Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın arkadaşlarımm a.s.

swet günaydın cnm
swetim sen zaten hep 1. sin cnm
sen olmayınca bazen ben açıyorum dükkanı o kadar kaydirigubbakcemile3
selam denefim ben gelene kadar gitmişsin galiba

kuızlar günaydın gnaydın günaydııııınn
çooook mutluyum muayenemi atlattım çok şükür.hemen heyecan yapmayın sadece muayenemi atlattığım için bu kadar mutluyum :)))))
doktor klomen verdi.bugün başlıycam içmeye.salı günü tekrar gidicem işte.bakalım noolucak.bana dua edin noolluurrr

hayırlı sabahlar cnm hadi gözün aydın atlattın bunu da sonuç iyi olur inş..
Allah doktorunu ilacını rast getirsin

slm canlarım gunaydın nasıslınzzz?teknıkerım çooooooooooooooook sevındım canım senın adına ınsallah kızıma kardes getirirsinnn.ay heyecan yaptım ben yaaa

işte güzel bir haber.......
başlamak bitirmektir

Hepinize günaydın kızlar nasılsınız,rabbim tüm bebek hasretiyle yananlkarı bir an öncce evlatlarına kavuştursun
anne olanlaarıda bir ömür boyu evlatlarından ayırmasın
bu arada şafak:29 ömrümün gelmesine az kaldı

hoşgeldin aramıza KMKM a.s.

gülçincim çok az kalmış gerçektenn a.s
hadi Allah sağ salim kavuştursun inş.

sohbete bende katılıyım diyorum kızlar...

hoşgeldin canım.
buyur gel.
nasılsın.
hadi bakalım ,sohbetimiz sıcaktır. arada ıssızlaşasada topik, biz hep buralarda detek oluruz birbirimize.
hoşgeldin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sizin bebişleriniz,melekleriniz galsin biran önce ki bizimde meleklerimiz sıraya girsin ozaman da sizinkiler abi veya abla olucaklar rabbimin izniyle nasılsınız kızlar

selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
dün eltimle takıldık biraz gece de bendeydiler gelemedim yanınızaaa nasılsınız gakın güzel hanımlarııııa.s.
radyolojim Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin 10 ay sonra gibi evin bebiş sesiyle inlesin inşallahhh
swetem denefim çilekim alhanım GGOZEN KMKM ve hala gelemeyen meşgul gak üyeleriii hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz
swetem linki istemiştin canımmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/257095-supriz-sakarya-bulusmasi.html

Kızlar yettim bendeeeee...

Myhopeçum karnını yerim ben senin kızzzz,maşallah sübhanallah,çok tatlı görünüyosun yaaaa....

Radyolojim hadi bakalım,hayırlısı inşallah....Yumuşların güzel güzel gelişsin inşallah canım,güzel haberler ver bize emi?

Swetim,çileğim,Alhanım nasılsınız canlar?

Gülçincim hadi az kalmış bacım,az daha sabır...Sonra bi ömür boyu mutlu mesut sağlıkla huzurla bebişinizle yaşayın inşallah...

KMKM hoşgeldin arkadaşım,senin hikayen nedir anlat hele kısaca:))))

Hemen bakıyorum myhopem.
Bu arada ben de albume fotoğrafekledim biraz şekildiz çıkmışım ama :))))
olsun ,zaten kaldıracağım.hamilelik ile çektirdiğim fotolar .ama kaldıracağım yarın .hiç güzel durmadılar:)

Myhopem maşallah gördüm seni.
Kız hiç göbüş görünmüyor
maşallah.sen uzun boylu olunca herhalde belli değil.bacım ben biraz şişko oluveridm boy ancak 1,60 olunc a:)))))))))))
allah seninde oğluşumuzu da nazarlardan korusun.canım.

swetim gördüm seni gördüm seni,resimleri kaldırmadan baktım bileee:))))

Niye şekilsiz diyon kız kendine,çok güzelsin yaa maşallah...Ohhh bide oynamışın sağdan,soldan,yandan oooohhhhhh,kim tutar swetimi...Seninde çok belli olmuyo karnın resimlerde ama oresimler kardeşinin düğününden heralde,baya oldu büyümüştür karnın ogünden bugüne...Kaldırma kızz dursunlar maşallah maşallah Rabbim nazarlardan korusun hepinizi....Öptüm cicim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…