Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

inanır mısınız ekran tam 1 saattir mesaj yazma modunda :1shok: anca yollayabildim

olcek olcek....bebegin borçlarınız bittigi gibi süpriz yapcek...hihoyyyt

ağzından bal damlıyorr kaydirigubbakcemile2 :1hug: :asigim:
Allah kolaylıklar versinn cnm

nehirim sağol yavrum iyiyim hamdolsun a.s.
biraz yoğunluk var çalışıyorumm
Allah doktorunu ilacını rast getirsin

myhope,tedaviye başlamadan önce dr.rahimde birşeyler varmı bakalım dedi ve ameliyat oldum...miyom varmış onu aldı...inşallah bundan sonra herşey daha iyi olacak...sen nasılsın,herşey yolundamı???

nehircim emarını çektir canım...inşallah menüsküs değildir...

gayecim,acer gelin, topiğimize hoşgeldin canım

ağda olayından bahsetmişsiniz,bende yıllardan beri kendi ağdamı kendim yaparım.ama şu an bende ağda yapmaktan korkuyorum,çünkü dikiş yerim bayağı büyük,ağda bir zarar verirmi acaba...tedirginim...dr.açmaktan zaten malamat olduk iyice,bir de ağda salonlarına gidip açmak hiç hoşuma gitmiyor....

sağol gülyüzlümm buna şükür iyiyim daha nolsun herşeyimiz tam.. sağlığımız, işimiz gücümüzz, huzurumuz.... hamdolsunn Rabbime :).. a.s.

inşallah folükül takibin başarıyla sonuçlanır ve hamile kalırsın....perşembe günü güzel haberlerle gelirsin inşallah:Saruboceq:

inşallah canım allah razı olsun

canım sen nerelisin
bu malamat kelimesini bizim oralarda çok kullanırlar.bende başka kimse bilmez sanırdım
:)

Huhuuuu bende geldimmm...

Gayecim hoşgeldi bacım.Üzme tatlı canını,olacak inşallah bebişlerimiz hayırlısıyla...

Denefim haklısın bacım şu temizlik konusunda da,ben hiç jilet yapmadım yahuuu,hep ağda,bide tırsarım keserim meserim diye,bide kaşıntı yaparsa,pof ki pof yani.Ne çok derdimiz var yaaa...
Zaten hastaneye ani sancıyla falan gidildiğinde,hemşireler temizliği yaparlar çaktırmadan yaa,dimi kızlar.O sancının arasında hissetmezsiniz bile bence:)))Neyseki benim Nehircim var,kendim yapamadığım zaman o halledecek artıkın,demi kızzzzz:)))

Radyolojim bende de bi ağrı vardı dün gece,midemin biraz altı,öncelerde midem ağrıyo sanıyordum ama mide ağrısı olmadığına karar verdim,aşırı gaz sancısı teşhisi koydum kendimekaydirigubbakcemile3Çünkü midemin biraz altından başlıyor ve tüm karnım sancıyor.Bulantı bende de sık sık olur,alıştık artık.Stresmidir,psikolojikmidir,bilemedim ben.Neyse bununla geçmiş olsun,az biraz nane limon kaynatsaydın bacım şekersiz içseydin,iyi gelir,şifa olur canım...

Valla büyümü yapıyo,hipnozmu yapıyo anlamadım bende yahuu...Şimdi bende yeni avatarlar bakıyodum biyandan...Değişik bişiler arıyorum ama bulamadım pek....:))))))

slm kızlar..........
bu ara pek ugrayamıyorum merak ettırdımse affola....gelen gıdenım oluyor bırde halsızım bu son haftalarda pc basına pek oturamıyorum.....gecmısı okudum bıraz ınsallah herkesde hersey yolundadır......a.s.
opuyorum herkesı canlar buralardayım sımdılık:1hug:

Evet ben gelim
beni merak eden arkadaşalra ilgileinden dolayı teşekkür eder.etmeyenelere de sevgielr gönderirim
kızlar
şeker yüklemesi yapılmıştı ona gittim.

Birde muayene oldum gitmişken ,tabi kzımız ellerinizden öper.:))
çok şükür iyi.
Sağlıklı olsun inşallah
ama şeker yüklemesi malesef ki yüksek çıktı.
0 gr.lık yapılmıuştı
haftaya 100 gr lık yapılacak.
Kere kan alıyorlarmış
4 saaat bekliyormuşuz felan filan
işte yien bana iğneli günler geliyor.ne kadar korkarsam o kadar iğne oluyorum.
Hatta bugün damar yolumu bulamdı kız ve 3 kere uğraştı.
Neyse şeker yenmeyecek ,diyet yapıalcak, peşembeye tekrar gidilecek.
Veeeee dua edilecek. Gerçekte yüksek olmaması için inşallah.
Işte böyle. Her zaman ki gibi beeennnnnn yani ,
her testte bir sorun var diye geliyorum :))))))
elhamdülillah ,hamdolsun halimize.:)
allah kötüsünü vermesin değil mi?

canım ınan merak ettım senı bugun svet yok nerede acaba dıye soracaktım......cok cok gecmıs olsun canım ya....:teselli:...bu yaramazlar ugrastıracak bızı hamıslık dıken uzernde gececek gıbı.......neyse ALLAH kımseyı yarı yolda bırakmaz cekılene deger ınsallah dımı????cok sukur senınkınınde caresı var...onlar hayırlı,saglıklı evlatlar olsunlar da....:asigim::Saruboceq:
canım asıyla ılgılı soru soracaktım ben sızlere bırde..20 haftalıgım nasıpse.saglık ocagı tetanoz asısını en gec cumaya kadar ol dıyor.....tup merkezım dıfterıyle karısıksa olma tek tetanoz ıse ol dedı..ama tup merkezındekı esas drum degıldı bunu soyleyen baskasıydı,daha asıl dra ulasamadım ....sızde durumlar neydı bacım???

bacım ben tek tetanoz diye biliyorum ama yapıalnı.
ben yaptırıdm
tetanoz oldu yani sıkıntım olamdı.
hatta doktorada soramdan gittim.
çünkü zaten sağlık bakanlığı şart koşuyormuş ve hamilelik kaydı hemen bakanşığın stesine giriyormuş bu sayede hemişiereler seni bulmak zorunda imiş.
yani doktoralr baltan böyel olacağını biliyorlar anlayacğaın.
ama aklıdna soru olmaın sen git sor bacım tüp merkezinde ki doktoruan
hiç kafana göre iş yapma.
ben galiba 21 .hafada mı ne yaptırıdm
yani bir 2 gün geçmiş ne oalcka ki
sen emin ol yine şekerim

ama dediğin gibi bu kızlar bizi diken üstünde tamamlatacak 40. haftayı
ama sağlıklı olsunalrda allahım büyük her deridn çares var değilmi?
allah dert verimesin.hele de bebeişler ile ilgili

selam kızlarrrrrrkaydirigubbakcemile3
birileri aşı mı dediiiiiii ben oldum geldim bileeeeeee:lepi:eşim ancak müsait oldu s.ocağı biraz uzak yanlız gitmeye cesaret edemedim ikinci aşı nisanda şu an kolum biraz sancıyor ama olsun oğluşuma değer dimiiiii
swetem inşallah ikincisi normal çıkar canımmm
lotusum sen nasılsın yeğenlerim nasılllllll:1hug:
gülyüzlüm biz iyiyiz canımmm cuma kontrolüm var daha iyi olacaz inşallahhhhh bu arada tekrar geçmiş olsunnna.s.
nehirim burdayım canımm eşim evde olduğundan pcyi ona kaptırdım sadeceee geçmiş olsun bu aradaaaa:1hug:
denefim çilekim nevinim alhanım pinkim unuttuğum varsa affolaaa hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

sagol bacım sımdı asıl drumla grustum .. sadece tetanoz asısı al onu yaptır dıyor.....cunku burdakı saglık ocagındakı hemsıreler bız tetanozla dıfterı aynı anda yapıyoruz demıslerdı.......ne bıleyım bır bıldıklerı vardır heralde.....perhız lıstesı verdılermı sana bacım tahlılılerden sonramı verılecek?????a.s.

hosgeldın canım.........coksukur ıyı gordum senı....:lepi:...benım acık kafam karıstı ası ıcın ama hallettık ınsallah yarın gdıp vurulacagım........
bı yandan yemek hazırlıgı yapıyom kızlar ıdare edın arada gelıp bakıcam sayfaya......hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…