizzz bu sıralar madensuyuna taktım okudun mu bilmem sitede de topiği var hamilelikte içmek iyiymiş ama nitrit nitrat amonyum olmayacakmış içinde kaç gündür araştırıyorum sağlık bakanlığı nitrat 25 mg/l altında olacak demiş neyse işte bakıyorum markalara nitrat nerdeyse hepsinde var ama 5.75 falan civarııııı sanırım içilebilirr işte hergün düzenli tüketimi tavsiye ediyor doktorlar duydun mu bilmemmmm bu arada siz nasılsınız canımmmmm:1hug:
mumucummmm sobeeee yakaladım seniiiiiiiiia.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?