Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

myhopçun swetçim tşk arkadaşlarımmm

swet sen nerlerdeydin bakimm sengözlerimebaksanab

evet canım var ayıptır söylemesı ınekler gıbı anne sütünün yaglısı ve yagsızı varmış.yaglısı çok yararmıs bebege.ama bu özellık genetıkmıs canım.annemın ebe arkadası vardı o söyledı bana.daha neler duyacaz kımbılır....

kimsecikler gelmemiş
bende temizlik yaptım çok yoruldum.ama aklım sizde kaldı.dedim bunlar muhabbetin belini kırmışlardır.kocişler kurtlar vadisini seyrediyosur.ama yok.kimse uğramamış

slm kızlar..........
bu gece yatılı mısafırım var........bı msj atıp kacıcam.....
bugun ası olamadım yarına kaldı ası yarın gelecek eczaneye yarın oradan alıp saglık ocagına vurduracagım nasıpse.........s.ocagındakı ası tetanoz-dıfterı ıcın ......ben ondan degıl de sadece tetanoz vurulacakmısım........o yuzden eczanelerde arıyoruz:sm_confused:
alhan dıkkat et bacım kendıne ALLAH korusun hamıslıkte bugunlere gelene kadar neler cektık hepımız daha sefa surmeden yenı cefa cıkarma canım..cok korktum okuyunca cok gecmıs olsun..:Saruboceq:goguslerımden sıvı gelmıyo benım ama dr ların tavsıyesı sıvı gelsede hamıslıkte goguslerı sıkmıcaksın kesınlıkle..aksa bıle bırakıcan aksın bacım...hamıslıkte sıkmak damarlarına bıle zararlı....emzırme donemınde arada yoklıcan ama sut gelıyomu dıye.bu arada kesınlıkle gogus ucu kremlerıne baslayın kızlar emzırmeye hazırlık oluyor ben su an gogus ucu ıcın garmastan krem kullanıyorum.....saglık karnesıne yazılmıyor ozel alıyosun 20 ytl ama guzel bır urun.kk da okudum bepanthene vb krem kullananda cok.....karın bolgesı ıcınde jel kullanıyorum kkda topıcler var bu konularda bı bakın ıstersenız...yerimseniben:ecrin_bebek:
nehırım bak ben dıslerı temızlettım pırıl pırıldı ama artık hıc sıgara,cay,kahve ıcmememe ragmen tekrar sarardılar.....temızletmeye alıstırırsan yılda uc bes kez yaptırcan........kaydirigubbakcemile5
kız cılek masallah bacım hele patıklere bayıldım ellerıne saglık......a.s.renk,model super.....bundan sonra her ordugun cıcının resmını ısterız bak.....sengözlerimebaksanab
radyolojım sen bu ara calısmaları sıkı tut bacımbak canım folıkul ıcınde yumurtayı barındıran kese benzerı bırseydır... ıcı bos ta olabılır,ıcınde bıkac tanede olabılır ama..yumurtalarımız bırer folıkul ıcınde gelısır yanı....ıgneler ve ılaclarla folıkul sayısıda yumurta sayısı da cok cok arttırılıyor ama......sen hıc merak etme zaten onemlı olan asla sayı degıl kalıtedır...bak basımızdan ne maceralar gectı bızım sakın korkma daha cok yenısın senın ve herkesın hemen olacak ınsallah:Saruboceq:a.s.
nevın elımden kacıyormusun sen benım banamı oyle gelıyor:mymeka:tedavı ne alemde tedavi?????????hadı canım ıyı haberler beklıyoruz.....:Saruboceq:
gozen epeydır yoktun hosgeldın canım nasılsın????a.s.
myhopem,denefım,svetım,gulyuzum ve tum topıc halkı herkesı opuyorum ıyı geceler.....gececı lotus kepenklerını kapatıyor topıgıngamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
evettttttt lotusum kapatmış ben açimm kepenkleri kaydirigubbakcemile3
bismillahhh
hayırlı cumalar arkadaşlarr a.s.

kız cılek masallah bacım hele patıklere bayıldım ellerıne saglık......renk,model super.....bundan sonra her ordugun cıcının resmını ısterız bak

sağolasın lotusum..
koymayı düşünüyorum bende.. sizlerle paylaşmak fikirlerinizi duymak çok güzel çünkü a.s a.s.
bu arada iyi bi nokta yakalamışsınn nevin kaçağı ne durumda acepp :sm_confused:
nehiir sende gittin mi emara :uhm:

çilekim gçemişe bakayım derken sankş çok yazmışla rgibi oyalandım.
günaydın
nasılın.
bu arada nevin keçtı elimziden öyle sanıyor yada onu nehire havale ediyorum.o yer başının etini nasıl olsa:))

albüme fotoğraf ekledim ben .
biraz çirkinim ama isterseniz bakınız kızlar.
dün işyerind eçektiriştim. ama biizm kız biraz sallamış bende bir şey olmaz görüsn dostalrı şişko sweti deidm:)

sağool swetim iyiyim çok şükür
nehire havale konusuna katılıyorumm :roflol:

ve hemen resimlerine gidiyorum.. şişko swet heekaydirigubbakcemile3

denefim seni görüyorumm hoşgeldinn a.s.
iyisindir inş.

denef bakıyorusn ama yazmıyor sun:))))
canım hayırıdr keyfin mi yok
bugün cuma ne gzel dualrın kabul günü ve ban ertesi gün tatil.
size daha önce ki benim halim oalrak düşünürsem.tatilden bir gün önceki gün:)

günaydın arkadaşlarım .cumanız mübarek olsun.hayırlı cumalar.
alhanım canım benim geçmiş olsun...inan okuyunca çok üzüldüm.dışardan hamileyken pek bişeyler yememeye bakın canlar.herzaman kendi yaptıklarımız güvenilir..
çilegim canım emegine saglık çok güzeller.ALLAH yegeninede uzun ömürler versin.
swethome canım.albümdeki resmine bayuldum gı.çok güzel hatunmuşun sen bacım.hamilelikte çok yakışmış bacıma.maşşallah.ALLAH nazardan korusun.
diger kızlar hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.ALLAH A EMANET OLUN.SıZLERı ÇOK SEVıYORUM...

İYİYİM CANLARIM.moralimde iyi.ama ben hemen yazıp kaçıyorum....patronum gelecek birazdan.işlerimi halledem bu arada..öpüyorum kızlar..

günaydın kızlar
hayırlı cumaalar
ya ben rüyamda ayağıma kına yakıldığını gördüm.eşimle tekrar evleniyomuşuz.kalabalıklar gördüm.yemekler yeniyo.hayırdır inş.

Ben patrona ocak ayı maaş listeilrini veridm .merak etmişte.
:))))
ödemedik ya.şubatı merak bile tmiyor adam .ocak ödenmyeinc e:)
allahım şu krizi al başımzıdan yav gülüyorum hep ama ne oalcka bakalım

günaydın kızlar
hayırlı cumaalar
ya ben rüyamda ayağıma kına yakıldığını gördüm.eşimle tekrar evleniyomuşuz.kalabalıklar gördüm.yemekler yeniyo.hayırdır inş.

sanada günaydın.hayırlı cumalar canım
hayır olsun canım.baksana bi internetten rüyanın anlamına..ALLAH rüyanı hayıra yorsun kardeşim...

Ben patrona ocak ayı maaş listeilrini veridm .merak etmişte.
:))))
ödemedik ya.şubatı merak bile tmiyor adam .ocak ödenmyeinc e:)
allahım şu krizi al başımzıdan yav gülüyorum hep ama ne oalcka bakalım

nasıl yani siz daha ocak ayın maaşınımı alceksiniz...:1shok:yazık ya ..ay bu krizi icat edene dermişimmmmkötükedihüso

Günaydın herkese. Hayırlı cumalar. Kız radyoloji ne güzel kına yeniden evlenmek falan hayır olsun inşallah
Swetim ço güzel ya, karnın çok güzel maşallah sübhanallah. Bayıldım. Ne güzel büyümüş. Hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin Allah'ın hepinize.
Lotusum, çileğim swetim ablamı hiiççç bana havale etmeyin, ilgilenmiyorum:dilcikar:
Ben bir şey söyleyemem artık, mart sonunda gideceğiz dedi ok dedim o kadar.
Hayırlısı olsun ne diyim. Zorla götüremediğim için.
Neyse efem bende mr çektirdim ctesi 4'te alacakmışım sonucu. Bugündeee dişçiye gidiyorum 1 buçukta.
Lotusum sen dişlerini temizlettin mi, beyazlattın mı? Yoksamki ikiside aynı şey mi demek.
Fena taktım fenaa...
Denef ablam nasılsın? Kayınvaliden nasıl, fizik tedaviye gidecekti başladı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…