slm kızlar..........
bu gece yatılı mısafırım var........bı msj atıp kacıcam.....
bugun ası olamadım yarına kaldı ası yarın gelecek eczaneye yarın oradan alıp saglık ocagına vurduracagım nasıpse.........s.ocagındakı ası tetanoz-dıfterı ıcın ......ben ondan degıl de sadece tetanoz vurulacakmısım........o yuzden eczanelerde arıyoruz:sm_confused:
alhan dıkkat et bacım kendıne ALLAH korusun hamıslıkte bugunlere gelene kadar neler cektık hepımız daha sefa surmeden yenı cefa cıkarma canım..cok korktum okuyunca cok gecmıs olsun..
:Saruboceq:goguslerımden sıvı gelmıyo benım ama dr ların tavsıyesı sıvı gelsede hamıslıkte goguslerı sıkmıcaksın kesınlıkle..aksa bıle bırakıcan aksın bacım...hamıslıkte sıkmak damarlarına bıle zararlı....emzırme donemınde arada yoklıcan ama sut gelıyomu dıye.bu arada kesınlıkle gogus ucu kremlerıne baslayın kızlar emzırmeye hazırlık oluyor ben su an gogus ucu ıcın garmastan krem kullanıyorum.....saglık karnesıne yazılmıyor ozel alıyosun 20 ytl ama guzel bır urun.kk da okudum bepanthene vb krem kullananda cok.....karın bolgesı ıcınde jel kullanıyorum kkda topıcler var bu konularda bı bakın ıstersenız...yerimseniben
:ecrin_bebek:
nehırım bak ben dıslerı temızlettım pırıl pırıldı ama artık hıc sıgara,cay,kahve ıcmememe ragmen tekrar sarardılar.....temızletmeye alıstırırsan yılda uc bes kez yaptırcan........kaydirigubbakcemile5
kız cılek masallah bacım hele patıklere bayıldım ellerıne saglık......
a.s.renk,model super.....bundan sonra her ordugun cıcının resmını ısterız bak.....sengözlerimebaksanab
radyolojım sen bu ara calısmaları sıkı tut bacım
bak canım folıkul ıcınde yumurtayı barındıran kese benzerı bırseydır... ıcı bos ta olabılır,ıcınde bıkac tanede olabılır ama..yumurtalarımız bırer folıkul ıcınde gelısır yanı....ıgneler ve ılaclarla folıkul sayısıda yumurta sayısı da cok cok arttırılıyor ama......sen hıc merak etme zaten onemlı olan asla sayı degıl kalıtedır...bak basımızdan ne maceralar gectı bızım sakın korkma daha cok yenısın senın ve herkesın hemen olacak ınsallah:Saruboceq:
a.s.
nevın elımden kacıyormusun sen benım banamı oyle gelıyor:mymeka:tedavı ne alemde tedavi?????????hadı canım ıyı haberler beklıyoruz.....:Saruboceq:
gozen epeydır yoktun hosgeldın canım nasılsın????a.s.
myhopem,denefım,svetım,gulyuzum ve tum topıc halkı herkesı opuyorum ıyı geceler.....gececı lotus kepenklerını kapatıyor topıgıngamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3