Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hepinize iyi akşamlar hanımlar zannedersem hepiniz evlisiniz.anne adayları başlığını görünce yazmadan duramadım.ben yalovadan gülçin,22 aylık evliyim eşim 14 aylık asker... benide aranıza alırmısınız yeni yeni
arkadaşlarla tanışırım ne güzel:)bebeğim yok ama olmasını istiyorum tabiki.evliliğimin 3.ayında ve 1.5 ay önce bi düşük geçirdim,bu düşüklere rahim ağzında bulunan kistin neden olduğunu söyledi dr.yarın ufak bir operasyonla alıcaklar kisti ve ondan sonra bir eengelim kalmıcakmış inşallah....biraz öncede dediğim gibi yeni arkadaşlarla tanışmak çok isterim.fotoğrafım yok kusura bakmayın eşim kıskanç olduğundan izin vermedi resim koymama

Ne güzel myhope buluşma resimleri eklnirse bize burdan bir link veriri misi bakalım biz de be olur...................
Ben bütün mesajlara bakalmıyorum seni de görmek isterim tatlı hamişim.

hoşbulduk çileğimmmmm:1hug:
ev buluşması yaptık aslında 3 hafta önce de vardı ona misafirim olduğundan katılamamıştım çok güzeldii arkadaşlarımın hepsi çok samimi çok içten bir aile gibi olduk her buluşmayı iple çekiyorum keşke imkanımız olsa sizlerle de böyle buluşmalar düzenleyebilsek değil mi hepinizi öyle merak ediyorum kii

GGOZEN hoşgeldin canımmmmm anne olmak isteyen herkez bu kulübün doğal üyesidir zatennnnn:lepi:inşallah kistten de hayırlısıyla kurtulursun canımmmmm
swetem tabiki veririm hele bir eklensinler deeee ama şimdiden söyleyeyim malesef nasılsa getiren olur diye herkez fotoğraf makinesini evde bırakmış tellede çekim pek güzel olmadııııı artık ne çıkarsa bahtımızaaaa-tatlicadiarzu-

alışmak sizleri tanımak belki biraz zor olucak ama aranıza aldığınız için teşekkürler sağolun

slm arkadasım aramıza hosgeldin ınsallah kistinden kurtulur ve yavrunu kucagına alırsın canım.ayrıca resım koymana gerek yok benımde kendı resmım degıl zaten :) burda arkadaslıklar cok içten ve samimi bence vazgecemeyeceksın sende.

İyi geceler kızlar...Bugün günüm vardı,ayy çok yoruldum yaaa..Bide topuklu ayakkabı giymiştim hepten yoruldum:)))Dünde bütüüüüüüüün gün temizlik yaptım..Biraz ağırım galiba:))))

Eeeee sizlerden naber bakam..Swetim aşı olmuş,geçmiş olsun bacım,lotusum çok iyi maşallah,Myhopeçum arkidişleriyle buluşmuş oh ne güzel,Radyolojim yumoş takibine başlıyo yaşasın..

Esracım,bacım sen bilirsin..Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap canım,bizler buralardayız güzel haberler bekliyoruz inşallah...

Zuhalcim,daha mantıklı olmuş bu düşüncen bence..Senin biraz kafayı dinlemeye ihtiyacın var canım,iyi olmuş iyi...Boşver etrafındakileri keyfine bak bacım,olanları yaşananları düşünüp düşünüp kendini üzme ama,kendine iyi bak olurmu?
Denefim,Çileğim,Alhanım,Mumucum sizlerde selamlar,öpücükler....

Gülçin hoşgeldin bacım,Allah kavuştursun diyim öncelikle ve düşüklerin içinde geçmiş olsun ve hayırlısı olsun diyim...Biz burda konuşup dertleşip yavaş yavaş hamiş sayımızı arttırıyoruz,inşallah sende hayırlısıyla hamiş hamiş gelirsin topiğimize...

Ben şimdi biraz oyun oynayım,kimsecikler gözükmüyo lobide:)))Bi ara gelirim yine inşallah...Muck muck muck.......

hoş geldin arkadaşım.tez zamanda anne olursun insallah.bizlerde sabırla bekliyoruz.bazı arkadaşlarımz hamile bile.umudumuzu yitirmedik .yitirmicez.sevgilerimle

Canlarım iyiki sizleri tanımışım ,iyiki geleceğin anne adayları kulubunde benimde bulunmuşum , sizlerden aldığım desteği moarali kimseden alamıyorum inanın , desteğini esigemeyen tüüm arkadaşlarımı kucaklıyorum

evt ben bi deneme süresinde hissediyorum atık kendimi ve üzmüyorum artık çünki uğruna kendimi üzdüğüm şeylerin bana hiç bi faydası olmuyo , bu denem süresinde sonuç ne olur bilemiyorum,insanın sevgisi bitince çokta bi beklentisi olmuyo evliliğinden bitti diyorum çünki sevgi ve değer gördüme inanmıyıorum ve kendimi boşa yormak istemiorum bebek isitiorum aslında hala ama eşimden istemiyorum artık nese sonuç hakkımda hayırlısı olsun
iyi geceler canlarım

zuhal üzülme canım ya..herşey yoluna girecek inşş...herşey gönlünün istediği gibi olsun hakkında hayırlısı olsun tatlımm..biz burdayız herzaman yanındayız..

hayırlı geceler canlarım
zuhalim canım.öyle söyleme yaa.sen şimdi eşine sinirlisin.o da dış etkenlere bağımlı.geçer canım hepsi.eşin biraz daha kendi kararlarını vermeye başladığında herşey daha güzel olur inş.ikinizin bi bebişi olur.hayatınız çok güzel olur .şimdi ikinizinde morali bozuktur.ayrılmak hiçbi zaman çare değil canım.çok genciz bizler daha.baazen çok duygusal,bazen çok fevri olabiliyoruz.senin yaşadıkların çok zor ama bunlardan daha fazla zor şeyler yaşayabileceğini düşün ve de hayatını zorlaştırma bence canım.sadece sabret.sen yaşayan olarak daha iyisini bilirsin tabi.çok bilmiş çok bilmiş nasihat vermeyi de hiç sevmem :) rahatsızlığın nasıl oldu.en önemlisi o.atlatabildin mi.şu an buna yoğunlaş ve biran önce iyileş canım arkadaşım.bebişi felan boşver.zamanı gelince herşey olur inş.
nevincim denefim felin de iki lafın belini kıralım yaw
canım sıkılıyooooooooo

iyiyim pinkcim çok şükür.
takılıyorum işte.sen nasılsın.gece pek gelmezdin sen.senin de mi canın sıkılıyo :)
bu arada yeni gelen arkadaşlarım.hoşgeldiniz.ne iyi etttiniz de geldiniz.çünkü bu topik uğurlu bi topik.geleceğin anne adayı olarak başlıyosunuz.sonra geleceğin annesi olarak devam ediyosunuz.veee gelecekte de anne olarak yine devam ediyosunuz :)))))
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş.

Hımmmm Radyolojimin ışığı mavi olmuş yaaa,burun farkıyla kaçırmışım anlaşılan...

İyi uykular herkeseeee.....Hepinize kocaman iyi geceler öpücüğüŞeniz

nevınım yetıstım canım gunun yorucu gecmıs oylemı????neler yaptın bakımmcokacimcoookyada dur dur sayma gece gece acıkırım smdıkaydirigubbakcemile2
radyolojım cok sevındım senın adına hadı hayırlı olsun tedavın,yumoslar hep ıyı cıksınŞeniz
myhopem ya resım ıstıyoz bulusma resmı anlamam ben ıstıyorum gorecem senı
zuhal hep dıyorum ya hakkında hayırlısı olsun...:Saruboceq:
denefım nbr ıyımısın canım???????svetım ası olmussun hadı hayırlısı canım......Şeniz
alhancım nasıl kızın ıyımı:ecrin_bebek:
gulcın aramıza hosgeldın canımŞeniz
herkesı opuyorum kızlar......:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…