Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canım arkadasım ablanla en yakın zamanda yıne kavusursunuz ınsallah....:Saruboceq:sagolasın ıyı dıleklerın ıcın...jhepımız ıcın hersey yolunda olsun hep........benım net sıkıntılı heralde bu ara sayfalar donuyor zor acılıyor....gec gordum senı....hadı yat uyu sen gulum bı pazarın var zaten.....opuyorum senıŞeniz:1hug:a.s.

Allahım meleklerini korusun bacım.iyi geceler.....öle yememezlikte yapma....bebelerinin senden alacakları besine ihtiyaçları var...senin kanınla hayata tutunuyorlar canım.sen vitaminli şeyler yeki bebeklerin kilolu olsunlar...öpt canım seni.:a015::a015::a015:

ıyı geceler canım.....bende cıkıyorum sımdı cok sıkıntılıydım bugun........yatıcam hemen.......ALLAHA emanet ol.ıyı geceler canım opuyorumŞenizŞeniz

alhancım myhopem lotusum denefim ne güzel kaynatmışsınız
bebeklerimizde iyiler çok şükür lotusum gözün aydın ne güzel kız valla
biri kız biri oğlan allah banada ikiz nasib etsin ikisi aynı anda çıkar
iyigeceler diyeyim bari çokdan yattınız ama bende yatıyorum şimdi
kocişin namazı bitsinde yatak soğuk yanlız yatmak istemiyorum:::))))

Selam kızlar,biraz aradan sonra geldim şükür...

Kocişim 2 gündür iyi şükürler olsun.Adam 2 gün cayır cayır yandı ateşten,39.8'e çıktı ateşi,antibiyotikle 2 günde anca düştü.

Dün çarşılardaydım,yarın annem ve babamın evlilik yıl dönümleri,onlara hediye aldım,ordan dükkana gittim,sonra eve geldim falan filan,dünya telaşı anlıcanız:)))
Birazdanda alışverişe gidicem,akşama görümcem gelicek,salı günüde günüm var,alışveriş yapmak şart oldu:)))

Hepiniz iyisiniz şükür...
Lotusum ben bu testleri anlamadım gitti zaten gülüm yaa,bn şu ana kadar her şey yolunda risk yok diyeni duymadım,sizler duydunuz mu bilmem?İnsanın kafasını karıştırıyor,moralini bozuyor sadece..Neyseki tüp bebek uzmanı seni rahatlatmış ve sonuçların da güzel çıkmış elhamdülillah.He he ben demiştim bence 2.si kız diye...Ohh ne güzel yaa,maşallah sübhanallah Rabbim nazarlardan korusun hepinizi....
Denefim Allah kavuştursun bacım...
Radyolojim,Alhanım,Myhopeçum,Nazım,Pinkim,Çileğim,Swetim,Mumucum ve ve ve tüm dostlarım öpüyorum hepinizi kocamanŞenizŞenizŞeniz
Görüşmek üzereee...

Herkese iyi akşamlaarr.. Lotusum çok sevindim sonuçlarına. Bende ablam gibi anlamadım gitti ş testleri. Sonuçta kesin bilgi vermek için değil. Sadece risk tahmini. Diyeceğimki tam sonuç verseler neyse ama herşey tahminden ibaret. E böyle olunca tehlike yoksa bile insan varmış gibi düşünüyor ve kendini yiyip bitiriyor. Çok şükür birşey çıkmamış.Çıkmayacakta Allah'ın izniyle. Sen şimdi isim düşün kızına oğluna. Odalarını düşün. Ben nasıl baş edecem ikisiyle birlikte diye tatlı tatlı hayaller kur. Sıkma canını inşallah.

Denef ablam Allah kavuştursun. Neyse arada bir görüyorsun çok şükür. Gurbette zordur. Bilmeyen anlamaz herhalde. Bende bilmiyorum :)) Am insanın canları uzakta olunca insanın canı yanar doğal olarak.

Alhancım kaç kiloyla hamile kaldın sen. Kaç kilo aldın hamileliğin boyunca? Kız en çok kilo 8. 9. aylarda alınır derler. Ne olcek bakam. Olsun sen hayırla sağlıkla doğumunu yap kilolar elbet verilir.

Herkese iyi akşamlar. İyi pazarlar. Görüşmek üzere :))

merhaba kızlar.
sizi çok özledim.iki gündür girememiştim.ne dün ne de bugün vaktim olmadı girmeye.bütüngün temizlik yaptım bugün.bende bel fıtığı var.her temizlik yapışımdan sonra olduğu gibi bugün de belim çok ağrıyor.kalçam da çok ağrıdı.ama naapıyım yaa.yapmadan da olmuyo ki.şuan ayağa kalkmak ölüm benim için.kalçama bıçak saplanıyo gibi.biraz dinlenirsem geçer inş.
lotusum çok sevindim canım.rabbim ikisini de sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin canım.darısı bizlere inş.
ben de naz gibi ikiz olmasını istiyorum.,ikizleri çok seviyorum.hayırlısı olsun bakalım

günaydın
hayırlı haftalar hepimize.
inşallah güzle haberler ile şenlenir haftamız,günlerimiz,
hepinize kucak dolusu kısmet diliyorum,bereket diliyorum ,sağlık diliyorum.
allah her zaman mutlu ve huzurlu olmak nasip etsin.
hey uykucular.
ama ben uyandım bana ne siz de uyanınnnnnn hadi ama bakın akr yaüıyor ama tutmuyor daha hadiiiiiiiiii

günaydın arkadaslarım....
hayırlı haftalar herkese....,
nasılsınız ?tatılınız nasıl gectı bakalım?
ben ıyıyım çok şükür kızımda ıyı sanırım arada ben burayım deyıp tekmelıyo...sabah programlarına bakıyoruz.
nehırım 68 ıle hamıle kaldım canım boy 1.70 fazla kılo almıs gıbı durmuyorum ama karnımda sanırım kılolarım.bırde vıtamıne baslayalı kılo aldım ben dr vıtamın kılo yapıyor dedı.bakalım bıraktıracakmı?

swetım sanada günaydın canım online görüyorum senı ama yoksun sanırım işe daldın yine....kolay gelsın canım

günaydın ,günaydın fıstıklar.
radyolojim geçmiş olsun..aman dikkat et kendine....bel agrısıda bişeye benzemez.
ya ne bu kadınların temizlik yüzünden çektigi acılar of of.....temizlik bizde.ütü bizde,bulaşık bizde.imdat yardım edin diye bazen bagırasım geliyo.işleri görünce...laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

günadyın arkadaşlar.
ben evet online dim ama sörf yapıyor ve birazda iş yapıyorudm.
göremedim canlarım sizi.
çilekçiğim .çilek bahçeisnde mekik çeken bu hoş hatun sensin galiba.hadi bir şey kalmamış çilekli hatun.
alhanım bebeğine selam sçyle bziden.
ahhh denefim ahh
o işelr yok mu o işerl beni öldürüyor.
ben de dün aslıdna ablma gidecektim baktım kar yağıyor.
eşim de kardeşi ile işi vardı dışarı çıktı.
neyse dedim.bir ev temizleyyeim.sildim süprüdm banyo tuvalet derken ,bacım vakit geçmiş farkıdna değilim.
bir baktım nefes nefesyim.ben bugünelrde birazcuk yürüsem hareket etsem böyle nefes nefese kalıyorum.nedne bilmem.
acaba kan sayımı mı düştü gene ki.
ve beyefendii gelince aaa banyoyunun tıkacı bilmem nesi niye unutyorsun diye birde bana çattı.
la havle deidm ya
temzilik yapıyorum tabi ki açacağım tıkaçları sende tak değil mi.
offffff offffffff
deli edecek bu temzilik işleri beni offfffff

denefıım hosgeldın canım.haklısın valla ne varsa kadınlarda var.benım yattıgım dönemde esım allah razı olsun her işimi yaptı.yaparkende dıyorkı bu kadınlar neler cekıyormuş hergün aynı işlerı nasıl yapıyorsunuz dıyordu.yaaaaa dedım anlayın karılarınızn kıymetını.dısardan bakarken böyle yorucu görülmüyormuş ....şimdi anladı ama :)

asla uzaktan göründügü gibi degil.erkeklere kolay geliyo ev temizligi...toz görmeye dayanamazlar ...yemek olmasa kaşlarını çatarlar....eeee yeter be diyom bende bi insanım.anamın evinden sana hizmetçiligemi geldim diyom..delikafadulden..deyince benim koca susuyo..kaydirigubbakcemile3
günaydın swethome,günaydın çilekim,günaydın alhanım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…