Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

benimkinden azmışşşş olur herhalde ya gittiğim markettede her marka yokki karşılaştıramıyorum fazla neyse bende akmina almaya başlayayım o zamannnnkaydirigubbakcemile5
mumucum ben yazarken buradaydı ama yine gitmişşşş bari biz iyiyiz deseydi yaa böyle hepten merakta bırakıyor bizleri inşallahh herşey yolundadırrrr

offff saatlerdır kk dayım topıc sınek avlıyor ya kızlar.........:çok üzgünüm:bırazdan yatarım bende.....optum herkesıŞeniz

günaydın canlarım.
pinkim geçmiş olsun bacım.bacım nazar degdi sana . o kadar aktifsinki kıskandım bacım..
zühalim herşey yolunda olacak.eşin elbet pişman olacak.şimdi degil ama.ilerde yaşlandıgında....keşke bizimde bi çocugumuz olsaydı diyecek.
lotusum ,canım sen nasılsın.moralinin düzeldigini farkettim.inan çok mutluyum senin adına.
myhope canım sende iyiki varsın...a.s.a.s.
esracıgım sen nasıl istiyosan öle yap bacım.hep hamile kalamama duygusunu yaşatıyosa kk sana biraz uzak dur bakalım.belki buraya birgün hamileyim diye yazarsın insallah
çilekim korkma bacım senin tez zamanda beben olacak .sende benim gibi şu borçları bi bitir.sonra yegen bekliyoz canım...
swethome canım nerdesin sen bakem.duygusallık yapar hamileleik.olsun ya....hamileleligin tadını çıkartmaya bak.
diger canlarım hepinizi çok öpüyorum..ALLAHA emanet olun.

Son düzenleme:
günaydın canlarım.nasısınız.
ben iyiyim ama biraz korkuluyum.adetimin ikinci günü bugün.yarın doktora gitmem lazım tekrar.üçüncü günü gel demişti çünkü.yumurta takibi için.hayırlısı olsun bakalım.

günaydın canım arkadaşlarımm a.s.

çilekim korkma bacım senin tez zamanda beben olacak .sende benim gibi şu borçları bi bitir.sonra yegen bekliyoz canım...

Şeniz inş. denefim inş.. Şeniz
Rabbim hayırlısını versin

Lotusum hep hatrımı soruyorsun Allah razı olsun ama bi türlü karşılaşıp sohbet edemedik.

hepinizi öpüyorum

günaydın geldim minik kuşlar
naıslsınız.
aşı odukkkkkkk bugün
acımadı aslında,kan tahlilini d ealaım dediler o daha çok acıdı valla,
ama aşının gazabı sonra çıkıyormuş,duyduğuma göre ,gece ateş ve ağrı yapıyormuş sanırım,
ama ne yapalım sağlık için laızm umraım ihmal etmeden 5 turu da yaptırırım.
tetanoz aşısı her insanın muhakkak yaptırmaıs gereken aşıymış kızlar.
siz de şimdieden gidin .hamlileliği beklmeyin.10 sene zaten vucudu koruyormuş.5 turu tamamladığında.
tavsiye ederim.vakti varken yaptırın.bir küçük kıymık bile bulaştırabiliyomuş.
işte böyle yani anlayacağınız bol iğneli bir sabah yaşadım.
hepinize selam ve sevgi ile kucaklıyorum

günaydın sevgili arkadaşlarıııııııımmmm,

desteğiniz için teşekkkür ederim sizlere ayrı ayrı

artık böyle kendi haline bıraktım ya daha doğrusu ayrılmayı düşündürecek kadar bebekten filan soğuttularya artık günlerim daha kolay geçio nedense aklıma gelmio artık çok istediğim bebek, duygularım karmaşık,artık eşimden bebek istemiyorum sanırım evet doğrusu bu ben kendimi bağlamak istemiyorum sonunun ne olacağını bilmediğim bi evliliğe aklıma hep en son tartışmada göğsümü yumruklayıp haykırdığım ağladığım an gelio ve ben bu insanalara neden bi evlat vermeye çalışıyorum diyorum şimdi bebek için üzüldüğüm zamnlar ne kadar yersizmiş diorum, insan demekki herşeyden önce huzuru olmalıymış bi aile için

evet zuhalciğim, sen huzurlu olamlısın ki ,geleceğe dair planlar yapasın.
uamrım bir an evvel sorunlar çözülür ,hayatıun daha güzel ve huzurlu olur.
sıkma canını canım.zaman zaman bu duygular her evde oluyor,neden evlendim,neden bu neden şuu felan diye gececek inşallah

Allah yardımcın olsun zuhalcimm
Rabbim kalbine ferahlık versinn huzur versin
huzur bambaşka bişeydirr ekmek gibi su gibi
bence de olmazsa olmazlardann
onun için zaman ne göstecerek bakalım
ona göre hareket etmen lazım

tünaydın canlarım nasılsınız cümleten?
swetım gecmıs olsun hadı atlattın asını.ama cok korkulacak bişey değilmiş dimi?bana fazla ates yapmadı sadece kolum biraz şiştı ve sancım oldu üstune yatamadım.haa bu arada 3 gün banyo yasak unutma emı canım.sana söyledılermı bunu?
zuhalım senı anlayabılıyorum ama kendını paraladıgınına deymiyor dimi yanı evlat için herseye deger de o ınsanlara cocuk vermek tuhaf olur gıbı.yanı bır bebek sevgı dolu bır ortamda büyümeli nerden cıktı şimdi bu dıyen ınsanlarda o sevgı yok maalesef.kendını üzme ne olur.rabbım hayırlı zamanda nasıp etsın insallah.
esracım haklısın canım bende bır ara senın gıbı düşünmüştüm biliyormusun ama uygulamadan bebişim geldi.ınsalah sana bir süpriz yapar kısa zamanda...
teknıkerım canım benım ınsallah bısey cıkmayacak yarın.sakın gıtmemezlık yapma emı?1 ay daha ertelenır tedavın.baslamak bitirmenın yarısıdır unutma emiiiiii?
denefım çileğim siz nasılsınız canlarımmmmm?
lotusum myhopem berinim bebısler nasıl bakalım?annelerını üzmüyorlar dımı?

aaa banyı mu yapmayacağız onu söylemediler ama bana
bnde yapmazsam şimdi çatlarım
ya hastane giib bir yere gidince uyuz olmuş gibi oluyorum ben .
banyo yapmadan rahatlayamıyorum.ufffffff
şimdi araayayımda sorayım bari

Valla alhanım çok şükür ben atlattım.bana yap deidler.
Yani ben de çok sıcak yapmadan ılık bir duş alayım diyorum.
Yine de ters bir şey olmasın ama ben de sıcak suya dayanamam,hem uzun kalırım hem de sıcak severim.:)))))))

selam kızlarrrrkaydirigubbakcemile3
eve şimdi geldim harika bir buluşma gerçekleştirdik sakaryalı arkadaşlarımlaaaa:lepi:
zuhalim inşallah biran önce herşey yoluna girer evine huzur gelir canımmmma.s.
denefimm radyolojim swetemm-darısı benim başımaa birde gidebilsem şu sağlıkocağına geri atıp atıp duruyorumm-alhanım çilekim pinkim lotusum esram nazım berinim ve arada cee diyen diğerleriiii hepinizi öpüyoruzzzzzŞenizŞeniz

hoşgeldin myhopçum a.s.
demek sakaryalı kulüpçülerle buluştun öyle mi ne güzell
anlatsana biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…