Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ay sabır her kapıyı açar radyoloğum benim
inaşllah herşey yolund agider.ve
süpirzzzzzzzz
yiğen geliyor yiğen diye bağırırız

sağol arkadaşımm kaydirigubbakcemile5 bende uzmanlaşcam bu gidişle yakındaa kaydirigubbakcemile3
baksana bende merak sardım şimdiden kaydirigubbakcemile2

kızlar hepinize mrb...,nsılsınız yoktum ne zamandan beri neler yaptınız bakalım ben yokken
ömrüme kavuşmama son 17 gün

slm kızlar nasılsınız ben ıyı degülüm hıccccdün ufak bır zehirlenme vakası gecırdım..esım pastaneden kuru pasta almıs ıkı tane aldım yedım .bayatta degıldı .neyse 12.5 gıbı yattık gece 3 te bır bas agrısı mıde bulantısıyla uyandım ölüyorum sandım.2 saat boyunca ıstıfra ettım mıdem agzımdan cıkacaktı.neyse sonra bebegımın derdıne düştum kıpırdamıyo korktu yavrum .o hareket edene kadar uyuyamadım.bugunde sersem tavuk gibiyım...cok şükür rabbım beterınden korusun cümlemizi.
çileğim cicilerın çok güzel teyzesı kızıma ısterızzz bunlardan coook güzeller..bandanası bıle var yaa .saka bır tarafa söyle 7 aylık bebek ıcın kaca yaparsın canımmm

sağolun arkidişleriimm utandırdınız benii

alhancım çok geçmiş olsun dr a gittiniz mii pekii :sm_confused:

bugün de bitttiii
günü yağmurla kapatıyoruz.
çok açım evde yemek yok.ama galiba bugün kocişteniz :))

Son düzenleme:
yok cılegım gıtmedık suan bulantım falan yok cok şükür...ama sersemlıgım var kolum kanadım kırık gibi...

Alhanım canımmm geçmiş olsun yaa. Çok korktum okurken. Çok şükür iyiymişsiniz şimdi.Eşinede oldu mu canım birşey.
Yoksa sadace sen mi? Belki hamişlikten dokunmuştur he ne diyorsun. Aman tamamen iyileşmediysen acil doktor. Korkarım yeğenime birşey olmasın. Allah korusun.

Çileğim yaa çok güzel ama yaa... Hele patik hele patik..Ellerine kollarına gözlerine sana sağlık canım.

alhancım zehirlenme olduğunu nasıl anladın belki de nehirin dediği gibi hassas dönemde olduğun için dokunmuş olabilir

Allah razı olsunn nehirimm bi gün sana da yapmak kısmet olur belki Şeniz

nehırım sagol canım esımın bagırsaklarını bozdu.sanırım bunyem hamılelıkten dolayı zayıf dıye benı daha cok etkıledı.ınanın kızım hareket edene kadar nasıl korkular yasadım.allah kımseye yasatmasın....

alhanım geçmiş olsun canımmm
çileğim çokkkk güzeller ellerine sağlıkkkkkkka.s.
radyoloğum inşallah sabrın sonu bebiş olur canımmmm:Saruboceq:
swetem denefim lotusum nehirim nevinim pinkim gülyüzüm nazım nasılsınızz hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz

hamıs arkadaslara bısey sormak ıstıyorum göğsünüzden süt veya sarımsı bır sıvı gelemeye basladımı kızlar?bende öncelerı banyodan sonra gelırdı şimdi azcık sıkınca gelmeye basladı.sızın ne alemdeee

bende öyle bişey yok ama nerdeyse iki beden büyüdüler arada ucları çok sancıyorrr dokununca bile acıyorlar daha 4 ay var ben sonunu düşünemiyorummmm:sm_confused:

Alhanım Çok geÇmıŞ olsun.vallahı verılmıŞ sadakan varmıŞ
bebıŞımıze de ıyı bak annesı.
Sen bol yoĞurt ye bugÜn yarın .
Çılekım Çok Şeker.
GÜle gÜle gıysın yıĞenınbacım
ellerıne saĞlık.
Nehır kız ablan bır an evvel hamıle kaldın da sen de ona Ör.sonra ondan eskıyenelrı kuzenı gıyer.hıÇ ıkı kere uĞraŞmazsın:)))))))))
myhope seŞma canım.
Ggozen selma canım.nerelerdeysdın sen bakalım

Ya benım gÖĞÜsler de bıraz bÜyÜm var sadece.Çok deĞıl yavru kuŞuma yetecek sÜtÜ yaparlar ınŞalah.
Ama Şu an sÜt yada baŞka bır Şey yok.sakın sıkma.o sÜt bebek ıÇın Çok kıymetlı
bırde sıkınca erken doĞum gıb algıalyabılırmıŞ vucud.aman dıkka

benımkılerde cok hassas ve şiş.esım dalga gecıyor süreklı...merak ettıgım sütün gelmesi.banyo yaptıktan sonra sık bakalım bıraz süt yada sarımsı bır sıvı gelecekmı canım?

ayyy aman allah korusun erken dogum falan ıstemıyorummmm.içerde durdurana kadar anam agladı valla erken merken gelmesiin.canım göğsün buyukluğü degıl sütün kalıtesı önemlı merak etme yeter besınıe .anne sütlerıde kalıtelı kalıtesız dıye ayrılıoyormus.insallah bızmkıler en kalıtelısıdirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…