Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

radyolojim stres yapma.bu ilk ay bir günlük bir sarkam olur elbet.
çilekim amin canım.
sbah işe gerlirken kızım diyorum bebeğime ,baba iş bulacak,bu kriz bir an evvel gidecek,herkes çok iyi oalcak.korkma annem diyorum geleceğin dünya o akdar da kötü değil korkma diyorum.:)))))
yazık valla canım bilse buralardaneler oluyor korkar be ......
ama ne yapalım allahın bir lutfu dünyanın düzeni bu , allahım herşeyin hayırlısını verisn.
dün sağlık ocağında bir bayana kızdım.sıra beklerken ,yanıma geldi.,ya bu insanlarda akıl yok bu dünyaya hala çocuk getiriyoralr ,dedi.
şaşırıdm.
her yerde vzızıldayan aşı olan bir sürü bebek var..ama çok tatlılar dı maşallah.
kadın öyle deyince şaşırdım.bir tane hayırlı evlat yok etrafımda dedi. gördüğüm bir de bunlar habire dünayaya getiriyorlar ,hiç akıl yok millete dedi.
bend gülümsedim ve ben de bekliyorum.dünya kötü ama yapcak br şey yok dedim.
halbulki kabanımı çıkarmıştım.göbeğimde maşallah bayağı belli oluyor benim.
çocuğu var mı yok mu soramadım.çok yaşlı değildi.
38 yaş civarı gösteriyordu.hani gelinindne felan şikayet edecek bir yaşı yoktu.
birde konuştu flean hıhıhı hıı hıı deidm.
sorna ben hergün geliyorum buraya bana ilaçı bunlar veriyor dedi.
hayırdır dedim.tüberküloz olmuşum da dedi.
hastanede yattım felan o hikayeyi analttı.
bir an panik oldum.
karnımda bebiş olmasa korkmayacğaım.buluşır mı acaba diye.arkasından da ben girdim ,kan alan hemşireye sordum bulaşır mı diye.
hamile olunca kusura bakmayın briaz evhamlı oluyoruz deidm.
yok bulaşmaz dedi.
bir de o akdar bebek felan var korunmasız.ortada.yani inşallah bulaşmaz.her bünye bir değil.
ya çok mu konuştum ben.canım sıklımıştı da kadının ,böyle kötü haber cadısı gibi şom şom konuşmasına rahatlamak sitedim.

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız..bende iyiyim..kahvaltı edip çıkıcam evden kursa pazara anneme gidicem akşama burdayım yorulunca fazla gelemiyorum kusura bakmayın gönlüm sizlerle..

günaydın hanımlar

radyolojim saolsın gülüm cnm inşallah güzel geçer tedavin ama hemen sıkıntıyla başlama öyle pozitif düşün cnm bak tedavine başlamışın en azından beni ondanda mahrum bıraktılar hocalara bel bağlamışlar ailecek yani durumlar böyleyken umarım haklsınıdır benim geçici kızgınlığımdır inşallah

nevinırmağım,denefim ,pinkim,çilekim ve diğer arkadaşlarım sizlerde iyisinzidir inşallah sağlıcakla kalın

zuhalcimüzülme canım hakkında hayırlısı olsun inşş ALLAHIN izniyle bebeğine kavuşursun canım onlarda hocalara bağlandıklarıyla kalsınlar inşş..

Kızlar selamlarrr.....

Radyolojim hayırlısı olsun canım...Takma kafana şu regl işini yaaa,düşündükçe büyür kafanda.Gerçekten bi fark hissetmiceksin,ben defalarca adetliyken muayene oldum,bişicik yok korkacak...İçini ferah tut canım....

Swetim,dünya ne halde olrsa olsun bu dünyaya elbet çocuk getiricez,böyle garip şeyler söyleyen insanlar,çocuklar doğmadığı taktirde insan neslinin tükeneceğini düşünmüyorlar heralde...Hem belki bizim çocukalrımız,geleceğin nesilleri bu dünyayı ok güzel bi hale getirecekler dmi?

Hastanelerde bu muhabbetlere sinir oluyorum yaa,bi köşede sessize sıranın gelmesini bekliyosun,aniden biri yanaşıyo yanına,muhabbet edecek insan arıyorlar..Sen muhabbet etmek istiyonda bakalım ben istiyor muyum?Dimi ama:))))

Çileğim,ahhh ahhh hep beraber toplaşsak,yesek içsek,muhabbetin kralını yapsak ne güzel dimi?

Zuhalcim bendende sana kocaman sevgiler canım,muck....

slm kuzularım nasılsınz?ayy döktürmüşsünüz yineee.swetım ay bende olsam bende tırsardım o kadından bulasıcı hastalıklardan cok korkuyorum...
lotusum sagol canım biz kızımla cok ıyıyız masallah.tekmelerı savuruyor suan :) darısı senınkılerın basına ınsallah....
cıleğim,denefım,nazım,myhopem,zuhalım,teknıkerım,pinkim,nevınım ,nehırım ve unuttugum bütun arkadaslarım hepınızı kocaman öpüyorum

SELAM KİMELR VAR BAKAIM KULİSTE.
ALHANI YAKALAYAMADIK AMA BAKINIZZZZZZZZ

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
swethome, dimplehawk+, GGOZEN

Iyi akşamlar çıkıyorum.
Alhan.......bir türlü karşılaşamadık seninle canım ya
şimdi akşam yemeği düşünme vakti yolda düşünürüm artık bol bol
hadi byeeeeeeeee

Aaa ne demek denefim. Senin kızınada bir isim düşünüyorum ama , beğenir miisn bilmem.damla :))))))
denefin kızı damla

ay gülmekten öldümkaydirigubbakcemile3
damla,demek ismi.ya aslında güzel isim.insallah canım ya günler gelecekmi acep..hamileyken bir sürü isim düşünürdük eşimle. oderdi dedemin ismi olsun....olsun olmasın diye kavga ederdik.ah ah yaşasaydıda bebelerim dedesinin ismi olsaydı...

ya zühalim ben anlayamadım senin işini.olsu diyemi, olmasın diyemi hocalara gidiyorlar.ve neden doktor degilde hocalar....:uhm:ya kusura bakma ben acep çok mu soru sordum..

selam canlarım
topiğimiz nöbetçisiz kalmış bu gece.herkes iyi mi.
annemler bizdeydi o yüzden yazamadım sizlere.film seyrettik beraber.hani şu 8dalda oskar alan film var ya. slumdog millionaire(kenar mahalle iti milyoner).ayrıca ingiltere bafta ödüllerinin de 7 sini almış.kim 500 milyar ister yarışmasının hollanda versiyonundan milyoner oluyo genç bi çocuk.onun hikayesi anlatılıyo.güzeldi tavsiye ederim.
eşim arada bir okulundan sinevizyon getirir.duvara yansıtırız.sesi de biraz fazla açtımmı al sana sinema :))))))))))).hem de beleşe.
neyse yarın doktor var malum.son hazırlıklarımı yaptım ben şimdi çıkıyorum.mışıl mışıl uyuyan canım arkadaşlarımın yanacıklarına birer buse konduruyorum.hayırlı gecelleerr

Son düzenleme:
heyye heyyye bugün çilekten önce yazdım :))))))))
çilek selam canım, günaydın ,gelirisn şimdi diye düşünüyorum.
sen de benim gibi sabahçısın.
yolda gelirken kulube girmeyeceğim.neti açmaycağım,diyerek geldim.ama nerdeeeeeeeee ben de o irade:)))))))))

günaydın canım.ne haber.ya ben anlamıyo seni.neden kk dan uzak olmak istiyon guzu...bak selam verip çıkıyon.senin iyi oldugunu ögrenince rahatlıyoz bacım.sakın bizi sensiz bırakma.
canım ya senin heberin yokmu.mumu hamile..bilmiyosun galiba.. lotusumuz nasıl dinlendi bebekleri ona tutunsunlar diye,mumuda dinlenmede ...

Ya mumu yu biliyorum
aslında o gün öylesine yazdım
hani herşey yolund adiye bir mesaj yazar aramıza gelir ,bbeğinin gelişiminden bahseder diyedüşündüm.
Yoksa biliyorum.
Inşallah ikizdir.mumucuğumun bebeleri.
Sağlıkla doğarlar inşallah.anneleinin kucağında büyümek için.
:))))))
ben niye kk dan uzak olmak sitiyorum,çünkü bir açınca varya durmadan aklım orada kalıyor.((( işi biraz sallıyorum.
Canım sıkılınca hemen açıyorum kk yı,biraz geziyorum.
Yoksa sizden haber almadan duramıyorum ,canım,
ben ondna sorna eee bugün şunalrı yapacaktım yapmadam ,felan diye düşünürken ,içim sızlıyor,acaba diyorum çok mu takılıyorum diye.
Ya denef benim kız şimdi bana tekme atıyor ,futbolcu mu olacak yoksa son dakika erkek mi diyecekler.:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…