Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nevinim swetem çokk sağolunnn:1hug:
swetem canımmmm bence gayet güzel çıkmışsın maşallahhhh
aslında göbişim çıktı eteğin fermuarı açık giydim mecburennnnama hamilelik kıyafetlerim daha olmuyor idare edecez mecbur biraz dahaaa zaten bu gidişle eskilerini giymem imkansız onlar kışlık çünkü ama tek derdim bu olsun dimiiiisenin de fazla belli değil ki canımm ama yenileri varsa bekleriz tabiiii görelim arkadaşımızı dimiiiii:1hug:
nevinim darısı senin başınaaa ee ne zaman gidiyorsun bakalım doktoraa bak radyolojimiz de başladı hayırlısıylaaa sıra sende bekliyoruzzzkaydirigubbakcemile

İnşallah canım Allah razı olsun...Önümüzdeki günlerde düşünüyorum ufak ufak ama benim tüp olacağı için bir sürü prosedürü olacak.Önce kendi doktoruma gidicem o beni yönlendiricek,üniversite hastanesinde şuraya şuraya git şuna git buna git diye,sabah 5 lerde yollara düşücez numara alıcaz,8'e kadar doktorların gelmesini beklicez falan filan,oyyy bunaldım...Yani benim doktora gitmem demek tedavinin hemen başlaması demek değil,sadece küçük bi adım:)))Ama önemli olan ilk adımı atmak dimi?İnşallah canım önümzdeki hafta müsait hem eşimin hem benim müsait bi günümüzde gidicez bakalım,neler dicek....
Yaa böle işte:))))

canımm hayırlısı olsun karar vermişsiniz ya ne güzellll Allahım nasip etsin tedavi vs bir çırpıda olsun sonu bebiş olsun inşallahhh inan çok sevindim canımmm
:CüvCüv:

:ecrin_bebek:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nevinim hadi hayırlı sonuçlar doğursun bu girişiminiz inş.. canım benim Şeniz

myhopçum seni gördüm sonunda swet seni de seni dee hihoyyyt
maşaallah sizee

sizi seviyorum ben :asigim:

Kızlar beni utandırıyorusnuz.
Aslında elbiselerden sarı olan pek bir belli ediyor ama bu fotoda görünmemiş.bir tane daha ekleyeyim.
Diğeri zaten biraz saklıyordu :)))))))
aa hiç durmadım ki annem bana yeter otur demekten bir hal oldu bacım.:)
arkadaşlarım çok şaşırıd beni birden göbekli görünce:))aman sağlıklı olsunlarda şu an maşşallhım var zaten ,olsun darısı size olsun güzel arkdaşlarım benim

Bakın bir iki poz daha ekliyorum kalbalık olacağı için onalr sonra hemen kaldıracaım:)))))
yarın .başka insanları göstermeey hakkım yok değil mi

swetim myhopem gördüm sizleri canlarım
rabbim kucağınıza alıp sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inş.
darısı da bizlere.
5 gün klomen kullanıp salı günü doktora gidicem
salı gününü iple çekicem yaa çok merak ediyorum.acaba yumoşlar gelişecekler mi.inşallah beni fazla uğraştırmazlar.hayırlısı olsun.bi heyecan başladı bende de.beraberinde de bi iç sıkıntısı.bi huzursuzluk.neden böyle oldu bilmiyorum.normaldir heralde değil mi.
ama aksine mutlu olmam gerekmez mi.bilmiyorum.yine karmakarışıklaştım.rabbim hayırlara çıkarsın inş.

selam kızlar .oh oh bensiz pek güzel kaynatmışınız.
nevinim canım benim başlamak bitirmekmiş.o cesareti bulup bi başlasan gerisi gelecek.canım dualarım seninle..tez zamanda bebegini kucagına alırsın insallah.yüce mevlam bide sanada ikiz veriyomu .oy oy şöle saglıklı bebişler...
swethome canım pek fıstık gibi çıkmışın.hamilelik yakışmış benim bacıma...aman nazar degmesin.
radyolojim hamilelik sırası sende içime doguyo.bu sefer başaracaksın canım.Allah çektigin sıkıntılara karşılık insallah seni mükafatlandırır guzum...
canlar bana müsade şimdi recep ivedigi izleyecegim..merak ediyom nasılmış bakalım.komikmi.birazda gülelim demi...

Oy oy oy hatunlar resimlerini koymuş. Fıstıklar. Ama ben ilk resimdeki fıstığı tanıyorum. Myhope fıstığını daha öncede görmüştüm. Ameli ismindeyken, bahçelerde buluşmalar yaparlarken. Ama şimdi bebişi var maşallah sübhanallah. Hala çok güzelsin kız hamişlikte çok yakışmış.Azcık kiloda almışsın son halinden.
ALlah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin, hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat olsun inşallah...

Vayy swetim home um benim. Ablacım kuaförde yani ne yapmış öyle. Öbür resimlerin ne kadar güzelll. Gerçi oda güzel ama makyajsız hallerin daha güzel yanim. Göbüşünde elbiselerinde çok cici çok güzeller maşallah sübhanallah.
Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırla inşallah..

Radyolojim çok sevindim. Sonunda gittin ya doktora Alah razı olsun senden rahata erdirdin beni ayol. Bi ara doktora git doktora git demekten dilimizde tüy bitmişti. Çok şükür ilaca başlamışsın. Hayırlı olsun tedavin inşallah. İnşallah ilk seferde 12'den vurur yeğenimizi getirirsin bize hayırlısıyla inşallah..

Abliş yavrum benim inşallah dediğini yaparsın bu sefer. Diyorum ben kendi doktoruna gitmek tedaviye başlamak değil daha. Önümüzde daha uzun bir yol var. Gitki bir an önce yollar kısalsın. İnşallah sözünde durur ve bir kaç gün içinde gidersin hayırlısıyla doktora. Off heyecan bastı gene. Geçmez o bikaç gün şimdi..

Ohh denef ablamda başlayacak tedaviye inşallah ooohhhh.. Hadi kızlar hadiii. Siz 2009 da doğurun sizlerde 1009 da hemencik hamiş kalın olurmu, yetişin bebişlere :))

slm kızlar.......
amanda aman svetımınde,myhopemınde resmını gordum pek sevındım....denefımı,radyolojıyı ve nevınıde gormustum zaten masallah topıc fıstık dolu yahu....delikafaduldensvetım gobişe de masallah cok yakısmısmyhpenın sankı cok belırgın degıl fotodamı oyle acaba?:uhm:benımde yok daha..bastan kıloluydum dıye belkıde 2 kg aldım sadece ama drlar 6 aydan sonra en az 15 kg alınıyor dıyorlar:1shok::sm_confusedpuyorum ıkınızıdeŞeniz
radyolojım hadı gecmıs olsun canım:sm_cool:dualarımız senınle :Saruboceq:
nevınım hıc oyle sabah erken olacak,sıra alacam fılan dıye bahane bulma bacım dort gozle tedavını beklıyoruz bılesın......en azından bızler gıbı tup bebe merkezın sehırdısında degıl tam ıkı saat yol gdyoruz be canım..ustune sıra beklıyoruz...........:1no2:
nehırım,denefım,radyolojım,cılegım,gözen,nbr kızlar keyıfler nasıl????a.s.
herkesı optum canlarım......ısıgım bır saattır yanıyor ama bu ılk msjım daha buralardayım..:1hug:

çilekim radyolojim nehirim lotusum çokkk teşekkür ederimmmmma.s.
lotusum fazla belirgin değil daha bilen anca farkına varıyor ama yok da değil yaniiii etekler olmuyor artıkkkkk
nehirimm aminnn canımmm:1hug:
radyolojim olumlu düşün canımm yumoşlar büyüyecek sonra da bebiş gelecek inşallahhhhhhh:Saruboceq:
nevinim gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyoruz geri dönüş yok dimiiii karar verildi kesin başlıyorsunuz tedaviyeee-ne bileyim nehirim emin değil sankiiiCADIARZU-a.s.
denefim sıra sana geliyorrrr inşallah herşey yolunda gider de biran önce başlarsın hatta başlamana gerek bile kalmaz belki kimbilirrrr:1hug:
iyi geceler kızlarrrrrrrrra.s.

kızlar merhabaaa
ben yine geldim
benden küçük bi dayım var benim.bu akşam askere yolladık onu.daha yeni geldik eve.hayırlısıyla gitsin dönsünler inşallah mehmetlerimiz.vatanımızı korusunlar.bizde rahat rahat yatalım yataklarımızda değil mi.allah ordumuza zeval vermesin.
nehirim myhopem lotusum çok teşekkür ederim canlarım.hayırlısıyla başladık bakalım.inşallah dualarımız kabul olur da çok sıkıntı çekmeden uğraşmadan hamiş olmayı başarabiliriimşimdilik hsg istemedi.allahım inşallah gerek kalmaz.
myhope lotus siz klomen kullandınız mı hiç

canım ALLAH kavustursun dayınla o da butun askerlerde hayırlısıyla gıtsın gelsın.....
hayır canım ben klomen kullanmadım.....ama kk da koca bır topıc var klomen kullananların bazen denk gelıyorum....

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar arkadaşlarımm Şeniz

lotusum sağol iyiiyim çok şükür
sizlerden de iyi haberler aldıkça daha sevindirik oluyorumm a.s

swetim nerdesin bakimmm kaydirigubbakcemile
gelmemişin hala
seni bekliyorummm şakkıdı

Güünaydın
geldim
ama geçmişi okuyorudm canım.
:)))
ya birde burada sohbet edelim diye takıldık iişte:))
size yazamadım.
Naılsınız dünden bu yana.
Valla bayağı bir iltifat almışım .teşkkür ederim size.
Aslında biraz daha şişkoyum şimdi ama değer elbette minik kuşum için.
Bu arada nehir ablana kızacağım.tembellik ediyor.
Radyolojim eminim yumoşlar gelecek.bıcır bıcır yavrular olarak kucağını dolduracak.
Denef kaçma sakın bacım sende bir numara adaylardansın.ve pinikm sende tabi.
Ne diyelim allah kalbimziden geçen hayırlı şeyleri verisn. Hepimzie .amin

günaydın günaydın günaydın.hayırlı cumalar canlarım...
akşam benim eşim diyoki.hatun artık işi bırak haziranda borçlarda bitiyoya.tedaviye başlayalım diyo.bak yaşlanıyoz.çocugumuz olursa bana dede sanada ninemi dicek.Allahım ya gülmekten öldüm.ule ben gencim, güzelim.çocukta yaparım kariyerde...:roflol::roflol::roflol:
demi arkadaşlar.40 yaşında dogurursam ben 50 yaşındayken yavrum 10 yaşında olur...artık dügününü görürmüyüm Allah bilir..:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…