Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

pink rose çok sağol cnm sizi sewmemek mmknmü:) iyigeceler cnm umarm başka zamn konşma frsatmz olr

arkadaşım bende caiz değil biliyorum.. :1no2:
bana kalırsa sabret gitme derim. jilet kullanırsın ve var ki.. doğumdan sonra gene dönersin eski sistemine a.s
bu konuyu biraz araştırdım Faruk Beşer e sorulan bi soruyu ve cevabını buraya aktarayımm
sen kararını ver .....

Soru:Sayın hocam, bir arkadaşım kuaförde çalışıyor ve ağda yapmakla görevli. Bayanların cinsel organlarını da agda yapması istenıyor. Arkadaşım bu durumdan rahatsız. Bayanların birbirinin cinsel organını görmesi haram mıdır? Parasını bu şekilde kazanması sizce caiz midir? Teşekkürler. Allah razı olsun. saygılarımla.

Cevap:Bir kadının kadına, ya da bir erkeğin erkeğe bakamayacağı bölgeler vardır ve tedavi gibi bir zorunluluk olmadıkça buralara bakmak ve tutmak caiz değildir. Kadının kadına, erkeğin erkeğe bakamayacağı yerleri göbekle diz kapağı arasıdır. Ağdasını bile başkalarına yaptırmak bir nevi cinsel sapma ve bundan haz aramadır. sizlere cinsel bir haz duymadıkça bir şey olmaz gibi akıl karıştırıcı olmak üzere son derece ikna edici konuşabilirler. ama sakın kanmayın. şeytan sizi en zayıf noktanızdan (şaşkınlıktan) yakalamak için pusuda bekler.
Böyle olan insanlara hizmet vermek, haram olması yanında, ayrıca küçültücü bir iştir. Sağlam fıtrata sahip insanların yapacağı şey değildir. Böyle bir kazanç da elbette helal değildir
.

günaydın arkadaşlarım.akşam geldim hemen çıkmak zorunda kaldım .eşim gelmişti.karnım aç deyince çıktım kusura bakmayın.
çilegim günaydın canım.
GAYE KARDEŞ SENDE TOPİGİMİZE HOŞ GELDİN.ben okudum senin yazını ama hoş geldin diyecek zamanım olmadı....
evet gelelim şu meşhur konuya.arkadaşlar ben yaklaşık 8.ayımdaydım bebegimi kaybettigimde...normal dogum yaptım.ne eşiniz ne kuaför.en güzeli jilet arkadaşlar.zaten ne ebenin nede doktorun ordaki tüylerle işi yok bacılarım rahat olun.ayna ve jilet.anlatabildimmi bacılar...özelden sorularınız olursa bu konuda cevaplayayım.burda fazla yazamıyom..kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar ...çileğim sagol canım mesaj alınmıstır :) uyku tutmadı bu gece yaa kolum çok agrıdı ondanmıdır bır sıkıntılı hal vardı üzerimde...bugünüm güzel gecer insallah...sen nasılsın çileğim neler yapıyosun bakım?

günaydın denefım nasılsın bacım?bende senın tarıfle halledıyorum ama ınsan cekınıyo dr dan yaaa.yada o sancılar gelınce bunlar bıle aklıma gelmeyecek ama ...sunun surasında 15 haftam kaldı allah tan bısey olmazsa ayy heyecan yaptım şimdi :)

denefim hay güzel ağzını ... kaydirigubbakcemile3
canım benimm a.s.

alhancımm isabetli kararınn için seni de öpiimm a.s. Şeniz
iyiyim be canım nolsunn
işbaşı yaptık gene işte gün sayıyoruz kaldı 1 yıl 2 ay 4 gün kaydirigubbakcemile3

günaydın canım arkadaşlarım
bende kahvaltımı yapıp sütümü içip geldiim.
ağda konusunda çileğe ve denefe katılıyorum.ve de kuaföre gitmek benim asla yapamayacağım bişey.ne hamileyken ne öncesinde ne de sonrasında :)
ama rahat olduğuna eminim.ondan şüphem yok
alhanım yaa bu kadar ağrı oluyo muymuş normal de.aman enfeksiyon felan kapma allah korusun.sorsaydın bi sağlık ocağına canım.geçer inş.

swethome bacım gelmemiş ya....nerdesin guzum....:uhm:
bana yine hüsran bana yine bu topikten ayrılık gözüktü...en kısa zamanda beraber olmak umuduyla.kib canlarım...
alhanım takma kafana bacım...sen benim dedigimi yap...dogum sancısıyla zaten,hayatta tüyler aklınıza gelmez bacım..bir an önce dogurayım diye kaydirigubbakcemile3
radyolojim gördüm bacım.nasıl oldun.mide bulantıların geçtimi.kib canım..

Günaydııın herkeslere...

Hoşgeldin gaye.. He he he gene buldum benden küçük he he he:jeyyar:
Hadi bakalım inşallah olur hayırlı sağlıklı evlatlarınız. Ne güzel seninle birlikte büyürler. Genç anne olmak gibisi varmı yaa:çok üzgünüm:

Beni domates yağmuruna tutmayın şimdi:tomato:

Bugün doktora gideceğim 3 buçukta ama dizimden:roflol:
Bazen çok ağrıyor, kitleniyor,tık ediyor, uzun süre aynı halde kaldığı zaman yürümek imkansız oluyor . Dediğim gibi babannemi geçmek üzereyim. Ki onu bir tanısanız:roflol:

Herkesler burada swetim nerde?? Lotusta yok, dünde gelmemiş. Myhope gene sapancayamı kaçtı şuncacık arada??

Güle güle denef ablam hayırlı işler sana. Allah kolaylık versin hepinize.
Radyolojim geçtimi bakam bulantın?
Çileğim kuşum sen napıyosun bakam?
Bu arada ayy ayy ayy gaye daha 19 yaşında bitirmemiş 20 yi bana nooluyosa.
Her geçen gün yaşlanma yolunda ilerliyorum :çok üzgünüm:
Alhanım sen kalkmıyordun bu saatlerde, ağrınmı uyutmadı?

geçti denefim geti
akşam canım sıkılıyodu ondan bulandıydı midem şimdi iyiyim çok şükür
sana da kolay gelsin canım
nehir geçmiş olsun canım.gel bi emar çekelim dizine :)

Bencede mr lazım. Bakalım gittiğim yer nasıl bir yer hiç bilmiorum. ıyi dediler ama.
Romatem ismi. Fizyoterapi falan yapılıyormuş. Acaba operatör doktorları var mı?
Neyse bi gidemde bakam.
ıyi olduğuna sevindim radyolojim. Gerçi hamile olursan midesi bulanana acımam bak diyim sana sırnaşık şey
He kız sen çek tebi :))

selam kızlar hayırlı günler nasılsınız..ben bu sabah geç uyandım ..şimdi kahvaltımı ettim ve hazırlanıp çıkıcam birazdan pazara gidicem anneme gidicem akşam gelirim görüşmek üzere canlarım..bu hafta böyle geçicek önümüzdeki hafta daha çok olucam burda inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…