Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

e dikkat edecek bıraz elaleme gostermektense o gorsun dimi:1hug:

Yok haklısın elaleme göstermektense tabiki ama. Ağda bence çok zor iş. Hele oraya yapmak bilemiyorum. El alışkanlığı ister kanımcadelikafadulden
Yani kastım beceremez, çekemez, canını acıtır bezdirir insanın. Durun ben bunu bir düşüneyim. En iyisimi ben beybiden önce deneme yaptırayım kocişime. Yani birgün olursa bi kocişim :roflol: Yapabilirse hamişkende yapabilir ok ok karar verdim tamamkaydirigubbakcemile3

ay esım agdayı yapamaz yaaa hastanelık olmak ıstemıyorum sonrasında..tanıdık bırınede yaptıramam benı görünce aklına gelır hep dıyee offf ne zor bu işler yaaaw
nehırım asının üçüncü dozuda var ama 5 ay sonra nasıp olursa.asıdan korkmam etmem ama kolumu agrıtıyo ve şişttii

Hayden hanımlar ben bir banyo yapayım, sonrada cup yatayım. Malum yarın iş var, erken kalkmak var.
Çok öpüyoruum hepinizi. Benim düşüncem bunlar hanımlar. Yarın herkesin düşüncelerini alırsınız :))

Denef ablam gördüm seni ama ben yatıyorum hayden iyi geceler :))
Allah'a emanet olun.

iyi geceler kızlar şimdi girdim eve sabah 8 de bursaya fakülteye gittik annemin dr kontrolü vardı akşam üzeri döndük tebarekeye gittik anca geliyoruz annemdeydik .sizler nasılsınız

ıyı gecelr nehırım sıhhatler olsun şimdiden öpem senı gel bakım Şeniz
slm denefım nasılsın canım?
merhaba gayecım hosgeldın nasılsın?kendıı tanıtırmısın bıraz?

berinim ıyı geceler canım.
pinkım gecmıs olsun canım epey yorulmusuundur bursada.ohhh mis gibi güzel bır uyku cekersin bugece.

tanıtıyım:) sevndm sonunda bnle bi kişi ilglendi:çok üzgünüm: ben izmirliym 20 yaşmdaym 1 senelk ewlym ve çocuk sahbi olmak istiorm allah nasip edrse bu ay bu sitede çok gsel arkadaşlıklar ve faydalı bilgiler olduğunu grdm çok gsel bir paylaşım sitesi öncellikle burann yaratıcısına snrada sizlere telşekkrler ...

kafamda ne kdr soru işareti varsa hep sizin konuşmalarınız dayanışmalarınızı okuyarak kendi cevaplarımı aldım

canım daha yasın cok küçük sansın yüksek ınsallah senın için hayırlı zamanda bır bebişin olur.bende bu sıteye üye oldugumda hamıle degıldım ama şimdi 6 aylık olduk cok şükür.burdakı arkadaslık ve dostluk bambaşkadır..ınsallah sanada moral ve destek oluruz..

hosgeldın kacak bekle bekle gelmeyınce bende cıkıverdım napiiim?sen nasılsın bacuum?

idare eder canım
biraz keyifsizim.sebepsiz keyifsizlik.çok şükür bi problem yok yani.
yatıcam birazdan.uyumak istiyorum.midem bulanıyo anlamadım sebebini.meşhur mide bulantılarım geri geldi
gaye hoşgeldin.rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin.

bırı bulantımı dedı :) ayyy ınsallah bebısın içinde bulanır canım kısa zamanda.bende yatıcam bırazdan babamız uyudu üşür şimdi o onuda kaldırayım.öpüyorum canım senııııı

sağol canım inşallah
bende seni çok öpüyorum.allaha emanet olun sen bebişin ve bütün arkadaşlarım.iyi geceler

teşekkr edrmm çok saolun
alhancım sennde hayrlısı olsn umarm sağlıklı mutlu olur allah analı babalı bytsün...
radyoloji sanda çok teşekkr edrm buarada geçmiş olsn umarm herkes dilediiği istediği herşeye kavuşur.

kızlar hepinizi öpüyorum inanın gözlerim kapanıyor..iyi geceler hepinize..yarın görüşşürüz inşş..
gaye hoş geldin tatlım umarım seversin bizlerii öpüyorum canım..iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…