Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ben geldim doktordan
yumoş 17 mm olmuş.bu ay nasıl sonuçlanacak çok merak ediyorum.sağ overim polikistik olduğu için yavaş büyüyormuş
o jinekoloji masasıyla bi dahakki randevum cumartesi hehe:))
artık alıştığım çok belli oluyo dimi.gülerek bahsediyorum :))
nehir benimde dizim ağrıyo canım.menüsküs var.artroskopi olmam gerekiyo.aman hiç uğraşamam.ağrıyo mağrıyo idare ediyoruz işte.bu arada ben seni takip ediyorum cicim :))

günaydınlar.....

lotusumun bugün aşısı var..sık dişini kuzum biraz ağrıyacak ama ne yapalım biz ne acılar gördük bunlar vızzz gelir bize...

radyolojim,inşallah güzel haberlerle geleceksin

nehircim...senden geri kalmam yani merak etme...bu koca iyi benim kahrımı çekiyor...belfıtığı,menüsküs....çürüğe çoktan çıktım...zaten bir yanımız ağrıdığı zaman heryerimiz birden dökülüyor hastalık sıraya giriyor sanki...malamat kelimesini adanalılar rezil,kepaze olmak anlamında kullanıyorlar

Hayırlısı olsun radyolojim. E ne kadar büyümesi gerekiyormuş çatlatma iğnesi için. Kendiliğinden çatlayacak gariban artık :))
Yumurta mumurta derken hasta olma kız kaydirigubbakcemile3 Gerçi çatlamadan adet olunmaz ama :)
Neyse hayırlısı olsun.
Artroskopi nedir radyolojim? Ameliyat mı yani?
HAdi kızlar takılın radyomla benim peşimekaydirigubbakcemile Aman ha gelmeyin bu yoldan boşverindelikafadulden

Eee yokmu arttıran:roflol::roflol:
Anladım gülyüzüm anladım. Senin kullandığın yere cuk diye oturmuş zaten:roflol:

radyoljim,canım birşey soracağım...folükülün 17mm dediğinden başka folükül varmı,acaba 1 tanemi oluyor...geçmiş zaman bende yıllar önce yumurtlama takibine girmiştim ama hatırlıyamıyorum kaç taneydi diye...çatlatma iğnesini ne zaman vurulacaksın

benim bi tane yumurtam gelişti.ama birden fazla gelişen de olabiliyo tabi canım
iğneyle ilgili bişey söylemedi.zaten çok yavaş büyüyor.iki günde 1 mm 2 mm anca büyüyo.ona sıra gelmedi daha.heralde 20 yi geçmesi gerekiyo.kk da öyle okumuştum.
nehirim sağlık olsun canım yaa.naapalım artık adet olursakta.
ben tedbirimi alıyorum.takdiri cenabı mevlaya bırakıyorum.o en hayırlısını biliyor bizim için.umutlar bi dahaki aya kalır o zaman.hayırlısını diliyorum canım
bu arada bende bel fıtığıda var :)))

anammm anlatmasamıydım ki ya kafamçokkarıştı
korkma kuzum senn bişicik olmıcak inş. sadece iğneyi yanlış bi yere denk getirdi herhaldee.. şutarafagitti
ben bi diş beyazlatma olayını baya araştırdımm
kimi karbonatla fırçalayın mükemmel olur diyor (ama diş minesini aşındırıyorr :1no2:)
kimi sigara külüyle diyor vs.vs.. (ıyykk :bbo: )

en sonunda sensodyn diş macunu aldım hem dişteki hassasiyete iyi geliyor hem de eskiye oranla daha beyaz dişlerimm. :sm_cool:
bi de Clinomyn var onu da çok övüyorlar bi dene istersenn şutarafagitti

hadi hayırlısı bakalımmm cnm :CüvCüv:
ya bende kontrol amaçlı ultrason çektirmiştim
15,5 mm follikül saptanmıştır yazıyordu.. dr bişi demedi
bu nasıl bişeyy iyi mi kötü mü yanii :sm_confused:

canım artroskopi menüsküs yırtıklarında uygulanan bişey.anestezi eşliğinde menüsküslere kamerayla girip bakıyolar.yırtık varsa eğer derecesine göre menüsküsü ya tamamen kazıyıp temizliyolar ya da dikiyolar.ameliyat yani

yanii sormak istediğim ilersi için bi ışık olabilir mi buu? bi problem olmadığının göstergesi gibi
paranoyak oldum bende galiba :bbo:

Olmuşla ölmüşe çare yok gideceğim çileğim napak.
Yok kız ben onu sormuyorum, doktorda beyazlatmak hakkında? Çok zararlı mı?

Ben zaten sensodyn beyazlatıcı vede clinomyn kullanıyorum. Sabah - akşam sensodyn, öğlenleride clinomyn kullanıyorum. Yok yok yok.
Ama ben çok beyazlamasını istiyorum. Yapısı beyaz değil biliyorum ama beyaz olsun istiyorum. Ablamın hiç öyle diil yaaa:çok üzgünüm:

Radyolojim sakın daha beter olmasın kız. Gerçi sen bilirsin bu işleri ama, ne biliyim şişerse kitlenirse falan Allah korusun.
Ohh be ahat rahat hastalık anlatabilirim artık. Çünkü okadar çok şey varki, söylemeye utanıyordum. Ama yalnız değilmişim:içelim:

Yıllardır o kadar çok ultrasonla bakıldıki, bir kere bile yumurta saptanmadı, hep 5 cm çikolatamı gördüler.
Bu ne demek şimdi çilek:roflol: Bende olam mı paranoyak :roflol:

nehirim ney daha kötü olmasın menüsküs mü.zaten çok mecbur kalmadıkça yapılamaması lazım bence.gerçi doktorlar öyle demiyolar.onlara kalsa acil ameliyat yaparlar ama ben şimdiye kadar hiç ameliyat olup düzeleni görmedim.yalan söylemeyim gördüm de çok az.
çileğim merak ettiğin şey için bişey söylemek çok zor.çünkü yumurtlama bi ay olup diğer ay olmayabilir.adet düzensizliğin yoksa her ay yumurtluyosundur.ama adet düzensizliğin varsa eğer bunun sebebine bakmak lazım.sebepler araasında yumurtlamamak olabiliyor yani.
senin şimdi adetinin kaçıncı günü 12-14 felan mı

ohooo kızım ne güzel işte :içelim:
sen bilinçlisin günde 3 kere hem de onlarla fırçalıyosun :lepi:
iyi de zaten benim de ölee bahsettiğin beyazlığa ulaşmadıkii diş yapım öylee ne kadar isstesemde olmaz yanii :çok üzgünüm:
ben denemedim ama hiç tavsiye etmem dr da beyazlatmanıı :1no2:
hiç iyi olmuyormuşş bi kere başladın mı her zaman yaptırman gerekiyormuşş sonra
hem diş mineleri aşındığı için sıcak ve soğuk hassasiyeti çokk oluyormuş
düşünsene sıcak ve soğuk bişey tüketemiceksin beyazlatma sevdasına Çok üzgünüm çoook

Oyy kafam karıştı ya. Ama ben gerçekten biraz beyazlamaını istiyorum çok taktım kafaya. Doktorada bir sorayım bakalım ne diyecek.
Radyolojim bilmiyorumki diz konusu. Daha uzmanlaşmaya var. Yeni başladı bu ondansırnaşık şey
Belkide değildir benimki menisküs. Yani hemen ameliayt iyi değil diyorsun. Tamam bunu yazdım ön sayfama :)

Yıllardır o kadar çok ultrasonla bakıldıki, bir kere bile yumurta saptanmadı, hep 5 cm çikolatamı gördüler.
Bu ne demek şimdi çilek:roflol: Bende olam mı paranoyak :roflol:
ne bilem yaa :1closedeyes: çünkü günümüzde çoğu insanın problemi haline geldi bu durum ister istemez insan acaba diyorr :uhm:
Rabbim hayırlısını versin hepimize
haklısın galibaa
çok şükür adet düzensizliğim yok a.s
geçen ay 22 sinde oldum ve 8 gün sürdü
yanii 19. gün bugün
niye sordun ki cnm :uhm:

radyoloğum ne oldu şimid ben nalamdım
yani c.tesi mi belli oalcka
nehir sağşalm bir dişlern kaıd onalrıda mahvetme beyaztaltaxığım diye
skın haaaaa
döverim seni

yani bu folkül işte adet kanamasına sebep olan şey.bu çatladıktan sonra eğer spermle birleşirse döllenme oluyor.birleşmesze işte kanama oluyo.işte seninki de olgunlaşcak ve de çatlayacak.ama kaç santimde çatladığı konusunda emmin değilim ben.
vay beeee.farketmeden uzman mı olmuşum ne.
eee haftada iki hatta üç kere muayeneye gidince insan böyle oluyo :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…