- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #6.021
günaydın günaydın günaydın.hayırlı cumalar canlarım...
akşam benim eşim diyoki.hatun artık işi bırak haziranda borçlarda bitiyoya.tedaviye başlayalım diyo.bak yaşlanıyoz.çocugumuz olursa bana dede sanada ninemi dicek.Allahım ya gülmekten öldüm.ule ben gencim, güzelim.çocukta yaparım kariyerde...:roflol::roflol::roflol:
demi arkadaşlar.40 yaşında dogurursam ben 50 yaşındayken yavrum 10 yaşında olur...artık dügününü görürmüyüm Allah bilir..:roflol::roflol::roflol:
swetim ben pek bilmiyorum CADIARZU
senin nasıl olmuştu
tüp bebek miydi fisfisfis
aaa daha vaktin avr ama borcu harcı bitirnce de bekleme fazla canım
zaten hazırım diyene kadar 25 olurusn ondan sonra allah kolayından veisn.hayırlısı ile.
fakat aklında bulunsun.bir jinekoloğa git şimdiden
hormon tahliline yumurtlaık ve rahmine baktır.
ben arada yaptırmıştım.
birde korunma yöntemi üzerine konuş.
yanlış bir yolda ısrar etme yani.bilmeyerek.her kadının farklı oluyor vucudu değil mi=
bu işi ertelememek lazımmış.bende sonradan öğrendim.gerçi benim için de geç sayılmaz değil mi.26 yaşındayım.
çünkü insan neyle karşılaşacağını bilmiyor.iki buçuk sene boşu boşuna korunmuşum.neyse inşallah bundan sonrası güzel olur.
çileğim benim de borcum var 15 milyara yakın.hem de altın.altın da fırlamış.ben de kara kara düşünüyorum.ama borç ve buna benzer dünya işlerinin hiç sonu gelmiyor canım.acele et demiyorum ama benim fikrimce çok ta geç kalma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?