- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #6.701
sagol cılekım ınsallah ıyıyızdır:Saruboceq:sımdılık halsızız genelde boyle gdıyor.....sen nasılsın canım hersey yolunda mı??????
inşallah canım allah razı olsun
canım sen nerelisin
bu malamat kelimesini bizim oralarda çok kullanırlar.bende başka kimse bilmez sanırdım
:)[/QUOTE
canımcım malamat kelimesi avrupa yakasından dilber haladan dilime dolandı...ama annem de adanalı olduğu için bilmediğim bir kelime de değil
inşallah canım allah razı olsun
canım sen nerelisin
bu malamat kelimesini bizim oralarda çok kullanırlar.bende başka kimse bilmez sanırdım
:)[/QUOTE
canımcım malamat kelimesi avrupa yakasından dilber haladan dilime dolandı...ama annem de adanalı olduğu için bilmediğim bir kelime de değil
bacım topıgı bız kapatıcakmısız meger bu gece.........az bıraz erken gelseymısım yakalardım senı tuh.....hadı opuyorum canımŞeniz
slm kızlar ben geldım ama fazla zamanım yok neler var bakem dedım.
swetım cok kafana takma ya genelde ılk test büksek cıkabılıyor.bakalım benımkı ne olacak cumartesı kontrolum var sen ac karnınamı gıttın canım?nasıl yaptılar?
myhopem ıyıyız canım sız nasılsınız?ben ıkıncı asımı olduım ılkıne göre bıraz daha agrılı bu.sanırım dozunuda artırıyorlar.kalıcı sancı degılya cok şükür gecer elbet.
lotusum sen nasılsın canım yoksun kızacam baaak .saka saka ıyı olda yeter bıze arada bır haber et emiii?
ve bütün arkıdıslerım sızlerede selamlar
nehir bacım geçmiş olsun...ne kızım bu yaşta diz agrıları falan....50 yaşında olunca bastonlamı gezcen gı bacum...kaydirigubbakcemile3
nehirime artık bir şey demiyorum ona nazar değiyor nazar.
bence
kız sana 41 kere maşallah..
gülyüzüm bizim oralarda kullanılır malamat.ama bende akşam farkettim dilber halanın kullandığını.yani kelime anlamını bilmiyorum nehircim ama perişan olmak ya da rezil olmak gibi mi acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?