Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ben kacıyorum canlar malum yemek vaktı ıyı aksamlar........fırsat olursa aksam gırerım yoksa yarın gorusuruz.......opuyorum herkesı canlar:1hug:

kızlar ben de toparlanıyorum .
akşam oldu mesai bitemsine az kaldı.
herkese hayırlı akşamlar
acıktım yav
ne çok acıkmaya başaldım azıcık tutacağım nefsimi inşallah
yav
vallahi kızalr edepsizlik ediyorum.yiyorum sonra da midem midem diye kıvranıyorum galiba.
ama sadece pazar günü yedim bir şeyler fazladan hala çekiyorum
neyse hepiniz allaha emanet olun

sagol cılekım ınsallah ıyıyızdır:Saruboceq:sımdılık halsızız genelde boyle gdıyor.....sen nasılsın canım hersey yolunda mı??????

iyisiniz iyisiniz inş..
sağol tatlım :1hug: hamdolsun iyiyim ve herşey yolundaa :1rolleyes:

bende nerde bu swet diyordum kendi kendimee
hamilelikte bu şeker sık karşılaşılan bişi.. norma yani
hayırlısıyla atlatırsınız hepiniz inş. :CüvCüv:

slm kızlar ben geldım ama fazla zamanım yok neler var bakem dedım.
swetım cok kafana takma ya genelde ılk test büksek cıkabılıyor.bakalım benımkı ne olacak cumartesı kontrolum var sen ac karnınamı gıttın canım?nasıl yaptılar?
myhopem ıyıyız canım sız nasılsınız?ben ıkıncı asımı olduım ılkıne göre bıraz daha agrılı bu.sanırım dozunuda artırıyorlar.kalıcı sancı degılya cok şükür gecer elbet.
lotusum sen nasılsın canım yoksun kızacam baaak .saka saka ıyı olda yeter bıze arada bır haber et emiii?
ve bütün arkıdıslerım sızlerede selamlar

selam kızlar
bende iştengeldim
eşimi bekliyorum yemek için
lotusum sevindim canım iyi olmana.
ya bu hamişlere yapılan aşı yeni moda mı eskiden eskiye yapılırmıydı yoksa.ben hiç bilmiyordum böyle bişey.

Ben geldim kızlaarrr. Anacığım yanımda sarma sarıyor yarın içincokacimcoook
Ona sordum ahmileliğinde aşı oldun mu diye. Evet dedi tetanoz aşısı oldum. Yani radyolojim yeni değilmiş.Ablam bu sene 28 olacağına göre 29 sene öncede varmışkaydirigubbakcemile2 Duymasınkaydirigubbakcemile3

Ben gittim doktora hanımlar. Menisküs başlangıı gibi görünüyor dedi. Yada dizin arkasında aşınma mı yıpranma mı ne varmış. Yarın için randevu aldık mr çektireceğim. Hayırlısı olsun inşallah.

Aşılı hanımlar geçmiş olsun inşallah. AMan aman ihmal etmeyin sakın. Gerçi etmezsinizde laf işte.
Myhope çum bende deim genemi gitti sapancaya. Ama git tabi ablacım rahat rahat. Anne yanı dimi ama :)

Lotusum geçmiş olsuncanım. Olsun siz iyi olunda. Tabi arada haberdar et bizi merakta bırakma.
Sen 2 can daha taşıyorsun elhamdülillah, yani 3 canlısın :)) yorgunluğun halsizliğinde elbet normalden 2 kat fazla olacaktır. Amaaann çokta kalmadı zaten doğumlarınıza. Hayırla sağlıkla inşallah.

Swetim üzme sıkma sen canını, diyet yaparsın olur biter. Fazla şeker karaciğeri yorar zaten. Sonra daha büyük diyetler yapmak zorunda kalırsın. Şimdiden önlemini al sen.

Denef ablam hayırdır bir daha gelmemişsin.

Radyolojim yarın için hayırlısı olsun. Sonuç ne olursa olsun sıkma sen canını.Allah büyük. Herşeyi en iyi bilen O şüphesiz.

Pinkim iyi koşuşturmalar sana. Herkes kendine bir meşgale bulmak zorunda dimi ama :))

Hee bide radyolojim neydi mamalat mı kıı neydi? Ne demek ki o. Cümle içinde geçince anlaşılıyorda, kelime manası ne demek?

Çileğim sabaha görüşürüz inşallah.

Mumu nasıl acaba?

Alhancım bol öpücükler sana ve bebişine :)

Hayden ben biraz KK sörfü yapam :))

slm kızlar........uyku tuamadı daha dogrusu su tuvalet ıhtıyacı uyutmuyorkaydirigubbakcemile3bı bakayım dedım bende........gercı oldu bıttı erken uyuyamam hıc ama hamıslıkte ıyıce duzenım kactı........
nehırım ınsallah ıyı haberlerle gelırsın canım...cok gecmıs olsun........:Saruboceq:
sanırım radyolojı sormus cılt koyulukları ıcın cok etkılı olan krem expıgment canlar.......pıgment hucrelerı cılde renk verır ya bu kremde ıstenmeyen renklerı ex edıyor bacılarkaydirigubbakcemile5ozellıkle agdadan kararan bolgelerde fılan cok yararlıymıs kk dada cok bahsedılıyor bu urunden ..........yınede kullanmak ısteyen dra veya eczaneye danıssın bence....
az sonra cıkacagım herkese ıyı uykular kızlarmirmirmirmirŞeniz

günaydınnnnn ,nasılsınız
o akar uyudum yine de sanki uylum var gibi.
nedense öyle gözlerim kağatsam uyusam modundayım.ama uykum olmadıına eminm.benim ki şımarıklık.
:))))))))))))

canım ne yapalım diye ise diyet yapacağız.zaten bu vesile kendime dikakt ederim.
sana da geçmiş olsun benim aşı 24 de.:) bende iğneden korkarım ya off...olsun sağlık için ne de olda
canım şeker ölçümünde sabah gittim ,ama aç karınına tabi kan aldıalr ,1 saat sonra çağırıdlar bir bardak glikozlu su verdler.
yine bir saat bekledik test sonucu çıktı.
ve alıp doktra götürüdk.veee şookkk yüksek.hemen perşembeye bu yaptığım 4 saat süreni ve 4 kere kan alınanı varmış onu yapacağız.ve çarşamba saat 22,00 den sorna hiç bir şey yemeden gideceğimbakalım ben bu kadaar süre nasıl aç kalacağım:)))))))))dün eşim dudaklrın bembeyeaz olmuştu sana söylemedim dedi.yemek yedeikten sonra kendime gelmişim:)
aslına bakarsan şerker benim annem ve babamda yaşlılıkta çıktı.
yani genlerimde vardır belki ama ben 1-2 kez şeekr tahlili yaptırmıştım ve hep temiz çıkmıştı bu yüklemli olandan değil tabi.
demek ki neynmiş bebeiş beklerken herşeye hazılıklı olmak lazım mış.hatta hamilelik düşünen b ayanalr önceden tadbir için bunalrı yaptırabilirmiş.öyle yazıyordu bir sitede.neyse çok konuştum.sana da kolay gelsin,inşallah güzel onuçlar alırısın canım

günaydın canlarım.nasılsınız bakalım...ben iyiyim.yuvarlanıp gidiyom hayat yolunda..:roflol:.
nehir bacım geçmiş olsun...ne kızım bu yaşta diz agrıları falan....50 yaşında olunca bastonlamı gezcen gı bacum...kaydirigubbakcemile3
swethome canım.üzme sen kendini....herşey senin ve bebegin için süper olacak...:lepi:
çilegim güzel yürekli bacım sen nasılsın bakalım
şimdilik bana müsade işlerimi yapam..öpüldünüz canlarŞenizŞenizŞeniz

denef günaydın bacım
anam herkes nerede .......dün de pek ortada görğnmemişsiniz.ceeee deyip kaçmışsınız.
nehirime artık bir şey demiyorum ona nazar değiyor nazar.
bence
kız sana 41 kere maşallah..

günaydın ben gedlim canlarım
ya önlüğümü akşam eve götürmüştüm yıkamak için.sabahta ütüledim ama almayı unutmuşum yaa.o kadar unutkanlaştım ki ne bu böyle anlamadım.ama biliyorum.sabah evden çıkarken muayeneden başka bişey yoktu aklımda.ondan uuttum
daha gitmedim 10 gibi giderim heralde.haber veriirim size.
gülyüzüm bizim oralarda kullanılır malamat.ama bende akşam farkettim dilber halanın kullandığını.yani kelime anlamını bilmiyorum nehircim ama perişan olmak ya da rezil olmak gibi mi acabaa
denef swet ve diğer herkes günaydııınn

günaydın canciger guzularım.sizleri seviyorum yaaaaaaa.gelin bi öpem sizleri...ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

nehir bacım geçmiş olsun...ne kızım bu yaşta diz agrıları falan....50 yaşında olunca bastonlamı gezcen gı bacum...kaydirigubbakcemile3

Sorma denef ablam, oram ağrır buram ağrır, sancısız anım yok benim. Olsun elhamdülillah iyiyim çok şükür. Dizim çok zorluyor işte, bakalım ne çıkacak.
Kendimi babanneme benzetiyorum ondada yok yok. Çok dalga geçtik küçüklükten beri olacağı buydukaydirigubbakcemile3

nehirime artık bir şey demiyorum ona nazar değiyor nazar.
bence
kız sana 41 kere maşallah..

Aman swetim ne nazarı, kim değdirecek bana nazar. Çürük çıktım ben çürük:roflol:
gülyüzüm bizim oralarda kullanılır malamat.ama bende akşam farkettim dilber halanın kullandığını.yani kelime anlamını bilmiyorum nehircim ama perişan olmak ya da rezil olmak gibi mi acabaa

Hee anadım bacım. Zaten cümle içinde anlaşılıyorda işte, kelime olarak ne ki dedim.
Zaten gülyüzüm doktorlara gitmekten deyince anladım hemenlülülülülülü
Gülyüzüm bence sen bekle daha uzunca bir süre. Dikişlerin varya, ağda için. Aman Allah korusun iyice iyileş ondan sonra bakarsın çaresine. Şimdilik tek dostumuz jilet:lepi:

Bu arada herkeslere günaydııın...

günaydınn kızlarrrrrr a.s.

denefim iyiyim hamdolsunn çalışıoz işte... ben de dişçiye gitcektim bugün pazartesiye kaldıı... yakında kapısında yatcam zaten kaydirigubbakcemile3 bitmiyorr diş sorunları

nehircim geçmiş oolsun.. hadi bakalım bugün çektir emarını hayırlısıylann

radyolojim bende şimdi onu soracaktımm bugün dr gidiyordun dimi diye
haberlerini bekliyoruz hayırlısıylaaa inş.

Günaydın çileğim.
Hee bi gidek bakam.
Ayy dişçimi dişçiden çok korkuyorum yaw. Yarında dişçiden aldık randevu. Dizdim sıraya hastalıklarımı.
Ama hiç gitmek istemiyorum yaaa.

napalımm kuzum korksak nolcekkk :1no2:
diş çok önemli tüm hastalıkların kapısı tedavi ettirmek şart
hele kii ben yolları aşındırdım artıkk alıştımm kaydirigubbakcemile3
pazt. gittim önceki çekimden bi kök bırakılmış onu çekti dr. iğneyi bi garip batırdı çok canım yandı bu sefer şimdi sağ alt damağım tamamen morarık.. bakalım pazt. diş kescek sonra da kaplama olcak 4.lü
senin ne sorun vardı ?

Ayyy aboooo ay zaten korkuyordum. Ayyy bana birşeyler oluyor:1no2:
2 sene önce dolgu yaptırmıştım. Şimdi dolgu yapılan dişle yanındaki dişin arasında çürük var. Ve büyüyor. Vede ağrıyor. Diş ipi sokamıyorum oraya zonkluyor çünkü. Onu göstereceğim, gene dolgu yapacak muhtemelen.
Birde diş beyazlatma hakkında ne biliyorsun çileğim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…