Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

sağolun günaydın alhancımm denefçimm a.s.

evet swetim az kaldıı şükür bu kiloların bitmesine kaydirigubbakcemile2

biraz işlerim var öpüyorum hepinizi Şeniz

tünaydın kızlar bugün keyfim yok başım ağrıyo sabahtan beri uzanık vaziyetteyim yine gidip yatıcam kursa gitmem lazım ama halim yok bugün evde dinlenicem hoşçakalın canlarım..

selam kızlarrrrkaydirigubbakcemile3
lotusum canımmm çok sevindim inşallah sağlıcakla kucağına alacaksın bebişleriniiiii hiç korkma sennn yeğenlerimiz çok iyii annesiiii
birileri ev temizliği mi dediiii benim sağolsun toplayan değil dağıtan bir eşim var hiç anlamaz ev işinden-5 erkek kardeşler genelde kız olmayınca erkekler alışık olur ama benimkinde ters tepmiş işteee-ama yapmama da kesinlikle müsade etmez zaten malum nedenlerden bende cesaret edemiyordum ancak başlamıştım yavaş yavaş bişeyler yapmaya malum 4. ayıma girdim diyee geçen kontrolde doktorum usgyle bakarken durduk yere iş yapmıyorsun değil mi diye sordu kanamalar harici hiç sormamıştı kafama taktım bişey gördüde bana mı söylemiyor diyeee neyse tabi ona yok yapmıyorum dedim ama aslında yalandı tabi o gün bu gündür pek bişey yapmıyorum korkudan ev aldı başını gitti yokki kız kardeşim gelsin yardım etsinnnnn ne yapayım yeterki bebeğim iyi olsun diyorummm da ne yapacam bende bilemiyorum açıkçasııı:sm_confused:
denefim swetem nevinim nehirim nazım çilekim pinkim radyoloğum alhanım berinim ve gözükmeyen diğerleriii hepinizi öpüyoruzzzzzzzŞenizŞeniz

canım bende evde pek iş yapmıyorum bu aralar ev aldı başını gidiyor ..senin ilk hamileligin mi myhopem

slm kızlar.......
nevınım cok cok gecmıs olsun canım sıze....esler hastalanınca kaygısı bıze dusuyor dımı??insallah hepımız hep saglıklı oluruz.....:teselli:
nehırcım ınan su test yuzunden 1 haftamız zehir oldu..ınsallah tup merkezındekı drum haklıdır.smdılık bır sorun gozukmuyor dedı.....onlar da kul sonucta ALLAH yanıltmasın drlarımızı:Saruboceq:dedıgınız gıbı kımseye rısk yok demıyolar ama benım ıkı bebısımede yuksek rısk dedı buradakı dr....senağlamasenağlamameger ıkızlere bu test yapılmıyomus bıle.klava:bunu bende bılıyodum ve soyledım ama kabul etmedı ve testı yaptı buradakı dr:tomato::mymeka:
denefcım bu ara zaten ordan oraya kosarken yoruluyosun bıde ev ısı dımı???????napsakta kökü kurusa su ıslerın dımı amasırnaşık şey
svetım canım topıc halkı toplanıp gelsekte senın kocişi bıraz korkutsakmı acabaklava:hem hamıssın,hem tum gun calısıyon hem ev ısı kusursuz olacakmıs oylemı:mymeka:yok yok bız kesın korkutmalıyız onu uzmesın arkadasımızı bakiimmmmmmma.s.
myhopem,alhanım,berrıncım hersey yolundamı canlar????Şenizmumu hadı bı hbr et bıze guzelım ya ozledık:1hug:
radyolojı,naz ıkız ıstıyoruz dıyosunuz ya ınsallah hersey hepımızın gonlune gore olur be kızlar...hayırla ve saglıkla hepımıze nasıp olsun ınsallah:Saruboceq:
pınkcım nıye keyfın yok canım hastamısın????:teselli:cılekcım masallah gıdıyor kılolar oylemıdelikafadulden
smdılık kkdayım kızlar topıclerı gezıcem bıraz...opuyorum herkesı......

Son düzenleme:
slm kızlar inş iyisinizdir uzun zamandir gelemdim artıkta gelimiyecegim eger merak edenler olursa dedim haber veriyim diye doktora gittik arkadaşlar herşey normal dedi sitresten ve bebek düşüncesini kafandan att dedi ben buralara girdikçe daha çok takıyorum inş günün birin de buraya anne oldugumun haberi için gelrim inşş anliyosunuzdur kendinize çok iyi bakım hamiş kalan olursa özelden yazsın banasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015::a015::a015:

ahh kuşum benimm :teselli:
kıyamam ben sana

biliyor musun bende bu vesileyle itiraf edeyim
bende de buraya takılmaya başladıktan sonra öyle bi endişe ve takıntı olmaya başladı
elimde değil kontrol edemiyorum bunu ister istemez etkileniyor insan senağlama
sana hak veriyorum cnm
Allah hakkında hayırlısını versin a.s.

canım sana faydası olacak herşeye biz razıyız.
allahım tez zamanda bebek müjdeis ile akrşılaştırısn bizi.
arayı uzatma inşallah
her şey çok güzel oalcka hoşçakal canım.bekliyoruz ,buradayzı :)a.s.

endişe yok yasak aaaaaa
yakışmıyor benim güzel çileğime.
lütfen lütfen stopppppp endişe stopppppppppp

endişe yok yasak aaaaaa
yakışmıyor benim güzel çileğime.
lütfen lütfen stopppppp endişe stopppppppppp

:roflol:

tamam ablacımm kızma
ama şu varkii burda bu işin ciddiyetine vardım
bu da beni tedirgin ediyor ister istemez
ama Rabbime tevekkül ediyorum
o en iyisini bilir hakkımızda a.s

aslında ben tam tersini düşünüyordum etrafımız çocuklu insanlarla dolu ve bazı insanlar iyi niyetli bile olsalar kırıcı olabiliyorlar bazısı da bir marifet olarak görüyor anne olmayı Rabbimin nasibi demiyorlar bizi de anlamıyorlar ne bileyim ben kullandığım ilaca bakarken buldum bu siteyi ne yazsam karşıma çıkıyordu vardır bir keramet dedim giriş o giriş ama inanın bana çok iyi geldi benim gibi ne çektiğimi bilen beni anlayan insanlarla beraber olmak birbirimize dualar etmek birimizin sevincini tüm topik olarak paylaşmak üzüntümüzde birbirimize destek olmak beni rahatlattı belki de bu sayede tedaviye ara verdiğim zamanda geldi oğluşum kim bilirrrr burası olmazsa evde akşama kadar kurup duracaktım bebek fikri hep aklımızda zaten atmak imkansız hele benim için malum nedenlerden daha da imkansızzz esracım sen tabiki daha iyi bilirsin inşallah senin için en doğru olanı yaparsın ve en kısa zamanda burdan bize hami$immm müjdesini verirsin canımmm ama benim içinnnn iyiki varsınız kızlarrrrrrr:1hug:

kesınlıkle duygularıma tercuman olmussun myhopemŞenizherkesın kısısel tercıhı farklı tabı...bende rahım fılmı ıcın bır dadandım buraya bırakamadım...ıyıkı varsınız:enbuyukkk:Şeniz

slm canlarım sizileri özlüyorum ama insanın idealleri değişince ilgi konularda çok değişio yani bi bebek çok isterken şimdi korunayımmı diye düşünüyorum çok zor günler benim için,herşeyi gidişatına bıraktım çünki uğraşmaktan yoruldum eşime bıraktım artık ne biliosa onu yapsın inşallah bi gün bebeğimiz olsun diye ğraşmadığı için pişman olmaz, sizleri öpüyorum

zuhalim sorunu pek anlamadım ama hakkınızda hayırlısı olsun canımmma.s.
pinkim hoşgeldinnnnnn:1hug:
ama ben heran gidebilirim malum eşim geldi biraz meşgul şu ara birazdan dikilir tepeme pc devir teslim derrr en iyisi ben şimdiden iyi geceler dileyeyim hepinizeeeee

ben tersini idaa etmiyom cnmlarım sadece kendimi çok verdim yatıyom çocuk niye olmuyor klakıyom çocuk niye olmuyor kalakr kalmz kendimi niçin hamile kalamiyorum sayfalarında buluyom bunun sizlerle hiç bir ilgisi yok iyikiiiiiii varsınız benim hayatimda başim sıkışınca size koşuyom acısıyla tatlisiyla ama birazda hamilelik konusunu kafamdan atlamk istiyorum buda burda olduça atamadım bu topikle ilgisi yok canlarım buraya girdim elim kolum rahat durmuyo mutlka bir yerlere giriyom bu arada hamilelige degil kafamı daha çok işime yarayacak şeylere yormakistiyorum bir nevze hamile kalmamayı unutmak istiyorum haa buarda iyiki varsınız ben arada ugrayacagim bunu açıklamammin sebebe merak etmeyin beni diye isteyenlere msn adresimi verebilirim

herkese ıyı aksamlar......................
zuhalcım hakkında hayırlısı olsun canım...tabıkı once evındekı huzurun onemlı......bu zor gunlerı cabuk atlatırsın ınsallah.......:Saruboceq:
esra ozelıme msn adresı yollarsan sevınırım canım..msn e cok nadır grıyorum ama kopmamamız lazım dımı ama.......Şeniz
myhpem ısıgını gordum ıyımısın???a.s.pınkım sen nasıl oldun?????:1hug:

ben kk dayım kızlar topıclerı gezıyorum arada ugrarım ok?????

canım bende geziniyordum şimdi gördüm seni biz iyiyizzz bu sıralar madensuyuna taktım okudun mu bilmem sitede de topiği var hamilelikte içmek iyiymiş ama nitrit nitrat amonyum olmayacakmış içinde kaç gündür araştırıyorum sağlık bakanlığı nitrat 25 mg/l altında olacak demiş neyse işte bakıyorum markalara nitrat nerdeyse hepsinde var ama 5.75 falan civarııııı sanırım içilebilirr işte hergün düzenli tüketimi tavsiye ediyor doktorlar duydun mu bilmemmmm bu arada siz nasılsınız canımmmmm:1hug:
mumucummmm sobeeee yakaladım seniiiiiiiiia.s.

canım bern arada maden suyu ıcıyorum ama dedıgın ozellıklere sahıpmı bılemem......az evvel yıne ıcmıstım..bak şişe elımde henuz akmınanın yesıl klasık soda şişesi..nitrat 1,24mg nitrit 0 yazıyor bacım bu olurmukıhihoyyytsagol uyardıgın ıcın.....a.s.
mumu burdamıydın demek ıyımısın canım?????????Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…