- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #6.721
günaydınlar.....
lotusumun bugün aşısı var..sık dişini kuzum biraz ağrıyacak ama ne yapalım biz ne acılar gördük bunlar vızzz gelir bize...
radyolojim,inşallah güzel haberlerle geleceksin
nehircim...senden geri kalmam yani merak etme...bu koca iyi benim kahrımı çekiyor...belfıtığı,menüsküs....çürüğe çoktan çıktım...zaten bir yanımız ağrıdığı zaman heryerimiz birden dökülüyor hastalık sıraya giriyor sanki...malamat kelimesini adanalılar rezil,kepaze olmak anlamında kullanıyorlar
Ayyy aboooo ay zaten korkuyordum. Ayyy bana birşeyler oluyor:1no2:
2 sene önce dolgu yaptırmıştım. Şimdi dolgu yapılan dişle yanındaki dişin arasında çürük var. Ve büyüyor. Vede ağrıyor. Diş ipi sokamıyorum oraya zonkluyor çünkü. Onu göstereceğim, gene dolgu yapacak muhtemelen.
Birde diş beyazlatma hakkında ne biliyorsun çileğim ?
hadi hayırlısı bakalımmm cnm :CüvCüv:radyoloji teknikeri;
ben geldim doktordan
yumoş 17 mm olmuş.bu ay nasıl sonuçlanacak çok merak ediyorum.sağ overim polikistik olduğu için yavaş büyüyormuş
o jinekoloji masasıyla bi dahakki randevum cumartesi hehe:))
artık alıştığım çok belli oluyo dimi.gülerek bahsediyorum :))
Olmuşla ölmüşe çare yok gideceğim çileğim napak.
Yok kız ben onu sormuyorum, doktorda beyazlatmak hakkında? Çok zararlı mı?
Ben zaten sensodyn beyazlatıcı vede clinomyn kullanıyorum. Sabah - akşam sensodyn, öğlenleride clinomyn kullanıyorum. Yok yok yok.
Ama ben çok beyazlamasını istiyorum. Yapısı beyaz değil biliyorum ama beyaz olsun istiyorum. Ablamın hiç öyle diil yaaa:çok üzgünüm:
ne bilem yaa :1closedeyes: çünkü günümüzde çoğu insanın problemi haline geldi bu durum ister istemez insan acaba diyorr :uhm:Yıllardır o kadar çok ultrasonla bakıldıki, bir kere bile yumurta saptanmadı, hep 5 cm çikolatamı gördüler.
Bu ne demek şimdi çilek:roflol: Bende olam mı paranoyak :roflol:
haklısın galibaaçileğim merak ettiğin şey için bişey söylemek çok zor.çünkü yumurtlama bi ay olup diğer ay olmayabilir.adet düzensizliğin yoksa her ay yumurtluyosundur.ama adet düzensizliğin varsa eğer bunun sebebine bakmak lazım.sebepler araasında yumurtlamamak olabiliyor yani.
senin şimdi adetinin kaçıncı günü 12-14 felan mı
radyoloğum ne oldu şimid ben nalamdım
yani c.tesi mi belli oalcka
nehir sağşalm bir dişlern kaıd onalrıda mahvetme beyaztaltaxığım diye
skın haaaaa
döverim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?